יאללה
שעת התחלה: - 00:45 שיר שמתנגן ברקע: - אין לי מה לתת - תומר ממיה ספר קצת על עצמך: - צינית, חייכנית ומעופפת

) מחשבה שעוברת בראש: - מתי אני אפסיק להשתעמם..? מה עשית היום? - ישנתי. מה תעשה מחר? - אישן. סתם, אלך להוציא אישור עבודה ואולי עוד כמה סידורים קטנים

) חשק ל...: - לשיר (ישנים פה אז אי אפשר... אסור להפריע.) מה המידה שלך בנעליים? - 40-41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? - בית הבובות, קומונה של תומר ממיה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? - מאיפה לי..? מה אתה הכי אוהב לאכול? - ממולא וגונדי

) מה אתה הכי שונא לאכול? - במבה, סלט חומוס, פלאפל, חרדל, מיונז. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? - הרגתי ג'וק (?)

מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? - הרגתי ג'וק

) מה הצבע האהוב עלייך? - כחול וכל הסובב לו. מה הצבע השנוא עלייך? - ורוד פוקסיה, ירוק זוהר, סגול מבחיל. מה המקצוע האהוב עלייך? - ספורט, ביולוגיה, אנגלית, ערבית, ומחויבות אישית גם נכלל כמקצוע

מה המקצוע השנוא עלייך? - חברה (עם המחנכת המעצבנתתתתתת), תנ"ך, ספרות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? - חביבה ביותר. עיר/ים אהובות: תל אביב, חולון, שדרות
(סתם, לא.). מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? - חיבוק ונשיקה :] איפה חגגת יומולדת אחרון? - בצפון, בטיול שנתי עם כללללללל השכבה!!! וווווואייי בא לי שוב..!
איך אתה הכי אוהב לבלות? - להיות בחברת אנשים טובים וחשובים לי ולשמוע מוזיקה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? - בין 00:00 ל- 03:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? - 07:40 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? - לצערי, כן. מה היה המבחן האחרון? - מתמטיקה. כמה קיבלת בו? - 100. יש לך חברים מחוץ לכיתה? - אכן. ומחוץ לשכבה? - אכן כן. ומבית ספר אחר? - יאפ

. ומהעיר אחרת? - אמת. אתה נוהג לדבר עם חפצים? בטח, איזו מין שאלה... מסך אידיוט! תפסיק להבהב!!!
היית פעם אצל פסיכולוג? - אולי ל5 דק'... בעצם אנ'לא יודעת אם היא הייתה פסיכולוגית בכלל. ואצל פסיכיאטר? - לא. חשבת פעם על התאבדות? - לא. אם כן - סיפרת למישהו? - לא. מתי פעם אחרונה שבכית? - היום התחלתי קצת לדמוע. מדוע? - אין לי מושג. לקחת סמים מתישהו? - עדיין לא
אתה מעשן? - לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? - לפני שבועיים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? - לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? - מה ששווה קניה, אני קונה

מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? - האחרון? מממ לא דעת... ולחבק? - כנ"ל. ולנשק? - כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב? - אוככ די. יש לך חברה? - חבר - לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? - למה לי? לא!!! את מי היית לוקח לאי בודד? - אמא

) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? - אמא :] אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? - לא. שם מיוחד לבן? - שחר. שם מיוחד לבת? - תאיר. מאכל אהוב: - נראה לי שעניתי על זה כבר... מאכל שנוא: - כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: - סלט ירקות. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? - טוטה, וויל. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? - הג'ינס ההוא. אתה לומד ביום שישי? - לא
מה הספר האחרון שקראת? - איזה ספרון באנגלית עם 3 סיפורים (מתומצתים) של שייקספיר. נראלי. אהבת? - אממ היה נחמד. מה הסרט האחרון שראית? - לא זוכרת
אהבת? - אולי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? - אמא. על מה דיברת איתו? - על לילה טוב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? - אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? - על כולם
מה הדבר האחרון שקנית? - מסטיקים. כמה הוא עלה? - 4.29 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? - אממ נראלי רן. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? - כנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "פיליפינים"
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? - גלידה!!!

) יש לך עדשות/ משקפיים? - לא. עשית ישור שיניים? - כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? - לפני חודשיים בערך. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? - קצת פחות מחודש. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? - חולון. למה הלכת לשם? - שישי-שבת לסבא וסבתא ולראות גם ת'דודים. איך קוראים לאמא שלך? - רות. יש לך שם שני? מהו? - אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? - לא. אתה אוהב ילדים קטנים? - כן, רק שלא ירגיזו

כמה בני דודים יש לך מצד אמא? - מספיק

) כמה בני דודים יש לך מצד אבא? - כנ"ל

איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? - מעיין, תאיר, אלעד, נויה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? - 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? - אף אולי. ובפנימיות? - להיות יותר סבלנית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? - מרחפת, מופנמת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') - קומדיה, פעולה, אימה וטיפה דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? - לא הבנתי... למה? - כנ"ל. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? - בע"ה, 3..