האמת שלא הייתי ברוחי... כשלא העברתם
אותי בין כולם עם הפלאפון, שלחתי לניצן אסמאסים, כך שידעתי בדיוק מה הלך שם *חיוך זדוני*. אז כדי שאני לא ארגיש מקופחת, אני אכתוב פה את רשמיי מהמפגש טלפון
. כשצלצלתי בפעם הראשונה, לפלאפון של יותם, היה נשמע כאילו זה מרתף עינויים. צרחות, זעקות,ומה לא. אחרי זה שמעתי את גל מדבר כל הזמן, ודיברתי עם ליאל שהיא ממש מתוקה בטלפון, ודיברתי גם עם דניאל שהיא מאמי ^_^ (למרות שאותה כבר פגשתי), ועם ניצן כמובן שהיא גם חמודה (שאותה לא פגשתי
), ואממ.. עם לין שלפי התיאור היא החצי השני של יערה, והיא ממש לא לין, ועם אממ... איתמר, שערך לי חקירה כדאי לדעת איזה יעל אני
. ואממ.. גם עם יוני דיברתי, שרק רצה לראות כלבים, ועם אופל (שאותה גם כבר ראיתי), וטיפונת עם אופיר (שגם אותו כבר פגשתי), ואממ.. זהו?
אה כן, ובזמן שדיברתי בטלפון, ניסיתי להציל את אנג´ל שכלוא בתמונה (איפה הלחש פיפל?), ולהתחמק מהמבטים המעניינים שלו... ועכשיו לדברים ששמעתי וסיפרו לי... נשמע שיש זוגות בפורום, די ברורים האמת *שיעול קולני*. ואממ... למה אתם אומרים שיותם שתקן? הוא ממש לא שתקן... הוא מדבר הרבה גם בטלפון, וגם במציאות... או שזו רק אני?
לא, אני די בטוחה שהוא מדבר בכמויות, אומנם לא מסחריות, אבל כמויות שכל חבר פורום היה בהחלט יכול להתגאות בהם... איך הגעתם לשותק? בחיי שאני לא מבינה
... ואממ.. לסיום, אני מודיעה בחגיגות, שיש לי צורב, ואני אתחיל לצרוב החל ממחר... אה ויותם, בכלל ראית את הקלטות שהבאתי לך אז?