מצטערת על ..

eden456

New member
מי זה בכינוי ה נ כ ד ה?

רונלי

סתם כי משעמם לי

שעת התחלה:12:27 שיר שמתנגן ברקע:חושב עלייה ספר קצת על עצמך:מה יש כבר לספר? מחשבה שעוברת בראש:מזה השאלון הארוך הזה? מה עשית היום? כלום ראיתי טליוזיה חח מה תעשה מחר? מי יודע אלוהים גדול חשק ל...:שוקולד יאמי! מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בית הבובות, הדג נחש, יהודה לוי, נימרוד שיקלר אבל בקושי אני ניכנסת לשם חח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תיראו אותי רקדנית אני חולה על ריקודים מה אתה הכי אוהב לאכול?הכי הכיי שאורמה היום אני הולכת לקנות מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שביקשתי מאיזה מישהו עט ולא החזרתי לו ? חח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא עשיתי אף פעם מעשה כזה מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך?אפור מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית!! מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה סבבה אבל המלחמה הזאת הרסה לי את כל החופש הגדול עיר/ים אהובות: נתניה סיטי אשדוד באר שבע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אממ יש מלא לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חחגתי אפשר עים המלחה הזאת איך אתה הכי אוהב לבלות? אם החבר במסעדה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב 1:00 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לאאאא מה היה המבחן האחרון? באנגלית כמה קיבלת בו? לא משנה יש לך חברים מחוץ לכיתה?לא ומחוץ לשכבה?יש לי בבלט את החברות הכי הכי טובות ומבית ספר אחר? יש מצב מאיפה אני זוכרת ומהעיר אחרת?יש אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא מה אני אוטיסטית? היית פעם אצל פסיכולוג? חס וחלילה ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?מה פיתאום אם כן - סיפרת למישהו? לא היה דבר כזה מתי פעם אחרונה שבכית? לא בכיתי מדוע?--- לקחת סמים מתישהו? חלילה וחס אתה מעשן?לאאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?בחיים שלי לא הישתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? תגידי מה נהיה של אופיר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי ככה יש בעיות עים זה ? חח איזה קרוע אני מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחי ולחבק? את החבר שליי ש אני כל כך מיתגעגעת!! ולנשק?גם את חבר שלייייייי ולספר לו משהו מהלב? רק לחבר שלי יש לך חברה? לא יש לי חבר חחחח ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את חבר שלי ואת המחשב חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ברור שאת חבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא אף אחד לא עונה באייסי באסה שם מיוחד לבן? אמיר שם מיוחד לבת? אור לי מאכל אהוב:שאורמה כבר אמרתי את זה לא? מאכל שנוא:דגים דבר אחרון שאכלת: אה אכלתי אתמול מוקפץ תאילנדי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אוריאל . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'נס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת?לא קוראת ספרים אם כבר אז רק מעריב לנוער וראש 1 אהבת? בטח ש אוהבת ת'עיתונים האלה מה הסרט האחרון שראית?קוקטייל אם השחקן החתיך הזה נו איך קוראים לו אה טום קרוז אהבת?מאודדדדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הראל הידיד הכי טוב שלי על מה דיברת איתו? מזה מעניין אתכם? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? עליו כמובן מה הדבר האחרון שקנית? שמפו כמה הוא עלה?מזה משנה ממי הsms האחרון שקיבלת?הראל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הראל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מאמי ? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שאורמה יש לך עדשות/ משקפיים? לאא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בטיול שנתי לא זוכרת מתי זה היה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?עפולה למה הלכת לשם?כי יש לי שם חוג אולי חחח איך קוראים לאמא שלך?חסוי יש לך שם שני? מהו?הילוש אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן לאבא שלי היה לפני חברה ש קראו לה הילה ואז הוא אמר ש אני היתחתן לא עים ההילה עים מישהי אחרת אני יקרא לה הילה אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?ואוו הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?מלאא חח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את תומר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלוםםם אני מקבלת את עצמי ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אהבה רומנטיקה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה?... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אין לי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אמיר כמה קומות יש לך בבית? מלא הלכת פעם להפגנה?לאאאאא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא מתי זה היה?....... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אהיה רקדנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאני וחבר שלי הולכים לים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שאני אומרת כל הזמן האא חחחחחח מה עושה לך טוב?החבר מה מעצבן אותך?אחים שלי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף חחחחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא רוצה יש לי מלא כישרונות אני יכולה לתרום מישהו רוצה לקנות? חח מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מעדן מה היית לוקח לאי בודד? תחבר אותי תפלאפון ואת המחשב המלצה לסרט: אין תוכנית טלוויזיה? מועדון לילה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאת יפה ושאת מטריפה אותי איך את/ה מתגבר על באסה? אין מה להיתגבר איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מי רוצה להיות יהודי? איזה עונה בשנה אהובה עליך? עונת התפוזים חח סתם קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן מאוד חיית מחמד:אוגר כמה אחים יש לך? אני ועוד 5 שיהיו בריאים ! מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לאא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?הכלללל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא אני רגישה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? החבר מה את/ה אוהב/ת לעשות?לרקוד מקומות בילוי מועדפים:מסעדה הופעה של בית הבובות את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא אתה זה אתה ואני זה אני את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן חבל על הזמן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:" איזה חמוד" האם את/ה מאמינ/ה בה´?תלוי למי אני אומרת החיים טובים לדעתך? בכללי כן עכשיו קצת חסומים לבוש:ג'נס וחולצה זרוק כזה איפור:עיפרון שחור מאכל אהוב:שאורמה שתייה אהובה:מיץ תפוזים מים להקה אהובה:בית הבובות כמובן!!!!!!!!!!!!!! סרט אהוב:אין גלידה:וניל יאמי ! עיר בעולם:לונדון קנדה ארץ:ארצות הברית מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לקניון לאבא שלי ולאמא שלי שיר ברקע:חושב עלייה שעת סיום: 1:00 pm

:)

שעת התחלה: 14:04 שיר שמתנגן ברקע: גלגלצ. משהו של קולדפלי ספר קצת על עצמך: אני מור, 17, בארשבעית. אוהבת לחיות ולא שונאת אפחד.. מחשבה שעוברת בראש: יש הרבה:) מה עשית היום? ישנתי , קמתי ( צריך לנוח, סיימתי לעבוד השבוע ומתחילה לעבוד במקום אחר יום ראשון..)יותר מאוחר נצא קצת. מה תעשה מחר? אלך לרופאה,אני צריכה למלא בדיקות לצו 1. חשק ל...: החליף שיר בגלגלצ מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פגז:) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אחריי לימודי אדריכלות עם 5 ילדים בע"ה, נשואה באושר.. מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה, פיצה..:) מה אתה הכי שונא לאכול? קטשופ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך?שחור, אדום.. מה הצבע השנוא עלייך? סגול... מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? תנך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מוצלחת אומנם לא קלה אבל התבגרתי במובן מסויים, הבנתי הרבה דברים.. הבנתי מי החברים האמיתיים שלי, על מי שאני באמת יכולה לסמוך.. בשנתיים האחרונות שלי התמימות שלי נעלמה.. עיר/ים אהובות: ירושליים.. החלום לגור שם תקופה.. עיר מדהימה, טהורה.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אוו היה הרבה.. אבל אמא קנתה לי נעליים שממש רציתי.. לקנו לי תמונה יפה כזוו:) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית.. עם המון המון אנשים. נראה לי השנה זה יהיה יותר אינטימי.. איך אתה הכי אוהב לבלות? בארקה במוצא"ש, ועם החברות בבית קפה=) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר.. :). תמיד אהבתי לישון מאוחר.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן.. מה היה המבחן האחרון? מועד ב' באנגלית כמה קיבלת בו? השד יודע יש לך חברים מחוץ לכיתה? יותר מדיי... ומחוץ לשכבה? יותר מדיי 2 ומבית ספר אחר? יותר מדיי 3 ומהעיר אחרת? יש פה ושםם:) אתה נוהג לדבר עם חפצים? אם הם עונים אז בכייף.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא.. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? חס ושלום אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול? אני ממש מבולבלת בתקופה האחרונה אז קשה לי... מדוע? הבילבול^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ראטש טוב זה מצויין... שיוצאים שותים:) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?= למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מממממ למישהו, והרבצתי לו ואז רבנו מכות והוא ניצח וקיבל נשיקה :( ולחבק? אותו אחד =) ולנשק? אותו אחד:) ולספר לו משהו מהלב? מממ למישהו אחר:( יש לך חברה? אפשר לומר..:) ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד?את אחי.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הרבה:( אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן , עם אנצית:) שם מיוחד לבן? עמית.. שם מיוחד לבת? דורון.. מאכל אהוב: לא ענינו על זה? ספגטי מאכל שנוא: כנ"ל? קטשופ דבר אחרון שאכלת: עוגיותתת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?:( . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? טייייץ' שחור, יש לי מיליון. הם הכי נוחים ויפיםם :) אתה לומד ביום שישי? למדתי.. מה הספר האחרון שקראת? :S 'לאשה' נחשב? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? ממממ לא זןכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם מאמי :) על מה דיברת איתו? על מה לא?.:) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אביה, נעם, עדן, סונג:)... על מי אתה יודע הכי הרבה? אביה אני חושבת... מה הדבר האחרון שקנית?ממ לא זוכרת. מחכה למשכורת. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? שמוליק.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שמוליק מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?" אני" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ביסלי בצל יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא הייתי:O מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום ראשון שעבר... אחח אני אוהבת את העיר הזו. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מבועים .. בבריכה של הקייטנה.. למה הלכת לשם? בריכה של הקייטנה..:) איך קוראים לאמא שלך? אסתר יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? אפחד:) אתה אוהב ילדים קטנים?מאד. בגלל זה קייטנה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אווווווווווווווווווווווווווווווווו הרבה. ממש הרבה. 32... כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 29... ואני מקווה שלא שכחתי מישהו. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מממ.. את בת דודה שלי ספיר.. היא הבנאדם הכי קרובא ליי מהדודים.. ואת אחי אלירן למרות שהוא לא דוד.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? עיניים.. טיפה יותר גדולות ובפנימיות? להיות פחות פגיעה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ממממממ לא יודעת. מטוב לי איתם ככה:) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמות ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם דניאל סלומון למה? כי הוא הבנאדם הכי מוכשר שיש.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מילה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דורון כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אדריכלית ומעצבת פנים .. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחיין שלי נולד... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ' אש ' מה עושה לך טוב? אחיין שלי.. מה מעצבן אותך? אחותי. אמא שלו. מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס לא, בתיק כן- פלאפו, ארנק, משקפי שמש ומפתחות .. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה.. אני אוהבת לשיר רק חבל שהקול לא משהו חח מה הפריט הכי יקר שיש לך? אחיין שלי.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מטבוחה של אמאאאאא מה היית לוקח לאי בודד? מצלמה, דפים ועטים. המלצה לסרט: יורטריפ, הפקט הפרפר, טיטאניק.. תוכנית טלוויזיה? לא עולה לי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני גורמת להרבה אנשים לחייך.. איך את/ה מתגבר על באסה? בטלפון עם אביה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תילנאד, אוסטרליה.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?המוניות.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב.. איזה חג אהוב עליך? פורים, חנוכה.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת=) חיית מחמד: החתולה של אחי כמה אחים יש לך?אני ועוד 3.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם היא מעבר למחשב אז למה לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ=) נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? תלוי.. מהי אהבה בשבילך? לא לרצות לעזוב.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן.. עברתי יותר מדיי דברים ביחד והתמודדתי עם זה הכי טוב שיש, עם הרבה בכי אבל התמודדתי... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לגרום למישהו אחר להיות מאושר.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה:) מקומות בילוי מועדפים: בארקה את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במצב.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לעולם לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי למי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ' תחת שלי', 'אש'. האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאד.. החיים טובים לדעתך? להיות מאושר, בריא, עם ילדים.. לבוש: מה שנוח וגם נראה טוב:) איפור: סומק וזהו מאכל אהוב: שוב? שתייה אהובה: מנגו להקה אהובה: בית הבובות, היהודים סרט אהוב: הפקט הפרפר גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: ירושלים! ארץ: ישראל..:) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אקרא אותו? שיר ברקע:משהו לא מוכר בגלגלגצ שעת סיום:14:48.. פאק זה היה אורך אבל עשיתי הפסקות באמצע..

מה זה חחח ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

בתחקיר הביטחוני אין כלכך הרבה שאלות
אני אענה על זה (וגם אקרא חלק מהתשובות שלכם) היום בערב.. :)

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראסמי בתחקיר בטחוני אין כ"כ הרבה שאלות... אבל מה שכן...צריך להכין את זה ב 4 עותקים

eladi88

New member
טוב...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כבר אמרתי פעם...אני לא מתעסק עם ב"ש!

eladi88

New member
אה אז אני לא מפחד ממך! ../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אני באמת עונה על זה....

שעת התחלה:20:50 שיר שמתנגן ברקע:אול אי רילי וואנט של אלאניס (קשה להפוך לאנגלית..נורא) ספר קצת על עצמך:לא מחשבה שעוברת בראש:מה לעזאזל אני עושה מה עשית היום?סידורים קטנים מה תעשה מחר?לייזר, אמצא עבודה, סבתא אח"כ אלוהים גדול.. חשק ל...: חיבוק מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בית הבובות, תומר ממיה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע.. מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של סבתא, סושי מה אתה הכי שונא לאכול?במיה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עונה על השאלון הזה, מטורף.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אין סוף... מה הצבע האהוב עלייך?אדום, לבן מה הצבע השנוא עלייך?צהוב חרדל מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?הפוכה עיר/ים אהובות:ברצלונה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קשה להחליט.. איפה חגגת יומולדת אחרון?מקום אחד?... איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, ים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין בדר"כ מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 16:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? לשון כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?בטח היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?מחשבה קטנה.. אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע? לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני שבועיים.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?בר ולחבק?בלי העקות מיותרות.. ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד?קשה להחליט את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
שם מיוחד לבן?ירדן שם מיוחד לבת?נירד דבר אחרון שאכלת: סטייק וכנפיים על האש! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?נטלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת?מילים הורגות אהבת?
מה הסרט האחרון שראית?אני נורא רוצה להגיד הבועה... אהבת?אני בתקווה שמחר אדע! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?רינת על מה דיברת איתו?שטויות.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני! לא סתם..הפסיכולוגית, קרן, שרונה והמורה לאנגלית שלי.. על מי אתה יודע הכי הרבה? קרן מה הדבר האחרון שקנית? החדש של הג'ירפות.. כמה הוא עלה?50 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?גל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא זוכרת.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?כפרה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים? עדיין.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבוע וחצי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 3 ליולי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? שכניה זה לא עיר ! למה הלכת לשם? לבקר קצת.. איך קוראים לאמא שלך? ריקי יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם האור
אתה אוהב ילדים קטנים?כן! כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כולם.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?גב, גובה.. ובפנימיות?קשה להחליט.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? גם.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל מהכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שאלה טובה..אבל בטח יש מספיק שמסקרנים אותי.. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מעיק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית?4 וחצי הלכת פעם להפגנה?
הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? הרבה דברים מה מעצבן אותך?השאלון הזה. סתם..הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות וארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?שמלה אדומה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? עגבניה מה היית לוקח לאי בודד? מים המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? בטיפול, שבתות וחגים (בשבילי עדיין קיים..), להתחיל מחדש, מתחילות מחדש.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? ים\ יש כמה הופעות שבמיוחד מוציאות אותי מהבאסה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכולו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אדישות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אוהבת לא, אבל אני עושה את זה.. חיית מחמד: כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממש לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מהי אהבה בשבילך? זה לא משהו שאפשר להסביר במילים, כמה שזה פלצני. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כל כך לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלת כבר מה את/ה אוהב/ת לעשות? הכל מקומות בילוי מועדפים: שאלת את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:בכלל בכלל האם את/ה מאמינ/ה בה´?
החיים טובים לדעתך?
לבוש: בקיץ? חצאיות! איפור: שלא יהיה יותר מידי מאכל אהוב: הפעם השלישית שזה נמצא בשאלון הזה! בחיי.. שתייה אהובה: הכל הכל להקה אהובה: יש כמה.. סרט אהוב: אותו דבר גלידה:ריבת חלב\וניל נוגט\ עוגיות עיר בעולם: ברצלונה! ארץ:ישראל.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון. שיר ברקע:חזרתי לתחילת הדיסק! הנד אין מיי פוקט של אלאניס שעת סיום:21:32

Japoneza

New member
ואני באמת קראתי../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

ובאמת חפרו..שלוש פעמים אותה שאלה

למעלה