מצטערת על ..

Japoneza

New member
הבנתי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ו-וואלה... אני אנסה לחשוב ככה.. תודה

Japoneza

New member
חחחחחחח../images/Emo110.gif

לא חפרת בהגזמה... זה היה נסבל.
וגם מאד עזר:)

eden456

New member
רק המילה גמישות מפחידה אותי ...

בחיים זה לא יהיה הקטע שלי אקרובטיקה אני מאלה שפוחדת ... ו.. עוד גמישות אין סיכו ..ח..חחחח עומר הבצלחה ..!!! יאללהה את יכולה \|!!!!:)

eden456

New member
טוב גם לי משעמם !!!

אל תגידו שזה לא עוזר להפיג את השיעימום ...ח.ח.ח.ח טוב יאלללההה נתחיל !!!! שעת התחלה:00:30 שיר שמתנגן ברקע:יש מקום ספר קצת על עצמך:אממ.... עוד אחת בעולם !!! מחשבה שעוברת בראש:מזה השאלות האלה ?!! מה עשית היום?אמ.... -קקוווווווופפפייייייייםםם---- מה תעשה מחר? אולי סופרלנד ים !!!(בעז"ה) חשק ל...:אבטיח מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כל מיני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אמממ.. מי יודע ... מה אתה הכי אוהב לאכול?צי'פס מה אתה הכי שונא לאכול?גזר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?מאיפה לי לזכור מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך?הרבה-כתום,סגול,ירוק בהיר מה הצבע השנוא עלייך?אפור מה המקצוע האהוב עלייך?נ"ך מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית .. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה עיר/ים אהובות:אמ. ירושלים ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אמ...לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון?הזיכרון שלי ג-ר-ו-ע !!! איך אתה הכי אוהב לבלות?בים,בבית קפה,עם הח'ברה,בקניון ..חחייחועע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כל מיני שעות מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?השעה הכי דיבילית -7:55 (מה הקטע?) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא אבל מתכונן !! מה היה המבחן האחרון?ואואווו מזמן כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?יפ ומבית ספר אחר?יפ ומהעיר אחרת?יפ אתה נוהג לדבר עם חפצים?ח..ח.ח.חל א היית פעם אצל פסיכולוג?אממ... לא ואצל פסיכיאטלאר? חשבת פעם על התאבדות?ל-א אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?ו=אני בטוחה שלפני כמה ימים-יום ראשון מדוע?אישי לקחת סמים מתישהו?לא!! אתה מעשן?אאיייייףףףףף מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אממ...עכשיו .. ח..חח סתם ! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?LET IT BE למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני לא קונה כל דיסקי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני לא אלימה ח.ח.חחח רק מידי פעם למי שמעצבן אותי :)- ולחבק?אוויי זמן קצר ולנשק?אממ..לא זוכרת ולספר לו משהו מהלב?יום ראשון יש לך חברה?חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?אממ... ח...חח כן עם בני דודים שלי .. את מי היית לוקח לאי בודד?בן אדם ? אף אחד.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?חברה רחוקה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אפ אחת שם מיוחד לבן?אממ..אוריאל שם מיוחד לבת?אבל לא לצחוק! -אמונה - אני רואה ציחקוק על הפנים .. ששש זה שם מדהים מאכל אהוב:אממ.. גלידה מאכל שנוא:בשר דבר אחרון שאכלת:אמ.. דגנים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חצאית ג'ינס אתה לומד ביום שישי?כן חרא!!! מה הספר האחרון שקראת?אבות -מומלץ אהבת?מאוודד מה הסרט האחרון שראית?""מישהו לרוץ איתו" אהבת?מאווודדדד וממממששש מומלץ !!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מישהי על מה דיברת איתו?יאוווו איזה שאלות !!! מי לעזעזאל הביא את השאלון הזה
!!! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד על מי אתה יודע הכי הרבה?חברה מה הדבר האחרון שקנית?חצאית כמה הוא עלה?160 ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אממ... עוגת שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים-חרא!!!! עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אממ.. לפני הרבה ז\מן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא ממזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?סתם ... איך קוראים לאמא שלך?רונית יש לך שם שני? מהו?כן .. אממ.. הודיה
אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטניםבערך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא זוכרת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?ךא זוכרת איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?קרציות סצם.. אממ.. כל מיני בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20-זה גיל מגנייבב !!! מקנאה בכל מי שבגיל הזה !!! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?האף שלי:( ובפנימיות?לא להיות רגישה מידי !!! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חסכנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם סטודנט !!! למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?מה שבא ברוך הבא מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?וואאפפ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?גל כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?אולי הפגנה נגד (או בעד) מה?לא זוכרת מתי זה היה?------------- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אמ... מתלבטת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?למצוא אהבה .. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יהיה טוב.. מה עושה לך טוב?הרבה דברים .. קרובים שלי שמחים כל מיני מה מעצבן אותך?וואאפפ אנשים צבועים,מגעילים,רעים,אנוכים,רוצחים,ושנוגעים לי בשיער כן וידוי זה הנקודה הכי גישה אצלי !!!! מה תמיד צריך להיות בכיס?גומייה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?אממ....לא זוכרת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קוט'ג מה היית לוקח לאי בודד?מללאאה ספרים ומוזיקה טובה ואלי איזה בקבוק יין וניר אם והיה וימאס לי ! המלצה לסרט:"מישהו לרוץ איתו "!! תוכנית טלוויזיה?בנות גילמור, אי-אר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת את ב"ה ושירם מקפיצים איפה היית רוצה לבקר בעולם?הודו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פורים וחנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לצחוק איתם חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?רק אני ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אמ... כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא הכי נפגשת איתו/ איתה?נו מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא הכי מהי אהבה בשבילך?להאמין אחד בשני ,נאמנות ,קירבה,וקשר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא ... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות אנשים שמחים,להכיר אנשים חדשים,לאהוב ,קנות דברים .. מה את/ה אוהב/ת לעשות?אמ.. לקורא ,להיות על המחשב,לשמוע מוזיקה,ובעז"ה גם לנגן בגיטרה. מקומות בילוי מועדפים:ים ,ארומה ,בית קפהטיול בחורשה וכל מיני, את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?עדיין לא הייתה יל אבל זה נראה לי הדבר הכי חשוב .. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית !!!! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?מה ? את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:יהי טוב לויגעת כל מיני האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?תלוי מאיזה צד מסתכלים לבוש:חצאית חולצה איפור:אין מאכל אהוב: שתייה אהובה:קולה דיאט לימון להקה אהובה:ב"ה סרט אהוב:"מישהו לרוץ איתו" גלידה:וניל עוגיות עיר בעולם:לא מכיראה ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון?יטוס לשירותי ם לעזעזאל יש לי פיפי !!! שיר ברקע:בית-הבובת שעת סיום:00:56 |וואאווווווו זה היה מעייף ...

Lee Roni

New member
יאללה :)

שעת התחלה: - 00:45 שיר שמתנגן ברקע: - אין לי מה לתת - תומר ממיה ספר קצת על עצמך: - צינית, חייכנית ומעופפת :)) מחשבה שעוברת בראש: - מתי אני אפסיק להשתעמם..? מה עשית היום? - ישנתי. מה תעשה מחר? - אישן. סתם, אלך להוציא אישור עבודה ואולי עוד כמה סידורים קטנים :)) חשק ל...: - לשיר (ישנים פה אז אי אפשר... אסור להפריע.) מה המידה שלך בנעליים? - 40-41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? - בית הבובות, קומונה של תומר ממיה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? - מאיפה לי..? מה אתה הכי אוהב לאכול? - ממולא וגונדי :)) מה אתה הכי שונא לאכול? - במבה, סלט חומוס, פלאפל, חרדל, מיונז. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? - הרגתי ג'וק (?) :) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? - הרגתי ג'וק :)) מה הצבע האהוב עלייך? - כחול וכל הסובב לו. מה הצבע השנוא עלייך? - ורוד פוקסיה, ירוק זוהר, סגול מבחיל. מה המקצוע האהוב עלייך? - ספורט, ביולוגיה, אנגלית, ערבית, ומחויבות אישית גם נכלל כמקצוע :) מה המקצוע השנוא עלייך? - חברה (עם המחנכת המעצבנתתתתתת), תנ"ך, ספרות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? - חביבה ביותר. עיר/ים אהובות: תל אביב, חולון, שדרות
(סתם, לא.). מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? - חיבוק ונשיקה :] איפה חגגת יומולדת אחרון? - בצפון, בטיול שנתי עם כללללללל השכבה!!! וווווואייי בא לי שוב..!
איך אתה הכי אוהב לבלות? - להיות בחברת אנשים טובים וחשובים לי ולשמוע מוזיקה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? - בין 00:00 ל- 03:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? - 07:40 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? - לצערי, כן. מה היה המבחן האחרון? - מתמטיקה. כמה קיבלת בו? - 100. יש לך חברים מחוץ לכיתה? - אכן. ומחוץ לשכבה? - אכן כן. ומבית ספר אחר? - יאפ :). ומהעיר אחרת? - אמת. אתה נוהג לדבר עם חפצים? בטח, איזו מין שאלה... מסך אידיוט! תפסיק להבהב!!!
היית פעם אצל פסיכולוג? - אולי ל5 דק'... בעצם אנ'לא יודעת אם היא הייתה פסיכולוגית בכלל. ואצל פסיכיאטר? - לא. חשבת פעם על התאבדות? - לא. אם כן - סיפרת למישהו? - לא. מתי פעם אחרונה שבכית? - היום התחלתי קצת לדמוע. מדוע? - אין לי מושג. לקחת סמים מתישהו? - עדיין לא
אתה מעשן? - לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? - לפני שבועיים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? - לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? - מה ששווה קניה, אני קונה :) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? - האחרון? מממ לא דעת... ולחבק? - כנ"ל. ולנשק? - כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב? - אוככ די. יש לך חברה? - חבר - לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? - למה לי? לא!!! את מי היית לוקח לאי בודד? - אמא :)) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? - אמא :] אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? - לא. שם מיוחד לבן? - שחר. שם מיוחד לבת? - תאיר. מאכל אהוב: - נראה לי שעניתי על זה כבר... מאכל שנוא: - כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: - סלט ירקות. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? - טוטה, וויל. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? - הג'ינס ההוא. אתה לומד ביום שישי? - לא
מה הספר האחרון שקראת? - איזה ספרון באנגלית עם 3 סיפורים (מתומצתים) של שייקספיר. נראלי. אהבת? - אממ היה נחמד. מה הסרט האחרון שראית? - לא זוכרת
אהבת? - אולי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? - אמא. על מה דיברת איתו? - על לילה טוב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? - אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? - על כולם
מה הדבר האחרון שקנית? - מסטיקים. כמה הוא עלה? - 4.29 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? - אממ נראלי רן. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? - כנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "פיליפינים"
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? - גלידה!!! :)) יש לך עדשות/ משקפיים? - לא. עשית ישור שיניים? - כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? - לפני חודשיים בערך. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? - קצת פחות מחודש. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? - חולון. למה הלכת לשם? - שישי-שבת לסבא וסבתא ולראות גם ת'דודים. איך קוראים לאמא שלך? - רות. יש לך שם שני? מהו? - אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? - לא. אתה אוהב ילדים קטנים? - כן, רק שלא ירגיזו :) כמה בני דודים יש לך מצד אמא? - מספיק :)) כמה בני דודים יש לך מצד אבא? - כנ"ל :p איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? - מעיין, תאיר, אלעד, נויה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? - 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? - אף אולי. ובפנימיות? - להיות יותר סבלנית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? - מרחפת, מופנמת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') - קומדיה, פעולה, אימה וטיפה דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? - לא הבנתי... למה? - כנ"ל. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? - בע"ה, 3..:)

Lee Roni

New member
המשך...

מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? - לישון. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? - דני. כמה קומות יש לך בבית? - 1. עוד מעט 2 :)) הלכת פעם להפגנה? - נראלי שלא... הפגנה נגד (או בעד) מה? - לא. מתי זה היה? - לא ידוע. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: - שדרנית רדיו או משו בסגנון :)) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? - הוו יש הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? - זה עצוב, "כפרה", "אחלה" ו"מותק". מה עושה לך טוב? - שטוב לאחרים. מה מעצבן אותך? - שאחרים מעצבנים :) מה תמיד צריך להיות בכיס? - עט, פלאפון וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? - שירה, כושר דיבור, לשחק כדורסל :] מה הפריט הכי יקר שיש לך? - לי? עצמי? אמממ לא דעת..:\ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? - ביצים (?) מה היית לוקח לאי בודד? - אמפי3, סוללות... המלצה לסרט: - אין כרגע. תוכנית טלוויזיה? - סדרה - חברים!!!!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? - לא זוכרת עכשיו... איך את/ה מתגבר על באסה? - ישנה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? - דרום אמריקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? - חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? - אביב. איזה חג אהוב עליך? - סוכות, פסח, גם פורים נחמד. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? - לפעמים, כן :)) חיית מחמד: - כלב. כמה אחים יש לך? - 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? - לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? - כן. נפגשת איתו/ איתה? - כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? - לא. מהי אהבה בשבילך? - המון... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? - לא ממש. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? - לראות ת'אנשים שחשובים לי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? - לישון, לשמוע מוזיקה, לצ'וטט וקצת לשחק כדורסל וכדורעף :) מקומות בילוי מועדפים: - קניונים וכאלה, פאבים ובלה בלה בלה... את/ה אוהב/ת להיות בבית? - לא יותר מדי. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? - אכן :] את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? - לפעמים ולפעמים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? - לא חושבת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? - קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נראלי שעניתי על זה כבר.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? - לפעמים... עזבו עכשיו. החיים טובים לדעתך? - לא ממש. לבוש: - ג'ינס וגופיה/טי שירט. איפור: - סומק, עפרון שחור בעיניים וצללית בהירה. מאכל אהוב: עניתי כבר... שתייה אהובה: - קולה, מים, תפוזים. להקה אהובה: - אוהו. רק להקות? יש המון... אז ככה: בית הבובות (לההה), מיוז, דה ראסמוס, באסילוס, היהודים (אמ קצת), סינרגיה, הובאסטנק, לינקין פארק, 3 דורס דאוון, סיטר, הדורבנים (קצת), סיסטם אוף א-דאוון, בלאק איד פיס, אואזיס, אוואנסנס, סמייל אמפטי סוול, לייפהאוס, סית'ר, משינה, מארון 5, ווית'ין טמפטיישן, פאניק אט דה דיסקו, הקרנבריס, קולדפליי, קס צ'וייס, ילווקארד, לוסטרה, פו פייטרס, שיגעצ (קצת), דה אול אמריקן רג'קטס, כנסיית השכל (קצת), פורט מיינור, בריקינג בנג'מין, טראוויס, ניקלבאק, מטאליקה (קצת), פי.או.די, וודפייס, מרסדס בנד (קצת), בלינק 182, גו גו דולס, גאנס אנד רוזס (קצת) ואני אפסיק פה כי אני צכה לעוף תכף... סרט אהוב: - סיפור אהבה בלתי נשכח, יורוטריפ, באד קומפני. גלידה: - ריבת חלב, וניל עם מקופלת. עיר בעולם: בואנוס איירס. ארץ: ישראל!
מה תעשה כשתסיים את השאלון? - עפה לישון שיר ברקע: - Guns N' Roses - Don't Cry שעת סיום: 01:49

שייגעצ?

את באמת צריכה ללכת.. סתם סתם, אבל לא היית צריכה את כל הרשימה הזו..שה' ישמור..למי יש כח לענות על הדבר הזה

zoharshushan

New member
אני...

שעת התחלה:4:27 שיר שמתנגן ברקע:דניאל סלומון-ספרי לי ספר קצת על עצמך: ארוך מידי מחשבה שעוברת בראש:מתי רפאל/תום/שרון יתקשרו? מה עשית היום? אממ..ישנתי,התקלחתי,סידרתי את החדר,סיימתי עבודה בציור:) וראיתי סרט מה תעשה מחר? הולכת לחווה (סוסים),חברים מהצפון באים להתארח אצלנו:) ובטח נעשה על האש חשק ל...:רפאל מה המידה שלך בנעליים?39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כאן...פעם הייתי ב"צופים" ובקומונה של תומר ממיה:) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בטח צוללת מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקולד:) מה אתה הכי שונא לאכול?סלט תפו"א,גזר,גמבה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?צנחתי... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?שכחתי למלא חמצן במיכל חמצן לפני שירדתי לצלילה...קצת טיפשי מה הצבע האהוב עלייך?אדום מה הצבע השנוא עלייך?לא קיים...אולי זהב. מה המקצוע האהוב עלייך?ספורט,צרפתית,תיאטרון,אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?לשון,היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מעולה:) עיר/ים אהובות:רמתגן,ת"א ומצפה רמון:) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? סוסה מאבא:) איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית...עשיתי מסיבה איך אתה הכי אוהב לבלות?אממ....עם החברות,תמיד מצחיק:) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?2-5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?בדר"כ ב8:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יס...בכל זאת,בליך מה היה המבחן האחרון?30.6 כמה קיבלת בו?אין לי מושג...בגרות.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?יאפ ומחוץ לשכבה?אכן ומבית ספר אחר?חיובי ומהעיר אחרת?נכון אתה נוהג לדבר עם חפצים?בדר"כ כן היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?כן..חחחח סתם...אמממ,היום מדוע?לא עיניינכם:) לקחת סמים מתישהו?כן אתה מעשן?כבר לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שבוע שעבר באילת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אממ...לא מורידה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?ככה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מאיה ולחבק?שרון ולנשק?שי (חחחחח אוררררררר...חתלתולההה) ולספר לו משהו מהלב?שרון יש לך חברה? משהו כזה...נראה לי שהוא יותר ממין זכר... ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?יש לי כמה רעיונות זדוניות את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אממ...רפאל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?דיברתי עד לא מזמן עם רינת שם מיוחד לבן?... שם מיוחד לבת?פרי מאכל אהוב:דיברנו על זה מאכל שנוא:... דבר אחרון שאכלת:מים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ג'ונתן. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? דיקיז אתה לומד ביום שישי?לא...רק מגמה מה הספר האחרון שקראת?סערת נפש של יורם יובל אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית? נרניה אהבת?מאד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רינת על מה דיברת איתו?הרבה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני...ונועה על מי אתה יודע הכי הרבה?על נועה ואלה מה הדבר האחרון שקנית?צבעי אקריליק כמה הוא עלה?יותר מידי ממי הsms האחרון שקיבלת?רפאל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?תומר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?nighty מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פאג' שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים?יס..עדשות עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?וואלה...אחלה שאלנ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פחות מחודש..פסטיבל בשקל מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אילת למה הלכת לשם?מה עושים בכלל באילת?!!! איך קוראים לאמא שלך?טליה יש לך שם שני? מהו?וואו...יש לי 5 שמות...זוהר אליזבת' אלכסנדה שושן כפרי... אתה קרוי על שם מישהו? מי?אלכסנדרה זו סבתא שלי... אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?22 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?דנה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שיזוף:) ובפנימיות? אמממ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מנת יתר של ביטחון עצמי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אלוהים למה?(מישהו בכלל קורא את זה?!) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חתלתולה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רפאל כמה קומות יש לך בבית?3 הלכת פעם להפגנה?אני גדלתי על הפגנות. הפגנה נגד (או בעד) מה?אממ..."4 אמהות",שזה בעצם למען היציאה מלבנון...הייתי בת 6 בערך.אמא שלי היא מאחת המקימות..הרבה הפגנות של "מרצ"..והשתתפתי בקמפיין בבליך של "העבודה"...בבחירות אצלנו בבליך...הייתם יכולים לראות אותי בעיתונים:) מתי זה היה?כבר פירטתי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:דיברנו על זה לא? אני מאמינה שאני עוד אצלול...או אהיה מדריכת רכיבה על סוסים.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?........ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יבוא לך,יבוא לך"(מציצים).."חשוב שברגעים כאלו תהיה חזק..ואני אדבר איתך מחר" (מבצע סבתא). מה עושה לך טוב?הרבה...אומנות כלשהי...ציור,פיסול,תיאטרון ועוד:) מה מעצבן אותך?אנשים רעים מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף,פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?אני...חחחח גם,והסוסה שלי..היא בהחלט יקרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אין לי מקרר...לבית יש. מה היית לוקח לאי בודד?מחבת המלצה לסרט:מבצע סבתא תוכנית טלוויזיה?משחק מכור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?זה באנגלית,אבל בתרגום לעברית זה ככה "את מוזרה...בצורה מיוחדת ופיגורית שלך..אבל אלוהים אוהב אותך...וגם אני. איך את/ה מתגבר על באסה? שיר טוב איפה היית רוצה לבקר בעולם?נרניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?כל עינייני התורים האלו איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?קריסמס...אני צוחקת חבר'ה... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:הרבה כמה אחים יש לך?1 אמיתי...2 אמיתיים אחרים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?בנאדם שיהיה לי טוב איתו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אהבה...וחברות טובות מה את/ה אוהב/ת לעשות?באיזה הקשר? מקומות בילוי מועדפים:איפפפפפפפפפפפפפפפ את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?יס את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אני אסרטיבית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה רוצים ממני? את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נש,מקו,אין יור מאדר (על משקל "באמא שלך")"חבר אתה חופר" האם את/ה מאמינ/ה בה´?נגיד החיים טובים לדעתך?לא רעים לבוש:כן..לבושה איפור:לא...לא מרבה מאכל אהוב:דיברנו כבר על זה. שתייה אהובה:פטל להקה אהובה:איפ..יותר מידי סרט אהוב:דיברנו על זה גם...נרניה...מבצע סבתא... גלידה:מקופלת עיר בעולם:פיניקס,אריזונה. ארץ:שוויץ מה תעשה כשתסיים את השאלון?יסגור את הדף. שיר ברקע:אין שעת סיום:04:07 ברוך שפטרנו

eladi88

New member
את לא גזעית!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

את בצו האופנה!

למעלה