מקומות של זקנים

marco23

New member
../images/Emo6.gif ותודה להוריי שהביאוני עד הלום ../images/Emo6.gif

להכניס את המשפט לסוגריים ולסגור היטב.

MARMELAD

New member
תהרגו אותי

אני לא מצליח להבין על איזה יודים ונונים וסוגריימים אתם מדברים...???

my self

New member
מרקו התייחסה לרוני בלשון זכרה

למה כשפונים אלי אף פעם לא נופלות היו"דים?? רוני, אם מזדמן לך להגיע מעירך הצנומה לירושלים הקדושה, "תמול שלשום" הוא בית קפה תרבותי וחביב להפליא, גיי פרנדלי וגם סטרייט-פרנדלי (אני יודע, אחי היה שם ונשאר סטרייט), שיחה כלולה במחיר.

תפסיקי לקטר, יא נקבה

ובתי קפה בירושלים הם אולי גיי פרנדלי / סטרייט פרינדלי אבל לא יהודי פרינדלי.

dodobird

New member
מייסלף זה בת ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

מה נסגר פה ?
זה לא מתחיל להיות מוגזם כבר?

my self

New member
בטח שמייסלף זה בת

גם רוני זה בן (הוא לפעמים קורא לעצמו "אבא גאה") ואלאדין זה אנדרוגנוס.

campari

New member
יש אחת ב...

מוזיאון הטבע בניו יורק (ליד הזאב-כיס). מפוחלצת.

dodobird

New member
יש עוד אחת, חיה ../images/Emo118.gif

זאת עם ראש המטריה של הוורנר בראדרס

my self

New member
ועוד אגב

פעם פעם, לפני איזה 8-9 שנים, היו בערוץ 3 לפנות בוקר סרטונים מצוירים קצרים. בשיר של התוכנית היה Dodo come back and the dodo do this dodo come back and the dodo to that ואת ההמשך אני לא זוכר (הנסיבות שבהן הייתי ער - גמר הפלייאוף של ה NBA
). מישהו מכיר? מישהו יודע?

9סנורקה9

New member
מכירה, מכירה

כמה שנים מאוחר יותר (בערך ב-1994 ואילך) זה שודר מדי קיץ אחרי או לפני "תיכון הלבבות השבורים", בערך בארבע אחר הצהריים. סנורקה צפתה בתיכון הלבבות השבורים?! שלא נדע. אבל אמילי- הם אוסטרליים!

יו גם אני מכירה את זה

באמת זה היה אחרי או לפני תיכון הלבבות השבורים (כן כן גם אני הייתי צופה קבועה של התוכנית אבל לי מותר, הם אוסטרליים!)

my self

New member
אגב

ראיתי (בפורום זיהוי שירים) שאתה עושה את צעדיך הראשונים ביצירתה של חוה אלברשטיין. איתך לאורך כל הדרך
(המילים, לא צוין שם, של נתן יונתן)

dodobird

New member
../images/Emo9.gif תודה ,תודה

מצאתי את השיר, הורדתי אותו, שמעתי שוב ושוב ושוב, ואז קצת את "רקמה אנושית", ואז שוב עוד קצת. ואז שותפה שלי איימה עלי ברצח. ואמרה לי שאני הומו סטריאוטיפי ששומע חווה אלברשטיין וגלי עטרי ושעוד מעט אני אלך עם בגדים ורודים וצמודים. ואז אמרתי- "מאוחר מידי" והראיתי לה את הקומביניזון.

אבא גאה

New member
רוני ספיר מעולם לא כינתה עצמה אבא

גאה..... היא אשה בכל רמ"ח איבריה! ואפילו אשה פמיניסטית.....68 אני גבר בכל רמ"ז איבריי.... =====================================================================

Gizmo13

New member
תודה רבה על הקישור...

העתק, הדבק ושלח לארז לאייסיקיו. מקווה שהוא ימצא שם משהו נחמד... ושוב תודה.

למעלה