מפגש פורום

GnomeBubble

New member
אוקיי, נשמע טוב

בתור לקח מהמפגש הקודם הייתי מאריך את ההפסקות.
אני עוד צריך לחשוב מה לעשות בהרצאה שלי. יש לי כמה רעיונות להרצות עליהם, אבל יכול להיות שבסוף מחמת מחסור בזמן אני אאלץ להכין הרצאה קצרה.

furrball

New member
טוב, ננסה לקחת חופש ביום ראשון

או אחרת נדחה אותי לקראת סוף המפגש XD

furrball

New member
אם אפשר, בשביל שלא נילחץ

תשבץ אותי בסביבות השעה 14-15

Tenguy

New member
אוקיי - לו"ז סופי, או כמעט סופי ../images/Emo8.gif

מפגש פורום יפן #2 (או #3, אם כוללים את המפגש ביויוגי פארק) מיקום : הסטודיו של גיא (HarugaOka koubou - שם זמני) פרישמן 35 - בחצר (הכניסה עצמה נמצאת בין 35 לבין 33א), תל אביב עלות : למי שלא מביא אוכל/שתייה - 20 ש"ח, תודה. - הגעה ב-9:30-10:00 - נישנושים וסבב היכרות - 11:00 הרצאה על תרבות יפן [רעיון: מקורות והשפעה של סין (כתב) וקוריאה (שפה)] - 45 דקות ע"יGB 11:45 קיוטו - קסם הסתיו - מצגת תמונות של העיר קיוטו וסביבותיה בעונת הסתיו, בליווי הסברים על דימויי הסתיו של יפן (כמו: momiji, kiku ו-nanakusa) - אני (45 דקות) 12:30 -- הפסקה -- - 13:00 הרצאה והדגמות על מהג'ונג / שוגי / גו - ע"י Jping (כ-45 דקות) - 13:45 קליגרפיה וחלוקת קליגרפיות לכל דיצריך (b) - אני (45 דקות) 14:30 -- הפסקה -- - 15:00 לימוד קאנג'י וראדיקלים [אם אפשר, מתוך נסיון שנרכש על שיטות, ספרים ומקורות אינטרנט (a)] - כ-45 דקות ע"יFurrball - 16:00 סרט תיעודי על יפן - (לי יש סרט על הסמוראים) או סרט קולנוע יפני תקופתי: "אחרי הגשם", או סרט קולנוע יפני עכשווי: "מכתב מן ההרים" (הצעות אחרות תתקבלנה בשמחה) - 18:00 התפזרות (אלא אם ירצו לראות עוד סרט
) (a - רצוי שסיכום ההרצאות, כולל הרשימות והמקורות - יועלו כמאמרים בפורום, להנאת הכלל, ובמיוחד לאלה שייעדרו מן המפגש או לבעלי זיכרון חלש...) (b - אם מישהו/מישהי רוצה עבודה על נייר מסויים - רצוי לתאם מראש את הכיתוב ולהביא את הנייר הפרטי למפגש)

SashTheRed

New member
טוב לי. אולי אבוא גם מוקדם יותר כדי

לעזור, אם יש בזה צורך

Tenguy

New member
תודה, אם יש מה להעיר/להוסיף זה הזמן

ולא משנה לי אם ההערות/הוספות תהיינה בפומבי או במסרים פרטיים
אני אנסה לסגור את כל הפרטים הטכניים עד אמצע שבוע הבא. המקרן שאקנה יהיה כניראה BENQ 610 או BENQ 620, נישאר לי לברר אילו כבלים/חיבורים אפשר לחבר עם ה-laptop שלי. תוכנת open office כבר הותקנה ב-laptop. אז באיחולי הצלחה לכולנו
ושנתחיל ברגל ימין שנה טובה עם הרבה כיף לכולנו

Tenguy

New member
מנסיון של המפגש הקודם- הכל נזיל ../images/Emo13.gif

אם תרצה עוד 15 דקות - אין בעייה. אני בטוח שנסתדר...

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifצודק ^^"

מבחינתי גם יום ראשון וגם יום שני הם בסדר

coral chan

New member
יום ראשון פנוי לי. ../images/Emo210.gif

אבל.. נראה כבר.
(עניינים תקציביים, הסוכות הקרוב זו הוצאה אחת ענקית.)

למעלה