*מקפיצה*

midnight dragon

New member
בת 18 ואפילו לא יודעת ../images/Emo15.gif

איך קוראים לה? טוב נו, יש גם ילדים מיוחדים כאלו
סתם סתם, הכל ברוח טובה

Knotted String

New member
ניאמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

1.שם: ענת 2.תאריך לידה: 17.2.88 3.מיקום בארץ: שהם 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: פינץ'
, אליסטר, אלטר ברידג', טייקינג באק סאנדיי, נו יוז פור אה ניים, ילוקארד, דה קווירז, אקסיליה, HIM
נייטוויש, פאון, ומסט (טונייי
) 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: O____o

Knotted String

New member
איך שכחתי!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

את הביטלס, גאנז אנד רוזס וסקס פיסטולס! *הכאה עצמית*

Just Angel

New member
מיין../images/Emo26.gif

1.שם: ליז 2.תאריך לידה: 28.6.90 3.מיקום בארץ: מרכז 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:אוונסנס
שייגעצ
לינקין פארק
5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: איי הייט מיי סקול!!!

MADE girl

New member
עונה עונה עונה על השאלון ../images/Emo15.gif

1. שם:חמוטל 2.תאריך לידה:7.10.85 3.מיקום בארץ:ראש העין (חור קטן ונחמד עם הרבה תימנים בו) (אני לא תימניה) 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: Simple plan Sum 41 Three doors down Green day Hoobastank Lagwagon Mxpx new found glory Yellow card Useless ID 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: שרוטה, מעצבנת, אוהבת לשיר אבל עושה חור באוזן לאנשים ששומעים אותי שרה, חולת
חיפושיות גרביים ופו הדוב (שולט!!!) לא בת 19 אלא בת 17 ו24 חודשים (<הסבר: מסרבת להתבגר
) >התמונה המצורפת זה הוכחה לני התמכרויות שלי (גרב של פו הדב שקניתי לא מזמן)

Falling Tears

New member
טוב אני עונההה

. שם: קולן 2.תאריך לידה: 19.11.89 3.מיקום בארץ: ראשון לציון 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: 3 דורז דאון,הובאסטנק,קריד,מארון5,באסטד,ניו פאונד גלורי,סטורי אוף דה ייר, פיונורל פור אה פרינד וועוד ועוד 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: קיבלתי מכה ברגל וזה כואב וגם עקצו אותי! בעע

SAMAR

New member
שלי!!!

1.שם: סמר 2.תאריך לידה: 10.12.88 3.מיקום בארץ: ירושלים 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד: לינקין פארק, דפטונס, הובסטנק, ומארון5 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: אממממ....שיהייה לכולם המשך יום נעים!

אני

1-שם רועי גבאי .תאריך לידה:30.06.82 3.מיקום בארץ:ראשון לציון 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:שירים ישראלים -להקות צבאיות

N 1 F 8 R 2

New member
אני

1. שם: נופר 2.תאריך לידה: 9.8 3.מיקום בארץ: צפון 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: כמובן שבלינק! אבל יש מלא מלא 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: חח

Y M C A

New member
אני

שם: שחר תאריך לידה : אני בת 16 וחצי להקות אהובות: ג"ש סימפל פלאן, גרין דיי, שייגעצ. עוד כל מיני דברים: פאנק רוק זה טובבבב

Riot girl69

New member
.

1. שם: שלי 2.תאריך לידה: 2 לאוקטובר 91 3.מיקום בארץ: נתניה 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: אמ הרבה. פאנק רוק, ניו מטאל וכאלה 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: ממ.. היי.

iluvsp

New member
../images/Emo11.gif

1. שם:ולריה 2.תאריך לידה:17.05.90 3.מיקום בארץ:בת ים 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:סימפל פלאן,לינקין,גרין דיי, סטורי אוף זה איר,הובסטאנק, שוגרקאלט ועוד המון... 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: פאנק רוק רולז! ואממ.. אני ינצל את זה וכל מי שמעריץ את סימפל או אוהב כמה שירים שלהם שיכנס ל www.spcometoisrael.coo.co.il חתימות התקבלו בשמחה...

CiNdErElLa3887

New member
מי מי מי מי

1. שם:הילה 2.תאריך לידה:03.08.87 3.מיקום בארץ:פתח תקווה ...יאי!
4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:מארון 5
נמממ...נמממ מקפליי..ממ אוונסנס..נמממ כל מיני 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: יש לי חבר חדש על הפרצוף וזה כואב

Unaffected

New member
נממ

1. שם:סהר 2.תאריך לידה:7.11.91 3.מיקום בארץ:אורנית-מק"מ (מקום בלתי מוכר) 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:הרבה..אבל בעיקר הובאסטנק ורד הוט ובלינק.. 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:עוד 4ימים יומולדת ^^

נמממ נממ נמממ (=

1. שם:שירע 2.תאריך לידה:מה איכםת לכם? נממ \: טוב : 28.2.91 3.מיקום בארץ:ת"א 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:גרין דיי,סאם41,בלינק,ילוקארד,נירוונה,ניו פאונד גלורי,רד הוט צ'ילי פפרס,אופספרינג,סימפל פלאן,ניקלבק,דה קולינג,נממ די יש עוד המון אין לי כוח
5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: יש לי שיער סגול!מוחעחעחעחעחעח

למעלה