דרישה קשה מידי משחקנים לדמיין
נסה לדמיין את ניהאו בצורת הקרב שלה ותראה עד כמה קשה לך להחזיק את הדמיון הזה חי לאורך זמן. הרי לך התיאור הרלוונטי מתוך פרוייקט שאלון ה60: מראה – יש לה הרבה, אני אתאר 2 -חיצוני- אלפנואידית 39. מה הגובה של הדמות? מגיע לגובה 150 ס"מ 40. מהו מבנה הגוף של הדמות, האם היא שרירית, חסונה, עור ועצמות, סובלת מעודף משקל וכו'? ניהאו קטנה, דקה וחתולית, נותנת את הרושם של צעירה ממה שהיא באמת. 41. כמה שוקלת הדמות? 45 ק"ג 42. מהי צורת השיער, צבעו ומרקמו שיש לדמות על הראש/על הפנים/על הגוף, אם בכלל יש לה שיער? שיער ישר קצר (3 ס"מ) חום בהיר כמעט כמו צבע העור שלה 43. מהם צורת וצבע העיניים של הדמות, האם הן מביעות רגש כלשהו? עיניים חומות בהירות עם שמץ של זהב מביעות סקרנות בלתי נדלית. 44. מהו צבע העור של הדמות? עור שצבעו הטבעי חום בהיר אחיד. 45. האם לדמות יש סימנים מזהים כלשהם? כמו כתמי לידה, צלקות, עיוותים, קעקועים או סימונים אחרים? לא רואים אותם ואני נשבעתי לא לספר . 46. מהי הבעת הפנים של הדמות בדרך כלל, האם היא חוסר שביעות רצון, חברותיות, ריחוק, רוגע, אדישות, וכו'? סקרנות זהירה, ידידותיות, חברותיות. 47. איך נשמע קולה של הדמות? צעיר אך רציני רוב הזמן. 48. האם לדמות יש אמרות מועדפות, או משפטים קבועים? אמרות יער. 49. איך נראית הדמות כשהיא הולכת? חיננית כמו חתולה. 50. מה הייתה הדמות רוצה לשנות במראה החיצוני שלה? שום דבר 51. אם המראה החיצוני של הדמות היה יכול להיות מסוכם במילה אחת - מה היא הייתה? feline 52. איך מי שרואה את הדמות יתאר אותה? תשאלו אותם לא אותי. מראה -חיצוני- צורת קרב- חצי טיגריס חצי אלף. 39. מה הגובה של הדמות? מגיע לגובה 200 ס"מ 40. מהו מבנה הגוף של הדמות, האם היא שרירית, חסונה, עור ועצמות, סובלת מעודף משקל וכו'? ניהאו גבוהה שרירית חלקה וחתולית, נותנת את הרושם שמתנשאת מעל כל הסובבים, יש לה עוד פרק בכל רגל מה שהופך אותה לעוד יותר גבוהה ונראית כאילו היא הולכת לזנק כל רגע. היא בעלת אוזניים מחודדות שיכולות להסתובב על צירן כדי להקשיב לאחור ואז רואים את הסימונים הטיגריסיים על הצד האחורי שלהן, הידיים שלה בעלי כריות מחוספסות חתוליות וכל אצבע נגמרת בציפורן מעוקלת חדה כתער נשלפת באורך 3 ס"מ, יש לה זנב ארוך (140 ס"מ) שזז בתנועה מהפנטת בלתי פוסקת. 41. כמה שוקלת הדמות? 150 ק"ג 42. מהי צורת השיער, צבעו ומרקמו שיש לדמות על הראש/על הפנים/על הגוף, אם בכלל יש לה שיער? רעמת שיער לבן ארוך סמיך וחלק (50 ס"מ) עד אמצע הגב כאשר השיער הארוך גודל גם מהעורף וחלק מהגב(לכן נקרא רעמה). שני פסים שחורים היוצאים מצידי הראש מעל האוזניים. כל שאר הגוף מכוסה פרווה לבנה עבה וסמיכה(2 ס"מ עומק) עם פסי טיגריס שחורים. על הזנב יש פסים שחורים במרווחים יותר ויותר גדולים עד לסיום הזנב בטבעת עבה שחורה לאחר טבעת לבנה עבה. הפנים אנושיות מכוסות הפרווה הדקה הלבנה. יש לה סימוני טיגריס שחורים מתחת לעיניים בלבד. 43. מהם צורת וצבע העיניים של הדמות, האם הן מביעות רגש כלשהו? עיניים חתוליות בורקות בצבע צהוב מאוד, אישונים שחורים מוארכים. 44. מהו צבע העור של הדמות? לבן 45. האם לדמות יש סימנים מזהים כלשהם? כמו כתמי לידה, צלקות, עיוותים, קעקועים או סימונים אחרים? לא רואים אותם ואני נשבעתי לא לספר . 46. מהי הבעת הפנים של הדמות בדרך כלל, האם היא חוסר שביעות רצון, חברותיות, ריחוק, רוגע, אדישות, וכו'? עניין בסביבה- מבטים ישירים וחודרים, ריחוק, התנשאות ומלכותיות. 47. איך נשמע קולה של הדמות? רציני ו\או מאיים. 48. האם לדמות יש אמרות מועדפות, או משפטים קבועים? אמרות יער. 49. איך נראית הדמות כשהיא הולכת? חיננית וטורפנית. 50. מה הייתה הדמות רוצה לשנות במראה החיצוני שלה? שום דבר!!! 51. אם המראה החיצוני של הדמות היה יכול להיות מסוכם במילה אחת - מה היא הייתה? Dangerous 52. איך מי שרואה את הדמות יתאר אותה? מיסתורית, מאיימת ומרהיבה. זה קשה מידי, בוא אני יעשה לך חיים קלים. נסה לדמיין רק דמות בעלת זנב ארוך (140 ס"מ) שזז בתנועה מהפנטת בלתי פוסקת. נסה לדמיין את הדמות הזו ואת ההשפעה של הזנב המתנועע על תצומת הלב של כל מי שמדבר איתה עכשיו נסה לנהל שיחה נורמלית מול דמות כזו. ברגע שאתה מקדיש תצומת לב למה שאתה בעצם צריך לעשות ולדבר כדי לנהל את השיחה הזנב נמוג לרקע ואתה מתעלם מההשפעה שלו על תצומת הלב. לא כי אין כזו השפעה אלה כי אתה ממש לא רגיל לקחת בחשבון כזו סוג של השפעה והדמיון שלך לא מצליח להחזיק את כל הפרטים הקטנים האלה בבת אחת. זה למה אנשים לא מצליחים לשחק *מול* הלא אנושי. למה הם לא מסוגלים לשחק לא אנושי כבר דנו בדיון אחר. אז מה שקורה בסוף זה שכולם מתייחסים לכולם כאילו הם היו החברים מהתיכון.