מקומות של זקנים

לדעתי יש לכם פה עכשיו

ריכוז המלצות שווה הרבה יותר מבגו גיי. אני אומרת: שווה לשמור. איפשהו. הרבה יותר מוצלח, לפחות בעיני, לקרוא המלצות כאלה - שאנשים עומדים מאחוריהם, גם אם הם (בשבילי) רק דמויות וירטואליות, משלקרוא המלצות של 400 גולשים, שמי יודע מה שמו להם בקפה בבוקר.

campari

New member
זאת בדיוק התהייה שלי....

אני מסתכל על השעות של כתיבת ההודעות שלכם, והלסת נשמטת לי (מקנאה, וגם זה הגיל עושה את שלו
). אבל עכשיו, הנה הרשימה שלי למקומות בילוי לגייז בתל אביב (מצטער, אבל אני לא חוצה את הנהר ולכן לא יכול להמליץ על כל מה שמחוץ לעיר):
קפקא - מה יותר נחמד מלשבת ולהסתכל על המלצרים (החמודים למדי, לטעמי). נכון, הכסאות שם נרכשו כנראה מעודפי השב"כ, והאוכל בסגנון הצבא הסורי, אבל האווירה גאה והמלצרים, ממממ...
קפה נורדאו כבר לא קיים, וקפה ארול´ס כבר לא גיי-פרנדלי (הם הופיעו ברשימות מלפני שנתיים, כנראה). ת.נ.צ.ב.ה.
תרצה 17, ברחוב תרצה שנמצא מאחורי תאטרון נגה ביפו, הוא באר יפהפה (הכי יפה בעיר, אולי) בבעלות של הומואים, ועם נוכחות לסבית מסיבית (בגלל השם
). מקום מעולה להרשים את הדייט, או לצאת לעשות עיניים, ויש להם קוסמופוליטן מצויין.
תהל, שנמצא כמעט מול האאוט (בנחלת בנימין) הוא בר-קפה-מסעדה בסגנון ספרדי-לייט. הקומה התחתונה לא משהו, אבל בקומה השנייה יש יופי של ספות ואווירה לאונג´ית שמעולה לדייט שני (אפשר להתמזמז על הספות, ומספיק חשוך בשביל אשלייה של פרטיות). יש להם מנות קטנות ומרשימות (ויקרות) של נשנושים, ואפשר לנשנש גם את הדייט. ולשתות סנגריה (ספרדים, בכל זאת). זה מקום לא של גייז אבל לאחרונה הם מפרסמים הרבה לקהילה ורוצים שנבוא, אז אני בעדם.
דיניץ, בנחלת בנימין פינת גרוזנברג, הוא קפה מעוצב ומלא חן עם מלצרים שחלקם חמודים וחלקם גם משלנו, וזה מספיק בשבילי לבוא לשם. השניצלים מעולים, גם.
תיאו, מה לומר - לא המקום שלי. באמת קצת "זקן". האוכל לא מספיק טעים, המלצרים לא מספיק יפים, המחירים יקרים... מצד שני זה מקום על רמה, מעוצב, ועם חנות ספרים, אז מגיע להם כל הכבוד
אילן´ס באבן גבירול (מול גן העיר) הוא קפה ידידותי לכל יצור (אדם, כלב, תינוק) שנקלע אליו. הקפה גם הוא מעולה, והמלצרים לבביים. אה, ויש להם מאבטח אחד שפשוט, איך לומר, מרהיב עין. ויש להם גם מאבטחת!!! אני בעדם.
שיין 38 הוא מקום חדש יחסית, על רח´ פרישמן פינת שלמה המלך, ויש להם קהל מעורב ומאד מעוצב. גם המקום מעוצב להפליא. ולא יקר. וסבבי. וראיתי שם לאחרונה את אלילת נעורי שרון אייל (עם תינוק!!!). מישהו זוכר את שרון אייל?... בקיצור - מקום מומלץ. (וכן, יש מלצר הומו).
אחרון חביב, קצת מקומט בפינות אבל עדיין הגיי-באר הכי אמיתי בצד הזה של הים התיכון - האאוט. נחלת בנימין 45, כל יום (חוץ מימי רביעי, אולי). מומלץ לבוא ביום ראשון לערב שירי ארוויזיון.

פששששששש

שאני מסתובבת בכל מיני מקומות ולא שמה לב בכלל למה שקורה מסביב. מעכשיו אני אסתכל הרבה יותר טוב. תודה.

9סנורקה9

New member
אולי תסביר לי בהזדמנות

מה זה לאונג´? זה מופיע כל כך הרבה במקומות שאני יוצאת אליהם, ועדיין אין לי מושג מה זה....

campari

New member
לאונג´ זה סלון, במובן של...

ספות, אוירה רגועה ואלגנטיות מסוימת. או, אם להמחיש בהכללה גסה: פאב זה מקום רועש ומחוספס עם בירה מהחבית וצ´יפס קר. מלצריות מחומצנות עם ציצים גדולים. באר זה מקום ששותים בו בעמידה ומחפשים זיונים. וויסקי, טקילה וודקה, בוטנים בצלוחית. ברמנית עם חיוך כרישי (או ברמן שכבר ראה הכל). לאונג´ זה מקום איפה שאנשים בצווארון גולף (גם בקיץ) יושבים על ספות, מדברים בשקט ונראים תרבותיים. מרטיני יבש ומלצריות עם קארה שחור שלא מחייכות. אם אין לך מושג בטח יצאת בעיקר לפאבים. עכשיו את יכולה לתרגל את שני האחרים. באר לדוגמה: ג´ואי´ס (אלנבי) לאונג´ לדוגמה: אייס (לילינבלום פינת נחלת בנימין) בהצלחה!

9סנורקה9

New member
מועדוני דיסקו

תמר´ס לאונג´ בר והגת רימון מגדירים את עצמם גם כלאונג´, בין השאר. גם מועדון ריקודים. שילוב מוצלח, אם תשאל אותי. בגת רימון יש ספות יפהפיות והרבה מוזיקה בקומת הכניסה. ואם רציתם לברוח לספות השקטות למעלה, היו שם כמה חבר´ה ששרו בקול גדול את ההמנון של מונטי פייטון והפריעו לאווירה החרמנית שחברה שלי ביקשה ליצור. לפחות במוצאי שבת האחרונים... ולספות הידד!

ישנו מקום שלא מבדיל בין גיי לסטרייט

שפורסם עד לא מזמן ע"י יפה ירקוני. אגב, החוקנים שם הם on the house. מה שבטוח זה שאחרי קפיצה מעזריאלי מגיעים למקום שמקבל את כולם באופן שווה , אבל למה למהר ? כולנו נגיע לשם ממילא. בינתיים שווה להזדיין בסבלנות (או בכל דרך אחרת).

.m

New member
בתי קפה והמלצות אישיות

לאו דווקא לגריאטרים, אלא בכלל - מקומות שאפשר לשבת בהם, עם המלצות אישיות:
קפקא אתה לא גיי תיקני אם לא ביקרת בקפקא (לפחות) פעם אחת... המקום חביב, המלצרים חמודים (מ. תורן – לנגב את הריר!), האוכל בסדר. תתרחקו מ - "מאפה תפוחים" (מזעזע!). וסתם לידע כללי הסיידר החם מוגש בכוס ללא ידית, מה שקצת מקשה על השתיה... כתובת: רחוב יבנה 21, תל אביב
לחם ארז בתור חובבת פחמימות ידועה, לחם ארז הוא בהחלט מהמקומות האהובים עלי (גם ארז עצמו הוא אחלה, אבל זה כבר סיפור אחר...), אם כי מעולם לא שמתי לב שהוא גיי פרינדלי... כל מה שטעמתי היה מצויין. כתובת: אבן גבירול 52, תל אביב
קפה נורדאו מקום חביב וידידותי. אחד ממעוזי הגאווה הראשונים בארץ (תשאלו את מפארי...) אחלה הפוך. כתובת: בן יהודה 145, תל אביב
בר גיורא מרגריטות בינוניות ומטה, לונג איילנד אייס תה לא מוצלח ובד"כ יש תור בכניסה. המקום עצמו חביב, אבל לא שווה להמתין עד שיתפנה מקום! כתובת: בר גיורא פ. דיזנגוף
תיאו בית קפה וחנות ספרים של אילן שיינפלד ("לא שילמתי ארנונה חצי שנה= העיריה הומופובית" ואני אומרת - נו באמת...). לא יכולתי להמנע מלפרוץ בצחוק למראה הביטוי "פייגעלך עם בייגעלך" בתפריט. קצת פלצני, יענו אינטלקטואלי. בסה"כ – חמוד מאוד. כתובת: לילינבלום 1, נווה צדק
? דיווה ביקרתי במקום פעם אחת ויחידה – היה צפוף, היה רועש, וחייבים להזמין מקומות מראש (וגם אז יש תור ארוך בכניסה). מופע הדראג היה מצויין, והשאיר טעם של עוד! שווה להתאמץ בשביל הבנות (ציונה פטריוט, רמה רימינג, יהלומה בן פורת, ועוד כמה שאני כבר לא זוכרת...) כתובת: מונטיפיורי 7, ת"א
אקס ריי בעיני העיצוב קצת יומרני, והמלצריות (לא ראיתי מלצרים...) נראות כמו דוגמניות בשביתת רעב, מה שדי מדכא את התיאבון. אם בכל זאת החלטתם לאכול – ארוחת הבוקר שלהם פשוט מעולה! כתובת: בוגרשוב 31, תל אביב
ויאלה אוכל טוב (במיוחד סלט בת הכפר), מלצרים גאים. גיי פרינדלי. אחד המקומות החביבים עלי ביותר! כתובת: בן יהודה פינת נורדאו
ריף רף אחד המקומות החביבים עלי ביותר בירושלים בעיקר בגלל שאפשר לקבל שם ארוחת בוקר של בייקון אנד אגגס, ממש במרכז ירושלים (ההנאות הקטנות של החיים) שמעתי שהיום הוא מקום גיי פרינדלי, אבל בתקופתי דווקא לא היה כזה... כתובת: ממוקם בין רחוב הלל לרחוב שמאי (סמטת דרום, (ירושלים
החגיגה של באבט ופל בלגי. ופל בלגי. ופל בלגי. ושוב – ופל בלגי! זה מה שהם עושים, והם עושים את זה מצויין!!! גם זה לא זכור לי כמעוז גאה במיוחד, אבל לכו תדעו... כתובת: רחוב רמב"ן, ירושלים
תמול שלשום בניין ירושלמי מקושת, ספרים, כורסאות נוחות וקפה... מה עוד צריך? מקום גיי פרינדלי. המלצה – סיידר חם עם מקלות קינמון וחתיכות תפוחי עץ. פשוט מעולה. יכול לבוא בתוספת אלכוהול... כתובת: יואל משה סלומון 5, ירושלים תהנו
mai

spainbar

New member
אני לא מאמין, איפה משנה תורן

כשצריך אותו מאי שכחה את מתוקה !!!! :} ס´

.m

New member
בדקתי. אבל לא היה שם מסר ממך...../images/Emo12.gif

למעלה