*מקפיצה*

tomrock

New member
מידע עליי חדש גוד שארלוט בנשמה

שם:תום תאריך לידה:19.1.89 מיקום בארץ:חיפה להקות האובות:linkin park green day slipknot marylin manson p.o.d ועוד הרבבבהההההההה דברים שרציתי לומר:אני הואב כדורסל ו-רוק

brody armstrong

New member
../images/Emo129.gif--עכשיו תורי...--

*1.שם:ליאת.ש (נשאיר את זה כ-ש...אני חוסכת לכם תאמינו לי) *2.תאריך לידה:18.6.87 *3.מיקום בארץ:מושב באזור רחובות-גדרה... (גם פה אני חוסכת לכם) *4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:הרבה...אין לי כוח לפרט-אני חוסכת היום. *5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:נתפרע הפעם-בולי פאנק=שולט ו...גרביים. =|

../images/Emo80.gif|מטקה| אני, אנוכי ועצמי ../images/Emo11.gif

1. שם: בר .ש. בלום פלטון ריטר דלונג ילונן מרטין (לא כולל שירות
) 2. תאריך לידה: 8.8.90 3. מיקום בארץ: מושב נידח בצפון 4. עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: לינקין פארק, הראסמוס, סימפל פלאן ובלינק 182 5. עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: billy martin is my freaking sex god!

the z girl

New member
אהע, אני ../images/Emo3.gif

1. שם: עפר 2.תאריך לידה: 4.11.89 (אהמ לפני יומיים) 3.מיקום בארץ: מרכז, סביבת כפ"ס 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: הרבה.. נפרט בפעם אחרת 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:
דווקא כשצריך להגיד משהו אף פעם לא בא לי משהו להגיד.

kokain1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

1. שם: ליז 2.תאריך לידה: 91 3.מיקום בארץ:בת ים 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: פלאסבו,SILVERCHAIR, מרלין מנסון

kokain1

New member
את גם מבת ים?

אני השקמה 7 בואי לביקור :) אם גם את גרה בסיבה

NoY182

New member
נו טוב.. שלי :

1. שם: נוי 2.תאריך לידה: 19.8.90 3.מיקום בארץ: קריית מוצקין 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:Blink 182, Green Day, Simple Plan, 3 Doors Down, The Offspring,Finch , YellowCard, Dream Theater, American HI-FI , Boxcar Racer, Oasis, Nirvana, HIM, שייגעצ, מוניקה סקס, אביב גפן והיהודים. 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: ממ אני מנגנת על גיטרה.. כותבת, מלחינה.. קראטיסטית חגורה שחורה.. וזהו.

thebaby

New member
יש לך חגורה שחורה.../images/Emo101.gif

זה מגניב... סתם קארטה זה לא שווה... אבל מחגורה כחולה זה כבר ממש מגניב. אם אתה טוב בזה אז בכלל. (לא, אין לי מושג בזה.) זה מגניב. זה הכל. תמיד עשו לי את זה בנות שיכולות לקרוע לי את הצורה.

OMG../images/Emo70.gif

כבר על חגורה שחורה
בגיל 14
זה פאקינג מוזר
מאיזה גיל את מתאמנת
[אני פרשתי בירוקה... בכיתה ד'... התחיל לשעמם אותי
]

Dcup

New member
:)

שם: מור תאריך לידה: 25.1.87 מיקום בארץ: מודיעין (עיר הפשע והרשע) עוד להקות אהובות: Incubus, Linkin Park, Blink 182, Sum 41, Pantera, InMe, Green Day וזה יכול להמשך כל היום אז אני אפסיק חח.. עוד דברים: מכורה להרבה דברים.. (סיגריות גרביים טלוויזיה מוזיקה פירסים וקעקועים ועוד מלא) טוב אין לי מה להגיד ביי

למעלה