מפגש פורום.

buffgirl

New member
נכון! בלילה היה הכי כיף! ../images/Emo80.gif

אז כולם שיכורים כאלה.....

Charmed 4ever.

New member
ליערה אין רומן איתי... (:)

אבל.. אם יש לה רומן עם לין אז יש איזשהו קשר.. אני ולין מאהבות.. ואז לין בוגדת ביערה ואני באיתמר... אההה....... ו... לא כתבת בהודעת הזוגות את גל והפיל... מערכת יחסים קצרה (וקורעת!!) אבל עדיין... קיימת..

סיכום מפגש שלייייי! ../images/Emo3.gif

אוקיי, אז היה... כיף, כיף, כיף וכיף. וגם נורא כיף! יש לי הרבה מדקנות מהמפגש הזה.
לקנות סמורים. אהה, חמוסים.
אבל קודם לבדוק אם הם מניאקים כמו החמוסים של הוגוס
אני תאומה של כל היעליות בעולם: אני קופי של יעל אחות של יוני (לפי מה שגל טוען - אני לא בטוחה אם זה מקור כל כך אמין
), אמממממם... כולם מתבלבלים ביני לבין יעל שלנו
, ואני גם תאומה של יעל (החברה הכי טובה שלי) שכולם חושבים שאנחנו תאומות. המפ.
באפי זה דבר יפה.
לעולם אל תראו את "ראיון עם הערפד" כשיש חמוסים איתכם בחדר. (ניצן זוכרת?
)
ראיון עם הערפד זה סרט דוחה, חולני, מגעיל, מזעזע, אבל מדהים.
טיולים בפארקים זה דבר מפחיד. בעיקר כשיש שם קרוסלות וגל ויוני.
אני עדיין מתאימה לשולחנות דרדסים.
איכסה מקדונלדס! איכסה!
יש אנשים בפורום שלא כל כך עברו את גיל הגן.
גל יחד עם פילים זה דבר מאוד מפחיד.
501-2 הם פרקים מדהימים, פייג´ והפרצופים שלה כל כך שולטים (וגם פייפר תחת ה... ה... תעזבו, אני לא אכתוב ספויילרים
)
נבר זה משחק מפחיד.
חמוסים זה לא סמורים! *חובטת בעצמי*
אסור לשים את יותם ואת אופל ביחד, כי הם מתחילים להגיד סודות (יותר נכון לכתוב
) וזה ממש מעצבן. *שיעול* אממממממממם... יש עוד (כן, עוד). אני אזכר בהם אחר כך.
(התאהבתי באייקון הזה
) אנשים: לין ואופל הן קופי. פשוט קופי! בלעט. ניצן חמודה ויש לה צחוק חמוד!
גל לא שולט בידיים שלו.
יוני הוא הרשע בהתגלמותו. לפחות בהתחלה. *נאנחת* תום מצחיק נורא ושומע מוזיקה מהממת!
נדב חמוד. איתמר חמוד וחולה דה קולינג. בלעט. ויש לו שיער מדהים!
יותם חולה ספות ועושה קולות של סקס כשהן מתקפלות. (ואגב, גם אני הייתי איתו על המיטה המתקפלת, רק שאני לא עשיתי קולות סקס
) סם מגניב ויש לו מלא דיסקים עם ציורים.
הוגו מתעלל בחמוסים. דניאל ומומו = אהבה לנצח. הממממממם... שכחתי מישהו? בקיצור המפגש היה כיף חוץ מקטעים מסויימים *שיעול* שהיו מאוד לא נחמדים. מפגשים בבתים של אנשים זה דבר מאוד כיף, אבל לא כשהם אצלך
(בכל מקרה לא מרשים לי). האנשים של הפורום שלנו הם אחלה אנשים! *מוחאת כפיים* צריך להתגאות בפורום שלנו!
אמממממם... אני חייבת לסדר את החדר אז אני אמשיך אחר כך...

אהה כן,

שיר גם חמודה ומשום מה לא היה איכפת לה מזה שהקליפה של הנקניקיות זה מעיים
... בלעט! וחבל שהיא הלכה באמצע.

1Shir

New member
אני חייבת להבהיר משהו...

זה לא שלא אכפת לי ממה עשויות הנקניקיות! אני אוכלת בשר בקושי, אולי פעם בחודש אני מכניסה לפה שלי בשר! אבל אני לא רואה הבדל מהותי אם זה מעיים או כל חלק אחר בגוף של החיה, הכול מגעיל באותה המידה! אבל כל עוד זה בשר כמו קבב, המבורגר או נקניקיה שהוא צלוי על האש, זה הכי וול-דאן שיכול להיות, אז אני פשוט מדחיקה את זה שאני אוכלת בשר, כי זה טעים ולא כל כך מרגישים שזה בשר. בקיצור, הנקודה היא - אל תעשו ממני אחת שלא אכפת לה לאכול חיות כי אני מאוד מאוד רחוקה מזה. זהו.

1Shir

New member
אבל כן אכפת לי לאכול מעיים של חיות!

פשוט לא יותר ממה שאכפת לי לאכול כל חלק אחר בגופן...
העיקר שאני לא עושה את זה הרבה, וגם כשאני כן, זה בשר שלא רואים עליו שהוא היה חיה אז אפשר להדחיק...

Charmed 4ever.

New member
איתמר חולה על דה קולינג?

אני יותר חולה ממנו.. אפילו הוא אמר את זה! ו.. יש לו ידידה שלא מכירה את דה קולינג! עליו, לחא הייתי מאמינה...
אממ.. ו..כן.. אני זוכרת.. הרגשתי את הציפורניים של הדבר הזה תלויות על השמיכה שבה התכסינו.. ואני זוכרת את הרדיפה שלו אחרי לין.. קורע..
לאיתמר באמת יש שיער מדהים.. שכיף לפרוע.. כי הוא לא מתפרע.. (:) את אולי מתאימה לשולחנות דרדסים... אבל לא ישבת בהם.. וזה היה חבל.. כי כל הצחוקים היו שם בדאבל- דייט..
ו.... אכן.. גל ופילים זה מפחיד ביותר....

../images/Emo6.gif

הרגליים שלי עוד נכנסות למתחת לשולחן!
אהההההההההה!!! אוי הקטע עם החמוס היה כל כך מצחיק!!! בסרט! (שלין נרדמה בו...
) והשיער של איתמר מגניב לגמרי!!!

Charmed 4ever.

New member
הרגליים שלך נכנסות מתחת לשולחן? ../images/Emo12.gif

בא לכם לשמוע לפרטי פרטים על הדאבל-דייט? יופי! אוקיי... קנינו אוכל.. ואז כולם עברו למקום אחר ואז תום קנה לי אוכל ואני הייתי צריכה לקום כדי לקבל את האוכל שלי מהמניאק.. ואיתמר המניאק עבר מקום.. הוא לקח את התיק שלו והלך... חוצפה! ככה לנטוש את אישתך? ו.. תום.. ככה נוטשים אחות? אניוואי.. כשתום ואיתמר קנו אוכל.. (אגב.. אם כבר תום ואיתמר... זה יכול להיות הזוג שתום משתתף בו...) ואיתמר הרים את השקית של הסלט והסתכל עלייה במבט מוזר (לפחות ככה זה נראה מאיפה שאנחנו ישבנו..) אז צחקתי ואמרתי לדניאל.. והיא הלכה להגיד לו שבד"כ סלט עשוי מירקות חתוכים... ואז התחלנו לאכול.. ואני שמתי את הירקות בדבר הזה של הסלט ולקח זמן עד שפתחתי את השקית של הירקות גם.. ואז דניאל תקעה את המזלג בסלט ואני ניסיתי לפתוח ת´רוטב.. והפלתי את הסלט (לראשונה..) על עצמי עם היד ואז עוד חשבתי שזה בגלל שהמזלג היה שם.. אז התעצבנתי על דניאלי שלי והיא אמרה "אבל לא הרבה נשפך".. ואנחנו צחקנו.. ואז אספתי את הסלט ושמתי את הרוטב.. (המזלג כבר לא היה בסלט..) ואז הפלתי שוב את הסלט וצחקתי.. ואז דניאלי אמרה שוב "אבל לא הרבה נשפך" ואנחנו נשפכנו מצחוק.. ואז הרמתי את הסלט.. והתחלתי לאכול.. ואז היה לי קר בברך.. כי הרוטב היה קר והוא היה בסלט.. (הסלט עורבב לפני שנפל בשנית..) ואז רציתי לשתות.. אז סגרתי את הסלט והלכתי לתום.. כולם באו איתי כדי לצחוק על זה שהפלתי את הסלט פעמיים.. ואז חזרנו ו.. אגב.. בפעם השנייה שנפל הסלט דניאל שמה את הפה על ההמבורגר כדי לא לצחוק וגל אמר שהיא הצטרפתה עם ההמבורגר... ואח"כ התחילו הבדיחות קרש של גל "דניאל הלכה הלכה הלכה, איתמר" "ניצן הלכה הלכה הלכה, סלט נופל עלייה" ואח"כ כשחזרנו מלשתות ולצחוק עליי.. איתמר הסתכל עליי אז גל אמר "ניצן הלכה הלכה הלכה, איתמר הסתכל עלייה" ואח"כ כל פעם שחבר פורום עבר לידינו קראנו להם לראות את הריצפה.. ואז יצאנו מהמק.. והתחילה פרשת הפיל..

Charmed 4ever.

New member
שיט! שכחתי את הקטע של ../images/Emo54.gif

יוני וגל.. אוקיי... יוני שם את הנייר של ההמבורגר שלו על המגש של גל ואז גל העיף את זה חזרה ואז הם התחילו לדבר ממש כמו זוג.. ואני לא זוכרת מה היו בדיוק המילים שגרמו לנו להחליט שהם זוג.. אבל... הם זוג!

buffgirl

New member
אין לי מה לכתוב, ../images/Emo80.gif

פשוט סתם רציתי להגיב כי משעמם לי!!!!!!1

Woogyman

New member
ארג´. ../images/Emo110.gif

*שיעול* הודעות צ´אטיות *שיעול*. אני מוצא את עצמי מעיר יותר מדי בזמן האחרון וזה לא מוצא חן בעיני. *יורה בעצמו*

Woogyman

New member
אה, אגב, לין - ../images/Emo110.gif

איפה קראת שרולינג גמרה את הנרי החמישי? מה הכתובת של האתר?

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif אתה מוזר../images/Emo1.gif

דניאל כתבה משהו צ´אטי. ואתה אוף טופיק מוחלט. ואתה מעיר לה?
איך - ĦũĜǿ Ħêľľ ?

Woogyman

New member
כן. ../images/Emo110.gif

קודם כל, ההודעה שלי לא אופטופיק מוחלט, זה קשור למפגש, שזה הנושא של הטופיק. ואם להיות קטנוניים, לפי החוקים של הפורום - ~ הודעות צ´אטיות ~ פורום, כידוע לכולנו, הוא לא צ`אט, כך שעדיף לחסוך בהודעות בסגנון של "היי חבר`ה, מה קורה?", "- - -, תתחבר לאיי סי קיו", "שמישהו ייכנס לצ´אט", או כל דבר בסגנון. יתרה מזאת, הודעות אלו נראות לי מיותרות לחלוטין מפני שבתפוז יש גם את המסנג´ר, דרכו אפשר להעביר איזה מסרים שתרצה לכל חבר פורום או לכל חבר בקהילה של תפוז בכלל, בלי הודעות צ´אטיות. כמו שאתה רואה, אסורות. והודעות אוף טופיקיות - ~ אוף טופיק ~ ובכן, נראה לי ברור מאליו שבכל קהילה מגובשת יהיה מעט אוף-טופיק פה ושם, ואני דווקא די תומכת בשרשורים אוף-טופיקיים אשר יפתחו את הקהילה, את ההכרות עם הפורומיסטים, או סתם יעניינו את חברי הפורום. עם זאת, לפורום יש נושא (שאני אישית לא מוצאת אותו כנושא משעמם במיוחד להתכתבות ;), ועדיף לדבוק בו עד כמה שאפשר. אוף טופיק מותר מדי פעם, במיוחד כשזה קשור לנושא של השרשור... (מה שהופך אותו כבר ללא כל כך אוף טופיק). תאמין לי שאני חושב לפני שאני מעיר על משהו ולא זורק סתם הערות על כל דבר שלא נראה לי.

Adrienne

New member
אבל למה לעשות אקספוזיציה../images/Emo76.gif

ספרדית על כל משהו?(זה אקספוזיציה נכון? למדתי את זה לפני הרבה זמן...)
טוב, היה כיף, ממש כיף(קרדיט להוגוס), בסרט שראינו החומוס ממש רצה לאכול אותנו! אני קולט אותו קופץ על השמיכה ולין ישבה לידי והוא קפץ כמעט עליה ושמנו את השמיכה באלכנוס כדי שהוא יפול מהמיטה אבל הוא המשיף לקפוץ עם הציפורניים שלו ונקרעתי! השיער שלי, כמו שכולם אמרו, לא יפה בכלל(דגש על הלא), הוא מעצבן וסמיך ויאקי, וביום שנוכל לעשות החלפות שיער בין אנשים אני אחליף את השיער עם מישהו בלונדיני!!! ו.. מקדונלס היה סבבה, כולם ישבו ואני לא הייתי רעב וקניתי לאכול וההמבורגר היה תינוקי כל כך שרציתי למות והצ´יפס היה טעים אבל אל יכולתי לסיים אותו ועכשיו בא לי עליו. ואנשים, אתם לא תמצאו אותי הרבה בפורום עכשיו, נחשו למה? כי אני כחול! ודניאלי, תודה שוב על המתנה, ממש לא היית צריכה והברכה כל כך מתוקה!!! תודה!

Woogyman

New member
אקספוזיציה? ../images/Emo110.gif

אקספוזיציה זה כשמציגים פרטים על דמויות בסיפור.. מה זה קשור כאן?...

למעלה