מראה האישה

שירקאן12

New member
מראה האישה ../images/Emo68.gif

כשהיא יוצאת מביתה למפגש אם גבר, מאופרת , שיער צבוע, האם אין בכך הטעיה ...כל שהיא, הגבר רואה אישה במצב מסויים...המפגש, ולאחר זמן הוא רואה מצב אחר ...למשל בבוקר ... הרי אצל גברים זה לא משנה יהיו אותו הדבר חוץ מגילוח. הרי גבר שהולך להיות עם אישה בלילה ,ומטופחת יכול לקום בבוקר עם demon,........

שירקאן.....כל כך טבעי לצאת מהבית

לכל מטרה:עבודה,העירה,דייט וכו' מסודרים.............גם אצל גברים.כמגיעים הביתה מחליפים לבגדים נוחים ומרגישים בבית. רק בסרטים הנשים שם ישנות מאופרות וקמות....מאופרות למשעי
כשאף שערה לא זזה ממקומה. וברצינות......כשיש אהבה וקבלה של בן/ת הזוג הכל נראה טבעי כמו שמרגישים באמת בבית.

66Amiram

New member
אז תלך לישון עם גבר ובבוקר מקסימום

הוא יהיה לא מגולח..........

שירקאן12

New member
לפעמים מדהים

אותי איך מפרשים דברים. או מבינים דברים. הבנת הכתוב, הבנת הנקרא. או תגובות לא עיניניות במיוחד .

66Amiram

New member
ממש לא הצעה !

לא נכנס למיטה עם כל אחד לפני שמראה לי אישור בריאות שאין לו איידס ......... ססססססססססתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאםםםםםםםםם ( רק מהמחשבה בא לי להקיא ) קח את זה בהומור

shaul flowers

New member
זה לגיטימי לחלוטין,

גם אני, לפני שאני יוצא מהבית אני מורח קרם פנים, קרם עיניים, סרום וג'ל ממצק. אפ אפ אפ, אחרת איך אני איראה בן שלושים, כבר כמה שנים טובות? רק השקעה והתמדה מביאים לך יופי כזה. לא פלא שאני שמור ככה, לכן נשים מתות עליי! אני מבין שלא קל להיראות ככה; לסדר ציפורניים, להתאפר, לעשות פילינג לפנים, להוריד שערות ממקומות לא רצויים, לייזר, אפילציה, אפיליידי, בסוף ה"אפי" היחיד זה מי שמקבל את ה'מוצר' המוגמר. וזה בכלל לא לעניין, לא מקובל עליי, אני יוצא חוצץ כנגד המוסכמה הזו אני פמיניסט מוצהר. הנה, הצהרתי, פונט שחור על גבי חלונית תגובות לבנה. שלך, שאול.

שירקאן12

New member
אזביר למה כוונתי

וגם אדגיש. כ וו נ ת י ה י א אישה בגיל מתקדם שיוצאת לדייט מאופרת , צבועת שיער. (אגב אני לא נגד) (כעת) הגבר שבא למפגש וורואה אותה ברגע המפגש בצורתה הנוכחית . ויראה אותה כן (כיתה א) גם ללא איפור ...... איך תהיה תגובתו האם אין בכך הטעיה. ללא כוונה. ה ב נ ת ם. יופי.

shaul flowers

New member
אני לא חושב שזו הטעייה

הרי בגילי המתקדם, אבל לא מתקדם מדי, אני נוהג לצאת לדייטים עם נשים שעברו את גיל שלושים לפחות, לפני חמש עשרה שנה, פחות או יותר ואני מאוד מעריך את ההשקעה הרבה, כמו שכבר ציינתי בהודעה הקודמת שלי, זה לא מובן מאליו, אפ אפ אפ, מה, אם מקמטים אותי אני לא מתקמט? אז זו לא הטעיה, זה אפילו לא חיזיון עיניים ותעתוע ויזואלי, זו ההתנהגות הלגיטימית ביותר לאישה שעברה את גיל עשרים וצריכה להתמודד מול תרבות השפע של המאה ה-21. ווה ווה ווי ווה, האינטלקטואל שבי פורץ החוצה כשמדברים על דברים כאלה. הוא יוצא ממני ואומר "שאול, היית צריך להמשיך לתואר שני בבוטניקה- עכשיו לך תנצל את המוח שלך לדברים חשובים, כמו לפתוח אתר אינטרנט!"

s h o o s h a

New member
ווה- ווה- ווי- ווה

חייבת להודות ששאול פרחים ובניו בהחלט מכניס לפורום ניחוחות מרעננים ומעוררי חיוך. תודה שאול

shaul flowers

New member
נעים מאוד שושה, ../images/Emo9.gif

שאול. שאול פרחיו ובניו, מאה ושמונים סנטימטרים של שרמנטיות כובשת, רגישות יוצאת דופן וידע עמוק בתחום הפרחיה. ויש לי גם עסק עצמאי- אתר האינטרנט החדש שלי, ותואר ראשון בבוטניקה, אני השידוך המושלם! שושה, אני שמח לשמוע שאני מביא לפה ניחוחות מרעננים ומעוררי חיוך, אני מקווה שזה מעורר בך אסוציאציות לפ'צולי, לבנדר וחמניות, הריחות האהובים שליי.

תקרא מה אני חושבת

זה הבגד שהיא לובשת על הפנים שהיא יוצאת להפגש עם אנשים ככה היא אוהבת להראות היא עושה את זה עבורה לא עבורך זה כמו שבבת תלך עם טרניג ותתלבש יפה יותר שאתה יוצא לעבודה זה טבעי הצבע על הפנים (איםר) בכל התרבויות ותתפלא גם גברים מתאפרים כיום , לא רק נשיים ומטפחים את הפנים מעבר לגילוח היומי , יש המון מוצרים שמיועדים לגברים זו התחושה להראות טוב שעושה טוב להערכה העצמית של האדם/אישה

ben 911

New member
שירקאן צודק בהחלט.../images/Emo45.gif

סליחה שאני מכליל..אבל על פי רוב זה יוצא כך ש.. כשאתן פנויות אתן מקפידות על הופעה נאותה עם דיאטה קטלנית לצידה.. וזה אחלה בעיני. כי לצאת עם דייט בעלת הופעה נאה ומצודדת זה משהו כייפי שקשה לתאר. והנה אחרי שאנו נלכדים ברשת.. משהו במוח החמוד שלכן משחרר פקודה לכל הגוף להתחיל במשתאות ובזלילות אין סופיות אל תוך הלילה. הגרגרנות אינה יודעת לפעמים גבול. כמובן שאי אפשר בלי נ.ב. נ.ב. וזה נ.ב. מאד חשוב. רוב הגברים גם מסתובבים כשכרס מכובדת בין שיניהם.
יש כאלה בחודש השמיני להריונם ויש בחודש השישה עשר. עבדכם הנאמן רק בשבוע השמיני להריון.

שירקאן12

New member
בן תודה קבל../images/Emo24.gif

יש נשים בן שגם לא צובעות שיער ושמות ואיפור עדין......

הצייד או הציידת והצייד

זה ככה משכבר הימים בן יקר יש את הצייד/ת שבמסע הצייד מפתים ולוכדים את הניצוד/ת ואחר כך אפשר לנוח על זר הדפנה ואני חושבת שזוגיות זו עבודה מתמשכת וסיזיפית ושני הצדדים עובדים קשה כדי שהיא תצמח ותשגשג

ואיך לגרום לנשים וגברים להיות מאושרים .

איך לעשות אישה מאושרת זה לא קשה לעשות אישה למאושרת. הגבר צריך להיות בסך הכל : 1 . חבר 2. בן שיחה 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מדריך 7. שף 8. חשמלאי 9. נגר 10. שרברב 11. מכונאי 12. טכנאי מחשבים וטלויזיות 13. מעצב 14. סקסולוג 15. גניקולוג 16. פסיכולוג 17. מדביר חרקים 18. פסיכיאטר 19. מרפא ומעסה 20. יודע להקשיב 21. יודע לארגן 22. אבא טוב לילדים 23. נקי מאד 24. סימפטי לחברות שלה 25. וגם להורים 26. יודע להחנות 27. אתלטי 28. חם 29. אדיב 30. אבירי 31. אינטליגנטי 32. מצחיק 33. יצירתי 34. רך 35. קשוח 36. חזק 37. מבין 38. סבלני 39. שקול 40. ספונטני 41. שאפתן 42. מוכשר 43. אמיץ 44. נחוש 45. כן 46. עצמאי 47. בעל תשוקה 48. מהימן 49. רחום ואל לו לשכוח : 50. לתת לה מחמאות על בסיס קבוע 51. לאהוב קניות 52. להיות ישר 53. להיות עשיר 54. לא להלחיץ אותה 55. לא להסתכל על בחורות אחרות ובאותו הזמן גם : 56. לתת לה המון תשומת לב אבל לצפות למעט בחזרה. 57. להקדיש לה המון זמן. 58. לתת לה המון מרחב ולא לדאוג לה כשהיא לא חוזרת חשוב מאד גם : 59. לא לשכוח ימי הולדת, ימי נישואין וסידורים שהיא עושה היום (כדי לשאול מאוחר יותר איך היה). איך לעשות גבר מאושר 1. ללכת עירומה 2. להביא לו אוכל

למעלה