משבר בנישואין

למה

ריגשי? בדיוק בגלל שעולה בך הצורך לשאול את השאלה.

מיזוגן

New member
גברת מפלצת סוף סוף מצאה חבר

נאור כמוה, טועה כמוה ובעיקר קודח כמוה. אני יכול לתאר לעצמי את הכיף שאת חשה כשאת פוגשת תרנגול ששובט במעבדה החילונית-שמאלנית-שייקינאית-ליברלית-פמיניסטית, אשר הגיע ללול הנאור שלכם ומרגיש את חזהו מתנפח לנוכח הליטופים שהוא מקבל מהפרגיות המוחמאות. אלא שאפילו את יודעת היטב כמוני, שתרנגולים כמוהו ישמשו בעיקר כתף תומכת ומבינה לשאריות שמיזוגנים כמוני יותירו אחריהם. כי ככה זה בטבע - שום דבר לא מתבזבז. הטורפים מזינים עצמם עם הבשר המשובח והאיכותי, ורק לאחר שהם שובעים לעייפה, הם משאירים את הגוויה המושחתת לאוכלי הנבלות. ואני תמה עלייך, גברת מפלצת, שכן מסתובבים פה בלול שלכם תרנגולים די משובחים. איך זה שלא עטת על אחד מהם? או שאולי בזה את מתנחמת לאחר שכולם השיבו את פנייך ריקם?

כפרה עלכ

אני מבינה את דאגה. יש בשר חדש בפורום, ואתה מוטרד שכל התשומי יעבור אליו. אל דאגה, יא עיני! לעולם לא אנטוש ולא אחליפך בשום תרנגול כפרות אחר, כי אין שני לך בלול הזה. אתה חדר כושר אינסופי לשעת תרדמת בבלוטת האדרנל. ומה שיפה ביחסים שלנו, זה ששנינו תמיד יוצאים מרוצים, נכון מאמי? כמו שאתה יודע, אני דוגלת במולטי טאסקינג, כי אין אף גבר בעולם שרק מתוקף אהבתי יספק את הצרכים כולם. כשאפגוש בשיבוט של הפרא האציל שבו זמנית גם מניאק, גם ג'נטלמן וגם נפש פואטית במינונים מדוייקים שמתקיימים באדם בעת ובעונה אחת - אגיע לחוף מבטחי. עד אז תצטרך לסבול תחרות או לנטוש בשיא. אני לא אכעס

אני לא שואל מה הסיבות...

אני מקבל את הדברים כפי שהם. אני לא אשנה את תפיסת האנשים. אני רק מתאר את השורה התחתונה. נשים וגברים בוגדים למרות שבני הזוג שלהם לא רוצים שיבגדו. נשים וגברים לא אוהבים שבוגדים בהם. נקודה. זה לא משנה אם הם גבר שבגברים כמוך, או פשוט עם כמוני. זה שאשתך מקבלת אותך נחמן מאומן - אשריך. זה לא משנה את העובדה שאף אחד לא אוהב שמזדיינים לו מאחורי הגב כשהציפיה שלו היא שזה לא יקרה. אה...שכחתי.... חילונים-שמאלנים- שיינקנאים-ליברלים-פמיניסטים... רק שתרגיש בנוח עם הפוסט.

newlywed

New member
קשה להאמין שאקזמפלר כמוך מסתובב חופשי

אתה שייך לחברה פטריארכלית קדמונית המחזיקה את האישה במעמד של רכוש ומאמינה כי הגבר הוא המרכז. נשמע שאתה חי באפריקה בשבט זולו (שם באמת כלל ה-90% שלך אולי רלוונטי) יש 2 אפשרויות - או שאשתך מזדיינת עם כל העולם ונותנת לך לחשוב שאתה משהו משהו או שאתה רווק מתוסכל שמדמיין שהוא נשוי (קשה להאמין שיש מישהי שמסכימה להיות נשואה למיזוגן שכמוך) אין ולא תהיה אישה שתחשוב שזבל אנושי כמוך הוא משהו משובח תתעורר, ויפה שעה אחת קודם

רחליקה האחת

Member
מנהל
../images/Emo9.gifרוצה הסבר, פסגות? הנה ההסבר

אני מבינה כעת שכל אחד מגיב לבגידה אחרת... וביננו, מה יש לומר? בגילי המופלג קצת חומר למחשבה לא יזיק להפעיל את הגלגלים החלודים...
תודה רחליקה

הגם שנדמה היה לי...

שזה ברור לכולם, אני מקבל את זה כמחמאה. בכל דבר, לנוכח כל מצב, כל אחד ואחת מגיבים בצורה שונה. ותזהרי לומר "בגילך המופלג"... כי גילי כמו שלך... ומופלג הוא לא. "מופלג" זה בעוד 20 שנה לפחות.

אייבורי

New member
סליחה

אבל יש לי שאלה שבאמת לא קשורה [אבל הסקרנות מחייבת] האם החששל"פ שאתה משתמש בו תכופות, זה קופי פייסט או שיש לך קיצור מקשים או שאתה מקליד כל פעם מחדש?

sharonn70

New member
אל תחכי ליום שיגיע אלא תחליטי שהוא הגיע

היי קיפודית, מצטערת לקרוא את מה שכתבת. אני מאחלת לך שיהיה לך האומץ לעשות את הצעד של הפרידה. אני למדתי שכל דבר, קשה ככל שיהיה, בונה ומעצים אותנו. אי אפשר לברוח או להדחיק כי המציאות נמצאת בכל מקום ואם לא תעשי צעד של פרידה הקושי יהיה אחר. הערכה שלך כאמא (כשיגדלו הבנות ויגלו שידעת ולא עשית כלום), הדכאון והעצב שאת נושאת בתוכך בזמן שאת אמורה לחנך ולגדל בנות. הקושי לא יעלם לך הוא רק יתבטא בצורות אחרות. לפני מס' שבועות התראיינה ריטה לכתבה על הגירושים שלה. היה לה חשוב להתראיין בשביל לתת כוחות לנשים אחרות. היא מתארת תהליך קשה וכואב ובאותה נשימה היא אומרת שהיא גילתה אצלה כל כך הרבה כוחות ועוצמות שלא ידעה עליהם. ממליצה לך לקרוא, להתייעץ ולדבר עם נשים שעברו חוויה דומה כדי שתוכלי לקבל כוחות. כדי שבעלך לך יזלזל בך עליך קודם כל לכבד את עצמך ולהאמין בך. אל תוותרי לעצמך, תילחמי ולו למען בנותייך, שלא יקבלו מודל נישואים מעוות. אני בטוחה שתרצי בעתיד שלבנותיך תהיה מערכת זוגית טובה ותומכת. תהווי עבורן מודל לחיקוי ודוגמא אישית לנשיות חזקה. הלוואי שהיית יכולה לתת לך קצת כוחות ואומץ. מאחלת לך רק.

כל כך מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

עדיף לפרק את החבילה מאשר לגדל בנות מקסימות לתוך חוסר זוגיות בבית ובעיות תקשורת שבעתיד יהוו מודל נישואים מעוות וקושי במערכות יחסים משלהן... מה גם שחוסר רוגע בבית יכול לגרום לבנות לחוסר יציבות וחוסר ביטחון.. לכן, בשל הבגידות והפגיעות עדיף לחתוך ולהתגבר.. את תצאי מזה חזקה ותאמיני באמת במה שאת עושה...

למעלה