Part 1 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif
שעת התחלה: 01:50
שיר שמתנגן ברקע: ים הפילוסופיה\אבי ז'נו, אח של ידיד טוב שלי, משו לא מוכר.. אחד השירים שאני יותר אוהבת בעולם (כמו כל השירים שלו)
ספר קצת על עצמך: אני שונאת ת'שאלה הזאת.. מה יש להגיד? אני בת 18 וקצת, מבאר שבע, לפני גיוס, עובדת בבורגראנץ' למחייתי חחח.. (רק שתהיו בעניינים שזההסניף השני של בורגראנץ' שאני עובדת בו, ועבדתי בעוד 2 סניפים של הבורגר קינג, אחד מהם צמוד לבורגראנץ' שאניעובדת בו עכשיו חחח, חסר לי מקדונלד'ס לאוסף
)
מחשבה שעוברת בראש: כמה השיר שאני שומעת הוא פשוט גאוני ויפה.. ואיך אבי חושב על הדברים שהוא כותב
מה עשית היום? קמתי מאוחר
עזרתי לאימא שלי כפרעליה היא חולה קצת לא מרגישה טוב, ראיתי ספיד, הייתי באינטרנט, מילאתי את התחקיר הביטחוני המזורגג הזה, דיברתי עם חברות שלי שחזרו מהצבא בטלפון
ועם עוד כמה שעוד לא התגייסו חחחח, דיבתרי עם ידידים..
מה תעשה מחר? אקום ברבע לתשע, ב-10 אני מתחילה לעבוד, בטח אני יעשה סגירה, אגיע הביתה לאכול קוסקוס של אימא, או מה שהיא תכין לערב
אלך לישון רצחחחחח, אקום לאכול ארוחת ערב הםע משפחתץי היקרה ואזזזזזזזזז נאי אסע ליםםםםםםםם לניצניםםםם!! עד שבת בצהריים עם כל החבר'ה הכפרות שלי!!
חשק ל...: קולה, ומשו לאכול, אבל כבר מאוחר אז אני אוותר על האוכל
מה המידה שלך בנעליים? 38/9
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? באר שבע לפעמים, גלעד שגב אחת לחצי שנה חחחח, ופגז
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? <הלכתי לחשב בת כמה נאי אהיה חחח> מקווה לחיות באושר עם בעל ו-2 ילדים, שנתיים אחרי זה נאי מקווה לעוד אחד וזהו חחח.. עם איזה כלב ותוכי, עוסקת במשהו שאני יאהב, כרגע אני מקווה שזה יהיה משו שעוסק בתקשורת\שיווק,עיצוב פנים..
מה אתה הכי אוהב לאכול? את האוכל של אימוש שלי כפרעליה.. יש לה את האוכל הכיטעים עולם
אין על אוכל של אימא.. ובורגר קינג.. מצטערת, אבל אני מכורה כבר מפברואר 05 חחחחח
מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכלת מה שאני שונאת, משמע אני לא נוגעת בפסטרמה\נקניק\טונה,כל מה שקשור באיברים מוזרים של חיות..
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אומגה? חחחח
אני לא מהמשתגעים.. מקווה לעשות באנג'י בקרוב..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? התרחקתי מהחברה הכי טובה שלי, שהייתה הכיייי קרובה אליי.. היום אנחנו בקשר ממש רופף, וזה אחד הדברים שאני חושבת שטעיתי בהם בעולם, ולצערי אי אפשר להחזיר ממש את הזמן אחורה.. היא לא קוראת את זה אבל אני מקווה שהיא יודעת שאני אוהבת אותה כמו שאני אוהבת את המשפחה שלי, שזו בערך אהבה אינסופית..
מה הצבע האהוב עלייך? כתום
מה הצבע השנוא עלייך? אין צבע שנוא
מה המקצוע האהוב עלייך? סיימתי ללמוד, אבל בכללי ממש אהבתי את מחשבת ישראל, שזו הייתה ההגברה שלי.. גם בגלל האנשים, גם בגלל החומר, ובעיקר בגלל המורה.. כפרעליו חח.. אחד האנשים שהכי למדתי מהם דברים בחיים.. הלוואי כולם היו מורים כמוהו.. ומתמטיקה, כי הייתי 3 יחידות והיה לי מה זה קל אז הרגשתי חכמה חחח
מה המקצוע השנוא עלייך? האמת לא אהבתי את רוב המקצועות.. לא אהבתי את תנ"ך, זה מקצוע מיותר במתכונת הנוכחית שלו, לא סבלתי אנגלית בגל השגעונות של המורה שלי , למרות שבזכותה יש לי 5 יח"ל, שנאתי אזרחות וואי, והיסטוריה בכלללל.. בכללי, אני לא טיפוס של ביצפר, לא ממש הייתי לומדת חח..
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה ה-כ-י מדהימה שהייתה לי עד היום.. היה עמוס, היה כיף, החלפתי עבודות, הכרתי אנשים, הבנתי מי באמת החברים שלי, מי באמת באמת אוהב אותי, מי באמת חשוב לי, היו גם מורדות אבל אין מה לעשות, זה תמיד לשם העליה אח"כ.. זו הייתה שנה של "דברים אחרונים" כזאת.. אני חושבת שהשתדלתי לנצל כל רגע ממה שהיה.. אני רק יכולה להגיד שיש לי את השכבה הכי טובה בארץץ והחבר'ה ה-כ-י מדהימים בעולם (ומוריאל תעיד).. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהם..
עיר/ים אהובות: באר שבע..
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מכל המתנות שקנו לי והכינו לי\עשו לי, קיבלתי משהו פשוט אחד מידיד ממש טוב שלי.. הוא לקח כמה תמונות שלנו ביחד ומיסגר אותן, וכתב לי את הפזמון של "מי אוהב אותך יותר ממני?" וכתב לי את המכתב הכי מרגש בארץ, זה היה השנה ביומולדת 18 וקיבלתי כ"כ הרבה מתנות, אבל כשראיתי את זו פשוט רציתי לבכות..
איפה חגגת יומולדת אחרון? פה בבית, עם כל החבר'ה שלי.. ובמוצ"ש שהיה אחרי זה במסיבה אלופהההה בברקה שכל העולם בערך היה בה..
איך אתה הכי אוהב לבלות? איזה מסיבה טובה במקומות קטנים ולא הומים כמו הברקה, או איזהישיבה ובה עם החבר'ה גם אם זה באיזה חור.. אני השנה למדתי שלא משנה איפה אתה מבלה, משנה עם מי..
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון אני עולה לישון בסביבות 5 לפנות בוקר חחח
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין לי בי"ס יותר
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה, כן..
מה היה המבחן האחרון? הבגרות בסוציולוגיה, ב-3.7
כמה קיבלת בו? אין לי מושג, אבל אני מקווה שעברתי, כי למדתי בדיוק רבע שעה בדרך לבי"ס לבגרות הזו
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן..
ומחוץ לשכבה? כמובן..
ומבית ספר אחר? כמובן..
ומהעיר אחרת? כמובן..
אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא, זה עברלי בערך בגיל 6 אני חושבת חחח כשעשיתי פויה לשולחן כי קיבלתי ממנו מכה..
היית פעם אצל פסיכולוג? לא
ואצל פסיכיאטר? לא
חשבת פעם על התאבדות? לכל אחד יש את הרגעי משבר שלו, אבל החיים הם מתנה וזה משהו שאני בחיים, אבל לעולםםםם לא יעשה..
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? יום רביעי בבוקר, דקה לפני שלין ורותם עלו לאוטובוס של המתגייסים לבקו"ם בתל השומר, ואחרי זה במשך רבע שעה שלמה בכיתי מתחת למשקפי שמש.. אני עד עכשיו לא יודעת אם זה היה מעצב או אושר..
מדוע? ההסבר למעלה..
לקחת סמים מתישהו? לא, אני גם לא חושבת שאני אקח.. אני לא נגד זה, אבל לא יודעת זה לא נרהא לי מושך כזה..
אתה מעשן? הייתי, וכבר לא..