מקרה בנעמ"ת

ענתש

New member
על האי-מייל האדום של YNET שמעת ?

אני חושבת שזה שווה דיווח שם... מבטיחה לך שאחרי הסערה שזה יעורר (שוב מענות נעמ"ת בכותרות) המטפלות האלו לא ישארו שם רגע נוסף.

איריS

New member
מסכימה עם ענתש, לאי-מייל האדום../images/Emo70.gif

אסור לך בשופ פנים ואופן להחזיר לשם את הילדה, פשוט אסור. גם אנחנו נתקלנו בבעיות בגן בשנה שעברה(אמנם גן פרטי), אבל עדיין, נורא ואיום, עם בעלת גן נוראית(בחיפה). מאותו הרגע אלמוג הוצא מהגן(היה שם 5 חודשים בלבד)שלדעתי גם הם היו יותר מדי, וכן- שילמנו חודש נוסף. תקשיבי להצעתה של ענתש ותשלחי מיייל לYNET

אני מאאאאאד מקווה שתעשי מזה עניין!

ושווה גם לספר לשאר האמהות שם מה קרה - אני לא הייתי משאירה את הילד שלי במקום כזה גם אם היו עושים את זה לילד אחר!! זה ברור שהם רצו רק להעניש את הילדה שלך, כי היה שם החלפה שיכלו להשתמש בה - וזה מזעזע!!! ואם הילדה תמיד מריחה מפיפי, אז כנראה שהם לא לוקחות אותה לשירותים כשהיא צריכה. טוב שהוצאת אותה מהר מאד משם, אבל מקווה מאאאאד שתעשי מזה עניין - כי זה ממש מכוער ומעיד על מפלצות שלא צריכות להיות מטפלות.

הי שלומית

אני חושבת שנכון להרגע לא יכולתי לעשות יותר מזה. פניתי לכל הגורמים המעורבים ואני מחכה לתשובה. היום א' אני הולכת לגן לשמוע מה הם מתכוונים לעשות בנידון. החלטתי לתת להם צ'אנס לרצות אותי ואם זה לא יקרה... נראה מה יהיה ביום א'. במידה ואני לא יהיה מרוצה, תאמיני לי שכולם ישמעו ממני!!!

מזעזע!! מקווה בשבילך ובשביל הבת

שלך שלא תחזירי אותה לשם... נשמע רע מאוד הסיפור הזה. עמית בגן פרטי וקרה שהואנרטב מפעילות מים ותמיד הייתה החלפה בגן (למרות שיש לו בתיק עוד בגדים). אני יושבת שמה שנחשפת אליו מראה מה היחס לילדים שם. תמצאי לי מקום אחר, ואל תעברי על זה בשתיקה. בהצלחה

stiki

New member
גם בגן פרטי

ילדיי ביקרו בגן פרטי, וגם שם היו ארועים של חוסר החלפה, של חיתולים שנעלמו, ישבן אדום, ילד שחוסר רעב הבייתה. אבל אתן שוכחות שבכל המקומות האלו עובדים בני-אדם, תחת לחץ ורצון לספק הרבה מאוד ילדים וכפול מכך הורים ועוד יותר סבים וסבתות. אז קחו הכל בפרורפורציות. כפי שראיתן לאחרונה בטלויזיה בגנים הפרטיים אין כל-כך למי לפנות. לעומת מעונות ויצו, נעמת ואמונה, שלהן יש פיקוח. אין לי ספק שהבנות שטעו בשיקול הדעת בנושא ההחלפה, ידאגו עכשיו לארון בגדים להחלפה משנית נוספת. הן תיזהרנה עם בתך, והפיקוח יהיה צמוד לצווארן כעלוקה. מאחר ובתך כבר התרגלה למסגרת, ולפי דברייך טוב לה שם, אני הייתי נותנת הזדמנות נוספת לצוות הגן. לשיקולך!

למעלה