משהו שמגעיל אותי!

לדעתי אתה טועה.....

אמנם יש כמה מקבילות אבל כפי שכבר אמרתי ערסים זה לא רק מוזיקה ואפילו בעיקר לא מוזיקה אלה יותר טיפשות חאראיות וכדורגל ופריקים זה בעיקר מוזיקה ומרדנות שבאה איתה... עם אתה אומר לא לכל פריק אז אתה סתם מגביל את עצמך מקבוצת אנשים שעלולה להתגלות לך כאחלה אנשים וזה לדעתי מאוד טיפשי

באותה מידה אם אתה אומר לא לכל ערס

אתה מגביל את עצמך מקבוצת אנשים שאולי חלק מהם אחלה אנשים, וזה טפשי באותה מידה.

some girl

New member
אני לא ממש מסכימה, כי מצד שני..

הם כל כך שונים שאני לא יודעת איך אתם לא רואים את זה... נכון שאולי בעיקרון הם קבוצות דומות אבל בתכלס הם לא.. איפה תראה פריק נקרא לזה צועק למישהוא ברחוב או לבת מסוימת בשמות ? או מעליב אותה? או בכלל מתנהג כמו איזה חיה. אתה לא תראה דבר כזה בחיים אצל פריקים...להם יש יחס אחר ולא מגעיל כזה כמו שיש לערסים. וברור שחייבים להכליל פה אין מה לעשות..כי אם תשב אחד לאחד ברור שתמצא אחלה חבר´ה..אבל עם מדברים על קבוצות..הם שונים..פשוט ככה. זהו היתי חייבת להגיד. אתם נותנים יותר מדי קרדיט ל"ערסים"..וחבל. קודם שיתחילו להתנג כמו בני אדם וילמדו לקבל ולתת כבוד גם לאנשים קצת שונים. ונכון שזה די מגעיל מה שאני אומרת פה, אבל הם די מביאים את זה על עצמם. מה לעשות.

לא, את נותנת יותר מדי קרדיט

ל"פריקים", יש הרבה קבוצות של "פריקים" שכקבוצה מתנהגים בדיוק כמו ערסים, בדיוק. וכן תוכלי לראות אותם מתנהגים בוולגריות כמו חיות. למה שהקבוצות יהיו כל כך שונות? אלה בני נוער ואלה בני נוער.

Metal_F

New member
תראי...

אני ראיתי ה ר ב ה "פריקים" בחיים שלי, שצעקו דברים ברחוב, והעליבו בנות. אני ראיתי מספיק משני הצדדים כדי לשפוט - וה"פריקים" מלכלכים על הערסים הרבה יותר גרוע מאשר הערסים על הפריקים. ובהחלט ראיתי הרבה ערסים שנותנים כבוד (ולצערי הרבה פעמים לא מקבלים בחזרה) ואל שופטים לפי החזות או ההעדפה המוזיקלית. וזאת לא הגזמה, אני לא יודעת מאיפה את באה - אבל מאיפה שאני באה זה קורה.

Mortisia

New member
בולשיט!

את חושבת שכל מי שלא "ערס" הוא גם לא אלים?! את שואלת איפה נראה "פריק" קורא למישהו ברחוב בשמות?-בכל מקום! אני מכירה "פריקים" שיש להם את אותו היחס ל"ערסים", כמו היחס של ה"ערסים". צאי החוצה, תסתכלי מסביב, ואז תחזרי אלינו.... --=טיש=--

Mortisia

New member
אתה לא הבנת את הפואנטה של ההודעה

כן, "פריקים" זה כמו "ערסים", זה שתי קבוצות שבכל קבוצה הולכים עם מה שכל השאר בקבוצה הולכים.... כולם עם הזרם.עדר. אתה כותב "הערסים ביחד בגלל טיבעם להיות ילדים מטומטמים טיפשים וחארות", אותו דבר הם יגידו עלייך!!! ומה זה כל ההכללות האלה לעזאזל!?!?!? אני לא מבינה איך מוסיקה קשורה ללבוש... אני, אישית, מתלבשת איך שאני חושבת שיפה, לא איך שכל הפריקים מתלבשים, אם זה יוצא "פריקי", זה לא בגלל שאני שומעת רוק ומטאל, אלא בגלל שאני חושבת שזה יפה.נקודה. זה דיון ממש מטומטם!!!

Wyld stallyn

New member
אז למה?

אז למה את גם עושה את זה עם זה מגעיל??? כדי שלא יסתכלו עליך כמו חייזר? אני למשל בחיים לא הולך עם בגדים שחורים או חולצות של להקות להופעות ודברים כאלה... ובדרך כלל אני היחיד שלא עם חולצה שחורה בכל המקום.... זה באמת מסריח

Sham 69

New member
אני לעומת זאת כן

ואני אוהב ללבוש שחור, זה אומר שאני פריק? רוב הבגדים שלי שחורים וזה בגלל שאני אוהב את הצבע יש לי גם חברים ששומעים מוזיקה בכלל אחרת .. והם גם רוב הזמן לובשים שחור, מה תגיד על זה?

יש לי חבר שלובש שחור...

כי... הוא שמן, וזה ידוע ששחור מרזה (כן בטח). ובכלל, הוא שומע את כל הזבל´ה שרץ ב-MTV נונסטופ.

metal head

New member
אני לא דיברתי על מכנסי עור...

לפעמים נחמד מכנסי עו שמבליטים את השמוק כמו שהרבה להקות הבי ופוואר לובזות.. ולעמים גם ת´ראש ודת´ ובלאק.. אבל בלי קשר אני דיברתי על פריקים.. וזה שמטאליסטים לא מתלבשים כמו איזה פריקים מסכנים והומלסים

black soul

New member
מה הקשר?!

הכוונה היא לא לשחור נחשב לפריק אלא ההפך ושוב, בלי הכללות!

black soul

New member
זה מגעיל אותי משום ש...

בהתחלה חשבתי שאני בין היחידים שלובשים את הדברים האלו אבל אחר כך התברר לי שזה לא כך.. ולכן זה נחשב מבחינתי מגעיל ונדוש

מה זה משנה?

למה זה משנה מה לובשים ביחס למה שומעים? אפשר ללבוש בגדים שחורים ואיפור לבן ולשמוע מטאל, ואפשר ללבוש מכנסיים מתרחבים צבעוניים וגופיה ולשמע מטאל. ושיהיה- תלבשו מכנסי עור צמודים, חוטיני וסטרפלס ותשמעו מטאל.

Sham 69

New member
ברור שאפשר ..

לא תמותי אם תעשי את זה .. אבל את יודעת טוב מאוד שלא תלבשי בגדים של "פרחות", נכון? זה פשוט משהו שקשור לאופי ..

Metal_F

New member
מציק

לפני חצי שנה עשיתי פירסינג בטבור. לא כי לבריטני יש כזה ולא כי ל"פריחות" יש כזה אלא פשוט כי אהבתי איך שזה נראה ונדלקתי על הרעיון. מכיוון שאני לא נוטה ללכת עם חולצות בטן, לא ראו את זה במשך תקופה מסויימת עד שבאתי עם איזה חולצה שמתרוממת כשאני מרימה את הידיים. ואיזה תגובות קיבלתי? מכל ה"חברים" שלי בשכבה זה היה משהו כמו: "מה נהיית פריחה? מה זה צריך להיות! מה זה מטאליסטית עם פירסינג בטבור?!?" וה"פריחות" החליטו שאני מנסה להיות חלק מהן. עצוב לי מעוד שזה המצב.

a_duck

New member
היפים לובשים שטיחים...

ואני לפעמים מתלבש כמו סטייליסט...ויש לי רק איזה חולצה אחת של להקה...בכל מקרה אם היו אותי ברחוב הדבר האחרון שהיו חובשים זה שאני מטאליסט...הדבר היחיד אולי שיכול "להסגיר" אותי זה השיער האורך יחסית... רור האנשים שמתלבשים בהתאם למוזיקה שלהם הם סתם מתלהבים...ובגלל מתלהבים כאלה למשל אם מישהו ילך להופעה של להקת מטאל והוא לובש חולצה של NO FEAR הוא יחטוף מכות...

Sham 69

New member
אממ .. אני אישית ..

גם לובש "פירמות" של חברות מסויימות .. כמו element, toy machine, dickies, וחרא כזה כעיקרון .. פחות חולצות של להקות ודברים כאלה .. וכבר ראיתי בהופעות מטאל אנשים עם חולצות של פוקס ודברים כאלה .. לא עשו להם כלום ואם מישהו לובש פוקס, טי אנ טי, נו פיר וכו´ זה לא אומר שהוא סטייליסט.

למעלה