מפגש פורום

GnomeBubble

New member
מפגש פורום

פתחתי שרשור חדש לדיון, כדי לתפוס יותר תשומת לב
למי שזוכר, אחרי המפגש הקודם, דיברנו על מפגש פורום בחול המועד סוכות. לרוע המזל, הדוג'ו של זאב יהיה תפוס, ככה שלא נוכל לקיים את המפגש בסוכות. נותרו לנו שתי אפשרויות: 1. לדחות את המפגש ולקיים אותו בסוף שבוע כלשהו אחרי סוכות. 2. לקיים את המפגש בסטודיו של גיא. הסטודיו של גיא נמצא במרכז ת"א (מה שאולי יהיה נוח יותר לחלקנו), אבל הוא קטן יותר, ולא בטוח שכולנו ניכנס פנימה. יש דשא בחוץ ואפשר יהיה לשבת שם אם לא יהיה חם מדי (נראה לי שבסוכות כבר יהיה בסדר), אבל כמו שגיא אמר - צריך לשמור על שקט כדי לא להפריע לשכנים
בשביל הרצאות עם מצגות צריך מקרן (אם מישהו יוכל להביא) ואז נצטרך להצטופף קצת בפנים. השאלה עכשיו היא מה אתם אומרים? לדחות או לקיים עכשיו בסטודיו של גיא? או אם למישהו יש אולי רעיונות אחרים?

tals56

New member
מפונק...

לפני יומיים הייתי בתל-אביב למשך שלושה ימים ולא היה נורא בכלל! ובסדר...אני לא מתנגד...וגם פעם יש מצב שאני אפילו יבוא!

Nisenhouse

New member
אין לי דיעה מגובשת בעניין

אבל בטוח שהתאריך הבא יהיה די רחוק, לא?

GnomeBubble

New member
אני לא יודע אם הוא יהיה רחוק

אבל הוא כנראה יהיה פחות נוח לכולם, כי נאלץ לקיים את זה בסוף שבוע.

Nisenhouse

New member
ובגלל חוסר הנוחות הזה

אני מניח שהמפגש ידחה עד לחג הבא...

Nisenhouse

New member
ואם כבר, אז איפה ממוקם הסטודיו?

(חוץ מהעובדה שהוא בת"א...)

Tenguy

New member
המיקום של הסטודיו (עם מפה ותמונות)

קישור אל הסטודיו harugaoka, או ב-hardcoded : http://www.brush-way.org/brushstudio.php

Nisenhouse

New member
2 ק"מ ו300 מ' מתחנת השלום

לא נורא כל כך, וגם צריך להיות אוטובוס לשם...

Tenguy

New member
מת.רכבת ארלוזורוב יש יותר אוטובוסים

מתוך תחנת האוטובוסים הצמודה לת. הרכבת יש יציואת של קווים 11 ו-18 (גם קו 5 מגיע, אבל בכפול זמן) שמגיעים ממש קרוב לסטודיו (ירידה ראשונה ברחוב דיזנגוף, מייד אחרי ההפנייה מרחוב פרישמן), או מהתחנות האוטובוסים בכביש הראשי לכיוון ת"א (20, 61, 62, 64) - מהם יורדים בדיזנגוף בתחנה שלפני רחוב פרישמן. בכל מקרה כדאי לשאול את הנהג, ואחרי שמקבלים תשובה לומר "אריגאטו גוזיימאס" בהשתחוות קלה...

SashTheRed

New member
סך הכול בסדר

אבל רק אם זה יהיה ביום שבו רכבות נוסעות, כי ליסוע עד לתל אביב זה קצת גדול מדי בשבילי.

SashTheRed

New member
טוב,שמעי, עברית קשה שפה

מה זה חול המועד? אחרי המועד או לפניו?

GnomeBubble

New member
זה אוקסימורון

אבל ככה זה בחיים. בפסח ובסוכות מדובר בימי החג (מועד = חג) שנחשבים לימי חול (ימים רגילים, שאינם חג). מה שזה אומר בתכל'ס, זה שלרוב האנשים (לא לכולם) יש חופש בחול המועד, אבל הימים האלה לא נחשבים ימי חג, ולכן אין שום אילוץ חוקי לעבוד במתכונת שבת, ומעבר לזה: רוב השירותים החיוניים ביומיום פועלים, כולל האוטובוסים.

JPing

New member
תגובה :

חול המועד יהיה יותר נוח ( אני לא יודע איך אני יגיע בסוף שבוע מירושלים לתל אביב וחזור { אין רכבות אין אוטובוסים }) . בכל מקרה מי שיביא את המחשב הנייד יהיה צריך להתקין Open Office ( אני משתמש לינוקס ועד כה תמיד היו בעיות לפתוח מצגות שנעשו ב open office ב power point { מה לעשות התוכנה לא משולמת :) }). בכל מקרה אני גם התחלתי לראות אם אני יוכל להשיג חומרים יותר טובים מנייר ללוח שוגי המאולתר להרצאה שלי :) !

למעלה