מציצים דוט קום

Nim4Life

New member
איזה דיון, איפה החיים שלכם???

אני לא מבין אנשים, מה איכפת לכם מה אנשים אחרים עושים בחייכם. רונית חיה את חייה כמו שהיא רואה לנכון, אז לפעמים רע לפעמים טוב, מה אתם מתערבים בחיים לא שלכם. במקום להתסכל על צד שלילי בכל דבר תתחילו להתסכל מה יפה בחים שלכם עצמכם, ואל תתנו ביקורת על אחרים. תאמינו לי אם אנשים ינהגו ככה העולם שלנו יראה הרבה יותר טוב. רונית באמת בחורה נחמדה, אז היא אוהבת לשדר במבוגרים סו וואט.. באמת היא זכתה 3 פעמים, זאת עובדה ולא ניתן להתווכח עם זה. דיונים כאלה לפעמים הם מפגרים מדי ולא שווים תגובה, לכל אחד יש עיסוק ואתם לא נמצאים בחיי היום יום עם רונית, יודעים מה היא עושה כל רגע, אתם מכירים אותה רק דרך הבלוג. אני בטוח שאתם לא מכירים טוב אחד את השני כמו שאתם חושבים (גם החברים מבינכם)... בקיצור תתערבו בעניינים שלכם וסתכלו על הדברים הטובים בחיים במקום על השליליים... שלכם נימרוד

NIM בחורה שאומרת

שכולם על הזין שלה ומדברת כמו שרונית מדברת זאת לא בחורה חמודה וטובה ביכלל...ואנחנו מעברים עליה ביקורת?..פייישששש "ממש מיסכנה רונית כולם מעבירים עליה ביקורת רק היא נחמדה וטוב כזאת ולא מעבירה ביקורת ולא מקנאה מאף אחד אף פעם מיסכנה רונית באמת מיסכנה כולם מתנפלים עליה סתם" ....בולשיט!!!! אל תעשה ממנה מיסכנה וטובה כי היא לא כזאת ביכלל ותיראה שעכשיו לפי איך שהיא מדברת רואים את הפרצוץ האמיתי שלה כול הזמן היא היית משחקת אותה עוזרת וטובה סתם שחקנית ושקרנית היא בעצמה אמרה שהיא שחקנית אז באמת חבר פתח את העיניים שלך כבר! וחוץ מי זה רונית..מה את חושבת שלכולם משעמם להתעסק רק בחיים העלובים שלך?..בייבי לכי לישון אז מה אם זכית 3 פעמים פה חחח אבל עובדה שאת מ ק נ א ה בזוג מהחלומות ולמה שהם הגיעו את בחיים לא תגיעי לא משנה כמה תכחישי את זה טוב אני אמרתי מה שיש לי לומר לא שווה לריב פה בישבילך וגם אין לי כוח להגיב אז גם אתה אל תגיב יאללה הייתי פה

אחד ולתמיד, תפסיק לדחוף

את האות " י " בכל פינה ! וזה נאמר באופן נחמד ולא ביקורת רעה.

נימרוד???

תשאיר מספר אתה נראה לי אחלה עורך דין

enavush

New member
נימרוד התגובה הזו שלך

היתה טובה אילו היית אתה בעצמך מיישם אותה להזכירך ההתעללות שלך בסיוון סקסית 21 והשיר המהולל שיצרת עם עוד חבר עליה ופירסמת אותו בבלוגים חומר למחשבה!

סקסית 23 תמשיכי לעשות מה שבא לך

איזה אנשים צרי עין שתעשה מה שעושה לך טוב זה המדינה קשה לאנשים לראות מישהוא שעושה מה שבא לו

עמית

אל תיתיחס לטרול הגרוזיני-היא אוהבת להגן על אחרים.....אין לה מה לעשות...אז היא מחכה שאתה והחבריםשלך,תגידו משהו לרונית זה רק מראה כמה הרמה שלך ירודה לונה.....

ערס

אין לי כלום נגד לונה ...אני לא מכיר אותה אפילו סתם שתדע...אני פשוט לא סובל את רונית כי היא תמיד מקנאה בזוג מהחלומות ומעבירה עליהם בקורת ואחר כך היא מתפלאת שמעבירים עליה חזרה

../images/Emo2.gifמה קרה שמחקו.....

את התגובה של "הרקדנית המושחתת" שלנו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שתפוז מכור אלוהיםםםםם בכל מקרה את התמונה הספקתי לשמור

למעלה