מראה האישה

../images/Emo2.gif בן!!!!!! בלי אוכל?

חובה עליך לאכול להתחזק,,אחרת הכל יהיה בטושטוש
שיהיה לך עונג שבת

ש ר ה לה

New member
בנים, חסרה לי כאן התיחסותכם ל'צבעי האהבה'...

למה מכוונים דבריי? נפגשתם כבר כשאתם מוסווים בכחל וסרק כדי להרשים את הצד שכנגד, כנראה שהיצלחתם במשימה ואתם עוברים לשלב הבא: אם השלב הבא הוא עוד פגישה רגילה אז ברור שההקפדה על איפור ולבוש עודה בעינה... אבל... אם נוצר הקליק המיוחל והתלהטו היצרים, היא גרמה לך לריגוש עצום ואתה נתת את כולך למען שהיא תזכור את מה שאתה היזקרת .... אחרי מפגש כנ'ל, לא רק הבגדים יהיו זרוקים בכל פינות הבית ו/או האיפור שלה יהיה מרוח על שניכם ו..... על פניה אולי כבר לא יהיה האיפור, אשר את מקומו יתפסו צבעי האהבה - סומק בפנים וברק בעיניים וחיוך של אושר.... האם עדיין תעקמו את הפנים??? (שאלה מופנית כמובן לבנים
)

אני חוסכת , בלי איפור בכלל

יש לי תכשיטים שאותם אני עונדת תמיד פני נקיות מאיפור , ושערי לא צבוע הדבר היחידי שאני עושה לפני פגישה זה מקלחת משתמשת בדיאודורנט בריח של סבון מאד עדין ולפעמים שמה בושם בקבוקון קטן שיש לי מתנה קבלתי מידיד בשנת 1977 אז אין הבדל בין לבין , וככה אכן יצאתי אתמול אני לא מתחפשת ב"צבעי קרב" שהייתי צעירה התאפרתי כיום אני ללא איפור אין ספק שעם איפור אני יפה כי האיפור מבליט טת היופי הטבעי וגם שהתאפרתי זה היה שפתון וצללית וזהו , כך שההבדל הוא קטן מעדיפה להיות טבעית ומזלי שאני שמנה כי אז יש פחות קמטים

66Amiram

New member
את הרי יודעת שהגברים מיד מפנים את הגב

ונרדמים עם חיוך אידיוטי של אושר ושביעות רצון על פניהם אז מה איכפת לך עם הם מעקמים את הפנים ?

ש ר ה לה

New member
המינימום שאדרוש ממך אחריי שהבאת אותי לפסגות ה

האושר והאהבה הוא חיבוק עם חיוך של הכרת תודה, נשיקה או שתיים, עכשיו אפשר כבר על הלחי
, ואז גם אני אהיה מאושרת להסתכל עליך בשנתך...
כשעל פניך החיוך ההוא...

ש ר ה לה

New member
נדמה לי שחטאת כאן באי הבנת הנקרא עמירם ידידי.

קרא שנית את הודעתי, עליה הגבת. בטוחתני שהסיטואציה תיראה בעיניך שונה מעט אחרי קריעה שניה ושלישית...
. . . . לא נורא... זה קורה לעתים לכולנו...

ש ר ה לה

New member
נו... שוין... שאני אנסה לעסות מה שלא הצליחו ה

המורות המלומדות בביצפר?......

66Amiram

New member
עלי 3 שורות למעלה ובדקי את האיות שלך , כך

תוכלי להבין את התשובה שלי .

ש ר ה לה

New member
אני צברית ממוצא פולני, הטעויות הן כמובן במקור

פשוט חובבת משחקי לשון...

ben 911

New member
../images/Emo12.gifאחרי שאני מסובב את הגב...

קשה לי לנחור ...
ובעת ובעונה גם לחייך חיוך אדיוטי של אושר.

למעלה