מצטערת על ..

Part 1 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

שעת התחלה: 01:50
שיר שמתנגן ברקע: ים הפילוסופיה\אבי ז'נו, אח של ידיד טוב שלי, משו לא מוכר.. אחד השירים שאני יותר אוהבת בעולם (כמו כל השירים שלו)
ספר קצת על עצמך: אני שונאת ת'שאלה הזאת.. מה יש להגיד? אני בת 18 וקצת, מבאר שבע, לפני גיוס, עובדת בבורגראנץ' למחייתי חחח.. (רק שתהיו בעניינים שזההסניף השני של בורגראנץ' שאני עובדת בו, ועבדתי בעוד 2 סניפים של הבורגר קינג, אחד מהם צמוד לבורגראנץ' שאניעובדת בו עכשיו חחח, חסר לי מקדונלד'ס לאוסף
)
מחשבה שעוברת בראש: כמה השיר שאני שומעת הוא פשוט גאוני ויפה.. ואיך אבי חושב על הדברים שהוא כותב
מה עשית היום? קמתי מאוחר:) עזרתי לאימא שלי כפרעליה היא חולה קצת לא מרגישה טוב, ראיתי ספיד, הייתי באינטרנט, מילאתי את התחקיר הביטחוני המזורגג הזה, דיברתי עם חברות שלי שחזרו מהצבא בטלפון:) ועם עוד כמה שעוד לא התגייסו חחחח, דיבתרי עם ידידים..
מה תעשה מחר? אקום ברבע לתשע, ב-10 אני מתחילה לעבוד, בטח אני יעשה סגירה, אגיע הביתה לאכול קוסקוס של אימא, או מה שהיא תכין לערב:) אלך לישון רצחחחחח, אקום לאכול ארוחת ערב הםע משפחתץי היקרה ואזזזזזזזזז נאי אסע ליםםםםםםםם לניצניםםםם!! עד שבת בצהריים עם כל החבר'ה הכפרות שלי!!
חשק ל...: קולה, ומשו לאכול, אבל כבר מאוחר אז אני אוותר על האוכל
מה המידה שלך בנעליים? 38/9
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? באר שבע לפעמים, גלעד שגב אחת לחצי שנה חחחח, ופגז
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? <הלכתי לחשב בת כמה נאי אהיה חחח> מקווה לחיות באושר עם בעל ו-2 ילדים, שנתיים אחרי זה נאי מקווה לעוד אחד וזהו חחח.. עם איזה כלב ותוכי, עוסקת במשהו שאני יאהב, כרגע אני מקווה שזה יהיה משו שעוסק בתקשורת\שיווק,עיצוב פנים..
מה אתה הכי אוהב לאכול? את האוכל של אימוש שלי כפרעליה.. יש לה את האוכל הכיטעים עולם:) אין על אוכל של אימא.. ובורגר קינג.. מצטערת, אבל אני מכורה כבר מפברואר 05 חחחחח
מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכלת מה שאני שונאת, משמע אני לא נוגעת בפסטרמה\נקניק\טונה,כל מה שקשור באיברים מוזרים של חיות..
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אומגה? חחחח
אני לא מהמשתגעים.. מקווה לעשות באנג'י בקרוב..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? התרחקתי מהחברה הכי טובה שלי, שהייתה הכיייי קרובה אליי.. היום אנחנו בקשר ממש רופף, וזה אחד הדברים שאני חושבת שטעיתי בהם בעולם, ולצערי אי אפשר להחזיר ממש את הזמן אחורה.. היא לא קוראת את זה אבל אני מקווה שהיא יודעת שאני אוהבת אותה כמו שאני אוהבת את המשפחה שלי, שזו בערך אהבה אינסופית..
מה הצבע האהוב עלייך? כתום:)
מה הצבע השנוא עלייך? אין צבע שנוא
מה המקצוע האהוב עלייך? סיימתי ללמוד, אבל בכללי ממש אהבתי את מחשבת ישראל, שזו הייתה ההגברה שלי.. גם בגלל האנשים, גם בגלל החומר, ובעיקר בגלל המורה.. כפרעליו חח.. אחד האנשים שהכי למדתי מהם דברים בחיים.. הלוואי כולם היו מורים כמוהו.. ומתמטיקה, כי הייתי 3 יחידות והיה לי מה זה קל אז הרגשתי חכמה חחח
מה המקצוע השנוא עלייך? האמת לא אהבתי את רוב המקצועות.. לא אהבתי את תנ"ך, זה מקצוע מיותר במתכונת הנוכחית שלו, לא סבלתי אנגלית בגל השגעונות של המורה שלי , למרות שבזכותה יש לי 5 יח"ל, שנאתי אזרחות וואי, והיסטוריה בכלללל.. בכללי, אני לא טיפוס של ביצפר, לא ממש הייתי לומדת חח..
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה ה-כ-י מדהימה שהייתה לי עד היום.. היה עמוס, היה כיף, החלפתי עבודות, הכרתי אנשים, הבנתי מי באמת החברים שלי, מי באמת באמת אוהב אותי, מי באמת חשוב לי, היו גם מורדות אבל אין מה לעשות, זה תמיד לשם העליה אח"כ.. זו הייתה שנה של "דברים אחרונים" כזאת.. אני חושבת שהשתדלתי לנצל כל רגע ממה שהיה.. אני רק יכולה להגיד שיש לי את השכבה הכי טובה בארץץ והחבר'ה ה-כ-י מדהימים בעולם (ומוריאל תעיד).. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהם..
עיר/ים אהובות: באר שבע..
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מכל המתנות שקנו לי והכינו לי\עשו לי, קיבלתי משהו פשוט אחד מידיד ממש טוב שלי.. הוא לקח כמה תמונות שלנו ביחד ומיסגר אותן, וכתב לי את הפזמון של "מי אוהב אותך יותר ממני?" וכתב לי את המכתב הכי מרגש בארץ, זה היה השנה ביומולדת 18 וקיבלתי כ"כ הרבה מתנות, אבל כשראיתי את זו פשוט רציתי לבכות..
איפה חגגת יומולדת אחרון? פה בבית, עם כל החבר'ה שלי.. ובמוצ"ש שהיה אחרי זה במסיבה אלופהההה בברקה שכל העולם בערך היה בה..
איך אתה הכי אוהב לבלות? איזה מסיבה טובה במקומות קטנים ולא הומים כמו הברקה, או איזהישיבה ובה עם החבר'ה גם אם זה באיזה חור.. אני השנה למדתי שלא משנה איפה אתה מבלה, משנה עם מי..
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון אני עולה לישון בסביבות 5 לפנות בוקר חחח
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין לי בי"ס יותר
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה, כן..
מה היה המבחן האחרון? הבגרות בסוציולוגיה, ב-3.7
כמה קיבלת בו? אין לי מושג, אבל אני מקווה שעברתי, כי למדתי בדיוק רבע שעה בדרך לבי"ס לבגרות הזו
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן..
ומחוץ לשכבה? כמובן..
ומבית ספר אחר? כמובן..
ומהעיר אחרת? כמובן..
אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא, זה עברלי בערך בגיל 6 אני חושבת חחח כשעשיתי פויה לשולחן כי קיבלתי ממנו מכה..
היית פעם אצל פסיכולוג? לא
ואצל פסיכיאטר? לא
חשבת פעם על התאבדות? לכל אחד יש את הרגעי משבר שלו, אבל החיים הם מתנה וזה משהו שאני בחיים, אבל לעולםםםם לא יעשה..
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? יום רביעי בבוקר, דקה לפני שלין ורותם עלו לאוטובוס של המתגייסים לבקו"ם בתל השומר, ואחרי זה במשך רבע שעה שלמה בכיתי מתחת למשקפי שמש.. אני עד עכשיו לא יודעת אם זה היה מעצב או אושר..
מדוע? ההסבר למעלה..
לקחת סמים מתישהו? לא, אני גם לא חושבת שאני אקח.. אני לא נגד זה, אבל לא יודעת זה לא נרהא לי מושך כזה..
אתה מעשן? הייתי, וכבר לא..

Part 2 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מתי פעם אחרונה שהשתכרת? באילת חחח אני לא זוכרת מתיזה היה, נרהא לי באפריל.. אני שותה אלכוהול, אבל לא מגיעה למצב של שיכרות, זה מגעיל בעיניי.. צריך לשתות בטאקט
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המממממ לא זוכרת..
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני מורידה שירים, אבל גם קונה. תירגעו י'חלאות
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? סטס
ולחבק? סי כפרעליה
ולנשק? לין.. אני מתה כבר לראות אותה התגעגעתי רצח והיא התגייסה כולה לפני יומיים..
ולספר לו משהו מהלב?הדס
יש לך חברה? כן, הרבה חחח.. התחכמתי אה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא זוכרת מתי בלייב, אבל השנה ראיתי עם אחי חח הוא היה בפסטיגל וקנה את הדיוידי
את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת, מישהו שורד חחח.. ג'ון לוק,ג'ק שפרד,סעיד חחחחח אבודים רצחחח
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הדס
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד, אני מסיימת את זה ועולה לישון
שם מיוחד לבן? איתי זה יפה בעיני.. מיוחד? אממלא יודעת.. אלמוג\אופק
שם מיוחד לבת? שוהם\שחף\שובל\טוהר
מאכל אהוב:כבר היה
מאכל שנוא: כבר היה
דבר אחרון שאכלת: היה כבר לא?
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמרתי איפשהו למעלה משו על זה..
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס של פיוטה חחח שאני פשוט מתהההה עליו.. הסנדלים התנכיות שלי.. והסטרפלס השחור חחח
אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת, אבל כן, הייתי
מה הספר האחרון שקראת? פייי לא וכרת.. הנסיך הקטן (קראתי אותו לפחות 30 פעמים נרהא לי חחח)
אהבת? רק אהבתי? זה אחד הדברים הגאונים שנכתבו אי פעם בעיניי
מה הסרט האחרון שראית? ספיד, היה לפני חצי שעה בערך בערוץ 10 חחח
אהבת? בטח, ספיד זה קלאסיקה חחח
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא
על מה דיברת איתו? כלום, היא אמרה לי ללכת לישון כי אני לא אצליח לקום לעבודה אז זרקתי לה איזה "בסדר" כשאני יודעת שהיא צודקת חחח
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני
על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי שהדס.. והמשפחה המצומצמת שלי כמובן
מה הדבר האחרון שקנית?סלט בארומה חחח
כמה הוא עלה? נראה לי 30.. לא זוכרת כי קניתי גם שתיה לי ולחברה שלי וזה..
ממי הsms האחרון שקיבלת? מהפורום שזה מועדון בב"ש ששולחים 38948236 אסאמאסים לפני מסיבה חח.. ולפניהם מרותם שסיפרה לי שהיא לא יכולה להיות במג"ב ושהיא סתם התגייסה חחח
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת, אני מוחקת הודעות יוצאות
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אני.."
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כבר היה י'חופרים
יש לך עדשות/ משקפיים? לא
עשית ישור שיניים? יאפ
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת באיזה חודש.. הייתה לי ביקורת אצל האורטודנט שרצה לבדוק אם הכל בסדר חחח
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בליל סליחות שהיה מבי"ס..
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א
למה הלכת לשם? לצילומים חח
איך קוראים לאמא שלך? רחל כפרעליה
יש לך שם שני? מהו? אין
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא
אתה אוהב ילדים קטנים? את חלקם
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת, אמרו לי שאסור לי לספור אז אני לא סופרת.. אבל יש הרבהההה
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כבר היה אמא
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שובל ותאיר, הן קטנות ועדיין לא מבינות כלום מהחיים שלהן חחח
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 וחצי
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף חח.. אבל זה לא מפריע לי עד כדי כך שאני יעשה ניתוח או משו..
ובפנימיות? את העצלנות שלי.. איזה תכונה גרועה זו אלוהים.. אם לא הייתי עצלנית החיים שלי היו נראים ממש אחרת היום..
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש כמה וכמה אבל היא החברה הכי טובה שלי אז מתגברים..
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות, רצוי רומנטיות חחח
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? טוב לי בתור עצמי, תודה.. אבל רק בשביל השאלה חח הייתי מתחלפת בכיף עם ביל גייטס רק בשביל לתרום חצי מהכסף שלו ואת החצי השני לקחת לעצמי..
למה? עניתי למעלה דמאט
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 אני מקווה
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תמונה חחח
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אפרת כפרעליה
כמה קומות יש לך בבית? אין, אבל בבניין יש 9 קומות חחח
הלכת פעם להפגנה? אללי, לא
הפגנה נגד (או בעד) מה?
מתי זה היה?
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כבר עניתי למעלה שאני מקווה לעסוק במשהו שקשור לתקשורת\שיווק\עיצוב פנים
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש יותר מדי רגעים קטנים.. אני חושבת שזה היה היום שאחי הקטן נולד, רק שאז לא הייתי מודעת לגודל הדבר..
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "רצחחח" "כפרעליו\ה" "אשששש" "נשומההההה" חחח
מה עושה לך טוב? אנשים שאני אוהבת, כל מיני דברים קטנים, אממ רגעים של מנוחה.. בקיצור יש הרבה דברים
מה מעצבן אותך? המוןןןן דברים אני מתעצבנת ממש בקלות
מה תמיד צריך להיות בכיס? לא בכיס, בתיק.. מפתחות לבית, ארנק עם ויזה וקצת כסף קטן (כי תמיד טוב שיהיה), הסומק של ג'ייד והמברשת שלו, לבלו בורדו (חובההה), עט, אם אור יום א

Part 3 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי מתההה לדעת לשיר יפה, אין זה החלום שלי.. ושתהיה לי שמיעה מוסיקלית..
מה הפריט הכי יקר שיש לך? שהוא שלי-שלי? ממש שלי כאילו? נראה לי שהגיטרה חחח
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב?
מה היית לוקח לאי בודד? אני שונאת ת'שאלה הזו.. מחשב עם חיבור לאינטרנט מהיר (כי אני מתחרפנת אם זה איטי), מזוודה עם כל מיני דברים שאני צריכה וקרם הגנה
המלצה לסרט: "השמועה אומרת ש.." של ג'ניפר אניסטון.. סרט חמוד לאללה
תוכנית טלוויזיה? אבודים כלכך
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת נו אמרו ליכלכך הרבה דברים יפים, ועכשיו לא עולה לי כלום חח אז אני אקח את מה שנדב כתב לי במכתב יומולדת עם התמונה שקיבלתי..
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה טובה, משתדלת לצאת כמהה שיותר ולעשות כל מיני שטויות שיעסיקו לי את המחשבה..
איפה היית רוצה לבקר בעולם? לוס אנג'לס, מיאמי.. אני מתה לטוס לארה"ב.. ואוסטרליההההה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפנות ותרבות ה"מגיע לי"
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף..
איזה חג אהוב עליך? חנוכה, ושבועות, ופורים, וראש השנה חח.. בקיצור נו, אני טיפוס של חגים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי
חיית מחמד: אין
כמה אחים יש לך? 2 בנים, אחד גדול אחד קטן
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נו, אני עונה על זה באינטרנט. מי העמה שכתב את זה?!
נפגשת איתו/ איתה? יאפ..
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא.. אני מאמינה שיכול להיווצר קליק מסוים בין אנשים (וזה קורה המון), או מין כימיה כזו, אבל באהבה צריך לדעת להכי את הצד השני ובאהבה ממבט ראשון זה לא מתאפשר..
מהי אהבה בשבילך? רגש לא מוגדר חחח
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת.. אני חושבת שאני חזקה כשמדובר באחרים, אני יכולה להיות הכי מעודדת בארץ, אבל כשזה מגיע אליי אני יכולה להישבר ממש, אבל כשצריך אני יודעת לאסוף כוחות ולקום מחדש.. כאילו, בזמן ה"מכה" אני יכולה להיות הכי חלשה בארץ,, אבל אח"כ אני אוספת את כל מה שיש לי וקמה מחדש.. ("הדרך ארוכה ומפותלת, אני נופל וקם, נופל וקם..")
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? המשפחה המצומצמת שלי, האושר בעיניים של אימא שלי כשאחי הגדול חוזר מהצבא, אחי הקטן, לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים, מוזיקה טובה או בילוי טוב עם חבירם, ה-חבר'ה שלי, להצליח בדברים..
מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם החבר'ה שלי.. מאחלת לכל אחד מכם כאלו חברים..
מקומות בילוי מועדפים: כבר עניתי על זה לא?
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן חחח
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במקרה
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא.. עדיף שישנאו אותך על מי שאתה, מאשר שיאהבו אותך על משהו שאתה לא
את/ה בחור/ה קנאי/ת? המממ זה תלוי:)
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר עניתי למעלה
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן, בערך..
החיים טובים לדעתך? לשמחתי אני יכולה להגיד שכן..
לבוש: לא במקלחת
חחח מה? אהוב כאילו? אמממ איזה ג'ינס של פיוטה (אני מתה על הג'ינסים שלהם), הסנדל הת"נכית שלי, בקשר לחולצה זה שנוי במחלוקת חחח.. זה יכול להיות סטרפלס שחור\גופיה חומה או שחורה של זארה\טי-שירט של פול אן בר\גופיות סבא לבנה\גופיות של זארה משוחררות כאלו בורוד עתיק או צהוב בננה.. כל עוד זה בא עם התיק הצהוב בננה לשי מקסטרו זה בא מעולה חחח.. ואם זה לא אני פשוט לא אלבש את זה:) אה, והשעון החום כמובן..
איפור: סומק מס' 29 של גייד, לבלו בורדו לשפתיים, בחלק מהזמן גם עיפרון שחור לעיניים, רק אם מתחשק לי באותו הרגע..
מאכל אהוב: עניתי
שתייה אהובה: מים (רק מינרלים!!!), נסטי אפרסקקקק
איזה משקה גאונות אלוהים.. או קולה, רק כשיש לי דודא רצחח.. אני מכורה חח
להקה אהובה: בית הבובות, היהודים, בני ישראל (ידידים שלי חח), Three Doors Down, לייפהאוס, הגאנז, רד הוט צ'ילי פפרז, ניקלבק, סינרגיה, מוניקה סקס.. נו אין לי כח עוד עכשיו זה יקח תווים להודעה שלמה חחחחחחחח
סרט אהוב: עניתי דמאט
גלידה: וניל עם פצפוצי שוקולד..
עיר בעולם: באר שבע
ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון
שיר ברקע: חלון ההזדמנויות\אבי ז'נו <כן, ההוא מלמעלה חחח.. אני שומעת את כל הדיסק>
שעת סיום: 02:54, עם הפסקות באמצע

למעלה