מקומות של זקנים

"לא ייעלה על הדעת!..." הנה מ.תורן

אני לא חיבבתי את מתוקה. סתם כזה. "שרלוטקה תפוחים"...נו באמת... "שרלוטקה"?!...
וקשה לי גם לשכוח בכלל את ההתעללות של ס´ והמהממת בפרח הקטן והחמוד (משוקולד, משוקולד!)...פשוט רוע לב... מצד שני... ועם זה ס´ יסכים איתי...ישנו "המלצר-המוזר-והמהמם-כאחד"...
חוויה. אה, רק אם אתם הרפתקנים ונוטים לשים נפשכם בכפכם ללא היסוס. קפוצ´ינו בסדר.

MARMELAD

New member
../images/Emo88.gif מאמר חדש ! ! !

לאן יוצאים היום? סיכום הסיכום שלי ושל מאי.....

MARMELAD

New member
לא שכחתי ../images/Emo3.gif

(קראתי את זה אתמול והיום לא שמתי
) איזה בושות אני רץ לתקן לפני שהוא מגיע (וקורע אותי)
תודה רוני!!!

MARMELAD

New member
HALLELUYA

תודות לרוני ס´ שהצילה אותי מבושה גדולה ואת המאמר מחסרון משמעותי
קבלו את המאמר המחודש:

campari

New member
מ-א-מ-ם ../images/Emo70.gif

קראתי וזה ממש עשה לי חשק לצאת לכל המקומות האלה...
וכן, גיא, תרצה זה המקום עם הלבבות (מי שלא מכיר - כשאתם באים תחפשו את המשקפיים האדומות. הן הופכות את כל המנורות ללבבות קטנים של אור. הומואי או לא???)

.m

New member
כמה הערות, ותוספת אחת

הערות - החגיגה של באבט - עברה למרכז העיר. עדיין כוך בגודל 1X1... הופל הבלגי - עדיין מעולה. אקס ריי - אני אמרתי שזה גיי פרינדלי? אאוטינג אמרו שזה גיי פרינדלי! ותוספת- מתוקה - מקום חמוד, 3 חדרים ומרפסת... מלצרים בעלי מראה על גבול הביזאר, ה"שרלוטקה תפוחים" (מה? כן!) שמ. תורן הזמין קיבלציון בינוני ומטה. הגזוז - כנ"ל. התה מצוין! כתובת: שד"ל 4 (קרוב לרוטשילד)
mai

campari

New member
וזה מביא אותנו ל"מתוקה" החדש

שנמצא על פינת רח´ הארבעה וקרליבך, ממש ליד הסינמטק. זה בית קפה שכולו (כולל הכל) צבוע באדום ולבן. יפה להם. טעים (1+), יקר (2-) והשרותים ממש שווים (5+, זה נדיר בעיר הזאת). סה"כ 4
ואם אתם כבר שם אז בסינמטק מציג עכשיו סרט מעולה בשם DINNER RUSH, שמתרחש כולו במסעדה אחת בניו יורק והוא פשוט סרט טוב.
רק אל תיכנסו לסרט הזה רעבים, כי כל הזמן מראים שם אוכל שנראה טעים, ואתם לא תעמדו בזה... ואפרופו "לא תעמדו בזה", מה עם איזה עידכון מיס קופי
מרמלד, אתה שוכח שלנו יש רק את מיס לילה קרי (וזה לא אותו דבר...)

MARMELAD

New member
שרה ?!?!

רק בירושלים יכולות להיות מלצריות שקוראים להן שרה. לא, לא שרה, ימימה. האמת, אני בכלל מתכוון לנילי-בנדנה שהייתה עושה לילות כימים בבאבט המקורי בעמק רפאים לפני שנים רבות...

אלי פלס

New member
../images/Emo66.gif

כולן שם עם בנדנות על הראש. זה הלבוש המקומי שם... אגב נילי, היא חימצנה שוב. מגעילולה. חוצמזה, יש שם עכשיו בחור מ-א-מ-ם
וגם הוא עם בנדנה...

spainbar

New member
עוד מילה רעה אחת על נילי ושתיכם/

שתיכן תושלכו לבור, אני מכיר את הבחורה, היא הקימה את באבט, יש לה בעיות אבל היא מקסימה, ואחותה עוד יותר מקסימה... :} ס´

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif היא מקסימה!

אבל אין מה לאמר - היא חמוצת פנים.....

למעלה