מפגש קיץ

ReallyWrong

New member
אני בעד.. ויש לי תיאוריה!

אם פדופילים תכננו לבוא, במקום ציבורי יהיה להם הרבה יותר קל לחטוף אתכם! אף בן אדם עם כוונות זדוניות (חוץ מאיציק, אבל למדנו לאהוב אותו) לא יבוא למפגש בבית פרטי, ומבחינת ההסכמה של ההורים, אני מניחה שלמארח(ות?) לא תהיה בעיה לדבר איתם בטלפון קודם =)

yonVata

New member
לא שיש לי ממש זכות, אבל..

אני עדין נגד... וזה לא עניין של לא נעים, אלא לא נוח לי עםזה...

Hasselblad

New member
טוב דעתי בנושא

אני אגיד בקצרה מאוד.. בתור זאת שאירגנה את רוב הציוד והלוגיסטיקה של המפגש הקודם... לי היה הכי פחות נח ו/או נעים... יותר קשה לסחוב כיסאות שולחן שמיכות כריות וכיבוד למקום ציבורי ועדיין לא התלוננתי... לא נעים ולא נח לא תופס מבחינתי... תחשבו על המסביב... לא רק על עצמכם.... כן תחשבו על מי שמארגן סוחב מביא מתקשר לתאם וכו...

Hasselblad

New member
וסליחה ששירשרתי דווקא ליונתן זה יצא בטעות

המסר מיועד לכל מי שלא רוצה לעשות את זה בגינה של אחד הבתים

Hasselblad

New member
אהה ועוד משהו (זה מה שקורה שמנסים לקצר)

אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אני מנדבת את הגינה המרובחת והמוצלת שלי, שקרובה לשתי תחנות רכבת ולא מעט אוטובוסים לטובת המפגש... וכן אני מודעת לכל ההשלכות של לארח כמות גדולה של אנשים אצלי בגינה ועדיין אני מעדיפה את זה מאשר לארגן את כל הלוגיסטיקה של מקום ציבורי

icy woman

New member
למען ההגינות

צריך לראות אם מישהו שחשוב לו לעשות במקום ציבורי, מוכן לקחת על עצמו את הארגון (לתפוס מקום, להביא שמיכות, לדאוג להסעות, אם יהיה צורך, וכל מיני) ורק אז נחליט מה ההעדפה, לפי הרוב, לדעתי. ובנוגע ללא נעים- עוד מילה. אותו לא נעים, צריך אם כך להיות גם אם זה במקום ציבורי- כלפי הטורחים והמארגנים. אבל בעצם מה שהתכוונתי מלכתחילה להגיד- וואלה, חבר'ה שלא נעים לכם- צריך ללמוד גם לקבל. כשאת/ה מקבל/ת- את/ה מאפשר לאחר לתת. אז תנו הזדמנות לאנשים לתת

deisy

New member
נראה לי שכדאי אולי

לעשות שרשור חדש וכל אחד ישרשר
או
למקום ציבורי\גינה פרטית. מי שמציע מקום ציבורי שגם יציע מקום מסויים...כי לא ממש חכמה להציע "מקום ציבורי" ולהגיד לשאר - תחשבו על איפה.... ומי שמוכן לקחת על עצמו את האירגון במקום ציבורי שיוסיף את זה להודעה שלו..(כמו שאיריס כתבה, לארגן כסאות, שולחן, כיבוד, להגיע מוקדם לתפוס מקום וכל המשתמע מהמילה "אירגון"..) ככה נוכל לראות יותר בברור מה הרוב רוצה ולהמשיך לגבי תאריכים...

ToryMaster

New member
למה?

אני באמת מבקשת שמישהו יסביר לי למה הוא כל כך נגד זה, או לחילופין יציע מקום אחר, בו אנחנו לא בסכנת מכת חום/הישרפות/התייבשות/הוסיפו כראות עיניכם.

yonVata

New member
תאכלס?

פשוט כי.. אנלא מרגיש נוחות להגיע ולהקים התנחלות בבית של בנאדם שאני לא מכיר.. המה-מה?? הטענות שהעלו הן הגיוניות.. ואני כדי להציע רק מה שאני מכיר.. אז אתם מוזמנים לבוא לכנרת :p אבל אני אעזור אומץ ואבוא (בתקווה שהצבא יאשפר לי)

deisy

New member
אל תשכח שיש פה חברה צעירים....

מקום ציבורי פחות בטוח...מה לעשות זה מקום ציבורי... אני, באחד המבוגריםבמפגש הזה, כאמא לילדים בעצמי, ולאחר שהורים של חבר'ה צעירים שוחחו איתי בטלפון, מרגישה אחריות על החבר'ה הצעירים, מה לעשות...( כשתהיה הורה זה יהיה לך הרבה יותר ברור..)... ואני רוצה להגיד לך שבמפגש הקודם, כשהצעירים הלכו לטייל ברחבי הפארק לא אני ולא איריס ישבנו במנוחה (גם אם היתה אמא של מירי באיזור..)... וכשהם התקרבו למקומות לא רצויים - גם ניגשנו ובדקנו מה קורה.... גינה פרטית תהיה מקום הרבה יותר בטוח, גם המבוגרים וגם הצעירים יכולו לשבת בניחותה...מה לעשות, גורם האחריות נמצא גם כאן ולא כולם עברו את גיל 18.... אז לא ממש הבנתי את ה"לא נעים" שלך לשבת בגינה... אבל אני יכולה להגיד לך שיהיה הרבה יותר בטוח לכולם לשבת בגינה פרטית מאשר בגינה ציבורית...ולא רק יותר בטוח אלה יותר נעים, מוצל (אל תשכח שמכת שמש אפשר לחטוף בקלות בקיץ שלנו...), תהיה שתיה קרה (ולא, היא תתחמם מהר מאוד בגינה ציבורית)... ואני עדיין מאמינה שכולם יהנו יותר! ואגב, אם יש חברה שרוצים לתת את הטלפון שלי להורים שלהם - אתם מוזמנים, ואם אין לכם אותו שלחו לי מסר....

Don Nirtin

New member
אני בעד האופציה של הבית של סיו../images/Emo87.gif

כי פשוט, יש פה שיקול של קירבה. נניח ויש שירותים רחוקים מאיפה שאנחנו בגינה ציבורית ובא לי להשתין. זה קצת בעיה להתאפק כי אני מוגבל פיזית וייקח זמן עד שאסחוב את ההליכון לשירותים המרוחקים בעוד בבית של סיו זה קרוב וצ'יק צ'אק. בלי בעיות. וזה גם אסתטי ונקי
. מעבר לזה, הספסלים שם בגינה הציבורית נוחים כמו הכיסא שאני יושב עליו כרגע. אני שוקל לתבוע את המעון בנושא שבירת הגב. F3. יש גם את עניין האוכל ששוב משחק תפקיד כאן. אני לא חושב שיהיה נוח לסחוב אוכל בצידניות והן יתבשלו בשמש עד שנואיל בטובתנו לאכול. לפחות יש שם מקרר. בקיצור- תפסיקו לחוש לא בנוח איפה שלא צריך. זה לא ממש להיכנס לבית אלא לגינה ליד. זה לא מובן ולא ברור לי.

Don Nirtin

New member
ולחיזוק הטענות שלי../images/Emo87.gif

מתוך שיחה עם גלית. ניר של הלילה אומר/ת (18:19): 1. בטיחות- לא צריך להתרוצץ בשטח גדול מדי כדי להשגיח על הקטנים. המבוגרים יוכלו להרגיש בנינוחא. 2. נוחיות- זה מקום רחב, אפשר לשבת, ויש צל. סיו אמרה שיש צל. צלללללללל!!!!!!!
3. מיזוג אוויר - אני בטוח שאתם לא רוצים לשבת בשמש, להיצלות, להתייבש, להיכוות, לקבל סרטן, למות, וכן הלאה והלאה. 4. אסתטיקה- שירותים. וגם הסביבה. פחות ללכלך את הסביבה של השטח ציבורי ויותר מאורגן וכל זה. 5. נגישות- הכל נגיש. אוכל, מקרר, טלפון, שירותים, וכל מה שצריך. אח"כ אפשר להביא את הפח לגינה, ולעזור לנקות את הבלגן על השולחן בלי שום בעיה. 6. אם קורה משהו חס וחלילה ויש צורך בביה"ח- הטלפון קרוב יותר. אני לא הייתי סומך על הפלאפון ש99% מהזמן הוא עושה "אין קליטה" בשטח ציבורי. אז לא. נקודה. (סיו
, אני איתך!)

Guid

New member
אויש, אתם... /tapuzforum/images/emo6.gif

נו, השתכנעתי... אצל סיון... /tapuzforum/images/emo6.gif אני רק מאוד מקוה שאני אוכל לבוא~ D:

P o o f i

New member
מצטערת שנעלמתי "קצת",

צרות במשפחה (והמון) ושבועות עמוסים במבחנים אחרונים (זה נגגגגגגגגגמר!). אשמח לבוא למפגש (במידה ואוכל, אני יודעת שנעלמתי..) ואגרור איתי את נטע. לא משנה לי מה תחליטו, כל עוד שזה לא רחוק/כרוך בהוצאות כספיות גבוהות.

למעלה