מצטערת על ..

רושי2

New member
טוב נו...

שעת התחלה: 15:21 שיר שמתנגן ברקע: מי אם לא אני ספר קצת על עצמך: אממ..אני..אני..! מחשבה שעוברת בראש: מתי המפגש מתקיים?! מה עשית היום? כלוםם.. מה תעשה מחר? מחר..יש אימון וינגייט
חשק ל...: לחבק את חבר שלי
מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בת 31 (וואוו..קריפי..) מה אתה הכי אוהב לאכול? כלום מה אתה הכי שונא לאכול? דברים חיים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חה חה.. מה הצבע האהוב עלייך? כולם מה הצבע השנוא עלייך? אף אחד מה המקצוע האהוב עלייך? סוציולוגיה..וערבית! מה המקצוע השנוא עלייך? ספרותת
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה של שנה
עיר/ים אהובות: לאדעת.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ..דיסק של 3doors down איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם כל החבריים!! איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חבר שלי..בים, בסרט..להסתובב בישוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש מאוחר..יחסית..תלוי במצברוח חחח מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממ..יש כאלה ב-8 ויש ב-8:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כןן מה היה המבחן האחרון? מועד ב' בבגרות מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כןן ומחוץ לשכבה? כןן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? שנייה, בדיוק המנורה מדברת אליי..כבר חוזרת! היית פעם אצל פסיכולוג? לא ^_^ ואצל פסיכיאטר? גם לא^^ חשבת פעם על התאבדות? לאא אם כן - סיפרת למישהו? --- מתי פעם אחרונה שבכית? אממ..לפני איזה שבועיים.. מדוע?עזבו.. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? --- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הממ..של אפרת גוש- טוב לבד למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא רוצה לקנות את הדיסק שלהה!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? :-X אני שותקת חח ולחבק? מממ חבר שלי..
ולנשק? כנ"ל.......
ולספר לו משהו מהלב? ממ...אפחד יש לך חברה? יש לי חברות כה אבל אם הכוונה לחבר אז כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר שלי נווו דייי לדרוך לי על הפצעיםםםםם אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? הממ...אני אוהבת את השם הדר שם מיוחד לבת? אלמוג
מאכל אהוב: אין מאכל שנוא: משהו חי דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אור . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בגדי גוף
אתה לומד ביום שישי? כןן מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת? עוד לא סיימתי
מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקריביים 2 dead man's chest אהבת? כההההה סרט טובבבב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדי על מה דיברת איתו? על הסרט שביקשתי שהוא יוריד לי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נועם על מי אתה יודע הכי הרבה? נועם נראלי מה הדבר האחרון שקנית? הממ..אבא קנה לי כמה דברים בחו"ל..
כמה הוא עלה? לא יודעת..חח ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלוםם אני לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? במרץ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם? כי הלכתי למימדיון איך קוראים לאמא שלך? לא עניינכם יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא התכוונתם? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שחר
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 ומשהו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים ובפנימיות? אעע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קרציה (כולנו קרציות
) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') בדרך כלל קומדיה..אבל קיטש גם עובר חחח וגם דרמות לפעמים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דייייי למה? דיייי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? רותם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רותם כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד הקרינה בצורן מתי זה היה? לפני כמה שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הנשיקה הראשונה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אני אוהבת אותך מה עושה לך טוב? להתעמל מה מעצבן אותך? אעע אתם לא תבינו מה תמיד צריך להיות בכיס? "מפתח, פלאפון וארנק!" כמו שאמא אומרת
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? משהו שחבר שלי קנה לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הממ..מים מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון לקרוא לאנשים שיבואו לחלץ אותי
המלצה לסרט: שודדי הקריביים2!!!!!!! וגם פוסידון תוכנית טלוויזיה? נמלטיםםםםם
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סקרנות (אבל לצד הרע של זה..) איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחחח לפעמים חיית מחמד: איןן כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמ לאדעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כןן נפגשת איתו/ איתה? עוד לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןןןןןןןןןןןןןןןןן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להתעמל מה את/ה אוהב/ת לעשות? להתעמל מקומות בילוי מועדפים: ים, קניון, בית, אולם ספורט
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני אוהבת אותך האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן..אבל לא בתור בנאדם מאמין..כאילו..אני מאמינה שיש איזה שהיא ישות שבזכותה קורה כל מה שקורה החיים טובים לדעתך?כן לבוש: hanes איפור: עיפרון שחור וכחול מאכל אהוב: אין שתייה אהובה: מים להקה אהובה: בית הבובות, 3doors down, simple plan, busted..הממ אולי יש עוד סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח
גלידה: לאא עיר בעולם: --- ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להכין אוכל לאח שלי שיר ברקע: שמש שעת סיום: 15:38

Japoneza

New member
למה כולכם ../images/Emo110.gif

אוהבים את "סיפור אהבה בלתי נשכח"?? מה כ"כ מיוחד בו??

eladi88

New member
עונה...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

סתם לא... רק רציתי להגיד שהיה את השאלון הזה פעם...ועניתי עליו פעם אחת ואני לא מתכוון לענות עליו בשנית

eden456

New member
אבל זה מעביר את הזמו טוב ..

אז יאלללהה בלי פוזות לא יקרה כלום ...

ארוווווווווך

שעת התחלה: 18:41 שיר שמתנגן ברקע: חדשות
ספר קצת על עצמך: אני שונאת שאלות כאלה. תסלחו לי. מחשבה שעוברת בראש: מה יהיה עם המלחמה הזאת? מה עשית היום? הייתי בבסיס ובמרפאה מה תעשה מחר? אותו דבר כנראה חשק ל...: לראות מישו מסויים שאני מתגעגעת אליו
מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה וב"סדירים" איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בע"ה במשרד החוץ או משו בסגנון מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? יש יותר מדיי דברים שאני לא אוהבת לאכול מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחחח זה לא בדיוק לפרסום מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אויש גם זה לא מה הצבע האהוב עלייך? צהוב-כחול מה הצבע השנוא עלייך? אדום! מה המקצוע האהוב עלייך? יענו בביצפר? היה כימיה מה המקצוע השנוא עלייך? יענו בביצפר? היה ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? התחילה זוועה ומסתיימת יחסית מעולה עיר/ים אהובות: תל אביב אהבת חיי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל דבר שנקנה עם אהבה איפה חגגת יומולדת אחרון? אמממממ לא זוכרת:| איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית או מקומות שקטים יחסית. ואם לא אז דאנס בארים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? סביבות 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כשיש מסדר בוקר הוא ב 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יש תלבושת אחידה לכל הצבא
מה היה המבחן האחרון? בגרות באזרחות כמה קיבלת בו? 77 יש לך חברים מחוץ לכיתה? מחוץ ליחידה כן ומחוץ לשכבה? מחוץ לצבא גם ומבית ספר אחר? אפילו מחוץ לארץ
ומהעיר אחרת? יש יותר מדי אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא:| היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול או שלשום מדוע? כי כואב לי ואני מפחדת מהניתוח לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמןןןןןן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מלטף ומשקר - עברי לידר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני חיילת ואין לי כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הרופא יחידה ולחבק? **** ולנשק? את ההוא מהתשובה למעלה ולספר לו משהו מהלב? בדיוק לאותו בנאדם יש לך חברה? חברות רבות. חבר אין. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. אבל התפלחתי לשיר נולד חחחחח את מי היית לוקח לאי בודד? יותר מדיי דברים:| את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אחד ששאלתם קודם אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן גד שם מיוחד לבן? אליאור שם מיוחד לבת? שי מאכל אהוב: שאלתם מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: פת אורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ויקי. אני מנסה ליצור קשר שוב . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינסים שלי אתה לומד ביום שישי? לא עובדת בשישי מה הספר האחרון שקראת? איזשהו ספר שחברה שלי הביאה לי על ערפדים אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? מר וגברת סמית באיחור קל מאוד. אהבת? כןןןןןןןןןןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? מאיה על מה דיברת איתו? על כלמיני אנשים חמודים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נטע על מי אתה יודע הכי הרבה? נטע מה הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה כמה הוא עלה? 4.5 ממי הsms האחרון שקיבלת? חן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מורני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? משו מטוגן יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? 5 חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? היום מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? לבסיס איך קוראים לאמא שלך? טמי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15 לא כולל אותי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? התכוונתם אבא? 3 חוץ ממני איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כל אלה מהצד של אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמעט הכל ובפנימיות? כמעט כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מתקשרת ברגעים לא מתאימים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ביל גייטס למה? להרגיש איך זה להיות הכי חכם בעולם כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אמא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? **** כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד. החזרת הגולן והשטחים ומה לא מתי זה היה?חלק לפני 10 שנים בערך וחלק לפני שנה שנה וחצי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אעבוד במשרד החוץ בע"ה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הגמר פיינל פור של 2003/4 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבה:) מה עושה לך טוב? מכבי מה מעצבן אותך? הפועל מה תמיד צריך להיות בכיס? החוגר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להחזיק את עצמי לפני שאני עושה שטויות מה הפריט הכי יקר שיש לך? השרשרת מכבי שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אקטימל מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבררררר המלצה לסרט: החתונה של החבר שלי/נוטינג היל/ארמגדון/אישה יפה/קסם מעשי. לא יכולה להחליט תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "העונג כולו שלנו" בהקשר שזה נאמר זה היה הדבר הכי יפה בעולם איך את/ה מתגבר על באסה? שמה מוזיקה בפול ווליום איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל וארגנטינה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לפתח שיחה בכל מקום שרק חי בו עוד בנאדם ( AKA תור לרופא, תור לקופה בחנות...) איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: אין
כמה אחים יש לך? אין
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יותר מדיי אנשים
נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים מהי אהבה בשבילך? פרפרים בבטן. חיוך מטומטם כל פעם שרואים אותו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאוד. וגם אחרים חושבים כשהם שומעים מה עבר עליי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעשות משו טוב לאנשים שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות? ללכת למשחקים של מכבי מקומות בילוי מועדפים: דאנס בארים ברחבי מרכז הארץ את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית בטירוף אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי במה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יהיה בסדר (וזה משפט מאאאאאוד ישראלי) האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? "בחיים הכל עובר" לבוש: ג'ינס וטי שירט איפור: לא מושקע מדיי מאכל אהוב: תשאלו שוב אולי?!?! שתייה אהובה: קולה/נס להקה אהובה: בית הבובות, היהודים, משינה, GREEN DAY, COLDPLAY ועוד ועוד ועוד סרט אהוב: כתבתי כבר גלידה: שוקולד עיר בעולם: תל אביב ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול משו שיר ברקע: עדיין חדשות שעת סיום: 19:04

יאללה גם אני..

שעת התחלה: 18:20שיר שמתנגן ברקע:"עד שהכל ניגמר" סינרגיה ספר קצת על עצמך: מנסה להיות בנאדם טוב ולהשרות אוירה חמימה, נעימה, כייפית וג'ננית..חח מחשבה שעוברת בראש: איזה ריח טוב עושה הנר במיקלחת שקיבלתי.. חח מה עשית היום? התנדבתי במעון יום ועשיתי כלים.. מה תעשה מחר? אותה המתכונת כמו היום ולעוד שבועיים חשק ל...:לשתות "נובמבר אדום" מה המידה שלך בנעליים? 35 (קומפקטית) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בית ה-בובות |סגידה| סינרגיה |שליטה| איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמא טובה, עדיין מבלה ועושה בלאגנים ופדיחות, מתנדברת בתור ליצנית
רפואית בתל השומר מה אתה הכי אוהב לאכול? אממ מוקרם וכל מה שיקר.. מה אתה הכי שונא לאכול? נזלת?! פכככ.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא לפורום הזה.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? התחתתי בגיל 17?! מה הצבע האהוב עלייך? כתום וצבע הנעלי קרוקס שלי.. מה הצבע השנוא עלייך? חום של קקע חח מה המקצוע האהוב עלייך? שהיתי אוהבת הכוונה, מתמתיקה והיסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? ספרווווות
בעע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הרבה הגשמת שאיפות, התקדמות לא נורמלית מבחינה זוגית יאפ!! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ים
, שתיה חריפה
, גלידה, אוכל
, סנוקר עם החבר'ה ועל חשבונם הכל! ומשחק כדורגל
לפנות בוקר
היה מדהיםםםםםםם! איפה חגגת יומולדת אחרון? בראשון לציון איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב, חוף ים, מסעדה, הופעות וכאלה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2 פלוס מינוס.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?-- יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?-- מה היה המבחן האחרון? מבחן החיים, תאמינו לי.. כמה קיבלת בו? כשאני יסיים לספור את השגיאות שלי אני יודיע לכם.. יש לך חברים מחוץ לכיתה? -- ומחוץ לשכבה? -- בית ספר אחר? -- ומהעיר אחרת? -- אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק כשכולם מתעלמים ממני..חח סתאם באררור שלא... היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ.. ואצל פסיכיאטר? לאא, עדיין לא חשבת פעם על התאבדות? כן פעם אחת, אבל לא רציני! כמו כל הבנות שרוצות להתאבד אחרי שנישברת להן ציפורן מיד אחרי בניה של 170 ש"ח אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? שמעתי שיר מדהיםםם.. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? ייאפ! KENT או מרלבורו לייט מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא משתכרת אבל אני אכן תופסת ראש, ואין לי מושג מתי זה קורה כי אני טיבעי מצונגעת.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "שיר השעירה" של MC מנצור
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין את השיר הזה ספציצי על דיסק מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לנשוך את אבירם... ולחבק? בעלי ולנשק? אין לי הרבה אופציות אז, חח בעלי בלית ברירה (סתם כפרעליו) ולספר לו משהו מהלב? אבירם יש לך חברה? חבר לחיים.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד?שרי, חברה טובה שלי כי היא יודעת למצוא את ההומור בכל פינה וכי היא יודעת לפתוח קוקוס את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בעלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? הדר שם מיוחד לבן? ירין שם מיוחד לבת? אהבה לאל (מבטיחה לכם שיש כזה שם..חח) מאכל אהוב? שאלתם לא? מאכל שנוא? גם את זה לא? אייייף דבר אחרון שאכלת? עוגת שוקולד שנראת בול ככה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? גילי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיה חומה שלי אתה לומד ביום שישי? -- מה הספר האחרון שקראת? "אחות קטנה"
של רם אורן אהבת? לא. ממש לא מומלץ לפי דעתי מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקרביים 2 אהבת? נוראאאאאאא, רק לראות את גוני דפ רץ על הדיונות שווה!! חחח קורעעע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בעלי על מה דיברת איתו? מתי הוא סיים את השיעור נהיגת על אופנוע?! ואיך היה?

NaaMuna

New member
אחות קטנה זה אחד הספרים היותר יפיםם

שקראתי.... אבל, על טעם וריח..לא נתווכח

המשך.. כי זה שאלון באמת חריששש

מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? שרי מה הדבר האחרון שקנית? נעלי קרוקס כמה הוא עלה? 199
ממי הsms האחרון שקיבלת? אני מצוטטת"אהלן, ששששששששנים(ומיספרתי את המספר המדוייק של הש' בהודעה חח)התגעגעתי! את יודעת שדנה ילדה בת?" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחותי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אווווף מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אמבורגר!! אבל רצחנייייייי עשית ישור שיניים? אין צורך מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בפוריםםםם! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פ"ת למה הלכת לשם? כדי לתפוס קו אחר איך קוראים לאמא שלך? יהודית (איזה שם פ-ל-צ-נ-י!) יש לך שם שני? מהו? בחייייים אני לא יאמר והתוודה!! חח פדיחות לאנושות! אתה קרוי על שם מישהו? מי? פרח בר?!
אתה אוהב ילדים קטנים? לאאאא.. אבל למדתי לאהוב אותם לאט לאט.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 17 + (בהריון חח) איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יקיר הכוסון בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 הגיל המפגר שלא דופק חשבון וחושב שהוא חכם!! (סורי אבל זה לא אישי ) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גוון עור?! ובפנימיות? תמימות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? בעלי? עצבנייייייייי כמו כל התמונים! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיההה.. הכי שווה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? באקס באני למה? כי נראה לי שיש לו חיים ממש פנאנים ומעניינים.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2?! 3?! ככה שבורא עולם חושב לנכון.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבירם כותב לי היי באיי סי עכשיו..
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אבירם?! כמה קומות יש לך בבית? אין לי =/ יש לי בית קרקע.. הלכת פעם להפגנה? יאפ! הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ההתנתקות בכיכר המדינה בת"א מתי זה היה? שנה וחצי בערך?! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא שאלתם שאלה דומה?! מה יהיה איתכם?! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הנשיקה הראשונה שלי והרגע שאחרי זה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "איייף" נראה לי מה עושה לך טוב? חבר'ה ..הופעה טובה, נשיקה, אוכל טעים, ים .. סתם כזה.. מה מעצבן אותך? שמאלנים מה תמיד צריך להיות בכיס? אבן סגולה שלי "אהבה"
שקשורה בחוט לפון שלי.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הלחנה מה הפריט הכי יקר שיש לך? בעלי =]] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? רוטב אלף איים?! מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם! יודעים מה? כוססססס אמק טוב?! חיחי המלצה לסרט? "הרוזן ממונטה קריסטו". "האיש במסכת הברזל" תוכנית טלוויזיה? חברים, נמלטים, אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את יותר מידי טובה לעולם הזה , את לא מתאימה לפה. את צריכה ללכת לעולם שאין בו שקרים, גנבים ורוע" איך את/ה מתגבר על באסה? שיר טוב, ישיבה מול המחשב, הליכה בגשם.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל מקום שרחוק מאנשים שפה =/ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? שבועות נאמיייייייי האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק כשהם לידי ואיתם ביחד ..ועם טאקט!! חיית מחמד? סוס חיה, מחמד- חתול
מיאוווווווו כמה אחים יש לך? 5 אחיות.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? היא קיימת וראיתי הוכחות לכך.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? קייים מהי אהבה בשבילך? אהבה יכולה להיות קשורה גם בסתם בנאדם, שיר טובף סרט כל מה שעושה לך טוב לנפש, לעצמך.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאאא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שיר טוב, סרט, דיבור צפוף עם החבר'ה הטופים והקרובים אליי, בילוי טוב, נשיקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות. להיות בחוץ להסתכל לשמיים לקלוט שאין כמו החיים האלו וזה לרוב קורה לי כשאני משחקת בגן שעשועים לפנות בוקר..חח מקומות בילוי מועדפים? פאב, ים, סנוקר, מסעדה, גן שעשועים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, רק אם הוא מסודר!! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית יותר מידי... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא אבל לא אתקרב יותר מידי בכדי לחסוך ממני עצבים את/ה בחור/ה קנאי/ת? דיי..תלוי במה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "שאלתם כבר את השאלה הזאתייייי" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן בכל ליבי..
החיים טובים לדעתך? מעולים.. לבוש? כאילו איזה סיגנון אני? ספורט- אלגנט איפור? אייל מקיאג'? חח מאכל אהוב? אמבורגר
טוב!!!!!!!!!! (באמת שעיצבנתם אותי עם השאלות החוזרות האלו!!) שתייה אהובה? בירה צכ'ית נדמה לי שקוראים לה סטלה משו..בירה מדהימה וטעימה.. להקה אהובה? בית הבובות
, משינה
, סינרגיה
, רד הוט צ'ילי פפרס
|סגידה|
סרט אהוב? שאלתם עכשיו בכוונה אני לא עונה! פווויייה גלידה? פיסטוק.. עיר בעולם? אמבורג ארץ? בולגריה מה תעשה כשתסיים את השאלון? ימשיך לצוטט עם אבירם הראפר הכי עצבני בתעשיה! אתם עוד תשמעו ממני.. תזכרו! חח שיר ברקע? "שמש" ב"ה שעת סיום:19:52..יש לציין שהלכתי למכולת, צוטטתי באיי סי , דיברתי בפון ובכלל השקעתי בתשובות לא?! חח

West Doll

New member
איזה חפרנית את....

בחייאתתתתתת.....איייףף!! הרגת אותי..מזה התשובות המעפנות האלה?? באלוהים אין לך תאקט..

RonliG

New member
פיי..אני אתחיל.

שעת התחלה: 23.02 שיר שמתנגן ברקע:ללא. ספר קצת על עצמך: :) מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה.ורק 11. מה עשית היום? עבודה. מה תעשה מחר? עבודה. חשק ל...: פיצה בבריכה.. מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הבובות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ב"ה , הבימה. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? חחח "מה אתה הכי שונא לאכול" אם אני שונאת אתזה, אני לא אוכלת אתזה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נולדתי..? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נולדתי..? מה הצבע האהוב עלייך? אין כזה. רק שונאת כתום. מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? תאטרון מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מדהימה! עיר/ים אהובות: ירושלים יפה.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את אחותי הקטנה.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית.מסיבת הפתעה. איך אתה הכי אוהב לבלות? מוסיקה ואנשים אהובים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בתקופה הזו, בערך שש בבוקר.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין בצפר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? בגרות ספרות. כמה קיבלת בו? מאיפה אני יודעת? זה בגרות! יש לך חברים מחוץ לכיתה? שאלה מטומטמת. ברור. ומחוץ לשכבה? חחחח ברור. ומבית ספר אחר? חחח לא!...ברור שכן נו.. ומהעיר אחרת? חח די מזה השאלון הזה?? אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחח דייי!!! היית פעם אצל פסיכולוג?לאאא ואצל פסיכיאטר? לאאאא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? נראה לי שבגלל השאלון הזה ארצה. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? בידיוק עכשיו. נראה לכם?!?! אתה מעשן? מידי פעם מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אוי ביום רביעי...והקאתי את נשמתי פעם ראשונה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אחי מוריד.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? קניתי! את של הבובות ותומר ממיה! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? היום..לאיתי בעבודה! ולחבק? אחותי ולנשק? -לא מגלה- ולספר לו משהו מהלב? אוף.. יש לך חברה? לא בידיוק ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן! וואי מהמם!!! את מי היית לוקח לאי בודד? החתול שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אלעדי! אה אה אה .... אלעדיייייייייייייי שם מיוחד לבן? ניתאי שם מיוחד לבת? יסמין [מתה על השם הזה] מאכל אהוב: פיצה.[לא שאלו אתזה כבר.?] מאכל שנוא: חח היינו כאן.. דבר אחרון שאכלת: אצבע קינדר.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רועי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים עד הברך חומות אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? קוראת. צופן דה וינצי אהבת? מעניין מה הסרט האחרון שראית? מכוניות אהבת? אחד ה-סרטים!!!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? "למה סיימת לי את כל המים?" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? עליי מה הדבר האחרון שקנית? פאנטה כמה הוא עלה? 3 ממי הsms האחרון שקיבלת? כל היום אסאמאסים... אורנג' דיי :) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אורן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אשכרה הלכתי לבדוק "שיחה". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה! יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע...בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כשאחי עלה לתורה.כמה חודשים... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר אז"ר. למה הלכת לשם? עבודה איך קוראים לאמא שלך? חן יש לך שם שני? מהו? ליבי אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבא של אמא אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא התכוונתם..ויש איזה 15 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? להתחיל יב'. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? נראה לי בסדר ככה. ובפנימיות? נראה לי בסדר ככה. אולי פחות רגישה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? חברה של אמיר אטיאס
סתאאם.. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ניתאי כמה קומות יש לך בבית? 11 הלכת פעם להפגנה? לא זוכרת הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זוכרת! מתי זה היה? לא זוכרת! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשאחותי נולדה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "באמת" מה עושה לך טוב?דברים טובים... מה מעצבן אותך? שקרים,חוסר אכפתיות מה תמיד צריך להיות בכיס? מגבון לח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת נראה לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אצבעות קינדר מה היית לוקח לאי בודד? במבה המלצה לסרט: "החיים בלעדיי" תוכנית טלוויזיה? אפקט הפחד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את פשוט יפה.." איך את/ה מתגבר על באסה? מקלחת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לאאאא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ככה ככה מהי אהבה בשבילך? נאמנות קודם כל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים מחייכים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לחייך מקומות בילוי מועדפים: שיט על סירה, לרקוד, חוף ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "בעיקרון" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: יפה...חחחחח איפור: בקושי מאכל אהוב: גלידה....חחחח [פעם שלישית!] שתייה אהובה: מים להקה אהובה: בובות סרט אהוב: שאלתם! גלידה: שוקולד עיר בעולם: פריז ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לישון שיר ברקע: אחותי מדברת..חחחח שעת סיום: 23.32 אבל גם הפסקתי כדי לדבר באיסייקו.

ה נ כ ד ה

New member
אני לא מאמינה שאני באמת עונה על זה

שעת התחלה: 04:15 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: עזבו מחשבה שעוברת בראש: למה אני עונה על זה מה עשית היום? עבודה מה תעשה מחר? הופעה של עמיר לב. אולי. חשק ל...: יותר מידי דברים מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ותומר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שנגיע לשם קודם מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל מה אתה הכי שונא לאכול? לא אוכלת ירקות ופירות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? המון, ואיכשהו את כולם עם אלה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך? הלאה מה המקצוע השנוא עלייך? הלאה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עמוסה..... עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? צימר בצפון איפה חגגת יומולדת אחרון? בית ואז איזשהו פאב איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים.. הופעות... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? נכון יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הלאה מה היה המבחן האחרון? פסיכו' כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? לא ומבית ספר אחר? שחור ומהעיר אחרת? לבן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? גם לא חשבת פעם על התאבדות? חלילה אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? סביר להניח שלא מזמן מדוע? אין שמץ לקחת סמים מתישהו? .... אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? השבוע מתישהו בטוח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אין לי שמץ ולחבק? הוא יודע, זה מספיק. ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? וואי, איזה מציק השאלון הזה יש לך חברה? בתהליכים, טפו טפו טפו ראית בחנוכה את הפסטיגל? 3 וחצי פעמים את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי כנראה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו בן שיודע את זה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? זוהר שם מיוחד לבן? אין שמץ שם מיוחד לבת? כנ"ל מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: בייגלה עם שומשום בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואו.. הממ.. אביב . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? ושבת מה הספר האחרון שקראת? שחיה בעירום של קרל היאסן אהבת? פסדר... מה הסרט האחרון שראית? הבועה אהבת? מאוד מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שאול על מה דיברת איתו? לא משנה... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אלה על מי אתה יודע הכי הרבה? אלה מה הדבר האחרון שקנית? 2 חולצות כמה הוא עלה? 170 ביחד... וואי זה באמת מעניין מישהו? ממי הsms האחרון שקיבלת? חחח... תומר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שאול מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הבטן מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר... שזה מצב לא רגיל יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן... אבל בשביל שן אחת ! מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני יותר מידי זמן וטוב שכך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חודשיים נראה לי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? בארבי נו מה? איך קוראים לאמא שלך? משנה? יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מתה עליהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2. חורגים אבל כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין כזה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20. בחודש הראשון אחרי שהשתחררתי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? קצת הרבה דברים ובפנימיות? פחות קטנונית.. סתם. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה ומתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שאלה טובה למה? כי היא טובה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אלוהים יודע מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? 90% מהאנשים חושבים על השאלה הזאת לפחות חצי דקה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תומי (אוי ואבוי...) כמה קומות יש לך בבית? 7 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?... מתי זה היה?.... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית קולנוע... נו באמת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחי יצא מטיפול נמרץ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לגמרי... מה עושה לך טוב? המון דברים מה מעצבן אותך? כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כשרון לא להרוס בדיחות מה הפריט הכי יקר שיש לך? הקטנוע שלי, אם זה נחשב פריט... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? רד בול מה היית לוקח לאי בודד? היה כבר ! המלצה לסרט: הבועה תוכנית טלוויזיה? בוב ספוג מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? הלאה איך את/ה מתגבר על באסה? SMS לשאול? אם הבאסה לא באשמתו (-: איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד ! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להידחף ברמזור, לרצות לקבל דברים בחינם איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? ראש השנה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: יש הטוענים שכן חיית מחמד: כלבה... וויסקי. כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? למה לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ברור מהי אהבה בשבילך?לא יודעת עכשיו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? טוב, אני מתחילה להתחרט שהתחלתי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברות מה את/ה אוהב/ת לעשות? המון דברים מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? משתדלת. סתם.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי את מי שואלים... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי את מי שואלים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני יכולה להישבע שגם את השאלה הזאת שאלו האם את/ה מאמינ/ה בה´? תלוי מתי החיים טובים לדעתך? הכי טובים בעולם לבוש: תמיד איפור: לא בקיצוניות מאכל אהוב: שניצל שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: ג'ירפות ! סרט אהוב: די כבר גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: אמסטרדם !!!! ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחשוב המון על זה שמשעמם לי בחיים שיר ברקע: עדיין אין שעת סיום: חצי שעה מהחיים שלי .......

nickless m

New member
אני לא מאמין שבאמת

קראתי את כל התשובות של כולם כנראה שאני ניצחתי, לי הכי משעמם. עם כל המידע הזה אני ממש יכול להתחיל איתך מה את אומרת אני אקח אותך לדייט? נאכל שניצל וקולה ולקינוח גלידת וניל עוגיות אחר כך אפשר ללכת לשחות בעירום עם קרל היאסן כל הנאמר לעיל הינו בגדר הומור בלבד ואין לקחת את המובן כמשמעו.

למעלה