מפלצות זנוחות

tapas tapas

New member
הקובולד

הקובולד לא היה המפלצת התבונית היחידה שהיה לה חצי קוביית פגיעה?

0Pandemonium0

New member
איזו גרסה משונה של טרוגלודיט.

דווקא לא דמיינתי אותו ככה, אלא יותר כמו הטרוגלודיט בהירוס. בעצם, כי שם ראיתי אותו בפעם הראשונה. גם הטרוגלודיט, גם הנול וגם הבוהה מופיעים במשחק: הטרוגלודיט הוא החייל הפשוט ביותר של הטירה הזו עם הדרקון השחור, לה שייך גם הבוהה: עין ענקית מרחפת עם זרועות שיורה ברקים. הנול הוא החייל הפשוט ביותר של טירת הביצה. אני מתפלא שאנשים לא מכירים.

Nihau

New member
אז זהו שבדיוק אותו דבר גם אני...

אבל לא מצאתי את התמונה של הטרוגליטים מהירוס אז נתתי תמונה אחרת שתתאים לרעיון. אפילו שהמפלצת של הירוס כן יותר טובה ממה שמצאתי.

Super Monkey

New member
זה לטאיש, לא טרוגולודיט...

הטרוגולודיט שמצוייר באסופת המפלצות דומה לזה מHEROES. אני אנסה למצוא תמונה... זה לא משהו אבל מזכיר טיפה יותר: http://www.play.net/images/gs4/bestiary/11011.jpg

The Evil Rabbit

New member
לא, זה טרוגלודיט.

הלטאיש הוא זה: http://www.wizards.com/dnd/images/MM35_gallery/MM35_PG169.jpg אם אתה רוצה הוכחה מעבר לזה, כנס ל D20srd.org וחפש טרוגלודיט ולטאיש [בדף המפלצת הקישור לתמונה (שמקשרת היישר לאתר של WoTC, אגב) נמצא בצורה של עין קטנה, ליד השם].

הם די דומים חיצונית

מדובר בלטאות, בסופו של דבר. אני בטוח שבעיני לטאיש או טרוגלודיט אין ממש הבדל חיצוני רציני בינך לבין אלפית חטובה ובין שניכם לאבי ביטר.

0Pandemonium0

New member
אה, אבל פה אתה נכנס להיררכיה

החברתית של הטרוגלודיטים: הטרוגלודיטים האדומים בעלי הקוצים הם אצילי החברה ומנהיגיה, שרודים בטרוגלודיטים הירוקים המסכנים, שנאלצים לחצוב בהר למען הרחבת העיר או להקריב את עצמם כ"בשר תותחים" במקרה של מלחמה, בעוד דודניהם האינטליגנטים יותר מנהלים את המערכה מרחוק. או בקיצור, לא יודע.

לא

היה גם "שוכן-טינופת" - מין לטאות קטנות עם ידיים, שנהגו לשחות בביצות בעזרת סירות-קנים ולהשפריץ מים מטונפים היישר לפרצופו של ההרפתקן.

Serpent Axis

New member
בקבוצת פנלטהורן

קשה לי לדבר על זה, כי אני מודה בעובדה המבישה שאני לא ממש קראתי באוגדן המפלצות (אותו, אגב, כבר אין לי) ולכן אני לא ממש זיהיתי את היצורים שנתקלנו בהם במסעות דמויותינו ביערות פנלטהורן. בין המפלצות בהן נתקלנו היו בעיקר דובים, זאבים, שדים משונים שנראים כמו זאבים בלי פה (לא הבנתי איך הם אוכלים), יתושים נושאי חומר מעורר הזיות, נחשים דמיוניים, חיפושיות שחופרות לאמדיאה בקיר באמצע הלילה, אנשים שחושבים שהם ערפדים, אלף מטורף וולדרין ביום רע. האמת, היו לנו יותר צרות מבני אדם מכל דבר אחר.

DDN

New member
אחד הדברים שאני מאוד אוהב בהודעות

כמו שלך ועוד כמה אחרים, זה העקיצות הקטנות נגד מו"ד או דברים שאתם מחליטים כ"מוסכמות של מו"ד" דובים, זאבים, עורבים, יתושים, חיפושיות הם בעלי חיים ולא מפלצות, ולא צריך אוגדן מפלצות עבורם. שאר המפלצות בהן נתקלנו. .. . .לדעתי הן פרי מוחו הקודח של חגי ולא משהו מהאוגדן.

DDN

New member
ועוד לגבי אוגדן המפלצות

(כדי להסביר את המשפט הראשון שלי) לדעתי בכלל לשחקנים אין מה לחפש באוגדן המפלצות, כך שאין זו בושה לא לקרוא בו. נהפוך הוא - שחקן לא אמור לקרוא בו.

Serpent Axis

New member
דווקא הפעם לא "עקצתי את מו"ד"

למעשה, אפשר לומר די ההפך אם אתה מסתכל על זה קצת אחרת. הבלש אמר שמפלצת זו וזו הן המפלצות בהן ההיתקלויות הכי נפוצות מתרחשות, בעוד שדווקא במקרה שלנו הן המפלצות בהן לא נתקלנו כלל וכלל.

DDN

New member
בגלל זה גם ציינתי

שאצלנו לא נתקלנו במפלצות מהספר בכלל. וגם לאחר מכן, את העובדה שלשחקן אין מה לחפש באוגדן המפלצות (שזו הייתה התגובה במידה ומה שכתבת לא היה עקיצה)

למעלה