מפגש קיץ

GינGית

New member
בכיף שבוע אחרון של יולי אני בחופש אז אשמח

שזה יהיה בתאריכים האלה

yonVata

New member
אני מקווה שהפעם יצא לי להגיע...

כמובן שכרגיל זה לא תלוי בי, אלא בצבא... אבל כמה בקשות בשביל להקל על העיניין... תשתדלו לעשות אתזה ביום חמישי! ככה אם אני אצא אני אוכל להגיע, תעשו אתזה במקום ציבורי כדי שאם אני אצא אני אוכל להגיע גם באיחור (כי מין הסתם אני אצא מהבסיס רק בצהרים ואגיע מהצבא ישר לשם...) אממ... לגבי תאריך זה פחות עקרוני לי כרגע כל עוד זה יהיה באיזשהו יום חמישי... (או יום אחר בסופ"ש
) כי אלו הימים היחידים שאנלא "עסוק" בלהרוס טנקים
אני רק אגיד שוב וגם אסביר למה - אני נגד לעשות אתזה בבית פרטי כי אני אישית ארגיש לא קשור כ"כ, וגם אגיע מאוחר ואסתבך עם ההגעה.... ראיתי שהועלה רעיון לאיזה גן - אני בעד
המשך שבוע מצויין לכם
יונתן הנופש לו באילת (כןכן, סוףסוף רגילה!!!
)

Guid

New member
תגרור את מי שתרצה,

רק תבוא~ /tapuzforum/images/emo6.gif

yonVata

New member
זה כבר תלוי בצבא...

אני אעשה את מיירב המאמצים להגיע! :-]

miss_t

New member
../images/Emo45.gif יאי מפגש!

אני אשמח גם אם יהיה בבית או גם בחוץ - אבל כמובן- אולי עדיף קניון- או מקום ממוזג.

ReallyWrong

New member
הייתה יותר מוקדם וועידה ועלתה האופציה

של קניון כמה פעמים, אבל בסופו של דבר זה החופש הגדול, יהיה מפוצץ, לא יהיה איפה לזוז וגם אין הרבה מה לעשות.. לפי דעתי, קניון כלשהו צריך להיות ממש אופציה אחרונה..

איזה יופי ../images/Emo13.gif

אני אבוא בכל מקרה. בין אם לבית פרטי ובין אם לגינה ציבורית. אפילו לקניון אני מוכנה להיכנס בשביל הפורום הזה. רק שתדעו שמפגש הפורום שהיה בחורף היה הסיבה היחידה שבגללה הסכמתי להיכנס לעזריאלי. אני שונאת קניונים. מה שכן, רוב הסיכויים שאני אעבוד באותו היום, כך שאוכל להגיע רק אחרי העבודה. שני וחמישי הם הימים הכי רעים מבחינתי, כי אני עסוקה בהם מבוקר ועד לילה. כל יום אחר הולך מעולה. אם לא מתכננים להישאר עד מאוחר, אז ששי מהבוקר ועד לקראת סיום התחבורה (שמגיעה לפני כניסת השבת) נשמע לי טוב. אם כן רוצים להישאר מאוחר זה יותר בעייתי, אני יודעת. אני כבר הגעתי כמה פעמים למפגשים בבתים פרטיים של אנשים שהכרתי רק מהרשת או אפילו פחות מזה, כך שלי זה נראה הגיוני ונוח. בעצם, גם אירחנו ככה אנשים זרים מהרשת... אני בטוחה שמי שצריך אישור הורים, ההורים ירגעו אחרי שיחה עם האמהות של הפורום

FishNChips1

New member
הממ. ><

לא נראה לי שאצליך להגיע. החודש הראשון מאוד עמוס... אבל נראה כבר! - אופטימיות -

icy woman

New member
אז דעתי כזו

בעיית לא נעים- קודם כל, נעים לא הוזמן...
נעים ראשון- לא משנה היכן עושים את זה, תמיד צריכים להיות אלה שמארחים/מארגנים. אי אפשר להשאיר הכל על זרימה חופשית. גם במפגש הקודם שהיה בשטח ציבורי, היו מארגנים. המפגש הראשון היה ספונטי בלי ממש ארגון ולכן הוא גם (לדעתי) היה פחות מוצלח. והרבה יותר קצר נעים שני- הסעות. תמיד יהיו הסעות גם בשטח ציבורי, כי מעט מאד מקומות הינם כאלה שלא דורשים אפילו הסעה קצרה. נעים שלישי- אם יש מישהו שמנדב את חצרו/ ביתו, סביר להניח שלקח בחשבון את הנמאס - ועדיין רוצה לעשות את זה. אז עכשיו, כשנעים לא נכלל- פשוט צריך לחשוב היכן יהיה הכי כיף לכולנו.

Guid

New member
לא יודע... בכל זאת,

בית של מישהו זה כבר דבר אחר...

לבנדר א

New member
אתם משכנעים אותי לאט אבל בטוח...

עכשיו נשאר לשמוע מתלויי-הסכמת-הורים (רועי, מירי, איציק, ווטאבר). אבל אם זה לא יסתדר להם אני חושבת שעדיף שזה יהיה מקום ציבורי.

למעלה