מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

מצב
הנושא נעול.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן :devilish:

את מבחן המראה עברת?

צפה בקובץ המצורף 128739

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 279, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 279 😂
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...
מעניין על מה המשטרה עצרה אותך. מעניין אם זאת אחת הסיבות, לצד חוסר הכשירות הבוטה שלך, לכך שפוטרת מן האוניברסיטה בה עבדת בבושת בפנים, וכעת אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית :devilish:

את מבחן המראה עברת?

fs67l8z9.png

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 279, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 279 😂

certified.woke

Well-known member
נכתב ע"י דיברגנט חדש:
בקשת בתגובה #235 שלך, שמות של אסטרופיזיקאים אורתודוכסים וקיבלת, כעת אתה מתחיל לפשפש במחקרם?
מה שהראיתי שאמונתם לא מפריע להם בעבודתם.
הם אינם תופשים את ספר "בראשית" כלשונו (בריאת העולם, הצומח, החי והאדם).
אני מקווה כי זה ברור לך.
רק מי שזקוק לתמיכה נפשית מאמין באֵל.
איזה שמוש אחר יכול להיות לו?!

מחקר על ההתיחסות ל"על-טבעי" (יכול גם להיות "אל-טבעי") אצל מדענים ב- Royal Society of London.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
הם אינם תופשים את ספר "בראשית" כלשונו (בריאת העולם, הצומח, החי והאדם).
אני מקווה כי זה ברור לך.
רק מי שזקוק לתמיכה נפשית מאמין באֵל.
איזה שמוש אחר יכול להיות לו?!

מחקר על ההתיחסות ל"על-טבעי" (יכול גם להיות "אל-טבעי") אצל מדענים ב- Royal Society of London.

אדם מאמין לרוב תופש את ספר "בראשית" כלשונו, אחרת לא היה מאמין.
הדוגמה הטובה ביותר היא בנט שכיפתו התקצרה בכל יום שהיה ראש ממששת מחורבנט.

certified.woke

Well-known member
אדם מאמין לרוב תופש את ספר "בראשית" כלשונו, אחרת לא היה מאמין.
הדוגמה הטובה ביותר היא בנט שכיפתו התקצרה בכל יום שהיה ראש ממששת מחורבנט.
לא ברור לי מדוע שרבבת את בנט לעניננו.

לענין "אחרת לא היה מאמין":
אדם המבין סוגיה - מסוגל להסבירה לך בכל "נפח" טקסט נדרש, יהא זה משפט, תריסר משפטים, אלף משפטים, חיבור שלם של עשרות דפים.
איש מן המדענים שציינת, וידאל, מזא"ה, לייב, פיקארד, אורבך...כל מדען שהוא...לא היה מצליח להסביר לך קוהרנטית איך "בראשית" עולה בקנה אחד עם הידוע היום, גם אילו היו חייו תלויים לו מנגד.
מסקנה לכאורה - איש מהם אינו מאמין.
אלא שהם טוענים על עצמם שהם מאמינים.
משתמע לכאורה - איש מהם אינו תופש את "בראשית" כלשונו.
אם תדחק אותם לפינה, יפלטו גמגום דחוק כלשהו בנוגע ל"בראשית", אולם יתעקשו כי קיים אֵל מקראי...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא ברור לי מדוע שרבבת את בנט לעניננו.
כי הוא דתי, שעשה אקזיט, נדמה לי אפילו שעשה כמה, 3? אני מאמין שהוא גם התחבט בשאלה זאת.
לענין "אחרת לא היה מאמין":
אדם המבין סוגיה - מסוגל להסבירה לך בכל "נפח" טקסט נדרש, יהא זה משפט, תריסר משפטים, אלף משפטים, חיבור שלם של עשרות דפים.
איש מן המדענים שציינת, וידאל, מזא"ה, לייב, פיקארד, אורבך...כל מדען שהוא...לא היה מצליח להסביר לך קוהרנטית איך "בראשית" עולה בקנה אחד עם הידוע היום, גם אילו היו חייו תלויים לו מנגד.
מסקנה לכאורה - איש מהם אינו מאמין.
אלא שהם טוענים על עצמם שהם מאמינים.
משתמע לכאורה - איש מהם אינו תופש את "בראשית" כלשונו.
אם תדחק אותם לפינה, יפלטו גמגום דחוק כלשהו בנוגע ל"בראשית", אולם יתעקשו כי קיים אֵל מקראי...
אני אף פעם לא עסקתי בסוגייה זאת, זה ממש לא עניין אותי, כך שאין לי מושג מה יש לאותם אישים בראש, איך הם מסבירים.
מצאתי עבורך כתבה בנושא שנכתבה ע"י פרופ' נתן אביעזר, שכיהן כראש המחלקה לפיזיקה, סגן הנשיא למחקר, חבר הסנאט ויו"ר האגודה לתורה ומדע.

certified.woke

Well-known member
כי הוא דתי, שעשה אקזיט, נדמה לי אפילו שעשה כמה, 3? אני מאמין שהוא גם התחבט בשאלה זאת.

אני אף פעם לא עסקתי בסוגייה זאת, זה ממש לא עניין אותי, כך שאין לי מושג מה יש לאותם אישים בראש, איך הם מסבירים.
מצאתי עבורך כתבה בנושא שנכתבה ע"י פרופ' נתן אביעזר, שכיהן כראש המחלקה לפיזיקה, סגן הנשיא למחקר, חבר הסנאט ויו"ר האגודה לתורה ומדע.
הצצתי ברשימת פרסומיו של נתן אביעזר.
"בראשית ברא" ו"על תורה ומדע" אינם מכתבים אל עורך Nature, או אל עורך Science, או אל עורך Physical Review Letters, אלא "ממוענים" אל "ערכים" ואל קוראיו העגלים החוזרים בתשובה, ומנסים "להתאים" תורה לתצפיות אסטרונומיות. לא תמצא איש המנסה "להתאים" תצפיות אסטרונומיות לתורה.
מכתביו של אביעזר אל כתבי-עת מקצועיים עוסקים רק בפיסיקה של מצב מוצק.
אביעזר התגייס ל"מלחמת מצווה" אפולוגטית, לעזרת המסיון היהודי, מבלי שיאמין ולו במלה אחת ממה שכתב שם בספריו.
הַחְזָרָה בתשובה מצדיקה צ'יזבאטים, שלא לומר שקרים.
גם האוונגליזם מגייס "מדענים" בריאתניים כדי לכתוב "הסברים" לשבוע הבריאה. סדנא דארעא חד הוא.
הוא יכול לקשקש כרצונו, אולם חשבון הלוח העברי מתחיל (ה- origin) ביום ב' של שבוע "הבריאה", שעה חמש (שעה 23:00), ו- 204 חלקים (בשעה 1080 חלקים, חלק - שלוש ושליש שניות, יחידה בבלית), לפני כ- 5785 שנים וחצי וקרוי מולד בהר"ד...ואין כאן שום "מתיחת" זמן רלטיביסטית, שעה של אז היא שעה של ימינו ויממה של אז היא יממה של ימינו..

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
הצצתי ברשימת פרסומיו של נתן אביעזר.
"בראשית ברא" ו"על תורה ומדע" אינם מכתבים אל עורך Nature, או אל עורך Science, או אל עורך Physical Review Letters, אלא "ממוענים" אל "ערכים" ואל קוראיו העגלים החוזרים בתשובה, ומנסים "להתאים" תורה לתצפיות אסטרונומיות. לא תמצא איש המנסה "להתאים" תצפיות אסטרונומיות לתורה.
מכתביו של אביעזר אל כתבי-עת מקצועיים עוסקים רק בפיסיקה של מצב מוצק.
אביעזר התגייס ל"מלחמת מצווה" אפולוגטית, לעזרת המסיון היהודי, מבלי שיאמין ולו במלה אחת ממה שכתב שם בספריו.
הַחְזָרָה בתשובה מצדיקה צ'יזבאטים, שלא לומר שקרים.
גם האוונגליזם מגייס "מדענים" בריאתניים כדי לכתוב "הסברים" לשבוע הבריאה. סדנא דארעא חד הוא.
הוא יכול לקשקש כרצונו, אולם חשבון הלוח העברי מתחיל (ה- origin) ביום ב' של שבוע "הבריאה", שעה חמש (שעה 23:00), ו- 204 חלקים (בשעה 1080 חלקים, חלק - שלוש ושליש שניות, יחידה בבלית), לפני כ- 5785 שנים וחצי וקרוי מולד בהר"ד...ואין כאן שום "מתיחת" זמן רלטיביסטית, שעה של אז היא שעה של ימינו ויממה של אז היא יממה של ימינו..
אם שעה של אז היא שעה של היום, איך אתה מסביר את גילו של מתושלח ואפילו את גילו של משה בתקופה שלא היה רפואה ותנאי הסנטציה היו ירודים?
אגב, אין כל סיבה שמאמרים אלו יפורסמו בירחונים שציינת, כי הם עוסקים בתגליות מדעיות ולא בהיסטוריה.

certified.woke

Well-known member
אם שעה של אז היא שעה של היום, איך אתה מסביר את גילו של מתושלח ואפילו את גילו של משה בתקופה שלא היה רפואה ותנאי הסנטציה היו ירודים?
אגב, אין כל סיבה שמאמרים אלו יפורסמו בירחונים שציינת, כי הם עוסקים בתגליות מדעיות ולא בהיסטוריה.
אינני צריך "להסביר" את גילו של מתושלח. אביעזר צריך.

מעשיות המיתולוגיה היהודית אינן הסטוריה, אלא אגדות מיתיות שאינן נתמכות בממצאים ארכאולוגיים כלשהם.
ספרי המכבים א' ו- ב' הינם היסטוריה, אך נזרקו מן התנ"כ.

כוונתי, יש ממצאים מאששים למעשיות המיתולוגיה היהודית רק החל מן המאה השמינית-שביעית לפנה"ס ואילך, אולם לא-כלום לפני כן.
אם בוחנים מה יש לנו מתרבויות מסופוטמיה ומצרים כבר מן האלף השלישי-שני לפנה"ס - העושר של המצוי ממש בלתי נתפש. טקסטים באסטרונומיה ומדעים אחרים, פילוסופיה, רפואה, משפטים, ספרי-מתים, מִנְהל, מיסטיקה, תכשיטים, מה לא?!
אם בוחנים מה יש ליהודים - רק התורה, אשר למעשה גובשה סופית רק במאה השניה AD וכל המחזיקים בגרסאות אחרות - נרדפו מאותו רגע באף ונאלצו להימלט למדבר, אל מערות רועים...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אינני צריך "להסביר" את גילו של מתושלח. אביעזר צריך.

מעשיות המיתולוגיה היהודית אינן הסטוריה, אלא אגדות מיתיות שאינן נתמכות בממצאים ארכאולוגיים כלשהם.
ספרי המכבים א' ו- ב' הינם היסטוריה, אך נזרקו מן התנ"כ.

כוונתי, יש ממצאים מאששים למעשיות המיתולוגיה היהודית רק החל מן המאה השמינית-שביעית לפנה"ס ואילך, אולם לא-כלום לפני כן.
אם בוחנים מה יש לנו מתרבויות מסופוטמיה ומצרים כבר מן האלף השלישי-שני לפנה"ס - העושר של המצוי ממש בלתי נתפש. טקסטים באסטרונומיה ומדעים אחרים, פילוסופיה, רפואה, משפטים, ספרי-מתים, מִנְהל, מיסטיקה, תכשיטים, מה לא?!
אם בוחנים מה יש ליהודים - רק התורה, אשר למעשה גובשה סופית רק במאה השניה AD וכל המחזיקים בגרסאות אחרות - נרדפו מאותו רגע באף ונאלצו להימלט למדבר, אל מערות רועים...
לא נראה לי שאתה חולק על העובדה שהתנ"ך הוא ספר ההיסטוריה שלנו, מה שכן אנחנו חולקים על כל האגדות שהוספו לו.

certified.woke

Well-known member
לא נראה לי שאתה חולק על העובדה שהתנ"ך הוא ספר ההיסטוריה שלנו, מה שכן אנחנו חולקים על כל האגדות שהוספו לו.
כבר ציינתי שלושה ארועים בלתי אפשריים המצוינים בתנ"כ - המבול, "שמש בגבעון דום", "חזרת הצל עשר מעלות לאחור בשעון אחז".

אם שלושה אלה לא אפשריים, מי לכפי יתקע שאין נוספים?

לכל קבוצה אתנית - ספור משלה.
תחילה אלה אגדות או הגדות בעל-פה המועברות מדור לדור על ידי זקני השבט ב"לילות לבנים" סביב למדורת השבט, אך לבסוף המעשיות מועלות על הכתב והנסח הכתוב הופך להיות "כתבי קודש" ואוי לכופר בהם.

סדנת דארעא חד הוא.

התנ"כ אינו ספר הסטוריה, אלא "כתבי קודש".

כתבי הקודש גורמים ל"ארכאולוגים מגוייסים" בני זמננו להשתטות...

דיברגנט חדש

Well-known member
כבר ציינתי שלושה ארועים בלתי אפשריים המצוינים בתנ"כ - המבול, "שמש בגבעון דום", "חזרת הצל עשר מעלות לאחור בשעון אחז".

אם שלושה אלה לא אפשריים, מי לכפי יתקע שאין נוספים?

לכל קבוצה אתנית - ספור משלה.
תחילה אלה אגדות או הגדות בעל-פה המועברות מדור לדור על ידי זקני השבט ב"לילות לבנים" סביב למדורת השבט, אך לבסוף המעשיות מועלות על הכתב והנסח הכתוב הופך להיות "כתבי קודש" ואוי לכופר בהם.

סדנת דארעא חד הוא.

התנ"כ אינו ספר הסטוריה, אלא "כתבי קודש".

כתבי הקודש גורמים ל"ארכאולוגים מגוייסים" בני זמננו להשתטות...
אתה טוען שכל הממצאים הארכיאולוגיים שיקריים?
אגב, אם טענה זאת שלך, לא ברור לי, איך אחד כמוך מאמין לחב' התרופות ולמשרדי הבריאות (בארץ ובעולם) בעיניים עצומות?

certified.woke

Well-known member
אתה טוען שכל הממצאים הארכיאולוגיים שיקריים?
אגב, אם טענה זאת שלך, לא ברור לי, איך אחד כמוך מאמין לחב' התרופות ולמשרדי הבריאות (בארץ ובעולם) בעיניים עצומות?
הזכרתי באחד הפוסטים בשרשור זה כי אין שום ממצאים ארכאולוגיים המאששים ארועים מקראיים לפני המאה השמינית-שביעית לפנה"ס, בעוד תרבויות מסופוטמיה ומצריים עשירות בממצאים בני כארבעת אלפי שנים.
ישראל, אשר על פי המקרא היתה מעצמה אזורית, אינה נזכרת בממצאים מצריים או מסופוטמיים.

מה זה קשור לחברות למיניסטריוני בריאות המחוייבים לפעול לבלימת מגפות על-פי "פקודת בריאות העם" ולחברות פארמה?

דיברגנט חדש

Well-known member
הזכרתי באחד הפוסטים בשרשור זה כי אין שום ממצאים ארכאולוגיים המאששים ארועים מקראיים לפני המאה השמינית-שביעית לפנה"ס, בעוד תרבויות מסופוטמיה ומצריים עשירות בממצאים בני כארבעת אלפי שנים.
ישראל, אשר על פי המקרא היתה מעצמה אזורית, אינה נזכרת בממצאים מצריים או מסופוטמיים.
ישנם ממצאים מכל מיני תקופות המוזכרות בתנ"ך.
מה זה קשור לחברות למיניסטריוני בריאות המחוייבים לפעול לבלימת מגפות על-פי "פקודת בריאות העם" ולחברות פארמה?
הקשר לחב' התרופות שהן עושות מחקרים סטטיסטיים מוטים עפ"י בקשתן ומרמות בלי סוף בהקשר למוצריהן ובמיוחד בענף החיסונים העונתיים.

אביב 2019

Well-known member
הקפצה מעמוד 12.
אין,אין,אין, על מר שללשוילי.הוא דמות אמיתית זו לא פיקציה של AI

אביב 2019

Well-known member
הקפצה מעמוד 17.
קבעתי יעד למר שללאשוילי המדהים- עד 100 אלף צפיות לנושא אחד !!
ביחד נשבור שיא גינס עולמי לכל הפורומים בארץ ובעולם.
וודאי לפורמי אקטואליה בשפה העברית !
שיא האייטם !
חכו לגזר-הדין במישפט של האיש !

דיברגנט חדש

Well-known member
הקפצה מעמוד 17.
קבעתי יעד למר שללאשוילי המדהים- עד 100 אלף צפיות לנושא אחד !!
ביחד נשבור שיא גינס עולמי לכל הפורומים בארץ ובעולם.
וודאי לפורמי אקטואליה בשפה העברית !
שיא האייטם !
חכו לגזר-הדין במישפט של האיש !
רק שהשרשור כבר ממזמן לא עליו |נחמה|

מצב
הנושא נעול.
למעלה