מפגש פורום.

p3

New member
ממש מצטער שלא נהנית. ../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

אני יודע שזה המפגש הכי כיף שהייתי בו עד עכשיו, למרות שהיו הרבה ירידות. נצטרך ללמוד מהטעויות שלנו כדי שנהנה יותר במפגש הבא (אצלי
) ואני מצטער אם לא עזרתי מספיק, אבל אתה יודע, הרבה יותר יעיל להגיד דברים כאלו במפגש עצמו ולא אחרי. אני, אגב, ממש הערכתי את כל מה שעשית בשבילנו, ואני בטוח שהיה קשה. תודה!
בקיצור, אנשים שלא היו, היה ממש, אבל ממש כיף. הפסדתם!
אני עייף. ואתם לא.
שלומפ.
ו... בקיצור, שיהיו כמה שיותר מפגשים כאלה (בלי ביטולים ברגע האחרון...
) ! אה, והוגו, אם זה כל כך פגע בך, אני מבטיח שאני אסדר לפעם הבאה שלא יפסיקו להגיד שאתה הומו ולמשוך לך בשיער. אם זה עד כדי כך חשוב לך...
ו...ביי! ביי. בביי.

HuGo Hell

New member
חחחחחחח..../images/Emo1.gif

תודה ::) העלת לי את מצב הרוח. בקשר למה שרותם אמר.. אני לא ילד שעושה בלגן או מחטט במחשב ודברים אישיים של אנשים. ואני מבקש רשות לכל דבר. ולא מפיל עציץ, מפיל בקבוק יין (שלמזלי לא נשבר), שובר נורה ושובר כיסא. אני ילד נחמד ^_^; היה דיי כיף. אבל לא ממש נהנתי כי הלכנו לטייל והיה חם. ולאנשים היה קר. ולי היה חם. הם לא עשו כלום ואני זזתי ממקום ולמקום. וכשלי חם אין לי התרכזות ואני הופך להיות עצבני. *נרדם מול המחשב* *מתעורר* כן וזהו. תודה יותם
אני אבוא רק אם יהיה לי סידור נסיעה. כי מה שבטוח אף אחד מבני משפחתי לא יודעים להגיע למקום מגוריך

rotem224

New member
רק רצית להגיד..........

שזה מה שרותם אמרה........... אני בת!!!!!!!

HuGo Hell

New member
אמממ.. אנשימים../images/Emo1.gif

זה לא בגלל אף אחד. (העצבים או זה שלא נהנתי) יש בלגן. ואתם כל שנייה "חמוסים חמוסים" ואני מנסה לסדר דברים שיהיה מסודר ואתם חמוסים ובעעעע אני *מת* מעייפות. ו"הוגו תביא לאיתמר/יותם כדור" או אוכל או מה לא? פשוט עצבן אותי שעד שאני אפילו נושם/נח/וואטאבר מבקשים ממני משהו. ואני ממש לא בנוי . כל הבית שלי לא ישן וכמה שביקשתי שקט שמתם עלי פס. שמעו את כולם בחדר שלין ישנה ושל אמא שלי ואחותי. וישנתי פחות משעתיים ואתם מתעלמים ממני כאילו אני אויר. אז לא בידיוק היה לי/יש לי מצב רוח כי זה היה ממש מגעיל. סם, כן שמתי לב. נדב,
שיהיה. וזה יוקי ושואיצ´י!! מישהו מוזר, הם נהנו ואני לא.
את האמת נהנתי לשחק עם לין טאקי. היה שקט ונחמד. והיה גם כיף לשבת בסלון בקט עם יערה שכותבת פיק ויותם עושה לה מסג´ בכל הגוף.

Charmed 4ever.

New member
חמוסים חמוסים...

הם היו מפחידים! חמוסים חמוסים... הם נושכים הם נושכים! חמוסים חמוסים... הם מרטיבים לי את הרגל ואני צורחת כמו משוגעת ושמה את הרגליים על הכיסא\מיטה שעליו\עלייה ישבתי! חמוסים חמוסים...

Woogyman

New member
ארג´. ../images/Emo110.gif

תראה, זה מאוד מאוד נחמד שעשית את המפגש אצלך, וזה היה יתרון ענק שזה בבית של מישהו. מה שכן, זה היה ברור שלא נשב כל המפגש בשקט, נשתה תה עם עוגיות ונדבר על מערכת הרביה של נמלת הקציר. מפגש בדרך כלל מלווה בבלאגן, וצריך תמיד לקחת את זה בחשבון. אני לא רואה טעם להתלונן עכשיו על כל מה שקרה שם ולהוציא לכולם את הטעם הטוב מהמפגש. ואתי - אני לא מסכים. מפגשים בבית הכי שולתים. בקניון ברוב המקרים אין מקום לשבת, יש המון אנשים מסביב, ואין טלוויזיה לראות באפי. אה אה.

PopPy

New member
כן, אבל במפגש בבית../images/Emo85.gif

אי אפשר להתנהג כמו בחוץ. עד כמה שהיה בלגן, אי אפשר להרגיש חופשיים לגמרי- זה עדיין בית של אנשים, עדיין צריך להיזהר, ומרגישים לא נעים אם משהו נופל, או נשפך, וכלמיני כאלה... וכלזמן המארח מתפקד בתור שוטר, ואל תעשו את זה, ואל תשבו פה, וצריך להיות גם בשקט כי יש עוד אנשים בבית ובבנין (או בשכונה, תלוי איזה פורום זה
), וכלמיני כאלה... כשיש מפגש בחוץ אז זה הרבה יותר משוחרר וכיף, אין אחריות על כל מיני דברים, ואפשר לעשות הרבה דברים מגוונים
נכון שבד"כ אנשים מסתכלים על הפורומיסטים במבטים מוזרים (או שכל הזמן אנשים מסתכלים על הפורומיסטים במבטים מוזרים, כמו היום במפגש של ה"פ
), אבל בסה"כ זה גם מאוד משעשע... נכון שאין מחשב לכתוב ממנו ולגרום לאחרים לקנאות ש"אנחנו במפגש ואתם לא", ואין טלוויזיה אז אי אפשר לראות סדרות/דרטים, אבל יש מלא תעסוקה! "של מי השורה הזאת", "הסוליה החלשה", בפארק לדוגמא אפשר לשחק גם את המשחק הזה עם המספרים והצבעים שצריך לשים רגליים וידיים על לוח המשחק שאנשים נופלים בו אחד על השני שאנלא זוכרת את השם שלו..
, ובכל מקום יש את הדברים היחודיים בו...

Woogyman

New member
טוב, צודקת. ../images/Emo110.gif

מה שכן, כשיהיה מפגש אצלי (ונקווה שיהיה. ואת תבואי) אין שכנים (בית פרטי, מושב), יש חצר ענקית, יש טלוויזיה ענקית ויש אוגרים.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים ב-100%../images/Emo1.gif

את כל כך צודקת. ובאמת למה אנחנו רואים מכושפות או באפי? קודם כל זה מפגש פורום. ואנחנו צריכים לעשות דברים ולא לשבת מול הטלווזיה ולראות פרקים. אפשר לעשות את אותו דבר גם בבית לבד.

Woogyman

New member
לא, אי אפשר. ../images/Emo110.gif

בבית לבד אין איתך עוד 13 מכורים שצועקים איתך, צוחקים איתך, מדברים איתך תוך כדי הפרק.

Adrienne

New member
הוגוס מצטער נורא שהיה לך רע,

אני יודע שהייתי קצת גועלי במפגש ובקשר לאיתמר אל תאשים אותי! תאשים את השיער שלי ואת כל מי שאוהב אותו(אני לא). אני לא התייחסתי אליך כעבד, אני ביקשתי ממך לשתות וכזה ולא הבאת לי אז בשביל שיהיה לך יותר נוח שאלתי אותך אם לקחת בעצמי ואמרת "לא" אז הייתי חייב לנדנד לך. לי היה ממש כיף, אני ממש נהנתי, סוף סוף אני מכיר את כולם חוץ מיעל. אני מצטער שוב ואני ממש אנסה לפצות אותך הרי אתה התאמצת מאוד ואני ממש מעריך את זה. סורי שוב. ביי

הוגסי, אני מצטערת שהיה לך רע. ../images/Emo10.gif

באמת חבל שלא נהנית, כי אני נהניתי מאוד
היה כל כך כיף! הוגס, כמו שאתי אמרה, זה שמארח תמיד לא נהנה. כי צריך לשמור על הבית. וכל הזמן להביא דברים לאנשים... וזה. אז אני מצטערת אם לא נהנית, גם אם זה זה היה בגללי (
), וגם אם לא...

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gifסיכום המפגש גרסה2../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

הראשון יצא עצבני/נעלב/צומי, ומגעיל. אז החלטתי לעשות יותר טוב ^_^; כפי שאמרתי כולם הגיעו. בערב יצאנו לטייל בכדי לאכול פיצה ולבסוף העברנו את זה למקדונלד. אנחנו מתיישבים לאכול וליאל מספרת משהו לי וללין. אתם יודעים ממה עשוי נקניקיות? נכון מכל השאריות של העוף/פרה ? זה עשוי מזה. וממה עשוי הקליפה?!?!?! ממעיים!!
(מעיים נכון?) אני הייתי המום. ושיר לקחה את זה בצורה "בסדר"
ניצן לא יודעת לאכול. היא הפילה את הסלט על עמה
ושלא נדבר כשהגענו למקדונלד ניצן, דניאל וגל עלכו למשחקיה ועלו במתקנים שהיה רשום "מתחת לגיל 5 בלבד" o_O *ממלמל* אני לא מכיר אותם*סיום מלמול* כן מה? אניווי. גל אנס פיל. יוני, היה שקט כדג. לין, דמות אנימה מהלכת במציאות. יותם, בקוומה (תרדמת) הילד פשוט בקושי מדבר. סם, שוב תודה על 501 502!! תודההההההה והו דיבר... ועל מכושפות גם. כולם המומים שראינו במפגש מכושפות מכושפות
מאיה: "אתם רואים מכושפות במפגש פורום מכושפות?!?!
" שיר, תודה על מתנת היומולדת!!! והיה כיף!!
דניאל, תודה גם לך על המתנה
איי לאב יו גירל!!
ליאל, את חייבת לקנות חמוס. ואל תעני אותו!! *מבט דואג* נדב, כשאופל הזיזה אותך היא התכוונה שתזוז טיפה, לא לעוף לצד האחר של הסלון. תום, מצחיק. והיה סבבה
יעל הייתה ברוחה. וזהו ^_^ ודייייייי לקרוא לי הוגו!! אפילו בנט. נימאס לי מהשם הזה. חוץ מהעבודה הקשה. לסדר ולארח ולהביא לשתות ולדאוג לכולם. היה נחמד.

Phoebe again

New member
האמת שלא הייתי ברוחי... כשלא העברתם

אותי בין כולם עם הפלאפון, שלחתי לניצן אסמאסים, כך שידעתי בדיוק מה הלך שם *חיוך זדוני*. אז כדי שאני לא ארגיש מקופחת, אני אכתוב פה את רשמיי מהמפגש טלפון
. כשצלצלתי בפעם הראשונה, לפלאפון של יותם, היה נשמע כאילו זה מרתף עינויים. צרחות, זעקות,ומה לא. אחרי זה שמעתי את גל מדבר כל הזמן, ודיברתי עם ליאל שהיא ממש מתוקה בטלפון, ודיברתי גם עם דניאל שהיא מאמי ^_^ (למרות שאותה כבר פגשתי), ועם ניצן כמובן שהיא גם חמודה (שאותה לא פגשתי
), ואממ.. עם לין שלפי התיאור היא החצי השני של יערה, והיא ממש לא לין, ועם אממ... איתמר, שערך לי חקירה כדאי לדעת איזה יעל אני
. ואממ.. גם עם יוני דיברתי, שרק רצה לראות כלבים, ועם אופל (שאותה גם כבר ראיתי), וטיפונת עם אופיר (שגם אותו כבר פגשתי), ואממ.. זהו?
אה כן, ובזמן שדיברתי בטלפון, ניסיתי להציל את אנג´ל שכלוא בתמונה (איפה הלחש פיפל?), ולהתחמק מהמבטים המעניינים שלו... ועכשיו לדברים ששמעתי וסיפרו לי... נשמע שיש זוגות בפורום, די ברורים האמת *שיעול קולני*. ואממ... למה אתם אומרים שיותם שתקן? הוא ממש לא שתקן... הוא מדבר הרבה גם בטלפון, וגם במציאות... או שזו רק אני?
לא, אני די בטוחה שהוא מדבר בכמויות, אומנם לא מסחריות, אבל כמויות שכל חבר פורום היה בהחלט יכול להתגאות בהם... איך הגעתם לשותק? בחיי שאני לא מבינה
... ואממ.. לסיום, אני מודיעה בחגיגות, שיש לי צורב, ואני אתחיל לצרוב החל ממחר... אה ויותם, בכלל ראית את הקלטות שהבאתי לך אז?

Charmed 4ever.

New member
השתדלתי לסכם לך את על המפגש../images/Emo54.gif

והאמת שסיכמתי לך יותר מחצי לפרטי פרטים... ובקשר לזוגות... דניאלי, בא לך לרשום פה את קבוצות האורגייה שהוחלטו, ועל הזוגות שבעלי הראשים הכחולים שבינינו (ולאוו- דווקא איתמר.. :) החליטו עליהם? אהה, ו..אגב, גל? אתה מתכוון להזמין את הפיל איתך לדייט שיבוא למפגש הבא?

Phoebe again

New member
באמת סיכמתי לי כמעט הכל... ^^

אז שלא תחשבו שאני לא יודעת מה קרה שם! מוהאהאהא! ואממ... הוגס, השליחה של 502, אח שלי היקר אחראי ללעצירתה
... אתה יכול לשלוח לי שוב שתקום? *חיוך מלאכי*

HuGo Hell

New member
../images/Emo32.gifיעל.../images/Emo1.gif

זה מראה לי שאת לא מחוברת =/ בניק YAEL אז שלחי לי מסר עם הניק החדש או כנסי למסינג´ר (אני באינווזבל)

ייפ. מעיים. איכסה.

ואגב, אני לא הייתי זאת שעיניתי את החמוס. הוא עינה אותי!!! ארררררגגגג! אני יושבת לי על המיטה. פתאום אני מרגישה משהו כואב בכף הרגל. אני מסתכלת, ואני רואה את החמוס ה-&#!??$^ הזה, נושך אותי!!! אז אני מנערת את הרגל, והדבר המסריח הזה לא עוזב! ואני צועקת עליו שהוא בן זונה, מניאק, ואידיוט, ואז הוא עוזב. *אנחה* אגב, עדיין יש לי סימנים על הרגל. והוגו, אם כבר מישהו מתעלל בחמוסים חפים מפשע, זה אתה! 8-|

Woogyman

New member
ומוקדש לאופל - ../images/Emo110.gif

שדרך אגב, שכחתי להביא לך את 621-22 של באפי (אני אשלח לך באייסי. יש לי גירסה של 100MB).

למעלה