מפגש פורום.

הסבר דובי זובי...

ביום ראשון עד שלישי- היינו בטיול, יש לי בשכבה קבוצה בשם חבל"ז והם הביאו בובת פו הדוב, לבושה בחולצת תנועה, שאר הקבוצות קראו לו "דובי זובי" ובגלל שהדובי שיותם החזיק היה פו הדוב אז אמרתי לניצן "הנה דובי זובי"... ויותם נבהל וזרק אותו כמה שיותר רחוק. סוף סיפור!

Woogyman

New member
דובי זובי זה משידורי המהפכה ../images/Emo110.gif

הם עשו כזה מערכון פעם.

HuGo Hell

New member
איזה שם תקעתם לפו-הדוב שלי!!../images/Emo1.gif

טוב אז הוא של אחותי שהיא קיבלה ליומולדת לפני כמה שנים
(מעניין איך הוא עדיין נראה כמו חדש?
) אבל דובי זובי? מה הלאה? פיל תפיל? (לא תפיל משהו הכוונה לתפיל... נו בלע)

buffgirl

New member
ועוד זוג! ../images/Emo80.gif

או אורגייה יותר נכון.....
יותם, ליאל והמיטה המתכוונננת! למרות שאח"כ, יותם נצפה שוכב על המיטה לבד. בלי ליאל.. רק שניהם....

Phoebe again

New member
זוגות וארועים מעניינים.

יש לי הרבה זוגות להוסיף לרשימה... אז ככה: גל וניצן. יותם ויערה. ניצן,דניאל, ליאל ויעל. (אמרו לי שזה הוחלט כי אני וליאל אותו בנאדם
) אממ... אני ואנג´ל שכלוא בתמונה! (אני עדיין מתחמקת מהמבטים שלו!) ליאל ויותם. אופיר,יערה ויותם. ניצן איתמר ודניאל. ניצן ולין. איתמר ויערה. ניצן, לין, דניאל ואיתמר. אממ.. זהו, השאר ברחו מראשי.ועכשיו לארועים המעניינים. -ניצן שמדברת איתי בטלפון, ומושכת לאיתמר בברך. -הריב על המיטה שעליה איתמר שכב. -הדבל דייט, של ניצן ודניאל, ויוני וגל. -משחק הנבר, עם הנשיקה הצרפתית, שליאל הייתה היחידה שהרימה אצבע
. -התקרית עם הקרסולה. (בחיי שאין לי כוח לפרט, הסיפור שנתנו לי ארוך..) -גל והפיל בעל החדק הוורוד. אממ... אין לי כוח להמשיך
...

Charmed 4ever.

New member
הא-הא!! LOL!

מותר לי לפרט?! יופי!!!!!!!!!!
אוקיי, רומנו של גל עם הפיל בעל החדק הורוד: יצאנו מהמק´דונלדס... אחרי דאבל דייט סוער (יוני, גל, דניאל ואני.) ואז כולם ראו את החיות האלה שמכניסים שקל ואז זה זז ומשמיע מוסיקה.. כולם התנפלו ורק אני הצלחתי להתיישב..
.... דניאלי הכניסה שקל ופתאום זה זז, התנדנדתי לי בחדווה על הפיל ואז גל הגיח והתיישב מולי על החדק של הפיל, ואיתמר ניסה להתיישב מאחורי אבל לא היה מספיק מקום..
וכולם אמרו על גל שזה לא נראה טוב.. הוא ירד ואז היה עוד קצת זמן שאני הייתי וכולם המשיכו להגיד שזה לא נראה טוב ואנחנו צחקנו.. ואז ירדתי וגל התיישב רגיל, ושוב אמרו שזה לא נראה טוב...
ואז תום אמר לי לדניאל ולאיתמר שזה לא נראה טוב שהחדק ורוד... ואז אני ודניאל נשפכנו ונשכבנו על הריצפה מצחוק.. בסרט.. לין נרדמה נגמר הסרט החלטנו שהוא דוחה מזוויע ומגעיל אבל מהמם!
ואז הערנו את לין והיא עברה לחדר... והיה ריב על מי יישן איפה.. בסוף נשארו בחדר עם לין, אופיר, איתמר, ליאל ואני.. ואז איתמר רב עם ליאל על המקום כשאני אמרתי שאני באמצע.. בסוף איתמר ישן בצד ליד לין וליאל בצד ליד אופיר, ואז ליאל יצאה מהחדר ואופיר גם ואז אני ואיתמר קלטנו שכולם מדברים בחדר השני אז קמנו והלכנו לשם, ואז היה אמת או חובה ונבר.. ויערה אמרה "אף פעם לא התנשקתי צרפתית" וליאל הרימה אצבע.. כולם הסתכלו עלייה והיא אמרה "אתם לא רוצים לדעת" ואיתמר אמר שהוא שומר את עצמו לחתונה.. ואז הסתכלתי עליו.. כי... וול... הוא נשוי לי כידוע לכם..
הלכנו לישון בשבע... בבוקר (זתומרת... כשקמנו...)... איתמר קם לשנייה יצא מהחדר אני השתלטתי על המיטה והוא חזר.. אז היה ברור לי שהוא ראה את ההשתלטות... והייתי צריכה לזוז... אח"כ דניאל וגל נכנסו לחדר... שנייה אחרי שאיתמר הרים את הראש ראה שהכרית לא מכוסה ע"י הציפית.. סידר את זה והמשיך לישון אני צחקתי והם נכנסו וגל עשה לי פרצוף מעצבן.. ואז סיפרתי להם על מה שקרה שנייה לפני שהם נכנסו (עם הכרית..) וצחקנו.. והם אמרו לי לבוא איתם.. הלכו... ואחרי כמה דקות באתי.. וכולם היו בחדר השני ערים.. ואז אני ודניאל נשכבנו על השק"ש שלה והתכסינו בשמיכה.. מה שלא נראה טוב... אח"כ כשכולם היו ערים הלכנו לאכול וליוני איכשהו הגיע שוקולד לגבה... אח"כ הלכנו לישון עוד טיפה.. לא כולם.. רק אחדים... ואז הלכנו לראות את ´פרום פיר טו איטרניטי´ ואת ´דה דרים סורסרר´ ורבו על המיטה שאיתמר היה עלייה כי כאבה לו הבטן.. ואז יעל התקשרה.. בסוף פרום פיר טו איטרניטי.. ויותם יצא לשנייה מהחדר וחזר.. ואז המשכנו לראות ואני תפסתי את הברך של איתמר כי העצם שלו יוצאת כזה בצורה מוזרה... ואז הסתיימה שיחה עם יעל.. ראינו את הדרים סורסרר... (לקחו לי את המקום שלי אז עברתי למזרון..).. ו...סיימנו לראות... ואז עברנו לסלון וליני הייתה צריכה ללכת.. אז נתתי לה חיבוק והיא אמרה לאיתמר "אישתך בוגדת בך איתי"... ואז היא הלכה ותום הגיע.. והיו כל מיני דברים בלה בלה בלה.. והלכנו לאכול... אכלנו.. חזרנו הביתה... יותם וליאל הלכו... יערה הלכה.. דניאלי הלכה.. )): איתמר הלך.. ואז באו לקחת אותי ואת תום בדיוק כשאופיר סיים לסרוק לי ת´ציורים

Charmed 4ever.

New member
ואם כבר ציורים.. אז הנה פייפר../images/Emo54.gif

זה בטח נראה נורא.. כי הסריקה לא הייתה משו ומהתחלה אמרתי שהיא יצאה דומה מידיי ללורליי... אז... קחו בחשבון

לא! לא! לא!

אני הרמתי אצבע ב - "אף פעם לא ראיתי סרט כחול." שזה אומר שכן ראיתי. בלעט.
*חובטת בעצמי*

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

עם מי ליערה אין רומן?
עשיתם שיערה מנהלת מיליון זוגות
מסכנה. אני יערה ואיתמר?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? What?

buffgirl

New member
ואני החלטתי שבגלל שליערה ../images/Emo80.gif

יש יותר מדי בני זוג מיניים אז היא שרמוטה!

למעלה