אייקונים ארורים לא עובדים! ../images/Emo46.gif
אה. אוכל - ניצן שפכה על עצמה סלט. פעמיים. מרתק, נכון?... לא. למה היא חושבת שזה מצחיק?! ארג. לפחות היא לא הפילה מדרגות על עצמה...
(או עציץ, במקרה של המפגש הזה). וגל המציא בדיחות, וכתב לחש להפוך את עצמו לבתול ים. משהו עם סניפרים ודה-קול-אוף-דה-סי. לא, ניצן, דאון גירל! לא דה קולינג! את מזכירה לי לין והומואים... (מה הומואים? איפה?
). קיס זאת מילה שמחה.
כיס עם כף.... כיס של חולצה.... אתה אומר שזאת מילה שמחה ואני אהבלה?! תשתקי ותכתבי דגים. אולי די לצחוק?.... דגים. הנה, גם אני אצחק -->
יותם, צא מהקומה! (איזה קומה?
קומה שניה! קורע!
לא... ארג... לא...). וכמעט (??) דחפתי את גל מהחלון. ^^ *מלטפת את הראש של עצמה* *מנענעת ת´זנב* *נזכרת שאין לה זנב* *מנענעת את האף* --> *נזכרת בפייפר מ4X22* *מתעלפת* פייפר מושלמת!!!!!!
גם הולי מושלמת ^^ . אני מושלמת מאמי אני! שששששש גל. תשב בשקט. לבבות. כתבתי, מרוצה?.... לא. בעיה שלך.
לך... לך... לזרוק על עצמך נעל??
ארג. בדיחות משומשות...
ליאל הייתה נהנת. אוי. אבל איזה כיף כאן! (שששש סם! די! הבנו ת´פואנטה שלך!). אנשימים מסוימים גם ראו באפי. היה חביב. לא ראיתי, גירשו אותי. אבל אני אראה בבית. ^^ ובשביל הרקורד - מילות שאלה לא חייבות לשמש לשאלה. מרוצים?.... |ג´לי| -->
(ושימו לב איך הודעה שלמה אני משליכה על גל...
מיילי יפה. אהבתי אותה יותר בג´ק וג´יל). בואו נאשים את איש הגשם!!!!!!!!!!!!! אל תעצבנו אותי, קרציות. שקט. אגב, מאיפה התמונה המצורפת?....