מראה האישה

ben 911

New member
../images/Emo4.gif אני מסובב את הגב...

רק כי נוח לי להירדם על הצד.
זוכר כשהיינו צעירים היינו נוהגים להירדם חבוקים זה בתוך זרועותיה של זו אבל אז הייתן צעירות וקלות. היום לך תירדם בתוך זרועותיה של זו השוקלת משאללה בלי עין הרע לא רע...
אפשר כמו כלום להיתעורר בבוקר עם נמק מתקדם ביד.

בן יקר

לא כולן שמנות ושוקלות יפה יש גם נשים רזות מסתבר שאתה נמשך אל הנשים הדקות , זה עולה יפה מהכתיבה שלך ולמזלך היום התודעה היא לשמור על משקל ,לעשות ספורט , לשמור על הדקיקות למרות הגיל

זה לא קשור בכלל למשקל..

אני גם לא יכולה לישון מחובקת...אולי לכמה דקות כדי לחוש אחד את השנייה....אבל איזה כייף זה לישון כפיות... עם מי שאוהבים???

ש ר ה לה

New member
כפיות, זה גם הפיבוריט שלי, בתנאי שלא החרשת את

את אזני בנחירות, ו/או אם נרדמת כבר כשאני אחוזה בזרועותיך בתפיסת כפיות, שפרק הזמן לחיבוק כזה לא יעלה על 30 דקות..., תנוחת כפיות מועדפת בעיני בעיקר בלילות החורף הקרים...

ש ר ה לה

New member
טורקי טורקי אמירם, קודם'שיקה ואחרכך...ה' גדול

ואני כבר משערת מה תהיה התגובה...

ש ר ה לה

New member
חחח עדרי מתוקה "טורקי טורקי" הוא הקיצור של המ

קיצור של המונח "להרוג טורקי ולנוח"...., או לעניניינו - קודם אקשן, אחרי שנרגעו מעט הרוחות, חבוק, נשיקה בלחי ו/או במצח ואז התערסלות נעימה בתנוחת הכפיות.... , יענו - "טורקי טורקי"............. איזה ראש כחוווול יש לך ערדי...... אני פשוט המומה מעצמך!!!
מתה עלייך.. הרגת אותי מצחוווק

תראו מי שמדברת...

תגידי....מי קבע את הסדר הזה???אולי אפשר הפוך????בכלל כל המונחים האלה .לא מובנים לי.....למה להרוג דווקא טורקי????או למה לשפוך את המים של האמבטיה ביחד עם התינוק???לא עולה כרגע בדעתי משפט נוסף..יש לך???

ben 911

New member
פרסיליה..../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אני פשוט לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך.

בן....ווא..וואוואה...איזה הכללות...

המח משחרר פקודה להתחיל במשתאות כאשר נכנס לחיים גבר זולל וגרגרן וסיפוק הצורך הזה הוא אחד הדרכים כנראה להחזיק את הגברים ..איך אומר הפתגם הישן [והדבילי] ?" הדרך להגיע ללבו של גבר היא דרך הקיבה"....והאמן לנו...שבגילנו כבר קשה לנו לעשות שפגאטים ....אז אנו דווקא כן דואגות לשמור....באופן אישי אני נטיתי לגרגרנות דווקא שהייתי לבד.[ רעב ריגשי] ..החבר הכי טוב שלי היה המקרר...אבל...גם על זה התגברנו בעזרת השם יתברך...כשתראה אותי לא תכיר אותי...

s h o o s h a

New member
שאלה

ואם אפשר תשובה כנה, אמיתית הישר מהלב- האם היית שוקל לצאת לדייט עם אשה [שכבר מזמן עברה את גיל העשרים והשלושים גם] ששערה זורק שיבה, פניה קמוטים ונטולי איפור, מראה הכללי נבול וקמול?

שירקאן12

New member
מניח שהשאלה אלי ,אז לא.

ואותה אישה שציינת שמתאפרת ויוצאת לדייט והגבר חושב שלפניו נסיכה .... ולאחר בוקר ...מגלה את אשר ציינת זה אני מניח יעשה לו "טוב"

s h o o s h a

New member
אכן, השאלה היתה אליך

ומתגובתך אני יכולה להניח שבעיניך לגיל אין שום סימנים ואתה, אתה רוצה אשה פלָקַט, בובת חרסינה. צר לי לאכזב אותך, אבל אם תמשיך בגישה הזו תמצא את עצמך בודד ולבד לעולם. נשים מתאפרות, נשים מורחות קרמים, נשים מתבשמות, נשים לובשות מחוכים, הכל כדי להיראות טוב יותר. עבור עצמן ועבור מי שסביבן. ובבוקר כשהן קמות, נטולות איפור ועם שיער קופצני, עיניים טיפה טרוטות, ציצים טיפה נפולים והעור אינו מתוח על עצמות הלחיים, רק גבר שיודע להעריך אשה, ידע למצוא את היופי הנסיכותי שבה. תחשוב על זה שירקאן, תנסה למצוא את היופי

שירקאן12

New member
היופי בעיני המתבונן!

מעניין האם אישה יודעת להעריך גבר שמן ,מקריח, ואם איבר מין נפול? ואם זקן על הפנים. תנסי למצוא את היופי שושה.

למעלה