טוב נו...
שעת התחלה: 15:21 שיר שמתנגן ברקע: מי אם לא אני ספר קצת על עצמך: אממ..אני..אני..! מחשבה שעוברת בראש: מתי המפגש מתקיים?! מה עשית היום? כלוםם.. מה תעשה מחר? מחר..יש אימון וינגייט
חשק ל...: לחבק את חבר שלי
מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בת 31 (וואוו..קריפי..) מה אתה הכי אוהב לאכול? כלום מה אתה הכי שונא לאכול? דברים חיים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חה חה.. מה הצבע האהוב עלייך? כולם מה הצבע השנוא עלייך? אף אחד מה המקצוע האהוב עלייך? סוציולוגיה..וערבית! מה המקצוע השנוא עלייך? ספרותת
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה של שנה
עיר/ים אהובות: לאדעת.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ..דיסק של 3doors down איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם כל החבריים!! איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חבר שלי..בים, בסרט..להסתובב בישוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש מאוחר..יחסית..תלוי במצברוח חחח מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממ..יש כאלה ב-8 ויש ב-8:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כןן מה היה המבחן האחרון? מועד ב' בבגרות מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כןן ומחוץ לשכבה? כןן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? שנייה, בדיוק המנורה מדברת אליי..כבר חוזרת! היית פעם אצל פסיכולוג? לא ^_^ ואצל פסיכיאטר? גם לא^^ חשבת פעם על התאבדות? לאא אם כן - סיפרת למישהו? --- מתי פעם אחרונה שבכית? אממ..לפני איזה שבועיים.. מדוע?עזבו.. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? --- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הממ..של אפרת גוש- טוב לבד למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא רוצה לקנות את הדיסק שלהה!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? :-X אני שותקת חח ולחבק? מממ חבר שלי..
ולנשק? כנ"ל.......
ולספר לו משהו מהלב? ממ...אפחד יש לך חברה? יש לי חברות כה אבל אם הכוונה לחבר אז כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר שלי נווו דייי לדרוך לי על הפצעיםםםםם אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? הממ...אני אוהבת את השם הדר שם מיוחד לבת? אלמוג
מאכל אהוב: אין מאכל שנוא: משהו חי דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אור . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בגדי גוף
אתה לומד ביום שישי? כןן מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת? עוד לא סיימתי
מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקריביים 2 dead man's chest אהבת? כההההה סרט טובבבב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדי על מה דיברת איתו? על הסרט שביקשתי שהוא יוריד לי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נועם על מי אתה יודע הכי הרבה? נועם נראלי מה הדבר האחרון שקנית? הממ..אבא קנה לי כמה דברים בחו"ל..
כמה הוא עלה? לא יודעת..חח ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלוםם אני לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? במרץ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם? כי הלכתי למימדיון איך קוראים לאמא שלך? לא עניינכם יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא התכוונתם? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שחר
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 ומשהו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים ובפנימיות? אעע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קרציה (כולנו קרציות
) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') בדרך כלל קומדיה..אבל קיטש גם עובר חחח וגם דרמות לפעמים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דייייי למה? דיייי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? רותם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רותם כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד הקרינה בצורן מתי זה היה? לפני כמה שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הנשיקה הראשונה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אני אוהבת אותך מה עושה לך טוב? להתעמל מה מעצבן אותך? אעע אתם לא תבינו מה תמיד צריך להיות בכיס? "מפתח, פלאפון וארנק!" כמו שאמא אומרת
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? משהו שחבר שלי קנה לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הממ..מים מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון לקרוא לאנשים שיבואו לחלץ אותי
המלצה לסרט: שודדי הקריביים2!!!!!!! וגם פוסידון תוכנית טלוויזיה? נמלטיםםםםם
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סקרנות (אבל לצד הרע של זה..) איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחחח לפעמים חיית מחמד: איןן כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמ לאדעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כןן נפגשת איתו/ איתה? עוד לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןןןןןןןןןןןןןןןןן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להתעמל מה את/ה אוהב/ת לעשות? להתעמל מקומות בילוי מועדפים: ים, קניון, בית, אולם ספורט
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני אוהבת אותך האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן..אבל לא בתור בנאדם מאמין..כאילו..אני מאמינה שיש איזה שהיא ישות שבזכותה קורה כל מה שקורה החיים טובים לדעתך?כן לבוש: hanes איפור: עיפרון שחור וכחול מאכל אהוב: אין שתייה אהובה: מים להקה אהובה: בית הבובות, 3doors down, simple plan, busted..הממ אולי יש עוד סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח
גלידה: לאא עיר בעולם: --- ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להכין אוכל לאח שלי שיר ברקע: שמש שעת סיום: 15:38
שעת התחלה: 15:21 שיר שמתנגן ברקע: מי אם לא אני ספר קצת על עצמך: אממ..אני..אני..! מחשבה שעוברת בראש: מתי המפגש מתקיים?! מה עשית היום? כלוםם.. מה תעשה מחר? מחר..יש אימון וינגייט