משהו שמגעיל אותי!

black soul

New member
משהו שמגעיל אותי!

למה רב הפריקים צריכים להראות אותו הדבר?? הייתי במסיבת מטאל - וכולם לבושים בשחור, חולצות קרועות של מטאליקה. זה נורא נדוש ומגעיל! והכי באסה, שאני מתלבשת כמוהם... ולמה אני אומרת את זה? כי זה כבר לא הופך אותך למיוחד... עזבו!...

Sham 69

New member
....זיבול ..

אז מה אתה רוצה? שכולם ילבשו בגדים צמודים ותחתונים על הראש? לכל "קבוצת חברה" מסויימת יש בגדים שמאפיינים אותם .. בדרך כלל .. אתה לא תמצא סטייליסט עם חולצה קרועה וכו´ .. או "ערס" עם בגדים קרועים .. או מטאליסט עם מכנסיים צמודות שמבליטות את השיערות בביצים (טוב, בעצם כן), אבל הבנתה את הפואנטה, אני מקווה וגם מה אכפת לך? אתה רוצה להיות מיוחד?

metal head

New member
סליחה....

אבל לא זכור לי שראיתי מטאליסט שמכבד את עצמו הולך עם חולצה קרוע... וגם לא זכור משהו כזה שקשור לפריקים..... אולי אתה מתכוון לפאנקים... אבל זה שאנחנו הולכים בנעליים צבאיות ג´ינס חולצה ושיער ארוך-הרוב (ודווקא לי אין :(((( ) אז זאת לא אומרת שאנחנו פריקים... זה גם לא שאנחנוט מתאפרים חוץ מלהקות בלאק בהופעות אבל זה חלק מהקטע

Sham 69

New member
פחחחח ..

טוב אריה אין לי כוח להכנס לזה .. ולא אמרתי שמטאליסטים הם פריקים או משהו כזה .. ותמיד תמצא "מטאליסטים" שלובשים מכנסי עור שמבליטות להם את את השמוק וגם בגדים קרועים תמצא .. ומה הקשר פאנקיסטים? אני לא ראיתי "פאנקיסט" אחד עם חולצה קרועה או משהו כזה .. חוץ מכמה #$@$@# מראש העין ..

חולוני

New member
גם אני. אני מתלבש איך שנוח לי.

כל אחד צריך להתלבש איך שבא לך ואיך שנוח לו והוא אוהב את זה, בלי קשר לזה ש"פריקים מתלבשים רק בשחור". לא צריך להיות שום קשר בין סגנון הלבוש וההתנהגות למוזיקה. כלאלו שחושבים שזה שאתה שומע רוק ומטאל מחייב אותך ללכת רק עם שחור, להתאפר, ללכת עם בגדים קרועים, לחורר את עצמך וכו´ הם בעצם וונאביז. תהיו אינדבידואליסטים אנשים, ותפסיקו לנסות להשתייך לקבוצה מסוימת.

V.W

New member
מסכים!!

ג´ינס וטי שירט שולטים!!! למרות שבימים שיש שיעור ספורט אני בא אם שרוולים כי זה הכי נוח

Wyld stallyn

New member
עלוב

זה מה שעלוב בכל העניין הזה שאנשים מתאימים את עצמם לקבוצות מסויימות כל הזמן כמו עדר כבשים הפריקים לא שונים מהערסים.... לובשים מה שכולם לובשים, שומעים את המוזיקה שכולם שומעים זה עלוב באותה מידה המטרה המקורית של המטאל זה לא ללכת אחרי כולם ולעשות כל אחד מה שבראש שלו וגם בקטע פה זה לא ממש מתבצע...

Sham 69

New member
זהו. זה באמת עלוב

אבל מה לעשות. אצל רוב האנשים תשים לב שהמוזיקה משפיעה להם על המראה החיצוני, ויש אנשים שהמוזיקה אפילו משפיעה עליהם בפנימיות .. באישיות ואני גם בטוח שאתה מושפע חיצונית מהמוזיקה שאתה שומע. וככה גם רוב הפורום

black soul

New member
מסכימה בהחלט!

מוסיקה משפיעה על המראה החיצוני ולפעמים גם על הפנימיות. זאת עובדה שרואים אותה. נקודה.

Metal_F

New member
אני דווקא חושבת הפוך

מוזיקה משפיעה קודם כל על הפנימיות, ורק אחר כך על הלבוש.

פריקים זה כמו ערסים??????

מה זה השטויות האלו אולי הם לובשים כולם אותו דבר אבל הדבר הזה מסמל משהו שהוא כמובן אהבתם למוזיקה ומרדנותם בניגוד לערסים שסתם שמים קורקר כי זה פירמה שעכשיו בטרנד וחוץ מזה פריקים זה קבוצה שאוחדה ביחד לשם המוזיקה ולעומת זאת הערסים ביחד בגלל טיבעם להיות ילדים מטומטמים טיפשים וחארות אז אני נגד כל השוואה של ערסים ופריקים וחוץ מזה על יש לך בחירה ללכת או עם ערס או עם פריק ברור שהייתה בוחר בפריק !!!!!!!!!!! וגם לי אין משהו נגד פיריקים ולהפך יש לי מספר לא קטן של חברים פריקים אבל אני שונא את הפריקים ששומעים רק אביב גפן וכל היום פיס פיס זה אני שונא!!!!! יש המון פריקים ששומעים מטאליקה והיהודים איתם אין לי בעיה והם לרוב אחלה אנשים!!!!

lucy 2000

New member
קודם כל אהלן!

למה נראה לך שאי אפשר לשמוע גם אביב גפן וגם לשמוע מטאליקה והיהודים??????

פריקים זה כמו ערסים.

אפשר לראות הרבה מקבילות בהתנהגויות של שתי הקבוצות האלה. לשתיהן קוד לבוש (אצל צד אחד זה "מגניב" אצל השני "מרדני", אבל שניהם זה למעשה אותו הדבר), שניהם שונאים שנאה עוורת אחד את השני, שניהם מתנהגים כעדר, שניהם כביכול מאוד מרוכזים במוסיקה שלהם. ויש עוד הרבה, הם לא כל כך שונים אלה מאלה. אם יש לי בחירה ללכת עם ערס או עם פריק אלך לבד.

Metal_F

New member
מסכימה

תחשבו על החברה כמעגל. הפריקים והערסים שכביכול כל כך סולדים אחד מהשני נמצאים בקצצוות של המעגל הזה רחוק מעוד אחד מהשני. אבל למעשה הם כל כך קיצוניים בקצוות שהם בעצם נמצאים אחד ליש השני. באותה עמדה, פרמטיבית ומיותרת.

למעלה