מפגש פורום

GnomeBubble

New member
כמה הארות (מהסוג הרוחני)

יש דברים יפים בלינוקס, ואני בהחלט אוהב את הקוד הפתוח, אבל זאת לא מערכת הפעלה מושלמת. אפשר לשנות ולהתאים אותה באלפי דרכים מגניבות, אבל זה מצריך המון השקעה, ואפשר לעשות את זה באותה המידה בחלונות, בפחות זמן, וזאת הסיבה שנשארתי
פיירפוקס הוא אחלה דפדפן, שגם אני משתמש בו עכשיו, אבל את רוב התכונות שלו (ובמיוחד הטאבים) הוא לא המציא לבד אלה שאב מדפדפנים אחרים. את הטאבים הופיעו לראשונה ב-NetCaptor שפשוט שיפר קצת רעיון שעלו עליו ב-Opera. אופרה גם היה הדפדפן שהפיץ את בשורת הטאבים בעולם, ונתן השראה לתכונה הזאת בפיירפוקס ומוזילה, וגם להרבה תכונות אחרות. דרך אגב, אחד הדברים המעצבנים בפיירפוקס זה שהוא בכלל לא עובד עם טאבים בברירת המחדל, וצריך לשחק עם הרבה הגדרות ולהתקין גם הרחבה/ות כדי לקבל תמיכה סבירה בטאבים, ככה שלא היית מציג אותו כגביע הקדוש. אני אוהב מאוד את הדפדפן הזה, אבל הוא עדיין נועד למשתמשים די כבדים. למה אני צריך להתקין 20 תוספות כדי לקבל תכונות שבאופרה באות מתוך הקופסה?
(עכשיו טל יעיר איזו הערה רנדומלית על טלפון של נוקיה ששילבו בו אופרה) ודבר אחרון, מדענים הוכיחו חד-משמעית שויכוחים עם טל רק תורמים להרבה מאוד הודעות מבולגנות, ומגדילות פי 5 את הסיכוי לקיפול שרשורים. עכשיו תמשיכו, ואל תפסיקו עד שזה מתקפל

tals56

New member
כבר יש מזמן אופרה בN70

ואני חושב בכל סדרת הN, אבל בגלל שזה SYMBIAN אז זה מערכת פתוחה אז אפשר להתקין על זה כל תוכנה שבא לך (שכמובן תומכת בגירסת הסימביאן שלך) ואצלי פיירפוקס הרבה יותר איטי מIE לגבי ההוכחה עם המדענים - אני רוצה לראות הוכחות ודו"ח ניסוי. וכבר דיונים בתפוז לא מתקפלים.(אני חושב) ולי יש על המחשב מותקן לינוקס\יוניקס\ווטאבר,אני בחיים לא נכנס לזה - סתם אבא שלי התקין לי את זה ועכשיו אני מחפש דרך להעיף את זה מהמחשב שלי (CODE XANA יעשה את העבודה)

GnomeBubble

New member
הם עדיין מתקפלים

פשוט צריך 100 הודעות בשביל קיפול עכשיו (אלא אם שינית את ההגדרות שלך בכרטיס האישי או משהו כזה)

Kawaii Baka

New member
האמת, מחשב נייד אפשר לסדר :p

המחשב הנייד שלי יהיה גיבוי למקרה שסך וחלילה משהו יתפקשש. אם גר בתל-אביב אז מן הסתם זמן התגובה שלי, במקרה וצריך את הגיבוי, יהיה מהיר.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifזה פסטיבל

למדע בדיוני ופנטסיה - יש שם הרצאות, משחקי תפקידים ועוד מגוון פעילויות ^^""

GnomeBubble

New member
הבעיה שאייקון נמשך שבוע שלם

(לפחות לפי מה שכתוב באתר), ועד שהוא נגמר זה כבר סוף השבוע, ואין אוטובוסים. היום היחיד בחוה"מ סוכות שלא מתקיים בו אייקון הוא ה-08/10 וזה קצת (מאוד) מגביל אותנו.

Tenguy

New member
מריפרוף - דווקא היום הראשון הכי חלש

והפתיחה של ה"אייקון" היא בכלל ביום שני ה-9 לחודש *בערב*... אז אפשר לקיים את המפגש ביום שני, ואחריו ללכת לפתיחת הפסטיבל בסינמטק. אלא אם את רוצה לראות את קלרה הקדושה במקום לבוא למפגש
כשמדובר בי - אני חושב שיום שני ה-9 לאוקטובר הכי מתאים למפגש - לא ???

Tenguy

New member
יום א' גם בסדר... שנעשה פה הצבעה ?

אם זה יותר נוח... אז גם לי אין בעייה לקיים את המפגש ביום ראשון, ה-8 לאוקטובר. אם כבר מושפעים מ"אייקון" - אולי נעשה גם ערב פתיחה במוצאי שבת ?
מישהו מתנדב להיות אורח הכבוד (רצוי עם זווית קלה בעיניים) ? סתם... סתם... ובינתיים צריך לחשוב על לו"ז של הפעילויות, ועל אפשרות לפיצול פעילויות (הרצאות והקרנות - בסטודיו, נישנושים ומשחקים בפועל - במדשאה...) כי זה יותר טוב שלאנשים יהיה ברור מה ואיפה כל דבר הולך להיות. אפשר בנוסף לאלו שרוצים להשקיע ולהביא אוכל (יפני, אלא מה...) שהשאר לא יצטרכו להיסחב עם אוכל ושתייה - להביא 20 ש"ח (מקובל?) לכיסוי עלויות, ואני אקנה בקבוקי שתייה, סלטים ונישנושים (מקומיים, אלא מה...). בכל מקרה - לכל מי שצריך - יש מכולת קרובה ומלא בתי קפה ומסעדות מסביב.

Tenguy

New member
GB: צריך להחליט אם יום א' או ב' ?!?

באשר אליי - לא ברור במה יום ב' עדיף על יום א'... בגלל זה חשבתי לעשות הצבעה ולראות איזה יום עדיף לרוב הבאים אל המפגש. בהחלט אפשר לבחור ביום א', ואז אוכל לקחת יום חופש מהעבודה ולהאריך בעוד יום את הסופ"ש

GnomeBubble

New member
ביום א' אין בכלל אייקון ../images/Emo6.gif

וחוץ מזה, אם הבנתי נכון, הלה (ToHrU) חוזרת ביום ב' לצבא, ככה שאני מניח שהיא גם תצביע ליום א'. לי אישית אין העדפה ספציפית. כל יום טוב, אני מניח.

Tenguy

New member
טוב - סגרנו על יום א' - 8 לאוקטובר

הצעה ללו"ז : - הגעה ב-9:30-10:00 - נישנושים וסבב היכרות - 11:00 הרצאה על תרבות יפן [רעיון: מקורות והשפעה של סין (כתב) וקוריאה (שפה)] - 45 דקות ע"יGB 11:45 לימוד קאנג'י וראדיקלים [אם אפשר, מתוך נסיון שנרכש על שיטות, ספרים ומקורות אינטרנט (a)] - כ-45 דקות ע"יFurrball 12:30 -- הפסקה -- - 13:00 הרצאה והדגמות על מהג'ונג / שוגי / גו - ע"י Jping (כ-45 דקות) - 13:45 קליגרפיה וחלוקת קליגרפיות לכל דיצריך (b) - אני (45 דקות) 14:30 -- הפסקה -- - 15:00 מצגת תמונות מטיול ביפן - אולי ע"י semuelf (אני עוד צריך לדבר איתו) - 16:00 סרט תיעודי על יפן - (לי יש סרט על הסמוראים) או סרט קולנוע יפני תקופתי: "אחרי הגשם", או סרט קולנוע יפני עכשווי: "מכתב מן ההרים" (הצעות אחרות תתקבלנה בשמחה) - 18:00 התפזרות (אלא אם ירצו לראות עוד סרט
) (a - רצוי שסיכום ההרצאות, כולל הרשימות והמקורות - יועלו כמאמרים בפורום, להנאת הכלל, ובמיוחד לאלה שייעדרו מן המפגש או לבעלי זיכרון חלש...) (b - אם מישהו/מישהי רוצה עבודה על נייר מסויים - רצוי לתאם מראש את הכיתוב ולהביא את הנייר הפרטי למפגש)

למעלה