מפגש קיץ

ToryMaster

New member
מפגש קיץ../images/Emo124.gif

לאור העובדה שאני כבר לא יכולה לנשום בלי מזגן, מסתבר שהגיע הקיץ, ואיתו מתקרב החופש הגדול, מה שאומר שהגיע הזמן למפגש! התכנון הוא לעשות את זה בסביבות יולי, וכולנו תקווה שנוכל לקיים אותו בבית של מישהו, אז השאלה היא כדלהלן: מי בעד מפגש? למי מתאים מפגש בבית של מישהי? למי שלא מתאים מפגש בבית של מישהי - נא להציע מקום אחר, שאפשר לשרוץ בו יום שלם, עם מליון אנשים, ולא להתייבש/לחטוף מכת חום. הוריי לאזרחיות!

Don Nirtin

New member
אניייייייי../images/Emo87.gif

הרעיון הוא שזה יהיה בבית עם הכי פחות מדרגות לסבול בהם. או בכלל
. חוץ מזה אני בסדר עם כל בחירה שתעשו.

Guid

New member
האמת?

אני לא ארגיש בנוח בבית של מישהו. ולא, זה לא משנה עד כמה ``זה בסדר, אני אשמח לארח`` ו``נו, כולם יהיו``, וכו`, פשוט כזה אני... אז מקום ציבורי עם מזגן אחר..? הממ... עזריאלי? D:

Guid

New member
אה, ובקשר לתאריך-

אם זה ביולי, אז ה21 כבר תפוס לי. אני משתחרר (הקדימו לי את השחרור, יאי!), אז אני אהיה בבקו``ם~ D:

deisy

New member
ואם זה גינה של מישהוא?

עזריאלי קצת עמוס בחופש הגדול.... זה הבאסה איתו... ואין ממש מקום לשבת כמו שישבנו אז בפארק הירקון..... קניון זה קצת בעייתי בגלל שזו חופשת קיץ, אבל וואלה, אין לי בעיה עם מה שתחליטו!

Guid

New member
בית, גינה, גג, אותו הרעיון... ^_^;

צודקת, עזריאלי יהיה בעייתי באמת... לצערי אני לא מכיר מקומות אחרים שניתן יהיה לקיים בהם את המפגש... /tapuzforum/images/emo4.gif

deisy

New member
נחכה לעוד רעיונות אולי למישהוא תהיה הברקה

הכיוון הכללי אבל מקום ציבורי אני מבינה.... סבבה, נחשב על משהוא!

Macbook

New member
אולי בגלל שזה מוזר להתארח אצל מישהו שאתה

מדבר איתו באינטרנט?

Guid

New member
במפגש האחרון הקודם,

אני בערך מכיר את רוב הפורום, זה כבר לא רק אינטרנט. העניין הוא שאני לא מרגיש בנוח בבית של אנשים אחרים, גם אם מדובר במשפחה המורחבת (חוץ מסבא וסבתא, כמובן) או אצל חבר טוב...

deisy

New member
טוב אז..

לא תיכנס לבית
ככה תחשוב שאתה בגינה כל הזמן ולא בבית של "מישהוא"
או שלחלופין תביא את סבא וסבתא

Guid

New member
אני אקח את האופציה השניה... /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

ואני ממש, אבל ממש לא מתכנן אפילו לומר בצחוק שאני אביא אותם... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
במפגש האחרון הייתי*

נעה, זה רודף אותי! /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה