משהו שמגעיל אותי!

מגעיל אותך ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה הקשר בכלל???? את רוצה להיות מיוחדת???? כולם מיוחדים!!!! הבגדים זה לא מה שישנה את זה. ומה לעשות אבל אנשים שמסתובבים ביחד הרבה בדר"כ גם בעלי טעם דומה בבדגים. תנסי לסבול את זה אפילו שקשה לך. גלית

black soul

New member
לא ממש מסכימה איתך...

אני מאמינה שהבגדים כן מתארים בצורה מסויימת את אישיות הבנאדם. אך כשקבוצה מסויימת מתלבשים אותו הדבר, it´s make me seek. מסכימה עם זה שכולם מיוחדים, ולכולם טעם דומה בבגדים. ואני מנסה לסבול את זה... בעצם אפשר לראות גם את הצדדים החיוביים שבזה... כרגע אני לא ממש מוצאת כאלה..

antichrist

New member
היית חייבת להזכיר את השם מטליקה?

איכס איכס איכס טוב, בלי שום קשר לזה, לא כולם מתלבשים אותו דבר למשל אני הולך עם מקטורן וג´ינס רחב וחולצות שחורות(לא קרועות(חס וחלילה ישמור השם)) ופאנקיסטים מתלבשים שונה וגם גותים ופ´נק מאטליסטים ובלאקרים ממורמרים... הכל שונה חוץ ממעריצות של אביב גפן שכולם נראות אותו דבר(בלבוש) איכס אביב גפן למה הזכרתי את השם הזה....

Black Rose

New member
מה הקשר?! (לינץ´)

א- פריקים ומטאליסטים (צריך להרוג אותי כתבתי את זה באותה שורה) הם אנשים שונים לחלוטין! אגב- איך לעזאזל הכנסתם ערסים לוויכוח?! ב-אם אנשים לובשים שחור ומכריזים שהם מטאליסטים "מאגניבים" אז הם פוזרים. אל תתוכחו בבקשה. אם מישהו מרגיש צורך עז ללבוש שחור שילבש- אני לא מפריעה לאף אחד. אבל ללבוש כל יום שחור בשביל להיות בלאקר או מטאליסט?! מי המציא את השטויות האלה??? מי שיראה אותי אי פעם ברחוב או משהו כנראה יחשוב שאני פריקית... בגדים די קרועים ולא צמודים. אבל זה לא בגלל שאני מרגישה צורך להיות "פריקית" או "מיוחדת" או משהו מטומטם בסגנון- זה פשוט מאד- בגדים ישנים הכי נוחים- ומה לעשות שהם נקרעים? אם נוח לכם ללבוש בגדים צמודים שלא נותנים לנשום- be my guest מבחינתי בגדים זה אחד הדברים הכי פחות חשובים. אני קמה וזורקת על עצמי משהו. לרוב איזה ג´ינס וטי-שירט. אם זה הופך אותי לפריקית או מה שלא יהיה- so be it

למעלה