תיקון חלק ב ומילות סיכום לפסיכולוג
אז שתדעי שזה ממש לא ככה, (כל הכבוד כמה שורות ללא שגיאות ייייייייפפפפפפפיייייי
) גם אם את מבינה את העיניין (עניין) אני רוצה לומר בכלליות שיש כמה סוגים של טיפולים יש פסיכולוג שהוא מדבר איתך על בעיותיך ומקשיב ומיעץ לך בכול נושא שאת רוצה אם זה בעיות כלכליות, במשפחה ,בזיגיות (זוגיות) , בעבודה, בחברה וכו' ויש פסיכאטר שזה לרוב טיפול גם בתרופות וגם בדיבור ,הקשבה, והתיעצות בדרך כלל טיפול אצל פסיכאטר זה ביגלל (בגלל) בעיות נפשיות ואין לך שליטה עליהם ובטיפול אצל פסיכולוג יש לך שליטה את רק צריכה כיוון או יעוץ או סתם אוזן קשבת... כול אחד בא ביגלל הסיבות משלו (כל אחת בא בגלל הסיבות שלו) ופסיכולוג ופסיכיאטר אלה שני דברים שונים לגמרי אני אומר את כל זה כדי שתפנימי ותביני שאני בסך הכל רוצה לטובתך כמובן שאיני לוחץ או מחייב אותך לזה זאת בחירה שלך בילבד (בלבד) אם תרצי את עזרתי בכול נושא כול שהו (כלשהו) אשמח לעמוד לרשותיך (לרשותך) אני רוצה לציין שאני לא מציע את שירותי (שירותיי) לכל בחורה במיוחד לא מהבלוגים אבל לך אני מציע כי אני מכיר ורואה אותך דיי הרבה ואני יודע בליבי שאת בחורה טובה כתבתי לך מיכתב (מכתב) ארוך אני יודע .....אבל לפחות אמרתי לך את מה שהיה לי חשוב לומר לך גם אם לא תרצי את עזרתי אני מאחל לך רק טוב בחיים ושתצליחי בהכול (בכל) שהיה לך המשך יום טוב וכמו ששמתם לב "הפסיכולוג" שכנראה למד יחד עם אסתרינה טרטמן מתיימר לעזור לסקסית 23 כאשר הוא בעצמו זקוק לעזרה מיידית שגיאות הכתב שלו מעידות על הפרעה נפשית הולכת וחוזרת ספקולציות שאינן על פי עובדות אלא לפי רגש השנאה שלו כלפי אותה בחורה מקסימה "סקסית 23" לסיום אנחנו פונים ללב שלכם במטותא מכם אנא תרמו שקל על מנת שיום אחד הפסיכולוג יתקן את שגיאותיו המרות וילמד לכתוב
פה עשית פאדיחה לכל הפסיכלוגים אך עדיין לא מאוחר לתקן את המעוות אוהבות עד מאוד עד כאב ועד דמעות סקסית 23 ולונה
אז שתדעי שזה ממש לא ככה, (כל הכבוד כמה שורות ללא שגיאות ייייייייפפפפפפפיייייי