*מקפיצה*

EleVaTioN

New member
חובה על כולם להכנס!../images/Emo129.gif

אוקיי אז ככה. יש פה המון המון המון המון המון חדשים, וזה דבר מעולה
! רק שאני כבר לא מבדילה בין אנשים >< זה לא הולך ככה! אז בבקשה מכולם, גם חדשים, גם ותיקים, תפנו כמה דקות ותענו על השאלות: (וזה ייכנס לחלק של חברי הפורום במאמרים) 1. שם: 2.תאריך לידה: 3.מיקום בארץ: 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: וזהו
בבקשה תקפידו על שרשור מסודר, שרשרו את התשובות רק להודעה הראשית טודע על שיתוף הפעולה

Billy4

New member
עונה

1. שם:הגר. 2.תאריך לידה:7/8/1991. 3.מיקום בארץ:ירושלים. 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:גרין דיי,לינקין פארק,בלינק 182. 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:

צלי../images/Emo95.gif

1. שם: שחר 2.תאריך לידה: 25.9.1991 3.מיקום בארץ: מרכז 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: יש הרבה גרין דיי לינקן פארק סאם 41 בלינק182 ועוד... 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: I LOVE JOEL!!!!!!!!!!!!!

gcnet

New member
שלי

1. שם: נטע 2.תאריך לידה:2.6.90 3.מיקום בארץ:עיר הבירה =] 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: לינקין פארק, בלינק 182, היהודים, שייגעצ,הובאסטאנק אוקצור יש עוד ה-מ-ו-ן! 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:מי שרוצה להכיר אותי כי אני גם לא מכירה הרבה פה יכול ליצור קשר 267488229 אני ישמח =]

RoCk StaR 1

New member
=]

1. אילי (לא אי-לי אלא אייילייי נמ..עזבו) 2. 22.9.91 3.אי שם בצפון 4. נמ..גרין דיי,אירוסמית,,רד הוט צ'ילי פפרז,סאם 41,סימפל פלאן,מארון 5,ניקלבאק,דה דארקנס, ACDC וכו'... 5. מממ..אייסי שלי- 169131162

ak 1

New member
נכנסתי..עכשיו לענות-

1.שם:רינת 2.תאריך לידה:01-07-1989 3.מיקום בארץ:קריות 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:סימפל פלאן,סאם 41,בלינק 182,ילוכארד,גרין דיי 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:כלום

נטלישו

New member
אוקיי... נעים מאוד...

אני נטלי... התשובות שלי הן: שם- נטלי תאריך לידה- 7/3/1990 מיקום בארץ- ראשל"צ!!! רוקנרול!!! עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט- בלינק 182, נירוונה, שייגעצ, הובאסטנק, ניקלבק, מארון 5, לינקין פארק, שייגעצ, היהודים, וסמיפל פלאן (אבל זה בעיקר כשממש משעמם לי ובא לי לשמוע את השירים המפגרים לאללה שלהם...) מה עוד יש לי לומר? גוד שארלוט לשלטון!!! I LOVE JOEL!!! :] blog.tapuz.co.il/natalies

KaUrO DoNo

New member
פרררר

שם: הילית תאריך לידה: 20/10/1986 מיקום:אילתית לא גאה עוד להקות חוץ מגוד: לינקין,הובאסטנק,מארון פייב,בלינק,נירוונה,היהודים,סינרגיה,גרין דיי ועוד ועוד ועוד ואין לי ממש מה להוסיף..

midnight dragon

New member
שלי../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

. שם: הדר 2.תאריך לידה: 18.7.90 3.מיקום בארץ: רחובות 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: בלינק 182, ילוקארד, מסט, סימפל פלאן, סאם 41, לינקין פארק, דה אול אמריקן רג'קטס, אואסיס, מארון 5, ועוד מלא מלא מלא להקות באותו הסגנון.. 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: מסנג'ר- [email protected] מוזמנים להוסיף אותי

אעאע

שם: ברברע [בר] ת. לידה: 2.5.91 מיקום בארץ: חיפה עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: סאם41, אבריל לאבין, ניו פאונד גלורי, ילו קארד, לינקין פארק, נייטוויש, ספינפייר, באסטד עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר: אני לא יודעת לצייר אבל בכל זאת נקניק זה מסריח

thebaby

New member
ואתיק.../images/Emo101.gif

1. שם:נדב 2.תאריך לידה:15.04.88 3.מיקום בארץ:יבנה 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט: 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר:

MADE girl

New member
גם את אל תרגישי זקנה יש יותר

אני 19 והשוטר 22 יאאלה תרשמו מי עוד זקן

joelgirl

New member
גם אני 18

1. שם: שנית 2.תאריך לידה:1.11.86 3.מיקום בארץ: צפון 4.עוד להקות אהובות חוץ מגוד שארלוט:סימפל, ניו פאונד גלורי, סאם, בלינק, לינקין........ 5.עוד כל מיני דברים שאתם רוצים לומר..אממממ....

למעלה