מוגבי,ההבדל בינך לבין דיברגנט זה שאתה אתאיסט בגלל גישתך השכלתנית לדברים.
דיברגנט אתאיסט כי הוא איבד את אמונתו באל בעקבות כיעורם של נסיבות חייו
דיברגנט בינקותו באתיופיה, חייו ניצלים על-ידי אישה לבנה נחמדה שנתנה לו מים לשתות:
צפה בקובץ המצורף 128280
מוגבי,הוא אתיופי
הוא גם לא עבר את מבחן המראה
צפה בקובץ המצורף 128240
לטענתך, זה מסביר רבות
צפה בקובץ המצורף 128241
מוגבי,
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמיםמוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
מוגבי,סביבתו אתיופית.
זה מסביר רבות.
זוכר?
צפה בקובץ המצורף 128183
הוא גם לא עבר את מבחן המראה
צפה בקובץ המצורף 128184
מוגבי,
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמיםמוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
![]()
![]()
תתמודד ...
לא דיברגנט. דגנרטדיברגנט,
מוגבי,לא דיברגנט. דגנרט![]()
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמיםכפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
![]()
![]()
תתמודד ...
מוגבי,מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים
לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים
את מבחן המראה עברת?
צפה בקובץ המצורף 128662
אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 279, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה
אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 279![]()
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכןמוגבי,
![]()
![]()
תתמודד ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.