*מקפיצה*

hadasrulez

New member
../images/Emo9.gif

1.שם: הדס 2.תאריך לידה: 17.5.90 3.מיקום בארץ: ראשון 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: בלינק, סימפל פלאן, מקפליי, ליליקס, גרין דיי..

i'm new i'm new :)

1. שם: זיפ 2.תאריך לידה: 31/3/88 3.מיקום בארץ:ראשל''צ 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: גריין דיי בלינק 182 באסטד וכו' וכו' 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: 335782717 איסי- למי שבא :)

RoCk StaR 1

New member
ברוכה הבאההה!!! --->

קוראים לך זיפ? מאאאגניב לךךךך איזה הורים גאונים

:)

חחחחחח לא.. קוראים לי ציפי (כן.. מה לעשות.. =\) אבל כולם קוראים לי זיפ.. סו.. איטס זיפ :)

:)

חחחחחח לא.. קוראים לי ציפי (כן.. מה לעשות.. =\) אבל כולם קוראים לי זיפ.. סו.. איטס זיפ :)

yardenbm

New member
אני

1. שם: ירדן 2.תאריך לידה:25.4.89 3.מיקום בארץ:תל אביב רולז 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:------ 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: אני רוצה קפוצוץ של made

ציפייי../images/Emo105.gif

שם: עמית/פיטע/מיכל/וואטאבר תאריך:2.10.88
מיקום: מקום נטוש ליד כפ"ס.. עוד להקות: וואו נו.. יש המון! לךאדעת
גרין דיי.. גוגו דולס.. שייגעצ.. מוניקה... נו לאדעת יש עוד הרבה
עוד דברים: פול

original jess

New member
אניאניאניאני

1. שם: ג'ס. 2.תאריך לידה: 22.2.1988 - לקנות מתנה (לא מקבלים צ'קים...
) 3.מיקום בארץ:נתיבות (ליד ב"ש) 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: אוונסנס. 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:איי לוב יו, איי לוב יו, איי לוב יו.................................................................

Lee G1

New member
אני =]

1. שם:לי פוקס....=\ 2.תאריך לידה:13.3.90 3.מיקום בארץ:ירושלים 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:טוב יש הרבה...פאנק רוק וקצת מטאל בעיקר! 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:אמ... אני אוהבת לצחוק הרבה

Sakaki San

New member
שלי שלי שלי

שם: אורלי תאריך לידה: 24/3/1987 מיקום: מחוץ לזמן (במרכז) עוד להקות: בלינק182, סאם41, יילוקארד (הכי אהובים!!! שאלה: מי גורג'ס? ריאן!!!!), בילי טאלנט, טייקינג באק סאנדיי, דה סטארטינג ליין,דה ראמונס, קולדפליי, טראוויס, גרין דיי עוד כל מיני דברים לומר: who's gorgeous? Ryan!!!!!! everyone laughs because we're different we laugh because theyr'e all the SAME!!!! Orly, sign OFF

למעלה