מפגש פורום.

מפגש פורום.

אההההההההההההה.....לא שפויים.... אנחנו כאן בבית של הוגו... מפילים כיסאות... וספרייטים.... אה! אנחנו במפגש ואתם לא! ו....ו.... לא שפוי כאן. ממש לא. ביי.
מוהא הא. הא. לין אופיר ויערה מרגיזים!!!!!!! גל יוני ליאל דניאל ויותם בסדר!

ואני בתהליכי החלמה מעבודה בהיסטוריה

(שעדיין לא גמרתי! גרררר) נו אז תספרו לי- מי שם, מה קורה, מה קרה, מה היה? יש תככים? תשוקות? אפשר להרגיש את הסקס אפיל באוויר? (טוב קצת הרבה הגזמתי...)- אבל ברצינות - מה קורה??

charmedman

New member
אופה..... טוב מישהו משם שולח לי

את 502 כי אני רוצה לראות אותם ביחד ויש לי כבר את 501 ואפשר לראות אותו תודות לדיווקס החכם!

charmedman

New member
הוגו כנס לאס"ק כי אני צריך מאופל

משהו ואם אתה יוכול אז תעשה איתי נט מיטינג כי אז אני אראה מה אתם עושים

Woogyman

New member
הרגע חזרתי משם ../images/Emo110.gif

יש לי מחר משהו בתנועה, אז לא יכולתי להישאר עד מחר. היה פשוט כ-י-ף. כל כך נהנתי. מפגש הבא אצלי.

בלעעעעעעעעעעעעע... אנחנו במפגש!

ואתם לא!!! ווואאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!!!! אני, ליאל, איתמר ולין (שנרדמה..) ודניאל (שהלכה באמצע) ראינו את ´פגישה עם הערפד´, סרט איום, דוחה בטירוף, מגעיל, אבל עם זאת מהמם! (לדעתי...). עכשיו אנחנו פה בחדר (אופיר, יערה, יותם, גל, יוני ואני..) ושומעים בליים איט און דה וואת´רמן..... ו.... אני כותבת הודעה בערך בעילום שם ויערה שרה... ויותם יושב לידי ושר גם... ולין ישנה.. ואיתמר, דניאל וליאל רואים באפי... ויותם דופק על הידית של הכיסא ומעצבן אותי.. ויוני נרדם על הכיסא.. וגל מדבר (לייק דהה!).... ויש יותר מידיי "ו..." בהודעה הזו.... זה בגלל שמאוחר.. ו...אני עייפה.. (או שלא...) ו... גל בטוח שהוא בטול-ים... *מגלגלת עיניים* ויותם ויערה שוב שרים.... ו........... יותר מידיי "ו.." ... אני אשתוק... הא... ולמי שתהה... זו ניצן...

Phoebe again

New member
*רוצחת את כל הילדים שנמצאים במפגש

אכזריות* כנראה שגם היום אני לא אצטרף אליכם
.. *מתעלמת מצעקות השמחה שנשמעות מכיוונו של המפגש*... אבל, אבל יהיה לי צורב! צורב! אמ.. יי מי
...

HuGo Hell

New member
תקשיבו תקשיבו!!../images/Emo1.gif

אנחנו לא שפויים. טוב אולי חלק כן. =/ לאופל קר. לי חם. וגל בתול ים ואני עייף.. יוני ישן על הכיסא ועבר למיטה............................... יערה יושבת על הרגל של יותם. וניצן מבלבלת לי בשכל.
יערה: "ונוח לי!!!" יותם: "ולי נירדמה הרגל." יערה מסדרת לנו את השגיאות
וגל רוצה סנפירים ומבלבל לי בשכל יותר מניצן!!!
שישתוק!!

שימו לב לשינוי בחתימה... ../images/Emo8.gif

אבל צריך ממש ממש ראש כחול בשביל להבין אותו.
"עומדת על החוף, צועקת את שמך, הייתי כאן כבר, יכלתי לראות את פניך...." - נקטעת בברוטליות בטענה שהקול נשמע כמו צפרדע גוססת על אם הדרך (אה. אה. איזה משחק מילים משעשע. M הדרך....
ארג. לא). אני חושבת שבין גל פה וניצן מתפתח משהו. השאלה זה מה....
הוגו, עזוב לי את הכיסא!!!!!!!!! אני הולכת על רומן. כן. רומן זה טוב. נראה שפה בפורום מתפתחים כמה וכמה קשרים...
אני פה נהנת.
וגל רוצה לקשור את איתמר וניצן ביחד. אוקי. קינקי. אבל אם הוא רוצה.... אני בכלל כאן בשביל לופין, הא? (אש. ארג.... אני אשתוק. אש!!!
). והנה שוב השיר על סאני. די. אני נהנת פה....
אבל גנבו לי את הגפרורים! בני אלף! בני זונות כולם! וסיימתי לראות את גרביטיישן! איזה כיף! התעללו ביוקי מינית...
רק חבל שהסדרה המושלמת הזאת היא רק PG.... ו501-2 רולז! בעיקר לטדי |דובון| חביב כמוני. ^^ |באינטרנט (ובטלפון) אנשים יותר נחמדים." - גל, עם הגיון רצוף. אוף. למה הוא וניצן מתווכחים?..... ויוני ישן. והוגו נוגע לי בכיסא. יותם, תציל אותי!!!!!!!! |הצילו| *יותם מנסה להציל אבל נרדם באמצע* --> לא נורא, הוא עשה לי עיסוי, מותר לו.
אה, ושלוש(ה) ניחושים מי אני?
וכן, גל, הראת לנו. מרתק החלט.

אייקונים ארורים לא עובדים! ../images/Emo46.gif

אה. אוכל - ניצן שפכה על עצמה סלט. פעמיים. מרתק, נכון?... לא. למה היא חושבת שזה מצחיק?! ארג. לפחות היא לא הפילה מדרגות על עצמה...
(או עציץ, במקרה של המפגש הזה). וגל המציא בדיחות, וכתב לחש להפוך את עצמו לבתול ים. משהו עם סניפרים ודה-קול-אוף-דה-סי. לא, ניצן, דאון גירל! לא דה קולינג! את מזכירה לי לין והומואים... (מה הומואים? איפה?
). קיס זאת מילה שמחה.
כיס עם כף.... כיס של חולצה.... אתה אומר שזאת מילה שמחה ואני אהבלה?! תשתקי ותכתבי דגים. אולי די לצחוק?.... דגים. הנה, גם אני אצחק -->
יותם, צא מהקומה! (איזה קומה?
קומה שניה! קורע!
לא... ארג... לא...). וכמעט (??) דחפתי את גל מהחלון. ^^ *מלטפת את הראש של עצמה* *מנענעת ת´זנב* *נזכרת שאין לה זנב* *מנענעת את האף* --> *נזכרת בפייפר מ4X22* *מתעלפת* פייפר מושלמת!!!!!!
גם הולי מושלמת ^^ . אני מושלמת מאמי אני! שששששש גל. תשב בשקט. לבבות. כתבתי, מרוצה?.... לא. בעיה שלך.
לך... לך... לזרוק על עצמך נעל??
ארג. בדיחות משומשות...
ליאל הייתה נהנת. אוי. אבל איזה כיף כאן! (שששש סם! די! הבנו ת´פואנטה שלך!). אנשימים מסוימים גם ראו באפי. היה חביב. לא ראיתי, גירשו אותי. אבל אני אראה בבית. ^^ ובשביל הרקורד - מילות שאלה לא חייבות לשמש לשאלה. מרוצים?.... |ג´לי| -->
(ושימו לב איך הודעה שלמה אני משליכה על גל...
מיילי יפה. אהבתי אותה יותר בג´ק וג´יל). בואו נאשים את איש הגשם!!!!!!!!!!!!! אל תעצבנו אותי, קרציות. שקט. אגב, מאיפה התמונה המצורפת?....

נ.ב.

אלכס רולז. יופי ניצן. מרוצה?.... לייזר מגניב. ודניאל אומרת (פה אחד עם ניצן, אני תוהה איזה פה -->) מו מו
רולז. הש לך. אני כותבת את ההודעה! כואבת לי הבטן. סתמו!!!!

והנה הודעה הלילה-בוקר ^_^;../images/Emo1.gif

(מאת אופיר
) אנחנו ערים ואתם לא
*איתמר מושך ליערה בשיער* אמממממ.. אנחנו ערים. לין היא היחידה שהלכה לישון.. וליאל הולכת לישון..
ועכשיו הם מדברים על שערות מפוצלים!!!!!!!!!!! הם משוגעים. יערה ויותם כל הזמן מתכתבים במכתבים דווקא לפני כולם. וזה ממש מעצבן. ניסיון לשחק אמת או חובה לא עבד.
עקב יערה שלא אמרה מה שביקתי
וזאת הפעם הראשונה שאני ער בשעה כזאת ^_^ *שומע את ניצן מבלתבלת בשכל* איתמר משתלט לי על המחשב והוא קופי איתמר ידיד של אחותי רק יותר מעצבן.
המעצבן הוריד לי שירים למחשב!! וגל התקין לי סקינים!! למה הם מעצבים אותי? ושלחתי לליעל את 501 והשליחה הסתיימה ^_^ מזלללללללל"ט יעל!!!
ועכשיו אני שולח את 502 ^______________________^ את רואה יעל? יהיה בסדר

Phoebe again

New member
לא רק אתם ערים ../images/Emo3.gif

אני התעוררתי בשש וחצי כי הייתי חייבת לראות את הפרק...
.... ואממ... מה הולך איתכם שם? יש זוגות חדשים? כמה אני נשמעת דפוקה
*דופקת את הראש במחשב*... קול דביל! יותם, הוא ממש לא נסבל בפרק הזה... הוא סתם מתלהב מעצמו, והוא נראה ר-ע, והוא לא מרפה מפיבי! הוא עולה לי על העצבים... ובכלל אני לא יכולה לחכות ל502... בדיוק כשהדברים נעשו מעניינים ב501, הפרק נגמר. איך? ככה להיגמר? לא יפה
. כן, אני שפוייה מאוד... ארג. אם אתם עוד ערים, אני פותחת פלאפון, קול מי
ולסיום, אני מודה להוגו ששולח לי את הפרקים! ת´נקס הוגס!

Phoebe again

New member
בעצם לא סיימתי,יש לי עוד ../images/Emo3.gif

הפרק נתקע! הוא אומר שהוא על רנינג והוא תקוע! אין דיטלייס אין כלום! פיניש! אוור! פינטו! קאפוט! נגמר! סוף! אין יותר! המפ.. חבל שמור לא פה... הקטע הזה הרבה יותר חביב כשאנחנו עושות אותו יחד
. אה כן, ולא התכוונתי ל502 אלא לבאפי 215... ראיתי את סוף העונה, הרבה לפני שסיימתי את העונה.. מה אני אעשה שהמחשב לגמריי מתאכזר אליי? יש לי את 22 לפני 15? לא ביג דיל, מילא כבר ראיתי את 22 פעם... זה כל כך עצוב! בכיתי אתמול פיפל, בכיתי!
... המפ. בבקשה תהיו ערים

charmedman

New member
אופל כשבאתי ללראאאאאאות את 501

הוא נתקע לי בקטע שפיבי יוצאת אחרי השיחה המפוצלת עם פייג´ והעברתי לקטע שהם הולכים לים ואז זה המשיך לי ז מה עלי לעשות כדי שזה יפעל? תצעקי עלי וורדה!!!

HuGo Hell

New member
ערים?... ../images/Emo12.gif

ילדה, בשבע רק הלכנו לישון! (חוץ מלין, שישנה מלא זמן וגל, שישן בשש, ויוני, שפשוט ישן). ועכשיו התעוררנו ב11 וחצי, ולכן אני אהיה מסוממת כל היום.... ** טוב. לא כולם ערים. אבל הרוב כן. ולמרבה הפלא, דווקא אהבתי את קול ב501-2. לא מתתי עליו, אבל היה שווין. וטוב שאנחנו לא סמנו בלופים את שני השירים האלה! לא שהם לא שולתים.
יש הרבה זוגות, פשוט לא חדשים. צנזרו אותי כאן, אז אני לא יכולה להגיד מי.
...... ארג. לא לעצבן אותי, אנשים רעים. ביי, ביי, ותהני מ502!

Phoebe again

New member
אופל חכי! אל תצנזרו! או שאני אאלץ

להוציא מכם את המידע בטלפון
... ואין לי ממה להנות, הפרק נתקע באמצע, ארג. אממ... וקול, קול קרצייה בפרקים האלה... ופייג´ התעגלה לה... ופייפר, מה הולך עם פייפר?

HuGo Hell

New member
אם את תוהה למה זה נעצר..../images/Emo1.gif

אופל סגרה את המירק. (יעל תתחברי בבקשה למסינג´ר אני באינווזבל)

למעלה