מציצים דוט קום

LunasRoze

New member
תיקון חלק ב ומילות סיכום לפסיכולוג

אז שתדעי שזה ממש לא ככה, (כל הכבוד כמה שורות ללא שגיאות ייייייייפפפפפפפיייייי :) ) גם אם את מבינה את העיניין (עניין) אני רוצה לומר בכלליות שיש כמה סוגים של טיפולים יש פסיכולוג שהוא מדבר איתך על בעיותיך ומקשיב ומיעץ לך בכול נושא שאת רוצה אם זה בעיות כלכליות, במשפחה ,בזיגיות (זוגיות) , בעבודה, בחברה וכו' ויש פסיכאטר שזה לרוב טיפול גם בתרופות וגם בדיבור ,הקשבה, והתיעצות בדרך כלל טיפול אצל פסיכאטר זה ביגלל (בגלל) בעיות נפשיות ואין לך שליטה עליהם ובטיפול אצל פסיכולוג יש לך שליטה את רק צריכה כיוון או יעוץ או סתם אוזן קשבת... כול אחד בא ביגלל הסיבות משלו (כל אחת בא בגלל הסיבות שלו) ופסיכולוג ופסיכיאטר אלה שני דברים שונים לגמרי אני אומר את כל זה כדי שתפנימי ותביני שאני בסך הכל רוצה לטובתך כמובן שאיני לוחץ או מחייב אותך לזה זאת בחירה שלך בילבד (בלבד) אם תרצי את עזרתי בכול נושא כול שהו (כלשהו) אשמח לעמוד לרשותיך (לרשותך) אני רוצה לציין שאני לא מציע את שירותי (שירותיי) לכל בחורה במיוחד לא מהבלוגים אבל לך אני מציע כי אני מכיר ורואה אותך דיי הרבה ואני יודע בליבי שאת בחורה טובה כתבתי לך מיכתב (מכתב) ארוך אני יודע .....אבל לפחות אמרתי לך את מה שהיה לי חשוב לומר לך גם אם לא תרצי את עזרתי אני מאחל לך רק טוב בחיים ושתצליחי בהכול (בכל) שהיה לך המשך יום טוב וכמו ששמתם לב "הפסיכולוג" שכנראה למד יחד עם אסתרינה טרטמן מתיימר לעזור לסקסית 23 כאשר הוא בעצמו זקוק לעזרה מיידית שגיאות הכתב שלו מעידות על הפרעה נפשית הולכת וחוזרת ספקולציות שאינן על פי עובדות אלא לפי רגש השנאה שלו כלפי אותה בחורה מקסימה "סקסית 23" לסיום אנחנו פונים ללב שלכם במטותא מכם אנא תרמו שקל על מנת שיום אחד הפסיכולוג יתקן את שגיאותיו המרות וילמד לכתוב :) פה עשית פאדיחה לכל הפסיכלוגים אך עדיין לא מאוחר לתקן את המעוות אוהבות עד מאוד עד כאב ועד דמעות סקסית 23 ולונה

LunasRoze

New member
שיט הוא השפיע עליי

מרוב השגיאות גם לי יש שגיאות אנא מכם מצאו את שגיאותיה של לונה ותקנו אותן :)

ואיך זה בדיוק מתקשר?

כפי שאמרו לך פה...שגיאות כתיב לא תמיד קשור לרמת ההשכלה של האדם ואת משנה נושא מתוך התחמקות ודרך לעקוץ אותי כי חשפתי את האמת אנני נעלב ממך כי אני יודע מה נכון ומה לא

יאאאאא

אני בדרך כלל ברגיל ובפורומים אחרים לא פה אבל ראיתי פה משהו שאני חייבת להגיב עליו רונית ולונה יש( אחד) ויש (אחת )ואחד זה לא שגיאה, יש (לפני כן ) ויש (ראשית)הוא מדבר בצורת דיבור שלו אלא לא שגיאות כל השאר כן אבל מה את מחפשת אותו על קטנות ? אולי הוא טעה וגם אם לא ויש לו שגיאות עדיף לתרום לך שקל ולשפר את מצבך הנפשי מאשר לתרום למשהו שיש לו שגיאות ולא מזיק לאף אחד ואחת וברגע זה תרמתי לך שקל קחי יא נזקקת אחת חחחח משחקת אותה מורה ללשון עם בעיות נפשיות

פייייייי מה זה לא משעמם פה אה?

כמה ימים אני לא פה ויש בלאגן, אגב תביא את השקל ...חסר לי לקנות בית בדיוק שקל

עמית...

אני לא אמרתי כלום...כן הייתי פעמיים בחו"ל וחזרתי ..זה היה טיול קצת חופש...כן היה לי מישהו וסיימתי את הקשר- זה קשר מוקפא. מה אכפת לכם ממני, כואב לכם שאני מחייכת וסוף סוף שום דבר לא מזיז לי.... אני הוכחתי לכולם ובמיוחד לי...שאני ה"מכורה" הכי גדולה מסוגלת לעזוב ולחיות את חיי, אבל אתם תמשיכו ותיתקעו פה עם רכילויות וחוסר חיים בגלל אנשים וירטואליים... הרי אני זו שנעלמה בלי הודעה לכמה חודשים וטוב שכך...ואתם נשארתם פה והמשכתם לריב... אז עכשיו בוא נבין באמת מי הם החסרי חיים... חמודים תמצאו חיים כי אני ממזמן מצאתי...

רונית האמת...

החיים שלך ממש ממש לא מעניינים אותי תעשי מה שאת רוצה ומה שטוב לך ומצדי לכי תעבדי בתל ברוך לא אכפת לי מה תעשי אבל אל תעבירי את פאקינג ביקורת שלך על אחרים ואחר כך תתפלאי למה מעברים עליך ביקורת מבינה בייב?

רונית כדאי שתיראי

שאני באמת מתכוון לעזור לך בגלל מצביך , וכי אינך מעוניינת לקבל את עזרתי ...לפחות אני מקווה שתעזרי לעצמיך, אך למראות זאת אני אתן לך אתר נחמד שאולי יתן לך כמה טיפים , וזאת מכוונה טובה ולא כדאי לפגוע ברגשותיך, אני מקווה שתקבלי זאת כמשהו חיובי ולא כמשהו שלילי http://www.altnet.co.il/Sites/oragavriely/ שהיה לך יום ניפלא

לזוג מהחלומותתתת

אתם מעולייםםםם!!!! חולה עליכםםם... מתי אתם משדרים שובב??? התגעגתיי...

מוסר השכל מהשרשור הזה....

יש אנשים שמתעסקים בתפל במקום בעיקר .... וחבל... הייתם מתים שאני אקנא או יזיז לי משהו אז הנה הודעה רישמית ולא חד פעמית- אתם על הזין שלי שאין ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והבהרה קטנה...

אין ביני לבין זוג מהחלומות תחרות בכלל אני זה מה שאני והם זה מה שהם.. אבלל אני הבחורה היחידה בבלוגים שזכתה 3 פעמים מעצם היותה לבד בשידורים חוץ מ3 פעמים ששידרתי עם גבר ... אז בואו נחשוב לבד מי המלכה , אין בעצם השוואה ...כי להזדיין מול אנשים כאשר בחדרים אחרים אין זיון זו לא תחרות וזה לא חומר השוואתי בכלל אז אנשים הבהרה אני בחורה שמפרגנת ולא מקנאת כי אני בחורה מקסימה, טובת לב, סקסית חמודה , חכמה וכו' ותמיד אשאר ככה, יש לכם הרבה מה ללמוד על התנהגות אנושית ומוסרית... ואני צוחקת פה על כולכם כי אתם כאלה "עברייני מקלדת" מאחורי המקלדת כשבעצם במציאות אתם אפסים ובעצם כלום...(מניסיון מוכח)...

Piece Of Mind

New member
אוח פשוט תשתקי

ותפנימי את זה שאין לך משהו נורמלי לששדר בניגוד לזוג.

putimakansi

New member
אנחנו אפסים ??

תקשיבי טוב יא חתיכת מוגבלת נפשית !!! מי שאפס פה זו את יא חתיכת פנטזיונרית !!! כל החיים שלך בסרט, וסרט רע !!! ניראה לי שוב הפסקת עם התרופות ? או עם הטיפול הפסיכולוגי ? - כדאי שתחזרי לזה ומהר !! מה חזרת לבלוגים ולפורום ? היה נחמד פה בלי הסירחון שלך !!! יאללה תחזרי לחור שממנו באת - והפעם נדאג שיאטמו אותו עם בלוקים !!!

למעלה