מפגש פורום 6 - הקפצה

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

zedprime

New member
איזה כח ואיזה נעליים

12 וולט מריץ אותך just fine. חוץ מזה , גם לשנות מספר אחד זה משהו.

erezsh

New member
תראה

לפחות לי יש כוח לקום מהכיסא. וזה שאני רץ על 12 וולט זה כי אני מאוד חסכוני (Optimized), אבל אם הייתי נכתב ב-C++ הייתי צורך לפחות 500 וולט... לפחות אני לא מביא "שומרי ראש" למפגש פורום, כדי שהם יתאמנו במקומי... בטח שלשנות מספר אחד זה משהו - תשאל כל אחד שזכה בלוטו!

zedprime

New member
איזה cpu

מלבדך אתה מכיר שרץ על 12 וולט , חסכוני אתה לא , גם לא יעיל . לפחות אני לא מתפקד כשומר-ראש/מתכנת בתמורה למספר תמונות דיגיטליות... אני לא צריך להתאמן anyway , אני צריך להתבונן.

erezsh

New member
אממ..

Mextar בלי מנועים? בטח חסכוני ויעיל! אתה יודע כמה אמורים לצרוך כל החיישנים והשרירים שלי?? וזה לא סתם מספר תמונות דיגיטליות! זה מספר גדול של תמונות דיגיטליות! ואיך בדיוק יעזור לך להתבונן? תקבל תמיכה מוראלית?

zedprime

New member
אפשר

ללמוד הרבה מהתבוננות , אולי לא כמו מביצוע , אבל עדיין . לגבי מספר גדול של תמונות דיגיטליות - העלות אפסית , וגם אני מרוויח מזה. שלא לדבר שכמות השעות שאני מצלם , לעומת כמות השעות שאתה מתכנת - היא אפסית. לגבי כל השרירים שלך , בשבילם יש אוכל , בשביל מוח יש חשמל. לגבי mextar זה טנק , לא רובוט . .

erezsh

New member
אבל אתה שוכח

שכשאני מתכנת גם אני מרוויח מזה. טוב, עדיין מישהו צריך לתת פקודות להכל, לא? לוקח הרבה Cycles... ובכלל שכחתי, על מה כבר אנחנו מתווכחים!?

zedprime

New member
על מידת היעילות

של אלגוריתם הקישקע שלך בmaze life. יא מנהל חברת microsponge שכמותך.

erezsh

New member
מעולם לא ניסיתי לגרום לו להיות יעיל

זוכר? למרות שעדיין אין לי מושג למה הוא רץ לאט. מצד שני, גם לא ממש אכפת לי. תקן אתה אותו.

zedprime

New member
הוא רץ לאט בגלל

שתכנן אותו מעבד לא יעיל שכמוך. חוץ מזה , גם לי לא אכפת - המחשב שלי מהיר מספיק בשבילו. לך צריך להיות אכפת אבל , מכל אותם מעריצים שלך שיש להם 486 ורוצים לשחק ב "an erez sh.... game"

erezsh

New member
אתה סתם נודניק

אמרתי שאני אתקן את זה. אתה יודע מה - אני אעשה משחק שרץ *רק* על 486! מה דעתך על זה?!

zedprime

New member
זה יכול להיות נהדר

בתוספת למשחק שלנו , לא במקום. אני חושב שהכל אשמת allegro , תתחיל ליצור קצת קוד משלך במקום להסתמך על הדבר העלוב הזה.

erezsh

New member
אני לא זוכר שום בעיה במהירות

במשחק האסטרטגיה שלי על 486ים. הלכה לך התיאוריה. ואולי אתה פשוט בדקת את זה על מחשב דפוק?

bizhar

New member
יש שירשור למי שלא בא ? ../images/Emo10.gif

לא יכול הפעם. תהנו! אני אוכל במבה לאות הזדהות.

haleth

New member
יזהר!!!! (זועקת, ממאנת להתנחם)

הכיצד?! איך אתה עושה לי את זה?! לבמבה לא יהיה אותו טעם בלעדיך! (ועל הפוש הנדס אני לא רוצה לדבר בכלל
) טוב, בסדר, אני זוכרת - לא, אני לא כועסת, מה פתאום?

bizhar

New member
ואת עוד אומרת שאת צמחונית?!

ציטוט: "לבמבה לא יהיה אותו טעם בלעדיך! .." מציע להוסיף פילפל וסוכר - הטעם די דומה ..
וחוב זה חוב. אל דאגה. לא שוכחים... נתראה במפגש הבא !

haleth

New member
אוקי, תפסת אותי!

גם לי יש חריגות מהטהרנות (מסמיקה מבושה). אבל במבה עם פלפל וסוכר?! אכן הולך ופוחת הדור. נתראה!

frodo1

New member
אני אנסה להגיע

אולי אבא שלי יוכל לקחת אותי, אבל לא בטוח. מקווה שתראו אותי שם!

frodo1

New member
../images/Emo93.gif

באותו יום יש לי בר מצווה אז הסיכויים שאני אגיע פוחתים!

WaveGal

New member
כמעט אמרתי ../images/Emo49.gif אבל אז הבנתי

שלא היית שוכח מתי יש לך בר-מצווה (מתי?, אגב).

למעלה