מקומות של זקנים

MARMELAD

New member
ספריית בית אריאלה

בימי חמישי מקבלים את מוסםי סופ"ש של העיתונים הגדולים! ויש מיחם עם תה! ותפסיק לרחם על עצמך.....!!!

אבא גאה

New member
די אלאדין די

זה גריאטרי זה? קפוץ לביקור בצא´ט ותרגיש רענן כמו ילד בן 16.....

משהו עם ריח של מציצנות

וטעם של בורות: שבאמת מעניין לי לדעת - יש או אין מקומות של הומואים, או גיי פרינדלי, שמיועדים לאוכלוסיה פחות ילדית? שמאפשרים פעילות גריאטרית כגון שיחה?

MARMELAD

New member
תציצי, למה לא

בטח שיש מקומות שאפשר לשוחח בהם: בתי קפה, בארים, מסעדות.....! ולמה שלא יהיו? בסה"כ מיעוט מבין המקומות שפונים לגייז הם מועדונים-רועשים-שחייבים-בגד-צמוד-כדי-להיכנס. כל השאר די נורמלים.

MARMELAD

New member
אה

חשבתי זו שאלה עקרונית
קפקא, תיאו, ריינבואו, אאוט אדאמ´ס באר הם המוכרים ביותר. חוץ מזה יש את בתי הקפה הגיי פרינדלי סטייל כמו ביאליק, שינקינים למיניהם, קום איל פו, בזל. מסעדות פרינדליות - הדים סאם, דוקסה, דיווה... זה בערך מה שאני זוכר ממושבי באמריקה הרחוקה. בנים - עזרה.....! דרושה רשימה של מקומות בילוי! (רצוי גם לכתוב מה זה / איפה זה... מה שאני מתעצל לעשות... אז אם אתם יודעים עוד פרטים על מקומות שכתבתי - תפאדל)

או, ככה ../images/Emo13.gif

בנים! עזרה! ומי מלשין עלי שאני קוראת קריאות אנטי האג´נדה הפמיניסטית, אני מאיימת עליו עכשיו. מאד.

marco23

New member
קבל עזרה מכל ה../images/Emo23.gif, אין טוב מזה ../images/Emo24.gif

מצ"ב רשימה עם מקומות הבילוי. כנס לקישור ותמצא כל מה שצריך.

MARMELAD

New member
וואו ! יופי של קישור !

האמת שאני מכיר את אאוטינג - רק שאף פעם לא ממש הצלחתי להיכנס אליו
טכנופוב, מה לעשות... בכל מקרה זה ייכנס לקישורי הפורום... אמנם הרשימה הספציפית שהבאת היא דווקא למקומות הבילוי הכן מרעישים / מסיבתיים אבל בלחיצה על "בתי קפה" או "בארים" מקבלים רשימה של מקומות באמת שווים. עדכונים שלא ראיתי ברשימה: המינרווה נשרף. והקן הוא ממש לא מקום מעוצב.

i love u

New member
גיאצ´וק עדכון קטן לגבי המינרווה ../images/Emo34.gif

המקום אכן נישרף, אבל הוא עבר שיפוץ וכבר הספיק להיפתח מחדש... ואני משערת שאם היית בארץ היית יודע זאת לבד
תעשה חיים ותשמור על עצמך שלך, אני

i love u

New member
גיאצ´וק עדכון קטן לגבי המינרווה ../images/Emo34.gif

המקום אכן נישרף, אבל הוא עבר שיפוץ וכבר הספיק להיפתח מחדש... ואני משערת שאם היית בארץ היית יודע זאת לבד
תעשה חיים ותשמור על עצמך שלך, אני

נהדר, תודה. הלכתי שמה קודם

אבל איכשהו לא הצלחתי להבין - מה סוג האוכלוסיה שמגיעה לכל אחד מהמקומות, איפה יעשו נעימים באזן, (מרגריטות? טעם לואי?), למה מתכוונים הגולשים כשהם אומרים על OUT (דוגמא, בטח), שהציון שלו הוא 6.7, כאלה. אשר על כן, בעקשות חמורית אופיינית, אני ממשיכה לבקש: אם מישהו חולף פה, גם מכיר מקום שהוא יכול להגיד עליו "נעים" או למעלה מזה, גם לא אכפת לו להקליד למען הציבור התמה, כלומר, מישהו טוב עם רעיון טוב, אני אעריך את זה מעומק הלב.

marco23

New member
../images/Emo52.gif על היודים שנפלו לי מהפעלים

זה מתוך הרגל בלבד. קבלי זאת בהבנה.

הבנה גמורה ושלמה

ככה זה כשלאחת עם יודים בפעלים יש שאלות תמוהות על מקומות לאלה בלי היוד. (אבל איך שווה לשבור הרגלים פעם בכמה זמן?
)

marco23

New member
יש כאלה בלי יוד, יש כאלה עם יוד...

ויש כאלה עם וו או אפילו עם נון סופית.

MARMELAD

New member
סקירה קצרה:

ותקחי בחשבון שאני לא הבליין: קפקא: חמוד. לא נעים במיוחד אם לא באים עם עוד לפחות 2 אנשים. מלא בילדודע´ס ומלצרים כאילו חתיכים (שבעיניי נראים כמו תיכוניסטים שלבושים כמו הומואים - אבל אולי זה רק אני) ובקיצור - לפדופילים. לחם ארז: מהמם. אמנם זה לא גיי קפה, אבל זה הכי גיי פרינדלי שיש. קהל יחסית מבוגר (בקנה מידה תל אביבי - מעל 25!!!). אווירה סבירה, שירות יעיל, אוכל טעים. אפשר לבוא גם לבד, אבל זה לא מקום להיכרויות של ממש. ובקיצור - למי שאוהב לחם. קפה נורדאו: סביר. בית קפה ישן לאללה. בפעם האחרונה שהייתי בו (לפני בערך שנתיים) הייתי חצי מגילם של שאר יושבי הקפה. המוסיקה דווקא זכורה לי לטובה. בקיצור - למבוגרים. קפה בר גיורא: מגניב. רק חבל שאחרי שישבתי שם לפחות עשרים פעם עוד לא הצלחתי לשים לב שזה גיי פרינדלי. וזה גם המקום להגיד שלא כל מקום שהבעלים שלו / שניים מהמלצרים שלו הם הומואים - זה עדיין לא אומר שהמקום גיי פרינדלי. בקיצור - לא קשור. קפה תיאו: רחוק. אני עד ללילינבלום לא נוסע גם בשביל ספרים. בקיצור - למי שרוצה. דיווה: מזעזע. צבעוני, מרעיש, אוכל, כצפוי, פחות מסביר. הופעות דראג - שחלקן נוראיות וחלקן מעולות, והייתי אומר - בקנה מידה בינלאומי (מספיק לראות את ג´סיקה היסטריקה בערב טוב ולהבין). בקיצור - משתנה. כל שאר המקומות מהרשימה הם או לא גיי פרידנלי, או רחוקים מדי, או שאני לא מכיר - או הכי גרוע - מחוץ לתל אביב
(ואני אומר - אם כבר מחוץ לתל אביב - אז בפאריז)

אתה מקבל ממני אות הגיי המצטיין

והאות להפעם היא נון סופית! (ההתחכמות בחסות מרקו). (וחיוך, חיוך לגמרי). ותודה בשם העם המתחקר בציון.

למעלה