מפגש פורום.

PopPy

New member
איזה אנימציה קורעת!../images/Emo6.gif

צריך לעשות גם אנימציה מהמבט שפייג´ תקעה בקול ב502

nadiwainer

New member
תגובה לכל האנשים שסותרים אותי.

קודם כל, אופל לא העיפה אותי לצד השני, פשוט זזתי. יותר נוח על הרצפה, ולהשען על הארון. אבל....היא לא נתנה לי לראות את הפרק! "יש מקום" "זה ל-4" "נו באמת..." "בוא".... וגם שלא משנה לאן הלכתי: -אופל העיפה לי לפנים את השער (המזויף) שלה. -שמעתי את ניצן מתלוננת אצל דניאל על משהו.... והם הומואים! יש אחד ורוד ואחד צהוב שהתנשקו בבית-חולים. וגם הבלונדיני..... הירו? אם הוא לא אחד מהם אז גם הוא הומו. ולמה אופל נהנת לראות אותם מתעללים מינית/פיזית/נפשית אחד בשני? ולמה היא אמרה "אני הייתי מציירת אותם ערומים"....?
וסם, יש לך אוגרים סיבריים, הקטנים האלה? הם כאלה חמווווווווודים! והיה מאוד מצחיק לשחק רמי. וזהו. וגם הדיון על הכוחות במקדונלדס היה מעניין (למרות שאמרתי רק: "הם ממחזרים כוחות" ו-"הכוח הזה לא היה של הרוח בעונה 2?") זוהי הגרסא המציגה את כל צדדי המפגשש.

As I Am

New member
../images/Emo99.gif!! + סיכום מפגש משלי../images/Emo103.gif

היה נחמד ^^; היו מפגשים יותר טובים, אם לומר את האמת, ואני הייתי רק בשלושה של הפורום הזה אז... o_O אני לא יכולה להזכיר כל מה שהיה, אבל כמה דברים שנשארו איתי מהמפגש
:
אם אתם רואים באפי במפגשים הבאים - מי שמביא את הדיסקים צריך לקחת בחשבון שהם לא יחזרו אליו (שלמים)...
סמורים הן חיות מסוכנות ביותר! הוא רדף אחרי, אני אומרת לכם, פשוט קיפץ בחדר ורדף אחרייי!!
חבל שיצא ככה שכולנו עלינו על העצבים של אופיר...
אולי עדיף להמנע ממפגשים ביתיים לבינתיים...
501-502 פרקים מדהימייים! ^^ פיבי נראית כמו דמות מנגה, ופייג´ מתלבשת כמו אחת. האא, מכושפות היא הסדרה הכי מדהימה שקיימת.
אני כבר לא מתאימה לשולחנות-דרדסים של מק´דונלד!
אני לא חושבת שאני אגיע לעוד מפגשים גדולים שיישנו בהם.. יותר מידי בשבילי o_O
העלאת תמונות לגלרייה עובדת יותר מהר מהבית של אופיר, לקחתי את זה אישית!
סם צריך להקים קבוצת תמיכה לאנשים שרוצים להקים פורום חסר נושא רק כדי למחוק הודעות.
אני כבר בקושי זוכרת משהו... מוזר. אולי זו הדחקה. בכל מקרה, היה נחמד ^^ לילה טוב!
:)

HuGo Hell

New member
קודם כל..../images/Emo1.gif

LOL
על כל מה שכתבת חוץ משעליתם לי על העצבים. לא עליתם לי על העצבים. היו כמה שכן. כאילו אבל אני בסדר.. אני אחיה ;) פשוט כל הסדר שינה היה בלגן. |איקון מגלגל עיינים| אבל בסה"כ היה נחמד. ראינו מכושפות. לא סבלנו את אח שלי הקטן. והעוגה הייתה ממש טעימה. היה נחמד. פשוט יותר מידי רעש ובלגן. ובקשר למי שהפיל דברים. אל תדאגו. אז הפלתם כל כך זה לא נשבר אני ואתם תחיו. זה כמו שאיתמר שבר את הנורה בטעות, אמרתי לאבא שלי שהיא נשרפה
מה שהוא לא יודע לא יזיק לו. *חיוך מלאכי* אבל במקרה הכיסא. אממ. הכיסא היה שבור אבל הדביקו אותו
ככה שזה בטח הייתה תאונה. אז אל תקחו אישית אם התעצבנתי על מישהו. זה בסה"כ בית שאני נסיתי לשמור על סדר. והצלחתי לשמור על זה שהוא לא ישרף *אנחה* גם אני הולך לישון. ישנתי איזה שעה היום. אז נייטי נייט

Woogyman

New member
אה - אה! ../images/Emo110.gif

הכותרת לא קשורה. סתם היה בא לי לכתוב את זה. בכל אופן, לין, הצעתי שוב בפורום לסברינה. נראה אם זה יגיע אליהם הפעם (שלחתי, חוץ מהטופס, גם העתק שלו לאימייל שלהם). אני פשוט אוהב לנהל פורומים. יש לי תסביך שליטה, בגלל זה התלהבתי (ועדיין מתלהב) מהאדמין. מפגשים בבית זה הכי כיף. ולדעתי זה המפגש הכי טוב שהיה עד עכשיו, למרות שנשארתי רק עד האמצע. במפגש אצלי לא חייבים לישון (ולא, אני לא רומז שאני לא רוצה שתשנו כאן. אני רק אומר שיש גם כאן חמוסים. שלושה), וההורים שלי לא יהיו בבית (כבר הודעתי להם שהם הולכים ברגע שאני קובע מפגש) ואין שכנים, אז זה דווקא יכול להיות נחמד. ושכחת לציין שנולדה לי אוגרת! וההורים שלי גרים בדרבוקה!

As I Am

New member
חמוסייים ../images/Emo103.gif

גם שלך רודפים אחרי אורחים מזדמנים ומנסים לטרוף אותם? P: החלק הראשון של המפגש היה יותר טוב מכל השאר
וגם שם היו קטעים מאוד לא נעימים.. *משתעלת בחשיבות* אניוואי, תארגן את המפגש קודם ואז נראה איך תתמודד עם זה בלי לזרוק את כולנו לרחוב, ´קיי? ;) רק תאכיל את החמוסים. והאוגרים. והחתולים שנופלים מהגג. וכל שאר החיות, מה שהן לא יהיו, שיש אצלך בבית, לפני שאתה מביא לשם אנשים ^^ ובהצלחה עם הפורום!

אוווווווויייי!!!!

גדול!!!!! זה הקטע הכי שווה בפרק!!!!!! זה היה כל כך מצחיק. וכל הזמן הכריחו אותנו לראות את זה שוב, ושוב, ושוב... *ממלמלת דברים לא מובנים*

buffgirl

New member
../images/Emo26.gifהזוגות!!!../images/Emo36.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo80.gif

אוקיי, לטס סי...... היו:
גל ויוני כמובן
ניצנוש ואיתמר
אני, ניצנוש ואיתמר
אופל וסם (זה של גל!)
חדש! חדש! חדש! אופל ואיתמר
הכי קורע - גל והדולפין, ואז יוני והדולפין, ואז יוני וגל עם הדולפין, ואז יותם עם הדולפין, אבל הדולפין עזב אותו אבל אל נא תדאגונה! (או איך שלא כותבים את זה - ניצן תסתמי!) יותם מצא לו חבר חדש:
יותם ופו הדוב
זוג משמיים....
מי עוד היה
כמובן ליאל והחמוס (זה חמוס! זה חמוס! לא סמור, חמוס!)
מו-מו
ודובית
אני וניצן (כמובן... *מגלגלת עיניים*)
נו מי עוד? תעזרו לי
טוב אם אני יזכר במישהו-אני יכתוב ומי שנזכר שלא יכתוב פה, שיכתוב לי במסר! רק אני אחראית על הזוגות!!!! ועוד דבר, המתקנים אמת היו מגיל 5 ומטה? כי לא שמתי לב שהיה כזה שלט! אז בגלל זה הם היו כל כך קטנים!!! קיי, אני יחלוק את חוויותיי יותר מאוחר כי פשוט עכשיו אין לי כוח..! טוב ביי!

The Charm of IR

New member
דנמיאל את מתה!!!../images/Emo76.gif../images/Emo56.gif../images/Emo76.gif

את ניצן מומו
ודובית
באורגיה מטורפת
גל: "אני גמרתי עם הקטע של מפגשים אחרי שאופל הפילה עלי עציץ וכמעט דחפה אותי מהחלון!!!!ושלא נדבר על הסיפור שהיא כתבה *לוקח ל-
*
ויאל את תשתקי!!! וזה יאל בכוונה" ודניאל אני הייתי נחמד (יוני) ואם את רעה אז גם אני אהיה
תזכרי את זה *לוקח אישית*
!!! וליאל בסוף היינו נחמדים אחד לשני אז אל תתחילי איתי... =================================================================== אוקיי שתדעו כולם באופן כללי היה כיף לי (יוני) וההודעה נכתבה בעצבים על דניאל!!! עם ליאל אני לא מנסה לריב עכשיו אל תתנפלו עליי
*בכוונה לעצבן* היה פרק יפה במורדים היום
.

HuGo Hell

New member
קודם כל..../images/Emo1.gif

הצמח נופל אוטומטית. זה נפל לי ולאחי הקטן. זה נזק-צמח ואין מה לעשות. וזהו.

Phoebe again

New member
אממ או.קיי, ואני חושבת שהייתי עולה

על זה לבד, שאני לא קשורה ליוני, אבל תדה בכל מקרה

buffgirl

New member
ידעתי ששכחתי משהו!!! ../images/Emo80.gif

יוני, קח את זה בצחוק!!! אני צחקתי על כולם, ועל כולם! (חוץ ממי שלא היה מה לכתוב עליו...() וזה כולל גם את עצמי. שכחתי לשים בסוף ההודעה שהכל בצחוק! מצטערת עם זה לא היה ברור כי זה באמצת בצחוק. בחייך, תשתחרר קצת. זה כלום....

p3

New member
LOL! ../images/Emo19.gif

אני משחק עם הדוב החמוד בשלווה, ופתאום מישו תוקע את השם הזה...
תגובתי הראשונה הייתה לזרוק אותו לצד השני של החדר, ואני מקווה מאוד שמאז לאנמצאו עקבותיו של דובי זובי. ואני מצטער מאוד, אבל הזוג היחיד שיצא מהמפגש הוא יותם והמיטה המתכווננת (?!). אם זה לא מספיק חולני בשבילכם אתם יכולים לצרף אלינו עוד מישו, לי לא אכפת.

למעלה