מציצים דוט קום

זה ממכר

New member
מציצים דוט קום

עכשיו בערוץ אגו 26 התקציר סרט דוקומנטרי ישראלי הסוקר את תופעת המציצנות ברשת האינטרנט. הסקר עוקב אחרי מרצדס אנגל ודין גולשים הנחשפים ומקיים יחסי מין בביתים אל מול מאות ואלפי צופים ברשת האינטרנט. של הבלוגים לא? :p

ponymony

New member
איך מגיעים אל הבלוג שלהם?

איך מגיעים אל הבלוג שלהם?

לא לדבר ככה לסופגי! ../images/Emo46.gif

אחרת הכניסה לבלוג שלנו תחסם! חח סתם.. אנחנו פשוט לא משדרים הרבה בזמן האחרון... אולי נשדר עוד כמה ימים... שים עין

כן, כי אין תחרות פחחחחחחחחח

אני לא אקרא אפילו את התגובה חחחחחחחחחחחח

מדברת? אומרת את האמת, קשה לקבל את האמת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה ביי

את פשוט חסרת חיים..

באמת עדיף שתלכי.. עדיף לכולנו...

זהו שאני עושה מה שבא לי

אף אחד לא יכתיב לי מה לעשות, ואני שמה פס...ביי ביי פחחחחחחח

רונית כנסי כנסי

קודם כול תמיד ידעתי שאת בחורה בעייתי אבל לא חשבתי שעד כדאי כך....ולהזכיך רונית, את בעצמיך אמרת שאת נוסעת לחו"ל ושיש לך חבר ושהתחלת ליחיות חיים נורמאלים, (זאת לא התחרות היחידה ליפני כול תחרות היא ניפרדת מהחבר הדימיוני שלה והולכת לבלוגים) ואמרת ושנימאס לך מהאינטרנט אבל אחר כך היה תחרות אז כניראה שה"נסיעה התבטלה" ...ולמה היא הטתבטלה?..כי ליידי רונית רוצה ליזכות בכרטיס טיסה וזה כמובן מאוד מפתה אותה... אז פיתאום ללידי רונית אין חבר ואין חו"ל ומה שיש זה רק תחריות שהיא חייבת לנצח בו....וליידי רונית יושבת כול לילה במחשב ומתפשטת וחושפת (אה כן שכחתי איך רונית תמיד אומרת "אני סוחפת גם בלי לחשוף" כי היא לא חושפת היא רק מתפשט ומאוננת עם מלפפון ומזדיינת עם שני עבריינים זה הכול ...חוץ מי זה היא לא חושפת כלום ) ...הקיצור רונית נימאס ממך את לא יודעת לשקר את גם לא יודעת לחשוב ואין לך שכל בשיט , את פאקינג בחורה זולה שגרה בת"א ולא מוצאת את עצמה בחיים העלובים האלה שלך ...ומי השם בזה?. לא ההורים שלך.... ולא אלוהים... רק את, ואת ואת ואת ...ולא אף אחד ...אז תקשיבי טוב טוב למה שאני מסביר לך ...תתחילי לקחת את עצמיך בידיים ואם את רוצה לעשות משהו תעשי... תהיה אחלטית במעשיך ותעזבי את זוג מהחלומות בשקט אני יודע שכואב לך אבל זה מה יש הבנת בייבי?...מקווה שהבנת ..יאללה הייתי פה

LunasRose

New member
עמית כנס

לפני שאתה מעביר ביקורת על השותפה שלי תלמד לכתוב מותק. לונה

רונית תפסיקי להתחזות לשותפה שלך

ולעמיד פנים כאילו שזאת היא כותבת אני ראיתי אותך לא פעם בכינוי הזה ....אני יודע שמה שאמרתי לך זאת האמת וכואב לך לדעת את זה ...אבל זאת האמת בייבי , ועוד דבר אחד אם את רוצה שאני אפסיק להעביר עליך ביקורת אז תפסיקי להעביר ביקורת על אחרים גם... כי את ממש אבל ממש לא יותר טובה מי הם ,

היי רונית,

שלום לך רונית , קוראים לי אורן ואני פסיכולוג במקצועי, לפני הכן ....רציתי לומר לך שלפני כשנתיים בערך הייתי נימצא דיי הרבה בבלוגים וראיתי את הכול מה שכול אחת ואחת עשתה שם, (אין לי בעיה עם כול מה שהאנשים עושים שם כול אחד עושה מה שהוא חושב שטוב בישבילו אבל אני ראיתי שבזמן האחרון את לא נהנת בבלוגים אלה את היית מחוסר בררה שכזה ביגלל התיסכול והחוסר תעסוקה שהיית לך) ראיתי את התנהגותיך ואת מעשיך וראיתי שאת רוצה להשתנות אבל אין לך מספיק כוח רצון להתמודד מול דברים, ראיתי אותך בכול המצבים גם היום לא רק לפני כשנתיים ... אני ראיתי אותך במצבי רוח טובים ורעים ,ראיתי אותך בוכה, וצוחקת, עצבנית ומדוכאת ואפשר לומר שאני מכיר אותך ממש טוב רק דרך הבלוגים, את יכולה לומר שזאת לא את ושזה לא האופי שלך אבל אני בטוח שאת עצמיך בבלוגים אני מבין את הצורך שלך להתבטות וגם אני מבין את ריגשותיך השליליות (כמו קנאה ,צורך להראות שאת טובה יותר מאחרים, צורך להראות שאת שווה משהו, צורך בתצומת לב, צורך ביחס, חברה, וכו') יש לך גם תכונות ורגשות טובות.... אבל את מראה את הרגשיות השליליות יותר מאשר את החיוביות וכול התכונות והרגשות האלה שלך הופכים לשליליות במקום להפוך אותם לחיוביות להתמודד ולנסות לחזק את עצמיך ... את רק גורמת לאחרים לישנאו אותך ביגלל השליליות והחוסר פירגון והתת רמה הזאת שלך שאת ליפעמים יורדת אליה (אני יודעת שאת אישה בוגרת כשצריך) את ליפעמים לא רוצה להעלות את הרמה... את גורמת לאנשים פשוט לישנאו אותך ..וחבל , ושלא תביני אותי לא נכון יש עוד המון אנשים שכן אוהבים אותך וכן מפרגנים ורוצים בחברתיך אין לפעמים את לא מחזירה להם את אותו יחס וחבל כי ככה את נותנת להם להרגיש לפעמים ריקנות (אני לא בין האנשים ששונאים אותך ...לדיעתך) כי אני מאמין שגם לבחורה כמוך יש תת מודע ולפחות מעט איטלגנטיות... רק שאת לא מישתמשת בזה (אני מאמין שבחיים האמיתיים את כן מישתמשת באיטלגנטיות הזאת שלך אבל בבלוגים את פשוט מרשה לעצמיך לרדת לרמות מאוד נמוכות ) ואנשים פשוט חושבים עליך מחשבות שליליות ושונאים אותך ויש שרוצים ליפגוע בך ביגלל זה, אבל זאת כבר בעייה שלך, ואני רק אומר מה שאני רואה וניראה לי מהצד,,,,,, בכול אופן אני לא בא לעטיף לך או משהו בסיגנון, אני בסך הכול רוצה לומר לך שאינך צריכה להתבטות בחוסר כבוד ותת רמה כזאת ביגלל הקינאה שלך כלפי הזוג למשל (וזאת רק דוגמה) וגם להשכירך רונית, את בעצמיך פותחת בלוג לרוב כשיש תחרויות, ואני שם לב ואני גם בטוח בזה שאת רוצה לצאת ממעגל הבלוגים והאינטרנט אני בטוח שיש תקופות שאת יוצאת מהמעגל הזה ולאחר מיכן את חוזרת אולי את עושה זאת מחוסר תעסוקה או מחוסר תצומת לב או סתם משעמום זה לגיטימי ובסדר גמור שתהיה פה אבל כמו כול דבר אחר את צריכה לקחת כול דבר בפרופורציות הנכונות ולא להגזים כי כול דבר טוב שמגזימים בו הופך בסוף לרעתיך ובאמת יש לך כוונות להצליח בחיים וליזכות בהאבת אמת , וזה לגיטימי באחלט, כול אדם נורמלי רוצה שהיו לו חיים נורמלים ורוצה לנסות לשקם את עצמו אבל התחרויות האלה מפתות אותך ואינך חזקה מספיק באישיות שלך כדי שלא להתפתות, ואם את מעוניינת להשתתף בתחרויות האלה זה לגיטימי איך את צריכה לקחת את הכול בספורטיביות ולא לתת לדברים כאלה ליפגוע באיכות חייך אני מציעה לך סתם כמישהו שרואה את בעייתך ורוצה לעזור לך.. שאת תתחילי לעבוד בעבודה מסודרת או לילמוד מיקצוע שאת אוהבת ורוצה להתמחה בו, ואם תשני את התנהגותך ותפסיקי להיות קנאית ושתלטנית את תצליחי יותר באהבה ובמיוחד מה שהכי חשוב בזוגיות זה לדעת להחזיר אהבה ,, ואני יודע שאת טיפוס שקשה לך לתת מעצמיך את יודעת יותר לקחת יותר מאשר לתת ... את נותנת מעצמיך אבל ממש מעט, תתני יותר מעצמיך למי שנותן לך ואת תיראי שאיכות הזוגיות שלך תשתפר ותצליח , אני יודע שאני אומר לך מילים שאולי במובן מסויום את תכחישי או תפגעי מי הם ... אבל אני אומר לך את האמת ואיני עושה זאת על מנת ליפגוע בך... אלה אני אומר את מחשבותי, ורק שתדעי שכל מה שאני אומר פה אינו מיתקשר בשום אופן לזוג מהחלומות או לכל אחד מי פה באופן ספציפי כל מה שאני אומר פה זה מתוך רצון לעזור לך בכול נושא כול שהו וגם בנוסף לכך אני מציע לך את עזרתי כפסיכולוג אם יש לך צורך או רצון לדבר או לקבל עזרה מקצועית בנושא כל שהוא אני הכתובת ואת יכולה ליסמוך עלי שאני אעשה את תפקידי כפסיכולוג וכול מה שתומרי לי היה דיסקרטי ואינו יועבר לאיש, בחוק ..זאת חובתי לישמור על דיסקרטיות, אבל כמו שציינתי קודם לכן אני רק מציע לך עזרה ואל תחשבי שזאת בושה לקבל עזרה מקצועית גם אם תקבלי עזרה מקצועית ממני או מפסיכולוג אחר..... אל תחשבי שאני עושה אותך משוגעת כי זה ממש לא קשור יש אנשים שמתביישים ללכת לטיפולים מקצועים כי הם חושבים שאם הם הולכים לטיפול אז הם משוגעים או משהו כזה אז שתדעי שזה ממש לא ככה, גם אם את מבינה את העיניין אני רוצה לומר בכלליות שיש כמה סוגים של טיפולים יש פסיכולוג שהוא מדבר איתך על בעיותיך ומקשיב ומיעץ לך בכול נושא שאת רוצה אם זה בעיות כלכליות, במשפחה ,בזיגיות, בעבודה, בחברה וכו' ויש פסיכאטר שזה לרוב טיפול גם בתרופות וגם בדיבור ,הקשבה, והתיעצות בדרך כלל טיפול אצל פסיכאטר זה ביגלל בעיות נפשיות ואין לך שליטה עליהם ובטיפול אצל פסיכולוג יש לך שליטה את רק צריכה כיוון או יעוץ או סתם אוזן קשבת... כול אחד בא ביגלל הסיבות משלו ופסיכולוג ופסיכיאטר אלה שני דברים שונים לגמרי אני אומר את כל זה כדי שתפנימי ותביני שאני בסך הכל רוצה לטובתך כמובן שאיני לוחץ או מחייב אותך לזה זאת בחירה שלך בילבד אם תרצי את עזרתי בכול נושא כול שהו אשמח לעמוד לרשותיך אני רוצה לציין שאני לא מציע את שירותי לכל בחורה במיוחד לא מהבלוגים אבל לך אני מציע כי אני מכיר ורואה אותך דיי הרבה ואני יודע בליבי שאת בחורה טובה כתבתי לך מיכתב ארוך אני יודע .....אבל לפחות אמרתי לך את מה שהיה לי חשוב לומר לך גם אם לא תרצי את עזרתי אני מאחל לך רק טוב בחיים ושתצליחי בהכול שהיה לך המשך יום טוב

לא חשבתי שאנשים שעשו תואר בפסיכולוגיה

כותבים להתבטות במקום להתבטא ...חחחח לכו תמציאו הודעות...אני גאה שאני מזיזה לכם אני נהנית מזה חחחח קנאים!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

אז טעיתי במילה אחת

כי כתבתי את הכול מהר ולא בתצומת לב רבה, חבל לי מאוד שאת חושבת שאני מקנא בך ושאת לא מעוניינת לקבל את עזרתי, אבל זאת זכותך, אם הייתי מקנא בך לא הייתי מציע לך את עזרתי, בכול אופן שהיה לך יום המשך יום טוב

אני גם לומדת תואר ראשון לפסיכולוגיה

ולא חסר לי שגיאות כתיב. יש גם עוד הרבה אנשים משכילים שעושים שגיאות כתיב, זה לא תמיד קשור לרמת ההשכלה. אבל לפי צורת הכתיבה שלך, לא קוראים לך גד במקרה ?

האחד והמיועד ( "הפסיכולוג")

משפט אחד לי אליך - "אל תשפוט אדם לפני שהכרת אותו באמת"!!! ואם אתה פסיכולוג טוב או אם אתה בכלל פסיכולוג אז אתה אמור לדעת שאני פשוט שחקנית טובה וזהו!!! שבוע טוב!!!

רונית יקרתי

אינני מצפה שתאמיני לי במה שאני אומר לך, אני יודע מי אני ..ואת יודעת מי את, אינני שופט אותך ....חלילה, אלה מבהיר לך חומר למחשבה , חבל שאת ניסגרת ואינך רוצה ליפתוח את ראש ולהפנים מה שאומרים לך מתוך כוונות טובות, ולא מתוך התנשאות או כוונה ליפגוע, את צריכה לילמוד למי באמת אכפת ממך ולמי לא, אל תהפכי את חבריך לאויביך, איך אני רואה ששוב את יורדת לרמות נמוכות ואינני מעוניין להגרר איתך לרמות האלה, שוב ...אני בסך הכל הצעתי לך את עזרתי והבהרתי לך את המצב עשי כרצונך אם טוב לך ככה אז תהי כפי שאת , אני רק מקווה שבשלב מאוחר יותר שתתבגרי יותר את תביני ותפנימי את זה יותר

LunasRoze

New member
אחד והמיוחד תיקון המורה לונה חלק א

שלום לך רונית , קוראים לי אורן ואני פסיכולוג במקצועי, לפני הכן (לפני כן או ראשית) ....רציתי לומר לך שלפני כשנתיים בערך הייתי נימצא דיי הרבה בבלוגים וראיתי את הכול (הכל) מה שכול אחת ואחת עשתה שם, (אין לי בעיה עם כול (כל) מה שהאנשים עושים שם כול (כל) אחד עושה מה שהוא חושב שטוב בישבילו (בשבילו) אבל אני ראיתי שבזמן האחרון את לא נהנת בבלוגים אלה (אלא) את היית מחוסר בררה (ברירה) שכזה ביגלל (בגלל) התיסכול (תסכול) והחוסר תעסוקה שהיית לך (וחוסר התעסוקה שהיה לך) ראיתי את התנהגותיך (התנהגותך) ואת מעשיך (ומעשייך) וראיתי שאת רוצה להשתנות אבל אין לך מספיק כוח רצון להתמודד מול דברים, ראיתי אותך בכול (בכל) המצבים גם היום לא רק לפני כשנתיים ... אני ראיתי אותך במצבי רוח טובים ורעים ,ראיתי אותך בוכה, וצוחקת, עצבנית ומדוכאת ואפשר לומר שאני מכיר אותך ממש טוב רק דרך הבלוגים, את יכולה לומר שזאת לא את ושזה לא האופי שלך אבל אני בטוח שאת עצמיך (עצמך) בבלוגים אני מבין את הצורך שלך להתבטות (להתבטא) וגם אני מבין את ריגשותיך השליליות (ואני מבין את רגשותייך השליליים) (כמו קנאה ,צורך להראות שאת טובה יותר מאחרים, צורך להראות שאת שווה משהו, צורך בתצומת לב (תשומת לב) , צורך ביחס, חברה, וכו') יש לך גם תכונות ורגשות טובות.... (ורגשות טובים) אבל את מראה את הרגשיות השליליות (הרגשות השליליים) יותר מאשר את החיוביות (החיוביים) וכול (וכל) התכונות והרגשות האלה שלך הופכים לשליליות (שליליים) במקום להפוך אותם לחיוביות (לחיוביים) להתמודד ולנסות לחזק את עצמיך ... (עצמך) את רק גורמת לאחרים לישנאו (לשנוא) אותך ביגלל השליליות (השליליות) והחוסר פירגון (וחוסר הפרגון) והתת רמה הזאת שלך שאת ליפעמים (לפעמים) יורדת אליה (אני יודעת (את בחורה????) שאת אישה בוגרת כשצריך) את ליפעמים (לפעמים) לא רוצה להעלות את הרמה... את גורמת לאנשים פשוט לישנאו (לשנוא) אותך ..וחבל , ושלא תביני אותי לא נכון יש עוד המון אנשים שכן אוהבים אותך וכן מפרגנים ורוצים בחברתיך (בחברתך) אין (אך) לפעמים את לא מחזירה להם את אותו יחס וחבל כי ככה את נותנת להם להרגיש לפעמים ריקנות (אני לא בין האנשים ששונאים אותך ...לדיעתך (לידיעתך) ) כי אני מאמין שגם לבחורה כמוך יש תת מודע ולפחות מעט איטלגנטיות...(אינטילגנציה) רק שאת לא מישתמשת בזה (משתמשת) (אני מאמין שבחיים האמיתיים את כן מישתמשת באיטלגנטיות (אינטליגנציה) הזאת שלך אבל בבלוגים את פשוט מרשה לעצמיך (לעצמך) לרדת לרמות מאוד נמוכות ) ואנשים פשוט חושבים עליך מחשבות שליליות ושונאים אותך ויש שרוצים ליפגוע (לפגוע) בך ביגלל (בגלל) זה, אבל זאת כבר בעייה (בעיה) שלך, ואני רק אומר מה שאני רואה וניראה (ונראה) לי מהצד,,,,,, בכול אופן אני לא בא לעטיף (להטיף) לך או משהו בסיגנון (בסגנון) , אני בסך הכול רוצה לומר לך שאינך צריכה להתבטות (להתבטא) בחוסר כבוד ותת רמה כזאת ביגלל הקינאה (בגלל הקנאה) שלך כלפי הזוג למשל (וזאת רק דוגמה) וגם להשכירך (להזכירך) רונית, את בעצמיך (בעצמך) פותחת בלוג לרוב כשיש תחרויות, ואני שם לב ואני גם בטוח בזה שאת רוצה לצאת ממעגל הבלוגים והאינטרנט אני בטוח שיש תקופות שאת יוצאת מהמעגל הזה ולאחר מיכן (מכן) את חוזרת אולי את עושה זאת מחוסר תעסוקה או מחוסר תצומת לב (תשומת לב) או סתם משעמום זה לגיטימי ובסדר גמור שתהיה פה אבל כמו כול (כל) דבר אחר את צריכה לקחת כול דבר בפרופורציות הנכונות ולא להגזים כי כול דבר טוב שמגזימים בו הופך בסוף לרעתיך (לרעתך) ובאמת יש לך כוונות להצליח בחיים וליזכות בהאבת אמת (ולזכות באהבת אמת) , וזה לגיטימי באחלט, (בהחלט) כול (כל) אדם נורמלי רוצה שהיו לו חיים נורמלים ורוצה לנסות לשקם את עצמו אבל התחרויות האלה מפתות אותך ואינך חזקה מספיק באישיות שלך כדי שלא להתפתות, ואם את מעוניינת להשתתף בתחרויות האלה זה לגיטימי איך את צריכה לקחת את הכול בספורטיביות ולא לתת לדברים כאלה ליפגוע (לפגוע) באיכות חייך אני מציעה לך סתם כמישהו שרואה את בעייתך ורוצה לעזור לך.. שאת תתחילי לעבוד בעבודה מסודרת או לילמוד (ללמוד) מיקצוע (מקצוע) שאת אוהבת ורוצה להתמחה (להתמחות) בו, ואם תשני את התנהגותך ותפסיקי להיות קנאית ושתלטנית את תצליחי יותר באהבה ובמיוחד מה שהכי חשוב בזוגיות זה לדעת להחזיר אהבה ,, ואני יודע שאת טיפוס שקשה לך לתת מעצמיך (מעצמך) את יודעת יותר לקחת יותר מאשר לתת ... את נותנת מעצמיך אבל ממש מעט, (מעצמך) תתני יותר מעצמיך למי שנותן לך (מעצמך) ואת תיראי (תראי) שאיכות הזוגיות שלך תשתפר ותצליח , אני יודע שאני אומר לך מילים שאולי במובן מסויום (מסויים) את תכחישי או תפגעי מי הם (מהם) ... אבל אני אומר לך את האמת ואיני עושה זאת על מנת ליפגוע בך... (לפגוע) אלה אני אומר את מחשבותי, ורק שתדעי שכל מה שאני אומר פה אינו מיתקשר (קשור) בשום אופן לזוג מהחלומות או לכל אחד מי פה (מפה) באופן ספציפי כל מה שאני אומר פה זה מתוך רצון לעזור לך בכול נושא כול שהו (כלשהו) וגם בנוסף לכך אני מציע לך את עזרתי כפסיכולוג אם יש לך צורך או רצון לדבר או לקבל עזרה מקצועית בנושא כל שהוא (כלשהו) אני הכתובת ואת יכולה ליסמוך עלי שאני אעשה את תפקידי כפסיכולוג וכול מה שתומרי (שתאמרי) לי היה (יהיה) דיסקרטי ואינו יועבר (יעבור) לאיש, בחוק ..זאת חובתי לישמור על דיסקרטיות, אבל כמו שציינתי קודם לכן אני רק מציע לך עזרה ואל תחשבי שזאת בושה לקבל עזרה מקצועית גם אם תקבלי עזרה מקצועית ממני או מפסיכולוג אחר..... אל תחשבי שאני עושה אותך משוגעת כי זה ממש לא קשור יש אנשים שמתביישים ללכת לטיפולים מקצועים כי הם חושבים שאם הם הולכים לטיפול אז הם משוגעים או משהו כזה

למעלה