זאת בדיוק התהייה שלי....
אני מסתכל על השעות של כתיבת ההודעות שלכם, והלסת נשמטת לי (מקנאה, וגם זה הגיל עושה את שלו
). אבל עכשיו, הנה הרשימה שלי למקומות בילוי לגייז בתל אביב (מצטער, אבל אני לא חוצה את הנהר ולכן לא יכול להמליץ על כל מה שמחוץ לעיר):
קפקא - מה יותר נחמד מלשבת ולהסתכל על המלצרים (החמודים למדי, לטעמי). נכון, הכסאות שם נרכשו כנראה מעודפי השב"כ, והאוכל בסגנון הצבא הסורי, אבל האווירה גאה והמלצרים, ממממ...
קפה נורדאו כבר לא קיים, וקפה ארול´ס כבר לא גיי-פרנדלי (הם הופיעו ברשימות מלפני שנתיים, כנראה). ת.נ.צ.ב.ה.
תרצה 17, ברחוב תרצה שנמצא מאחורי תאטרון נגה ביפו, הוא באר יפהפה (הכי יפה בעיר, אולי) בבעלות של הומואים, ועם נוכחות לסבית מסיבית (בגלל השם
). מקום מעולה להרשים את הדייט, או לצאת לעשות עיניים, ויש להם קוסמופוליטן מצויין.
תהל, שנמצא כמעט מול האאוט (בנחלת בנימין) הוא בר-קפה-מסעדה בסגנון ספרדי-לייט. הקומה התחתונה לא משהו, אבל בקומה השנייה יש יופי של ספות ואווירה לאונג´ית שמעולה לדייט שני (אפשר להתמזמז על הספות, ומספיק חשוך בשביל אשלייה של פרטיות). יש להם מנות קטנות ומרשימות (ויקרות) של נשנושים, ואפשר לנשנש גם את הדייט. ולשתות סנגריה (ספרדים, בכל זאת). זה מקום לא של גייז אבל לאחרונה הם מפרסמים הרבה לקהילה ורוצים שנבוא, אז אני בעדם.
דיניץ, בנחלת בנימין פינת גרוזנברג, הוא קפה מעוצב ומלא חן עם מלצרים שחלקם חמודים וחלקם גם משלנו, וזה מספיק בשבילי לבוא לשם. השניצלים מעולים, גם.
תיאו, מה לומר - לא המקום שלי. באמת קצת "זקן". האוכל לא מספיק טעים, המלצרים לא מספיק יפים, המחירים יקרים... מצד שני זה מקום על רמה, מעוצב, ועם חנות ספרים, אז מגיע להם
כל הכבוד
אילן´ס באבן גבירול (מול גן העיר) הוא קפה ידידותי לכל יצור (אדם, כלב, תינוק) שנקלע אליו. הקפה גם הוא מעולה, והמלצרים לבביים. אה, ויש להם מאבטח אחד שפשוט, איך לומר, מרהיב עין. ויש להם גם מאבטחת!!! אני בעדם.
שיין 38 הוא מקום חדש יחסית, על רח´ פרישמן פינת שלמה המלך, ויש להם קהל מעורב ומאד מעוצב. גם המקום מעוצב להפליא. ולא יקר. וסבבי. וראיתי שם לאחרונה את אלילת נעורי שרון אייל (עם תינוק!!!). מישהו זוכר את שרון אייל?... בקיצור - מקום מומלץ. (וכן, יש מלצר הומו).
אחרון חביב, קצת מקומט בפינות אבל עדיין הגיי-באר הכי אמיתי בצד הזה של הים התיכון - האאוט. נחלת בנימין 45, כל יום (חוץ מימי רביעי, אולי). מומלץ לבוא ביום ראשון לערב שירי ארוויזיון.