מפגש קיץ

deisy

New member
אפשר לומר אותו דבר על גינה ציבורית ../images/Emo8.gif

אל תחשבו על העניין כ"להתארח" אצל... כי אם זה יהיה אצל... נשב בגינה פשוט בדיוק כמו בגינה ציבורית, רק שיהיו שירותים קרובים ונקיים
אף אחד לא יעמוד על "תקן" מארח
פשוט המקום יהיה נעים וזמין ובלי הפרעות של מליוני אנשים אחרים.... יהיה מקרר לשים את השתיה וכאלה... פשוט יותר נוח זה הכל...

בעיקרון איפה שתקבעו בסדר מבחינתי...

אין לי רעיונות למקומות כי אני לא ממש מטיילת בארץ... אבל אני מאמינה שאסתדר עם מה שתחליטו
אני רק צריכה לדעת שבוע לפני שאוכל להתארגן בעבודה...

P o o f i

New member
את תמיד יכולה לתאם עם מישהו מהפורום,

אם את נוסעת ברכבת, אני די בטוחה שיש לפחות חבר פורום אחד שבא מכל כיווןן. את גם יכולה לגרום למישהו שאת מכירה שמשחק להצטרף לפורום, כמו שאני עשיתי.

אני כבר בכ"מ לא יכולה. ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

החופש שלי מלא עכשיו. אין לי כמעט ימים פנויים,ואת הימים הפנויים והמועטים אני מעדיפה להעביר בבית,בלהתבטל.
למפגש הבא אני מניחה שאבוא.

ReallyWrong

New member
לשרשור הזה חיכיתי!

בעד בעד בעד, לא משנה לי כלכך איפה, גם בבית של מישהי, כל עוד אמא שלי יכולה לדבר איתה בטלפון כדי שהיא תרגע

Macbook

New member
אני רוצה לבוא

אבל אני ארגיש קצת לא קשור אם שילת תבוא אז גמאני ><

deisy

New member
למה תרגיש לא קשור?

אתה קשור כמו כל אחד אחר בפורום.... בהחלט יהיה נחמד אם תבוא!

לבנדר א

New member
ידעתי שזה יפתח היום!

צריך בכלל לטרוח לכתוב שאני באה, או שזה ברור? אבל, אני נגד הרעיון להתארח בבית. כמו שעידן ציין, יש את אלמנט אי הנוחות. ולבית יהיה קשה יותר להגיע, למי שבא בתחבורה ציבורית (רכבת לרוב). בנוסף, מה עם הצעירים יותר שתלויים בהסכמת ההורים שלהם? לא נראה לי שהם יהיו בסדר עם בית פרטי. אני לא מתמצאת באיזור המרכז, אבל אם מישהו כאן מכיר מקום בו אפשר לשבת לקשקש כל היום... נו, שיקום. אה, ואני לא אקבל שוב את מה שקרה במפגש הקודם! לסיים בצהריים? אחותכם! הפעם אני רוצה לראות שקיעה.

deisy

New member
היה לך קשה מהרכבת פעם קודמת?

אז גם הפעם לא יהיה קשה... יש "הסעות" חינם
גם לבית! וממנו! הסכמות של הורים אין שום בעיה לשוחח איתם, אבל בגלל זה העלינו את זה עכשיו, אם יש בעיות עם ההורים (לא לך עידן, אתה לא שייך ל"צעירים" שצריכים הסכמות הורים
) - תבדקו עכשיו ואם אז צריך יהיה לחשוב על אופציה אחרת... ווואלה, אין לי הרבה רעיונות כי קנינונים עמוסים, גינה ציבורית כמו פארק הירקון לא יהיה חם מידי? ובהקשר לשעה... אם זה במקום ציבורי יהיה לי באופן אישי יהיה יותר קשה למשוך עד השקיעה... בגינה של.. יהיה לי הרבה יותר פשוט למשוך כמה שתרצו!

לבנדר א

New member
נו, לא נעים לטרטר אתכם בהסעות...

ועוד אם מישהו צריך לעזוב מוקדם, או מגיע מאוחר, או כל דבר אחר שסביר שיקרה... מה, מישהי תעשה הלוך-חזור כל המפגש? לא מסכימה שאף אחת תברח לי ככה! ונגיד, במקום ציבורי אתם יכולים לפרוש כשמתחשק לכם, אם המפגש בבית שלכם צריך "לפרק" הכול במידה ולמארחים נמאס.

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

אני ממש לא מתכוון לטרטר אף אחד. וגם לדעתי, תהיה הרגשה הרבה יותר חופשית אם זה יהיה במקום ציבורי כלשהו. אחרי הכל זה מפגש פורום, לא תוכנית אירוח~ /tapuzforum/images/emo3.gif

לבנדר א

New member
במהלך שיחת ועידה

(יש מקום למצטרפים, אגב...) עלה הרעיון של הגן המשולש, שנמצא מרחק הליכה מעזריאלי. אם מישהו ממש מכיר את המקום, נשמח לשמוע.

למעלה