משבר בנישואין

משבר בנישואין

היי ,שלום לכולם קוראת כאן המון ,וחייבת לשתף אתכם..אני נשואה 5 שנים , יש לנו 2 ילדים קטנים, הזוגיות שלנו במשבר אמון מאוד גדול , תפסתי אותו על בגידות כמה פעמים ,אני יודעת שהתקשורת ביננו לא היתה אף פעם במיטבה ,לכן הלכנו ליועץ נישואין (לפני הבגידות שלו) אבל הפסקנו באמצע ... אני יודעת בתוך תוכי שאין מה לשקם ,אני לא מאמינה לו ואין סיכוי שאני אחזור להאמין בו.ההשפלה הזו שמרגישים אחרי שמגלים בגידה היא איומה , אני מרגישה כאילו אני ישנה עם האויב הכי גדול שלי ולמרות כל זה אין לי את הכוחות לקום וללכת עם 2 ילדים קטנים,מצד שני אין לי את הכוחות להישאר כי החיים לא חיים .. מאיפה מגייסים את התעצומות נפש האלה לפרק משפחה ? בידיעה שאני שוברת את נפשם העדינה של ילדיי שמאוד קשורים אליו?! מאיפה מתחילים?! אני כבר נפגשתי עם עו"ד שהסביר לי שהתהליך שלי לא יהיה קל כי כלום לא רשום על שמי... חוץ מזה ילדיי קטנים , מאוד מפחיד אותי העתיד ,הפרנסה,ההסתגלות לחיות בלעדיו... אני מתה מבפנים...הלב שלי שבור לרסיסים...אני כבר עברתי את תהליך ההכחשה ואני מבינה שקרוב לוודאי שהבגידות שלו נבעו מחוסר מסויים של דברים שלא קיבל בבית אבל בכל זאת הכעס שלי הוא גדול על כך שבחר להשקיע את האנרגיות שלו בבגידות במקום ללבן את העניינים ביננו.. אני בעצם לא שואלת אתכם כלום..סתם פורקת .. ומקווה שיום יבוא ואני אצליח לאסוף כוחות ולהתגרש ממנו..

רויטל264

New member
אני מבינה אותך גם לי אין אומץ לקום וללכת רק .

בגלל הבנות הקטנות שלנו אז אני מעדיפה לספוג הכל ולבלוע את הצפרדע אצלי הענין קצת שונה שהכל רשום על שמי , והוא לא צריך לקבל כלום כי הוא לא הביא כלום והוא חושב שמגיע לו חצי חצי זאת הבעיה שלי . אני מחפשת עו"ד כריש

יש לי משהו להמליץ לך

עו"ד קרחה ברחוב עמלץ 3 אוסטרליה, תבדקי איתו אם הוא אוכל גם צפרדעים.

אם תרשי לי....

גברים בוגדים בדרך כלל...כשנשים בטוחות שהן עושות את כל מה שניתן על מנת לגרום לו להרגיש מסופק. בדרך כלל הן טועות.

בחייך

פה אתה מספר סיפורי סבתא? גברים בוגדים כשעומד להם באופן בהול, ואין להם מספיק פחד ממה שיקרה להם על זה בבית.

seeyou

New member
גברים בוגדים בדרך כלל../images/Emo8.gifעם נשים נשואות

יש כתבה גדולה במוסף מעריב-עסקים מ-11-6-2010 על היקף הנעוף והעסקים אשר פרחו מסביב לבגידות אני מניח שתמיד היו בגידות וימשיך להיות בגידות(רומנים) מחוץ למסגרת יוסי נ.ב בקשר להערה שלך- "כשנשים בטוחות שהן עושות את כל מה שניתן על מנת לגרום לו להרגיש מסופק" אני חושב שיותר קל לספק גבר מאשר אישה..

סוד...שאף אחד לא ישמע...

אומר לך שה"נ.ב." שלך נכון ואפילו מאוד. אלא שבמציאות, לא כל מה שמתאים לאשה, מתאים גם לגבר...ככל שזה נוגע לתדירות ולאיכות. אם כי בהחלט יכולים להיות כאלה שיחצו את הגבול בכל מקרה...ךא משנה התדירות ולא משנה האיכות...אלא שלדעתי, הרבה פחות.

seeyou

New member
ככל שזה נוגע לתדירות ולאיכות.../images/Emo152.gif

ברור שזה נכון בהרבה תחומים של החיים ולא רק בסקס או במיוחד בסקס. יש שוני מהותי ביולוגי,חינוכי בין 2 המינים למרות כול הדיבורים מסביב לנושה ולמרות כול הליברליות ביחסי מין עדיין ניגשים לזוגיות-נשואים עם הרבה בורות בנושה. כאשר הייתי ילד לא פעם שמעתי את המבוגרים ש: "אישה בהתחלה לא צריכה ועם הזמן לא מספיק לה"
עד לפני מספר שנים בחורה היתה נפגעת מהרעיון שהגברים מביטים לגוף במטרה לסקס בלבד בימינו,הבחורה נפגעת אם לא מעריכים את גוף שלה לסקס יש הרגל של הרבה בנות שממהרות להביא ילדים לעולם ומתחילות להזניח את הצורה-גוף שלהן ואז נוצר עוד מימד לירידה בתדירות-איכות של הסקס. אומרים:Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics. כאשר בנשואים אין כימיה-תקשורת ואין "כלים" מתאימים" לסקס אז יש הרבה בעיות "

מיזוגן

New member
אתה ממציא גבול ואז מתחיל להתפלסף

אין שום גבול ומעולם לא היה. כל גבר שעיניו בראשו יודע שבזה שהוא נכנס בברית הנישואים הוא לא דן את עצמו לחור אחד לנצח. זה לא טבעי ולא נורמלי וכל גבר אמיתי חייב לגוון על מנת להרגיש גבר. אם הוא לא יעשה זאת, הוא יסרס את עצמו ויחדל לתפקד כגבר גם עם אשתו. מטרת הנישואים היתה ונשארה לנכס את האישה לעצמו בלבד. פעם זה היה ברור לכל וכולם חיו עם זה בשלום - גברים ונשים. אלא שהאווירה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית, המקדשת את השויון ושבפועל גרמה לשאיפה מטופשת של הנשים להיות כמו הגברים, גרמה לבילבול אצל הגברים. הגברים שוכנעו להאמין שעל מנת לדרוש נאמנות מהאישה עליהם להיות נאמנים לאישה. אבל להיות נאמנים לנשותיהם זה בעצם לבגוד בעצמם. את הסתירה הזאת הגבר החילוני-שמאלני-שיינקינאי-ליברלי-פמיניסטי מתקשה ליישב וכשמתקשים ליישב סתירה מתחילים להתפלסף. אתה קורבן של השטויות שהכניסו לך לראש.

הגבול...

הוא ברור וידוע. לשני הצדדים. האשה מצפה מהגבר "לא לחצות את הגבול", כלומר לא לבגוד. והגבר יודע ש"נאסר עליו" לעבור את הגבול ולבגוד. (זה עובד גם להפך - הגבר מצפה מהאשה לא לבגוד והאשה יודעת ש"אסור" לה לבגוד). אני לא קורבן של שום דבר. אני רק מציין את הגבול הידוע. לפעול נגד הטבע - זה תירוץ - יגידו לך והרי "מותר האדם מהבהמה" בכך שהוא לכאורה יכול לבחור שלא לבגוד או לבחור שכן לבגוד...לשלוט ב"דחפיו". בשורה התחתונה - בוגד או לא - הגבר בא בחשבון בעיקר עם האשה. לעצמו הוא סולח. החברה "מבינה". האשה? כל אחת תגיב בהתאמה עם מושגיה וערכיה. האחת אולי לא תדע לעולם. האחת תדע בסופו של דבר. האחת תתעלם. האחת תקבל. האחת תקבל ותנקום. האחת תוותר ותשתוק. האחת תכעס ותמתחה. האחת תפגע עד עמקי נשמתה. האחת תמלוק לו את הראש. והאחת... וכך הלאה. כל אשה מגיבה אחרת לבגידה. זה זהה גם לגבי נשים שבוגדות בבני זוגם. כל גבר מגיב אחרת. אין קשר ל"חילוני-שמאלני-שיינקינאי-ליברלי-פמיניסטי"... זה אוניברסלי. גבר או אשה בוגדים, לא משנה מה נטיית הלב, הנטיה הפוליטית, מקום המגורים או תפיסת עולם. אנשים בוגדים מתוך חוסר. את החוסר הזה צריך לברר. האם בכלל יש ברצונם, ביכולתם של בני הזוג לנסות לברר ולנסות אולי לענות, לעזור לבן הזוג שמנגד, למלא את החוסר.

מיזוגן

New member
היוניברס שלך הוא מקום מאד מצומצם

הגבול שאתה משוכנע בקיומו לא קיים אצל יותר מ-90 אחוז מאוכלוסיית העולם. אתה ממשיך לירות מנטרות שהוחדרו לך למח ע"י האסכולה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית ולא יורד לעומק דבריי. זה בכלל לא חשוב איך האישה תגיב לבגידה - התגובה שלה היא תוצאה של השפעה סביבתית, אך לא בזאת עסקינן. הענף הזה עוסק במדוע גברים בוגדים. הסיבות הם לא חוסרים , חסכים או כל מיני שטויות חילוניות-שמאלניות-שיינקינאיות-ליברליות-פמיניסטיות אחרות. רק גברים נאמנים מרגישים חוסר (ראה החייל החמוד מלמטה). "הבוגדנים" (קרי הנאמנים לעצמם) מרגישים מסופקים ומלאים ולכן גם נשותיהן מרגישות כך (וזאת הסיבה שהן גם יותר סלחניות כשהן מגלות). כדי שתבין אני אהיה ברור - גבר בוגד כי הוא חייב. אישה בוגדת כי יש לה גבר נאמן ששכח להיות גבר ולכן חדל לספק את אשתו. וגם כי סיפרו לה שהיא צריכה להיות כמו גבר. על מנת שגבר יישאר גבר אמיתי הוא חייב לבגוד בדיוק כמו שהוא חייב לנשום. אפילו התורה אסרה על אוננות כדי שחלילה לא יסתפק הגבר ביד ימין במקום באישה זרה ויאבד בשל כך את גבריותו. אשתי למשל היא אישה המקבלת גבר בכושר שיא בזכות האימונים המפרכים שמעבירה המאהבת ולכן אין שום חשש שתרעה בשדות זרים. היא יודעת שחבל לסכן משהו כל כך משובח למען פוטנציאל כל כך נמוך. לתרנגול השנון אייבורי: גבר אורגינלי כמוני לעולם לא ישתמש בקיצורי דרך חילונים-שמאלנים- שיינקנאים-ליברלים-פמיניסטים ויקליד כל פעם כאילו זו היתה הפעם הראשונה.

chenby

New member
איך זה מתחבר עם

לא תנאף או לא תחמוד אשת רעך? אם כבר התורה אוסרת על אוננות..

מיזוגן

New member
שאלה יפה

הציוויים הנ"ל הם איסור על קיום יחסים עם אשת איש, לא עם רווקות או זונות (זוהי מילה תנ"כית ולכן ברשותך, כבוד המנהלת, אני מרשה לעצמי להשתמש בה). אין שום סיכוי שאני אגע באשת איש. לפונות בפרטי, צר לי. אני גבר ממושמע.

chenby

New member
מה אני אגיד לך

נשמע לי שזו נוחות מסויימת לחשוב ככה. אחרי הכל מדובר ביצר הרע..

כאילו...

לא ברור שהוא מבקש להשתכנע (אם אינו משוכנע כבר מקדמת דנן) ושעל מנת להזדכות ולהדזכך (בעיני עצמו) הוא עושה שימוש בטון של בר-סמכא? אם לא תתווכחי איתו - זה יעצים את תפיסת עולמו ובטחונו ויהפוך את טיעוניו למציאות יחידה, חד משמעית. את אולי לא יודעת - אבל הוא - מיזוגן שליט"א - הינו גדול הפרשנים, פוסק הדור, אורים ותומים של עצמו.

מאמי

אתה כזה ריגשי. וכל כך... שמאלני-ליברלי - שנקינאי- מה עוד היה לנו שם?
מיזוגן בתקן תיגרן מתריס שמחפש תחושה של ערך. סוג של אחמדיני. לא משהו שאנחנו בעולם הנאור לא יכולים להתמודד איתו בלי להזדעק, aren't we?

למעלה