GnomeBubble
New member
כמה הארות (מהסוג הרוחני)
יש דברים יפים בלינוקס, ואני בהחלט אוהב את הקוד הפתוח, אבל זאת לא מערכת הפעלה מושלמת. אפשר לשנות ולהתאים אותה באלפי דרכים מגניבות, אבל זה מצריך המון השקעה, ואפשר לעשות את זה באותה המידה בחלונות, בפחות זמן, וזאת הסיבה שנשארתי
פיירפוקס הוא אחלה דפדפן, שגם אני משתמש בו עכשיו, אבל את רוב התכונות שלו (ובמיוחד הטאבים) הוא לא המציא לבד אלה שאב מדפדפנים אחרים. את הטאבים הופיעו לראשונה ב-NetCaptor שפשוט שיפר קצת רעיון שעלו עליו ב-Opera. אופרה גם היה הדפדפן שהפיץ את בשורת הטאבים בעולם, ונתן השראה לתכונה הזאת בפיירפוקס ומוזילה, וגם להרבה תכונות אחרות. דרך אגב, אחד הדברים המעצבנים בפיירפוקס זה שהוא בכלל לא עובד עם טאבים בברירת המחדל, וצריך לשחק עם הרבה הגדרות ולהתקין גם הרחבה/ות כדי לקבל תמיכה סבירה בטאבים, ככה שלא היית מציג אותו כגביע הקדוש. אני אוהב מאוד את הדפדפן הזה, אבל הוא עדיין נועד למשתמשים די כבדים. למה אני צריך להתקין 20 תוספות כדי לקבל תכונות שבאופרה באות מתוך הקופסה?
(עכשיו טל יעיר איזו הערה רנדומלית על טלפון של נוקיה ששילבו בו אופרה) ודבר אחרון, מדענים הוכיחו חד-משמעית שויכוחים עם טל רק תורמים להרבה מאוד הודעות מבולגנות, ומגדילות פי 5 את הסיכוי לקיפול שרשורים. עכשיו תמשיכו, ואל תפסיקו עד שזה מתקפל
יש דברים יפים בלינוקס, ואני בהחלט אוהב את הקוד הפתוח, אבל זאת לא מערכת הפעלה מושלמת. אפשר לשנות ולהתאים אותה באלפי דרכים מגניבות, אבל זה מצריך המון השקעה, ואפשר לעשות את זה באותה המידה בחלונות, בפחות זמן, וזאת הסיבה שנשארתי