מצטערת על ..

eden456

New member
מצטערת על ..

טוב א. מצטערת שפתחתי קישור אבל וואאפפפ מממשש רציתי ,אז אל תצעקו עליי סתם.. ח..חחחח אז קיבלתי את השאלון הזה באיימל ואמרתי יאללה זה מזה מעביר את הזמן בסבבה ..ולמה לא לעצבן אותכם קצת ..
אז קבלו שאלון .. ש....(דיי חופר) מי שגומר אותו הוא גבר גבר ... (וסהר סוווררייי ) שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

elivnat

New member
כי משעמם לי... ../images/Emo42.gif

שעת התחלה:22:38 שיר שמתנגן ברקע:גשם חזק-מוניקה... ספר קצת על עצמך:סטלנית..:p מחשבה שעוברת בראש:מה לכתוב?? מה עשית היום?אמממ שרצתי מול המחשב ובערב הלכתי לקוסמטיקאית מה תעשה מחר? אלך לקנות נעליים לחתונה ואולי להפגש עם ידיד חשק ל...:כלום. מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בני עקיבא, דתיים, לימודים ושיעורי בית, שמיניסטים.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בבית שלי, עם הילדים שלי
בע"ה.. מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל שאמא מכינה מה אתה הכי שונא לאכול?חומוס למריחה...בעעעעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אמממ לא זכור... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל^ מה הצבע האהוב עלייך?כתום. מה הצבע השנוא עלייך?אפור מה המקצוע האהוב עלייך?תקשורת מה המקצוע השנוא עלייך?ספרות... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה חביבה
עיר/ים אהובות:ירושלים, חיפה, וכו'.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אופניים, תיק של טוויטי, וכו'... איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית, עם כמה חברות.. איך אתה הכי אוהב לבלות?עם החברות שלי או עם המשפחה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופש זה בין 1 ל3 בלילה..בלימודים זה בין 10 וחצי ל12.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן, רק שבקושי באים איתה...חעחעחעח מה היה המבחן האחרון?מועד ב' במתמטיקה... כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי ציון. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן. ומחוץ לשכבה?כן. ומבית ספר אחר?כן. ומהעיר אחרת?כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא. היית פעם אצל פסיכולוג?לא. ואצל פסיכיאטר?לא. חשבת פעם על התאבדות?לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום בבוקר.. מדוע?הייתה אזעקה וזה הבהיל אותי.. לקחת סמים מתישהו?לא.. אתה מעשן?איכסהההה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נבר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה.. שולחים לי..
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?^^^^ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחותי. ולחבק?אמא
ולנשק?אמא
ולספר לו משהו מהלב?קרן. יש לך חברה?חברות יש הרבה...חחחח חבר אין. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא.. יש לי חיים.. את מי היית לוקח לאי בודד?כל מי שאני מכירה...
למרות שהאי כבר לא יהיה בודד.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אחותי(לא זאת שרציתי להרביץ לה..) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?מאיה...חעחע שם מיוחד לבן?אוריה. שם מיוחד לבת?אליה. מאכל אהוב:פנקייק וקרפ צרפתי.. וגם וופל בלגי. מאכל שנוא:חומוס למריחה. דבר אחרון שאכלת:מלאווח. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ניתקתי אבל אני לא רוצה לחדש.. אביעד.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חצאית ג'ינס 3/4 שקניתי לפני שנה בערך... חרשתי עליה
אתה לומד ביום שישי? נופ. מה הספר האחרון שקראת? גילוי מאוחר-נורה רוברטס. אהבת?כן. מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת.. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא. על מה דיברת איתו?על מה שראיתי בטלויזיה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אבא שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה?שי לי. מה הדבר האחרון שקנית?שמלה לחתונה של אחי
כמה הוא עלה? 400. ממי הsms האחרון שקיבלת?רחלי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?רחלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?הפלאפון לא לידי... מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום... יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים...בעעעע עשית ישור שיניים?לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אמממ לפני חודשיים נראה לי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבועיים-שלושה.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אור עקיבא. למה הלכת לשם? לקנות שמלה לחתונה של אחי. איך קוראים לאמא שלך?לאה. יש לך שם שני? מהו?אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא. אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אמממ בערך 24. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?מלאאאא איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?מעיין. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17..חחחח מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?עדשות מגע, שיניים ישרות, וכו'.. ובפנימיות?להיות יותר סבלנית, לאהוב כל אדם מעם ישראל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?עקשנות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה, קומדיה, מתח.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?כמה שיותר
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חבל.. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?קרן. כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד ההתנתקות. מתי זה היה? שנה שעברה.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת פנים בע"ה או מורה לדרמה, אך בעיקר אני אהיה אמא טובה ואישה מסורה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשאחי וחברה שלנו הודיעו לנו שהם מתחתנים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?חופשי.. מה עושה לך טוב?סטלנות. מה מעצבן אותך?חפירות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון... איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להצליח לסחוף אחריי הרבה אנשים. מה הפריט הכי יקר שיש לך?השמלה שקניתי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מיונז, ביצים, חלב, וכו'.. מה היית לוקח לאי בודד? אמפי, לפטופ (אין לי..), ופלאפון. המלצה לסרט:אמממ אין.. תוכנית טלוויזיה? נמלטים, האנטומיה של גריי, פלישה, וכו'.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שיש לי שם יפה:) איך את/ה מתגבר על באסה?מדברת עם חברות שמעודדות אותי, שומעת מוזיקה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?קנדה-מונטריאול, אירלנד, אוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חמימות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך?פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אמממ אפשר לומר.. חיית מחמד: אין. כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן.. נפגשת איתו/ איתה?כן, לצערי.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. מהי אהבה בשבילך?קשר אמיתי ורציני, שבו אפשר לסמוך אחד על השני בעינים עצומות. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אנשים אחרים מאושרים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק, לטייל, וכו'.. מקומות בילוי מועדפים:כל א"י. את/ה אוהב/ת להיות בבית?בערך.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מודה-כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:חופשי, אין בעיה, וכו'.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן
"אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים" החיים טובים לדעתך?אמממ כן. לבוש:חצאיות וחולצות 3/4. איפור: שחור, מסקרה וליפגלוס. מאכל אהוב:שאלתם כבר.. שתייה אהובה:מים, מיץ תפוזים, מיץ ענבים.. להקה אהובה:בית הבובות, 3 דורס דאון, וכו'.. סרט אהוב:יש הרבה.. לא זוכרת.. גלידה:חוקה וניל. עיר בעולם:ירושלים. ארץ:אירלנד. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לגלוש באינטרנט. שיר ברקע: אין. שעת סיום:23:03.

nickless m

New member
כי שעמם לך :)

את כל מה שאני הולך לכתוב את יכולה לשלוח באס אמ אס לרחלי. זה שיש לך 24 בני דודים/ות זה קצת מוגזם.. תגידי לדודים/ות שלך שירגעו. את לא מעשנת סמים וקנית שמלה ב-400 שקל?! ועוד לחתונה של אחיך תיקראי לי מוזר אבל ניראה לי שהוא צריך חליפה ולא שמלה את ממש מוזרה לפי כל מה שציינת את אפילו לא חשבת על המוות.. ביננו נראה לי שאת כן צריכה ללכת לראות פסיכולוג מי ייתן ותישארי ביזארית כמו שאנחנו אוהבים :).

eladi88

New member
אחי...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

24 זה כלום.... יש לי מעל 100 [כולל כאלה מדרגה שניה]...ואת חלקם אני לא מכיר בכלל... נו...משפחה פרסית עתיקץ יומין

Lee Roni

New member
אוהו...

דרגה ראשונה, דרגה שניה... כמה דרגות יש? עד לאן זה מגיע??

eladi88

New member
אמממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לסבתא שלי עוד כשהיא היתה בחיים היו לה נינים... ז"א שיש לי בני דודים מדרגה שלישית... ובינתיים עבר זמן מאז שסבתא שלי נפטרה...ככה שיכול להיות שיש גם מדרגה רביעית...אבל אני לא סגור על זה

Japoneza

New member
שלי...ארוך לאללה...../images/Emo110.gif

ארוך לאללה- אז מחולק לשניים.. שעת התחלה:00:00 שיר שמתנגן ברקע:The Doors- Strange day ספר קצת על עצמך:מה יש כבר לספר? חיה ונושמת..אחח..רק שיבוא השלום!! מחשבה שעוברת בראש:מתי טל יתקשר אלי?? מה עשית היום?קמתי מאוחר, ראיתי סרט, הסתובבתי קצת סתם במושב, ראיתי קצת טלויזיה..וכמובן הייתי קצת (הרבה) במחשב! מה תעשה מחר?אלוהים גדול..אמ..לא יודעת עדיין חשק ל...:הרבה דברים:p מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בית הבובות, קפואירה, תרבות ומוזיקה ברזילאית. ובקומונת: רכיבה מערבית, תומר ממיה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?באמת שאין לי מושג, אבל תנסו באחד ממרכזי הקפואירה בברזיל. יש מצב שאני שם. מה אתה הכי אוהב לאכול?דיי הכל מה אתה הכי שונא לאכול?פטריות. בעע
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?יש הרבה. אולי..לא עולה לי משו ספציפי
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?עבדתי על המנהלת שלי..
מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?אין שנוא. אה, אולי בעצם חרדל. מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך?היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?וואלה, סבבה עיר/ים אהובות:תל אביב, לונדון
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?וואו. אממ..חיבוק ונשיקה:)..סתם, האייפוד היה בהחלט רעיון חביב. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית? איך אתה הכי אוהב לבלות?כל החבר'ה באיזה קומזיץ או על האש. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?שתיים בלילה..בזמן האחרון... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שמונה בבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לאא מה היה המבחן האחרון?זה היה שנה שעברה. לא זוכרת כמה קיבלת בו?כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה?בטח! ומחוץ לשכבה?בוודאי! ומבית ספר אחר?כןן!! ומהעיר אחרת?כןן!!

Japoneza

New member
עוד שלי:../images/Emo110.gif

אתה נוהג לדבר עם חפצים?הו, לא... היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא. בעצם יש לנו חברים שהאמא פסיכיאטרית..וכן, הייתי אצלם. חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?----- מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע מדוע?כי הבהילו אותי..אבל ממש..קפץ לי הלב.. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?במוצ"ש..אוי אוי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני לא מורידה, סורי. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?למה סתם להאשים?! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?יפית ולחבק?טל ולנשק?טל ולספר לו משהו מהלב?טל יש לך חברה?חברות הרבה..וגם חבר
ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי בעיקר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?יאיר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן, ועם עופרי, נעמה ומיכאל שם מיוחד לבן?אופל שם מיוחד לבת?אליה
מאכל אהוב:גלידת בנ אנד ג'ריס שליטעע מאכל שנוא:פטריות, בכל צורה! דבר אחרון שאכלת:אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?שליו . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את המכנסי ג'ינס הקצרות שלי אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?"רומח הדרקון-מלחמת התאומים" אהבת?מאדד מה הסרט האחרון שראית?אין כמו אלבמה אהבת?נייס. אבל סרט בנות רגיל למדי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?על זה שאני צריכה שהיא תרשום אותי למחנה של בנ"ע
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי, אני חושבת. מה הדבר האחרון שקנית?קרם שיער
כמה הוא עלה?לא זוכרת.. ממי הsms האחרון שקיבלת?יעל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?יעל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?חכו שניה. אוקיי- מצחיקה

Japoneza

New member
ועוד שלי..:../images/Emo110.gif

מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אפרסק יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני..חודש אולי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבוע מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?כי הייתה לנו הפתעה מהסניף.. איך קוראים לאמא שלך?מה איכפת לכם?!
יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?17 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?אגב, תיקנתי לאבא- ויש לי 57 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?רחל הקטנה
סתם, את כולם!
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את העיניים ובפנימיות?אוו..הרבה.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חפרנות.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מתח, פעולה, קומדיה, מד"ב ופנטזיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אמממ...עם מישהו מת למה?כדי לראות איך זה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?שלושה..לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שקט מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מעין כמה קומות יש לך בבית?אחת הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד הגירוש מתי זה היה?בקיץ שעבר מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני מאמינה שאני אהיה קפואריסטית..אבל אני לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שנולדתי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?דוגרי!! מה עושה לך טוב?וואי..איזה שאלון מעיק.. מה מעצבן אותך?כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס?אולר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?אקרובטיקה מה הפריט הכי יקר שיש לך?נממ..לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?בקבוק קולה מה היית לוקח לאי בודד?ספר המלצה לסרט:קלרה הקדושה תוכנית טלוויזיה?נמלטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?ציטוט: "את הדתיה הכי מיוחדת שישש וחוצמזה, גם הכי מגניבה:)" איך את/ה מתגבר על באסה?פשוט, עוברת הלאה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורףף איזה חג אהוב עליך?פסח? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים
חיית מחמד:סוס כמה אחים יש לך?ארבעה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?כשאתה לא מפסיק לחשוב על מישהו... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?פחות או יותר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?דיי עם השאלות פלסף האלה!! מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה דברים. יופי? מקומות בילוי מועדפים:מחנהה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית..שור, מה אתם רוצים? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא כ"כ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:דוגרי! האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן לבוש:אהוב? מכנסי ג'ינס וחולצה משובצתת אעאעאע
איפור:אני לא מתאפרת, ואם כן- אז רק מסקרה שחורה ועיפרון שחור. מאכל אהוב:עוד פעם? שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:בית הבובות, משינה, הקספרים, הביטלס, רולינג סטונס, דה קלאש... סרט אהוב:קלרה הקדושה גלידה:בנ אנד ג'ריס- טופי קראנצ' עיר בעולם:לונדון ארץ:ישראל כמובן!
מה תעשה כשתסיים את השאלון?שאלה טובה. שיר ברקע:אחלום לנצח- הקספרים שעת סיום:00:21 זהו..יומנפלא

רושי2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?אקרובטיקה"
נוווו עומרר אני אלמד אותך!!! חחחחח לא צריך כישרון
אני מכירה קפואריסט שרוצה להיות אקרובט ואז אמרתי לו שצריך לרקוד ולעשות בלט לפעמים והוא ירד מהרעיון
אבל בעיקרון את יכולה

Japoneza

New member
באמת קראת את שלי?../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

וואו..גאה בך! ו...אמ..גמישות ברוך ה' לא חסר..אבל אמרו לי שזה לא ממש קשור אחד לשני.

רושי2

New member
חחח כן קראתי את של כולם../images/Emo9.gif

אתם אנשים מעניינים
בכל מקרה..גמישות! בטח שזה קשור..יש הרבה אלמנטים שקשורים בגמישות..ואני גמישה, אבל לא גמישה גמישה..כאילו, מן גמישות שפיתחתי בשנים שאני מתעמלת..כי יש אנשים שנולדים עם גמישות (גב, רגליים, כתפיים וכו'...) ויש כאלה שרוכשים אותה..אבל כן, גמישות זאת אחת ממילות המפתח באקרובטיקה, והיא יכולה לעזור..בכל מקרה!! זה הכל עניין של צבירת נסיון ולמידה!!!

Japoneza

New member
כן...../images/Emo110.gif

גם הגמישות שלי, זו גמישות שבאה עם הזמן מהקפואירה..לא נולדתי ככה=/ אבל..עכשיו את האמת..הבעיה שלי זה יותר אומץ. או ..פחד... מפחיד אותי לנסות את הדברים האלה.. וזה משו שממש קשה להתגבר עליו...

רושי2

New member
חחחח טוב

בתור אחת שהתגברה על ה מ ו ן פחדים בזמן הזה שאני מתעמלת, אני רק יכולה להגיד לך, שההרגשה היא מצוינת אחרי שמתגברים עליהם!!! אני יכולה לתת לך רשימה של דברים שפחדתי לעשות!!!: טוב אז זה התחיל בערבית פליק-פלק מסכנה.. להופיע על במה להתחרות בתחרויות (הדבר הכי כיף והכי חוויתי שהתחום הזה יכול לתת לך!!) סלטה אחורה על טרמפולינה דאבל סלטה ערבית סלטה על המשטח סלטה קדימה בתחרות (רק שלא ניפולל!!!) ערבית פליק פלאק סלטה שנצליח להחזיק הכללל בתחרות!!! גלגל בלי ידיים (שעכשיו זה האלמנט הכי קל שיכול להיות!!!) גלגל פליקפלאק\רגל רגל אחורה פליק פלאק שהיה משהו ממש קשה לביצוע פעם!! עכשיו בקלות.. הפעם הראשונה שלמדתי תרגיל..ממש ממש ממש ממש ממש מ מ ש פחדתי ולא ממש רציתי..עכשיו זה שטויות.. לטפס למישהו על הכתפיים
לעשות זווית על מישהו בנר (לא שתביני מזה משהו
) שיזרקו אותי לסלטה אחורה (כן המאמן שלי זרק אותי
) ויש עוד הרבה דברים!!! אני רק יכולה להגיד שבתקופה הזאת שאני מתעמלת, עברתי שינוי עצום!!! ותאמיני לי, אקרובטיקה זה לא דבר מפחיד
במיוחד לא לגדולות (אלה שמחזיקות
) כי הקטנות עושות את העבודה היותר מפחידה
אבל בכל מקרהה!!! אני תכף אסיים לחפור..האקרובטיקה שאת מדברת עליה זה פסי קרקע נכון? אז זה רק עניין של אימון, ניסוי וטעייה..כאילו את רק לומדת מהטעויות שלך!!! וכמו שאמר חכם ממני- "מטעויות למד והשתפר" וזה המשפט שלוקח אותי קדימה בכל התחום הזה!!
טוב, חפרתי. ביי..!!

Japoneza

New member
פסי קרקע../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

טוב, כאן נגמר תחום ההבנה שלי
בכל מקרה...חלק מהדברים ברשימה אני מכירה..חלק לא אומרים כלום.. אבל את כולם כולם כולם- הייתי מתה לדעת לעשות!!

Japoneza

New member
שלח לי באמצע..בכל מקרה:../images/Emo110.gif

אבל השלב של להחליט "יאללה, אני קופץ, יקרה מה שיקרה"... זה מסובך, אני פחדנית שזה נורא... אני לא יודעת מה יגרום לי לא לפחד...

רושי2

New member
כה גמני די פחדנית..

אבל אחרי שאני אומרת לילדה הקטנה שעובדת איתי באקרובטיקה שתפסיק לפחד, ואני בעצם מפחדת לעשות ערבית פליק פלאק סלטה, אז אני לא רוצה לשמש דוגמא רעה, מה גם שהמאמנים עומדים בצד וצועקים עלינו שנפסיק לפחד.. אז זה רק קטע של להתגבר על הפחד,לעשות..זתומרת, לא לחשוב יותר מדי ולהכניס את עצמך לסרטים של:"אוי אני אפול על המוח ואני אהיה משותק לכל החיים!!" אלא "אוקיי עכשיו לעשות את הכי טוב שאפשר ואפילו להיות טוב בזה.." כאן נכנסת הנשמה שנותנים בתחום..אם יש לך הרבה הרבה נשמה ותשוקה לדבר הזה אתה נותן 200%..ואם פחות אז פחות ואז הסיכוי שתיפול הוא גבוה יותר..(ואני מכירה כאלה..) אז פשוט צריך להשתחרר ולזרום ולעשות מה שרוצים לעשות!!! ולא לדחות את זה.. טוב חפרתי עוד פעם

למעלה