שעת התחלה: 14:04 שיר שמתנגן ברקע: גלגלצ. משהו של קולדפלי ספר קצת על עצמך: אני מור, 17, בארשבעית. אוהבת לחיות ולא שונאת אפחד.. מחשבה שעוברת בראש: יש הרבה

מה עשית היום? ישנתי , קמתי ( צריך לנוח, סיימתי לעבוד השבוע ומתחילה לעבוד במקום אחר יום ראשון..)יותר מאוחר נצא קצת. מה תעשה מחר? אלך לרופאה,אני צריכה למלא בדיקות לצו 1. חשק ל...: החליף שיר בגלגלצ מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פגז

איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אחריי לימודי אדריכלות עם 5 ילדים בע"ה, נשואה באושר.. מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה, פיצה..

מה אתה הכי שונא לאכול? קטשופ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך?שחור, אדום.. מה הצבע השנוא עלייך? סגול... מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? תנך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מוצלחת אומנם לא קלה אבל התבגרתי במובן מסויים, הבנתי הרבה דברים.. הבנתי מי החברים האמיתיים שלי, על מי שאני באמת יכולה לסמוך.. בשנתיים האחרונות שלי התמימות שלי נעלמה.. עיר/ים אהובות: ירושליים.. החלום לגור שם תקופה.. עיר מדהימה, טהורה.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אוו היה הרבה.. אבל אמא קנתה לי נעליים שממש רציתי.. לקנו לי תמונה יפה כזוו

איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית.. עם המון המון אנשים. נראה לי השנה זה יהיה יותר אינטימי.. איך אתה הכי אוהב לבלות? בארקה במוצא"ש, ועם החברות בבית קפה=) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר..

. תמיד אהבתי לישון מאוחר.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן.. מה היה המבחן האחרון? מועד ב' באנגלית כמה קיבלת בו? השד יודע יש לך חברים מחוץ לכיתה? יותר מדיי... ומחוץ לשכבה? יותר מדיי 2 ומבית ספר אחר? יותר מדיי 3 ומהעיר אחרת? יש פה ושםם

אתה נוהג לדבר עם חפצים? אם הם עונים אז בכייף.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא.. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? חס ושלום אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול? אני ממש מבולבלת בתקופה האחרונה אז קשה לי... מדוע? הבילבול^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ראטש טוב זה מצויין... שיוצאים שותים

איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?= למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מממממ למישהו, והרבצתי לו ואז רבנו מכות והוא ניצח וקיבל נשיקה

ולחבק? אותו אחד =) ולנשק? אותו אחד

ולספר לו משהו מהלב? מממ למישהו אחר

יש לך חברה? אפשר לומר..

ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד?את אחי.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הרבה

אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן , עם אנצית

שם מיוחד לבן? עמית.. שם מיוחד לבת? דורון.. מאכל אהוב: לא ענינו על זה? ספגטי מאכל שנוא: כנ"ל? קטשופ דבר אחרון שאכלת: עוגיותתת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?

. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? טייייץ' שחור, יש לי מיליון. הם הכי נוחים ויפיםם

אתה לומד ביום שישי? למדתי.. מה הספר האחרון שקראת? :S 'לאשה' נחשב? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? ממממ לא זןכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם מאמי

על מה דיברת איתו? על מה לא?.

מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אביה, נעם, עדן, סונג

... על מי אתה יודע הכי הרבה? אביה אני חושבת... מה הדבר האחרון שקנית?ממ לא זוכרת. מחכה למשכורת. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? שמוליק.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שמוליק מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?" אני" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ביסלי בצל יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא הייתי:O מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום ראשון שעבר... אחח אני אוהבת את העיר הזו. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מבועים .. בבריכה של הקייטנה.. למה הלכת לשם? בריכה של הקייטנה..

איך קוראים לאמא שלך? אסתר יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? אפחד

אתה אוהב ילדים קטנים?מאד. בגלל זה קייטנה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אווווווווווווווווווווווווווווווווו הרבה. ממש הרבה. 32... כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 29... ואני מקווה שלא שכחתי מישהו. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מממ.. את בת דודה שלי ספיר.. היא הבנאדם הכי קרובא ליי מהדודים.. ואת אחי אלירן למרות שהוא לא דוד.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? עיניים.. טיפה יותר גדולות ובפנימיות? להיות פחות פגיעה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ממממממ לא יודעת. מטוב לי איתם ככה

איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמות ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם דניאל סלומון למה? כי הוא הבנאדם הכי מוכשר שיש.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מילה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דורון כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אדריכלית ומעצבת פנים .. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחיין שלי נולד... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ' אש ' מה עושה לך טוב? אחיין שלי.. מה מעצבן אותך? אחותי. אמא שלו. מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס לא, בתיק כן- פלאפו, ארנק, משקפי שמש ומפתחות .. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה.. אני אוהבת לשיר רק חבל שהקול לא משהו חח מה הפריט הכי יקר שיש לך? אחיין שלי.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מטבוחה של אמאאאאא מה היית לוקח לאי בודד? מצלמה, דפים ועטים. המלצה לסרט: יורטריפ, הפקט הפרפר, טיטאניק.. תוכנית טלוויזיה? לא עולה לי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני גורמת להרבה אנשים לחייך.. איך את/ה מתגבר על באסה? בטלפון עם אביה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תילנאד, אוסטרליה.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?המוניות.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב.. איזה חג אהוב עליך? פורים, חנוכה.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת=) חיית מחמד: החתולה של אחי כמה אחים יש לך?אני ועוד 3.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם היא מעבר למחשב אז למה לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ=) נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? תלוי.. מהי אהבה בשבילך? לא לרצות לעזוב.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן.. עברתי יותר מדיי דברים ביחד והתמודדתי עם זה הכי טוב שיש, עם הרבה בכי אבל התמודדתי... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לגרום למישהו אחר להיות מאושר.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה

מקומות בילוי מועדפים: בארקה את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במצב.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לעולם לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי למי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ' תחת שלי', 'אש'. האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאד.. החיים טובים לדעתך? להיות מאושר, בריא, עם ילדים.. לבוש: מה שנוח וגם נראה טוב

איפור: סומק וזהו מאכל אהוב: שוב? שתייה אהובה: מנגו להקה אהובה: בית הבובות, היהודים סרט אהוב: הפקט הפרפר גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: ירושלים! ארץ: ישראל..

מה תעשה כשתסיים את השאלון? אקרא אותו? שיר ברקע:משהו לא מוכר בגלגלגצ שעת סיום:14:48.. פאק זה היה אורך אבל עשיתי הפסקות באמצע..