משבר בנישואין

אין לך מושג...

מה כל כך ברור בתגובה של גבר אחד ואיך זה משליך על השאר? אני לא חושב שאת הסטרית או נודניקית. אני חושב שבהחלט יתכן שזה כפי שאת חשה, שאין עשן בלי אש. אני חושב שאם את מרגישה משהו, כנראה שהוא שם. זה באמת לא משנה אם הוא בוגד באמת או לא. זה לא משנה מה הוא אומר. זה לא משנה ולא ישנה אם הוא ישבע, יתחייב או יבטיח. אני חושב בראש ובראשונה, שהאמון שלך בו נשבר וזה כבר לא משנה אם אם זה נכון או לא. אמון שנפגע לא בקלות ישתקם. אחת האפשרויות העומדות בפנייך, הערכית מכולן, זו שהכי תניח לך את הדעת, היא להעמיד עובדות בשטח - להתעלם מחוסר הודאות, מהאשמות שהוא והסביבה מטיחים בך ושאת מטיחה בעצמך, מהספקות שמקננים בך - ולהחליט החלטות בלי קשר לעובדות לכאורה - לפרק את החבילה רק על סמך החשד, המתח והאי נוחות. הרי אם תגלי בסופו של דבר שאין דברים בגו, שהכל היה עורבא פרח, שלא היו דברים מעולם, את תמיד יכולה, על פניו, לנסות להשיב את מערכת היחסים ל"מסלולה". או לחילופין, לחיות עם ההחלטות שלך, נכונות או לא, עד יומך האחרון. זה שאת לא מאושרת ממה שנוצר זה ברור. זה שלא תדעי מנוח, גם זה ברור. "האושר האמיתי" נמצא תמיד מעבר לפינה (איזו פינה איש לא יודע - אבל אנחנו הרי לא מדברים על האושר, האמיתי, המציאותי, האפשרי... אלא רק על האפשרות)... אז כל מה שנותר לך הוא לשבור את הכלים ולפרק את החבילה. עזבי מה כולם אומרים לך. תשמעי בקולך הפנימי. ההוא שאומר לך שזהו. זה נגמר. זה חסר סיכוי. זה אבוד לעולם. את שאר האפשרויות, את לא ממש תאהבי לשמוע. זו היחידה שתוכלי לחיות איתה בהשלמה. עם הכי פחות מרירות, כעס ותחושת ניצול. אל תדאגי לפרנסה. יאמר לזכותם של בתי המשפט שהם דואגים לילדים לכל מחסורם. לפחות ברמת הפסיקה. האכיפה והביצוע כבר תלויה בך... ובו. אבל זה זניח. האגו והצדק הרבה יותר חשובים.

../images/Emo99.gif

סוף סוף גבר חופר בפורום! אתה לגמרי סטארט-אפ

ואני עדין.... ../images/Emo9.gif

אני יכול להיות הרבה יותר חופר!!!! אני נמנע רק מהתחשבות... אם כי יש פעמים שזה פשוט גואש ממני החוצה.

מאי190

New member
גברים...

שמתי לב שגברים שנתפסים בקלקלתם נוטים להתכחש מכל וכל לארוע. גם כשיש הוכחות חותכות, הם ממשיכים להתכחש לעובדות. קשה להידבר איתם וללבן את הבעיה והגורמים לה, מאחר ומבחינתם הכל המצאה. אפשר להשתגע מהם. אני מאחלת לך חיים טובים יותר.

יש דבר אחד שאת לא יודעת...

זו לא נטיה. זו הוראה קדמונית. חלק מהקוד הגנטי.
גברים קודם כל מכחישים. אם הם יתעקשו מספיק זמן, את עשויה... או להתייאש או לשתוק או להשתכנע בעצמך....

misty10

New member
ולמה את חושבת שהילדים שלך

לא מרגישים ממך את מה שאת מרגישה בעצמך? למה את לא חושבת שמגיע לך להיות מאושרת? כדי להגיע למצב שתאספי כוחות ותעזבי סיטואציה שלא טובה לך, את צריכה קודם כל לחשוב שמגיע לך להיות מאושרת, שמגיע לך לחייך על הבוקר, שמגיע לך להיות עם מישהו שאת יכולה לסמוך עליו... לגבי הילדים, ילדים מסתגלים ומהר מאוד הם מבינים את המצב ומתרגלים אליו, ולעתים גם מקבלים אותו כי זה הדבר שטוב לאמא שלהם (ולפעמים הם מנסים להחזיר את המצב לקדמותו, ולעיתים הם גם מאשימים את עצמם בעניין, עם זה צריך ללכת לפסיכולוג ולהתייעץ איתו, משהו חד פעמי, ואם צריך אז קצת יותר). אולי כדאי שבחשאי תחפשי דרך לצאת לחיים חדשים עם בחור אחר לפני שאת ממש מתגרשת, וזה יתן לך אומץ לעזוב???

nowonder

New member
עיצה ידידותית

הכתפיים של ילדייך לא צריכות לסחוב אותך. את לא עוזבת אותו - לא בגללם, אלא בגללך. ואת לא נשארת איתו בשבילהם, אלא בשבילך. זה לא העתיד שלהם שמפחיד אותך, אלא העתיד שלך. תפסיקי לקוות שתמצאי את הכוחות להתגרש. לפעמים התקווה היא מעצור.

למעלה