מראה האישה

s h o o s h a

New member
בחירות

הכל ענין של בחירה. ואם זו בחירתך, ושיקוליך עמך, לא נותר לי אלא לכבד זאת. גם אם דעתי שונה לחלוטין משלך, גם אם השקפתי אינה דומה לשלך ולו במעט, גם אם אני מתנגדת נחרצות להלך מחשבתך, אלו הם חייך, זו, כאמור, בחירתך. מאחלת לך שבת קסומה ורוב טוב ואושר, שוש

שירקאן...אם תחטוף דלקת ריאות

בגלל המקלחות הקרות.....נשבעת לך שלא אבוא לטפל בך ולתת לך זריקה...ואם כל כך "טוב לך" ,למה כל הזמן אתה אומר שאתה מקנא מבן הא???שכחת? נשמה תפתחי לי....וכ"ו....

שירקאן12

New member
זהו ערדניקית מהיום

מקלחות חמות רק תבואי לטפל בי ולתת לך זריקה...וגם לשים קטטר....אם (אחטוף דלקת ריאות)

s h o o s h a

New member
שאלה שלחלוטין אינה במקומה

ושאלת קונטרה [וסליחה מראש על הבוטות]- אתה מרגיש חרא? ואם כך אתה מתייחס לגברים שאולי לא נראים כמ ריצ'ארד גיר או שון קונרי, לא הייתי רוצה להיות לידך שלא לדבר על - במחיצתך!

arnon666

New member
להרגע, שושה... ברור שאת סובלת מ...

אורגזמה מעוכבת. שקט נפשי הוא המפתח להשגת האביונה.

s h o o s h a

New member
2 מילים מעידות יותר מאלף מי אתה וממה קורצת

כאמור, לא הייתי רוצה להיות לידך ובטח שלא במחיצתך.

צלליתה

New member
שקר החן והבל היופי

או לא. אישית אני מתאפרת מעט מאוד. אני חושבת שאיפור כבד ומוגזם אינו מחמיא לי. ולנשים בגילי. (אבל זו רק עניות דעתי) אני בהחלט לובשת לבנים שעוזרים מעט לשיפור הגזרה ואכן, המראה שלי לבושה, עם בגדים תחתונים תומכים שונה מעט מהמראה בערום, אבל לא נראה לי שמי שחווה את השינוי מתאכזב. בענין השיער אני צובעת אבל מקפידה על צבע באיכות טובה כך שאין מצב שאני נכנסת למיטה בשיער צבוע וקמה בבוקר עם ראש לבן. כך שאני לא ממש חושבת שיש כזה הבדל תהומי בין מראי בלילה למראי בבוקר, למעט העובדה שבבוקר אני די מעוכה משינה ועד ששותה קפה בכלל לא בן אדם. פעם הייתי אצל חברים, ואחת הנשים אמרה שהיא עוזבת מוקדם, יש לה בלינד דייט. אחד הגברים שם אמר לה ברצינות תהומית (ואני משוכנעת שהוא לא צחק) שתלך להחליף בגדים קודם, כי זו רמאות להגיע לבלינד דייט עם חזית פוש אפ.

מראה מראה שעל הקיר...../images/Emo6.gif

וואלה נותרתי מחויכת
מראה האישה/ גבר, המטופח יהא כזה תמיד, זה אופי ואורח חיים, נוסיף אסטטיקה ואין בכך רע
. אישה שמתאפרת דרך קבע לא תשנה אורחותיה, שיער צבוע הוא כורח מציאות מכל מיני סיבות, אחת לא אוהבת את גוון שערה, השניה מכסה פיגמנטציה שדעכה, זה נפלא שקיימת אפשרות כזו
, רוב רובה של האוכלוסיה נוהג כך וטובה שעה אחת קודם, כנ"ל גם גברים, כייף נורא לשהות בחברת אנשים אסטטיים , אבל לא רק
, תדמיין לרגע איך אתה מסובב את ראשך כאשר חולפת על פניך אישה מבושמת ברעננות, אתה מצליח למלא את ריאותיך בריח המתבדר ברוח, אין ספק אתה גם תחייך
, כנ"ל גם נשים, מי מאיתנו לא אוהבת להביט בגבר שרמנטי ומטופח להפליא? אין זה אומר שגברים שלא נראים כך אינם מעניינים ומסקרנים
. איזו הטעייה יכולה להיות? איפור לא מסתיר דבר גם צבע שיער לא, אקצין ואומר שגם בגד לא מסתיר, יתכן ויצור טשטוש מסויים
בעולמנו השייך לצעירים כולנו רוצים לחיות בתחושה שהזמן לא שינה בנו דבר, ואם קיימת האפשרות להתפנק ממגוון מוצרים שעדין נותנים לנו את אותה תחושה, סבבה כדאי ללכת על זה
. מעבר לכך זה ענין של טעם
בסופו של יום אנו מוצאים את הפרטנר
האידאלי עבורנו מתוך בחירה, גם אם יהיה מטופח יותר או פחות, מקבלים את מעלותיו ומגרעותיו והם מהולים באושר ובאהבה אין סופית,
אחרת אין לזה ערך כלל.

שירקאן12

New member
הבהרה .

אני בנושא שפתחתי לא נגד שנשים מתאפרות . אלא להיפך בעד כל מה שרציתי להעלות הוא שקיים הבדל מהותי כאשר אנו הגברים פוגשים אישה מאופרת ביום במפגש ראשון. לבין שאנו רואים את אותה אישה לאחר לילה ...בבוקר לראשונה... ועוד נקודה כן בהחלט אני כן מסובב את הראש אחורה ...זה טבעי ...ונורמלי.. לאחר כל זאת שבת שלום לכולכם י פ ו ת

שירקאן...

אם החלטת ללון לילה ויום איתה, אני מקווה שהיא שווה הרבה יותר, אפילו אם קיים " הבדל מהותי" כדבריך, קמט פה קמט שם ודאי לא ישנה אלא אם כן אין חבור כלל, ולגילוי זה אין צורך בלילה ויום כדי להווכח. שבת שלום

למעלה