מפגש פורום.

Phoebe again

New member
אופל.. משהו אישי נגדי או תאונה

מצערת?

SaberTooth

New member
בלעעע... תהנו שם אצל הוגו... ../images/Emo4.gif

או שהמפגש כבר נגמר

nadiwainer

New member
היה ממש כיף.

כמו שאופל שונאת, כמה הע(א)רות בונות:
אופל, אם את תמשיכי לחצות כבישים, לא תגיעי לצבא.....
היה מצחיק בגן שעשועים,"גן לין", ו"סבתא סורגת"......
501/2, לא כאלו פרקים מוצלחים.
גראביטיישן(?)סדרה גדולה....חבל שזה רק 13 פרקים.
לין, למה את לא בלונדינית?
היה ממש מצחיק לשחק "רמי" עם אופל,גל וליאל.
אתם רעים! רציתי לראות את 3X11!
כוווולם, ממש נחמדים!
זה ממש לא מעניין לראות איך עושים גלריה בפורום.
סם, לא הצלחת. אני לא מכור לבאפי. למרות שהשיר היה יפה. זהו בינתיים. ואופל, אני אנסה להיות גבוה וג´ינג´י למפגש הבא....

HuGo Hell

New member
סיכום זמני../images/Emo1.gif

השורדים: אופיר, איתמר, ניצן, דניאל ותום. ניצן:"חומה!!" *עושה עם הידיים*. אופיר: "L
L" איתמר: *לוקח לאופיר את המחשב לשמוע קולינג* יערה: -----לא פה------ הלכה לפני כמה דק´ הביתה. ע"י אחיה. איתמר -ק-ר-צ-י-ה-
אקווה רולזזזזזזזזזזזזזז (מאת אופיר) טוב לין הלכה בבוקר-צהריים
I don´t love you anymore!! וזהו.. בידיוק באותו רגע שלין ירדה תום (כהן) הגיע. *מסתכל על המיטה ורואה את דניאל ואיתמר שוכבים זה ליד זה ועם הרדליים על הכרית שאני ישן בה* *עצבני* נימאס לי מאיתמר!! ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגג(´) איתמר ברגע שאתה רואה את זה. ארגגגגגגג >.<*

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gifסיכום מפגש../images/Emo36.gif

אז ככה. הסיפור מתחיל בזה שאופיר דוחה את המפגש ל-15:30. ואז ניצן אומרת לו שיותם בדרך. אופיר אומר בסדר הוא בטח יגיע ב- 14:00 ואז יותם מצלצל אלי ואומר שהוא ליד הדלת. כמובן שפתחתי לו ומצאתי אותו ואת ליאל. אחרי זה מישהי בשם דניאל צילצלה ונתתי אותה לליאל ואז אמא שלי ואח"כ אחותי שיסבירו לה איך להגיע לבית שלי. אחרי כמה דק´ שיותם אני וליאל ראינו 501 יוני וגל מגיעים. אחרי זה הפסקנו את הפרק ושמנו את העוגת השוקולד במקרר. ואחרי זה מישהי שמחה, קופצנית עם צמידים מהבהבים הגיעה קראו לו לין. (ניפחנו בלונים לאופל וליאל עשתה פרחים מהם) ואז לין רואה את כולם ומצלצלת לאופל. אופל מסרה שהיא תהרוג אותו, את מי? אנחנו עדיין לא יודעים. אני חושד שזה אני
היא אמרה לי שהיא ולין יגיעו ב-14:00. ואז הגיעה דניאל ואז (או שאולי קודם דניאל ואזד לין?)יערה *תודודום* כולם צעקו "מזלללללל טוב" והיא אמרה "תודה" אחרי זה נדב הגיעה וחיכינו חיכינו לסם. אחרי זה ראינו את 501 502 ל DVD ושיר הגיעה ואז ניצן ותום. ואחרי זה איתמר. ראינו סרטים ובאפי . חלק ראו גרוויטישן וחצי באפי. לין ואופל ואני ראינו גרוויטישן. זה לא משהו כיפי, לין הקפיאה כל שנייה את המסך
אחרי הכול הלכנו לאכול מקדונלד ואז הלכנו לגן שעשועים. לין ואני התנדנדנו ויוני וגל היו ב.. איך קוראים לזה? בלע נהנו בפרק. בלה בלה בלה אין לי כוח לכתוב הכל כי אני לא ממש נהנתי. =/ בסוף (בערב) חזרנו ורצינו להשאיר את יוני וגל בגן שעשועים. לין, איתמר, ניצן וליאל (ודניאל ויוני הצטרפו והלכו) סרט שלין הביאה "ראיון עם הערפד" לין נרדמה. תתחשבו שאחרי הרבה זמן בגלל תקלות ראינו אותו ממש מאוחר. אופל ויותם התכתבו בפתקים סודיים. ועוד לפני כולם וזה היה *ממש* מעצבן. לין הלכה לישון בתחילת הסרט אנחנו היינו בחדר אחרי הסרט.. בחדר האחר. לין ישנה ... בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.. מגיע חלק המכתבים בין אופל ליותם. אחרי זה הלכנו לישון ב-7:00 אני לא נרדמתי. בלה בלה בל הנירדמתי בלה בלה בלה קמתי בלה בלה בלה היה רעש בלה בלה בלה כולם קמו ולא העירו אותי. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.. אלכנו.. אופל עצבנה אותי ברגע מסויים ואז אני עצבני.. בלהנ בלה בלה בלה אני לא עושה מפגשים אצלי יותר. ולמה? אופל רשמה על גל שימות. בגלל שגל הצליח לעצבן את *כולם* (בלילה) לבסוף הוא היה בחדר לבד והיא דיברה איתו. בלה בלה בלה בלה חזרנו ליום למוחורת (וגל שבר כיסא ואיתמר שבר נורה בחדר האחר) היה בישבילי סיוט.. הייתי לבד והתיחסו אלי כמו על עבד *שיעול קולני עצבני* אופל!!*שיעול עצבני* ואפשר להגיד שלי היה חרא. אז מקווה שאתם נהנתם כי אני לא. לין הלכה בבוקר וזה הרס לי את כל המצב רוח שהיה. וכולם באים לשיער של איתמר. וחצי מהמפגש היה איתמר ורק איתמר
502*בקול של פייג´ מדברת אל קול ב-502 בחלק "כל מה שאתם חושבים זה רק אתם, רק אתם והרגשות שלכם"*סוף
והיה רע. ואני לא הולך לעשות יותר בחיים שלי כאלה דברים יותר. זהוווו סוףףףף. ואיתמר משתלט לי על המחשב וכל קולינג וקולינג.. ובישבילך היה ממש חרא. *ממשיך לסרוק לניצן את התמונות* אוו כן ומי שלא הבין אז לא חשוב..

HuGo Hell

New member
נ.ב../images/Emo1.gif

המפגש היה מעצבן נורא. (בישבילי) לשטוף ולנקות וחשוב ובלה בלה בלה.. פשוט למדתי את שלי ולא יהיה יותר אצלי. וכל זה לא שווה.. ממש לא שווה. יש יותר מידי אנשים. החדרים היו מלאים. וכולם הצליחו לעצבן ולעצב אותי. (חוץ מדניאל ותום וניצן-קצת) סוף.. אני מבין שכולם נהנו חוץ ממני וזה ממש עצוב.. להתחשב שאיןם לי מקום ואני מת מעייפות ועשו לי פה פרנציפים על אני לא יודע למה. אני ממשיך לסרוק והולך לישון. וממשיך בשליחה ליעל ולין את 501/502

Woogyman

New member
חבל שלא נהנת. ../images/Emo110.gif

לי היה ממש כיף. בכל אופן, כשמארגנים מפגש, במיוחד לכל כך הרבה אנשים, זה ברור שיהיו נקיונות וסדרים לעשות אחר כך.

nadiwainer

New member
חוצפה!

גם אני ראיתי גרוויטישן! ככה להזניח את הפרט הזה? 3 פרקים סבלתי את אופל ולין עוצרות את המסך על ההומו הורוד, וההומו הצהוב,וההומו הבלונדיני. ורואות כל הזמן את ההתעללות המינית של הילד המסכן, ומנסות להבין מה הילד המסכן צעק בפארק שהתרגום היה 9 שורות! ככה לשכוח איך סבלתי בלראות סרטים מצוירים ביפנית מצד אחד ומצד שני באפי?

As I Am

New member
אקסקיוז מי? ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

יוקי, שואיצ´י, הירו, קיי וריואיצ´י היו סתם בגלל שהם מהממים ורצינו לבהות קצת יותר זמן בתמונה. תתבע אותנו
טומה היה כדי להתרשם מהנשיות שלו D: וסאקנו-סאן היה כדי להספיק לקרוא כל מה שהוא אמר כי היו שם איזה שמונה שורות... o_O וזהו! ^_^ *תוהה כמה מטורפת אני נשמעת לאנשים שקוראים את ההודעה* אבל לקרוא להם "הומו צהוב/ורוד/בלונדיני"?? לא כולם היו הומואים בכלל!
(טוב בערך..)

rotem224

New member
לא נראה............

לי שהיה לכם כל כך נורא לפי מה שקראתי דווקא היה ממש נחמד ותתעודד תזכור שבפעם הבאה שיהיה מפגש והוא לא יהיה אצלך אתה תבוא ותעשה בלגן אצל מי שיהיה אצלו את המפגש

PopPy

New member
חבל...../images/Emo85.gif

הבנתי שכולם נהנו, וחבל שאתה לא כ"כ נהנת.. תמיד המארח לא כ"כ נהנה, כי כל הזמן דואגים לרכוש, ולניקיון, ולסדר, ומרגישים קצת כמו שוטר... הרבה יותר פשוט, נקי, לא גורם לבלגנים ולא מבאס אף אחד (ובעיקר את המארח, אלא אם כן אנחנו הורסים את הקניון ואז הבעלים של הקניון [המארחפ כן מתבאס
) זה מפגש במקום ציבורי. חזרתי לפני בערך שעתיים ממפגשפורום של פורום ה"פ בגן הזיכרון & קניון הזהב, והיה ממש שולת. בסה"כ היינו במפגש בערך מ12 בצהריים עד 7-8 בערב, ואני חושבת שמפגשים במקומות ציבוריים כמעט תמיד יותר מוצלחים ממפגשים בבית. נכון שזה נורא כיף שכולם יחד ורואים דברים ועושים דברים שאפשר לעשות רק בבית, ויושנים יחד והכל, אבל אפשר לעשות כמעט את אותם הדברים בפארק או בקניון... אני רוצה עוד מפגש בקניון הזהב, הפעם איתכם! אני רוצה לפגוש אותכם גאדמט!

HuGo Hell

New member
שוטר, זאת המילה המדוייקת.../images/Emo1.gif

ואמרתי לא לריב ולפחות כל פיפס היה ריב. ואני שמח שלבסוף לא היו ריבים אמיתים. כאילו גל ואיתמר בכלל לא דיברו זה עם זה. והיתר היה נורמלי. חוץ מטון הדיבור שכולם צעקו
ולרוב לא היה איכפת מהאנשים הישנים ומהשכנים
בסה"כ היה נחמד. רק שגל לא הצליח לא לגעת באנשים. לדניאל בתחת. ולנציק לניצן ולנסות להרוג את דניאל.. o_O ארגגג היה בלגן. לבסוף הצלחתי לסדר. ואני סחוט מעייפות. ורעב. אז אני מקווה שבמפגש הבא אני אהנה

למעלה