מפגש פורום 6 - הקפצה

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

Erunaamo

New member
המפגש הוא ביום שישי.

המפגש הוא בעוד ארבעה ימים. המפגש הוא בשלישי למארס, שנת אלפיים ושלוש לספירת הנוצרים. המפגש הוא בעוד פחות משבוע. המפגש הוא לא בעוד ארבעה חודשים. המפגש הוא לא בבר-המצווה שלך. יש שאלות?

frodo1

New member
במחשבה שניה

נראה לי שאני לא אבוא כי אני לא רוצה להגיע לאימון פורום הראשון שלי ושכולם יציקו לי על זה שהחתימה שלי ילדותית בעיניהם

WaveGal

New member
אז זה מסתדר...

האימון הוא בעוד שבוע (7 במרץ 2003) ולא בבר המצווה שלך (או שזו רק יד המקרה). ומנסיון של אימון אחד, אף אחד לא יציק לך. בטח שלא בעניין החתימה. דוקא יהיה לך אולי מעניין לגלות ששי בכלל נראה בן אדם נחמד (והוא גם יביא שמן זית ופיתות
).

frodo1

New member
למה מתכננים את המפגש כל כך מוקדם?

יש עןד מלא זמן עד השלישי לשביעי.

חברים לצערי לא יצא לי להגיע......

מאחר ואני חולה ולא מסוגל כרגע לזוז. פעם הבאה- ממש רציתי להיות נוכח בשיעורים עם המורים הנ"ל.

../images/Emo26.gifהודעה ממשה גליסקו../images/Emo36.gif

הודעה משיהאן משה גליסקו: בגלל ריבוי המשתתפים, לא יתקיים האימון עם ג'ו. יהיה אימון בקראטה שוטוקטן וגוסוקוריו וכן שימוש והכרה של "הקובוטן". יהיו מספיק קובוטנים לכולם ניתן יהיה לרכוש אחר כך את הקובוטן. כדאי מאד להביא בלונים מהבית.

amir_aikido

New member
../images/Emo26.gif יש לי שאלה ../images/Emo35.gif מתי לפתוח../images/Emo35.gif

האימון מתוכנן להתחיל בשעה 10:00 ואני תוהה כמה זמן מראש אתם חושבים שתגיעו כדי שאגיע בין הראשונים ואפתח את הדלת (אני לא רוצה ששלמה יטריח את עצמו להגיע מוקדם סתם). רק להבהיר, אין לי כוונה להגיע ב- 06:00 בלילה כי מישהו רוצה לתרגל את קאטת הבוקר שלו כבר אצלנו במועדון
לעומת זאת, אם למישהו יש אוטובוס שמאלץ אותו להגיע 45 דקות קודם, אני לא אשאיר אותו מול דלת נעולה
אמיר

Guy Takwondo

New member
הי amir_aikido ניראה לי ששעה לפני

זה הגיוני, אני מתאר לעצמי שיהיו אנשים שמגיעים מרחוק שיצאו מוקדם (פקקים בכניסה לתל אביב חניה וכו) ועשויים גם להגיעה מוקדם. דרך אגב לפי ספירה מהירה עשויים להגיעה 50 איש ויותר, האם המועדון מספיק גדול? מה גם שאופי האימונים לגבי שתי חלקים גודו ואיקידו דורש מרחב יותר גדול (גיגולים, עבודת קרקע ..). גיא

amir_aikido

New member
יהיה צפוף ונחמד

מניסיון התאמנו כבר בצפיפות כזו (כ- 50 איש) במפגשי-מועדונים שעשינו (לכל המתאמנים בקורינדו אייקידו) ובאירועים בהם הגיע מורה מחו"ל. יהיה מאוד צפוף אבל בהחלט יהיה אפשר להתאמן. אמיר

אני מתכננת להגיע חצי שעה לפני הזמן.

מה לעשות? לוקח זמן ללבוש את החצאית המגוחכת.

WaveGal

New member
חשבתי שהוא בברזיל..... ../images/Emo13.gif

טוב, טוב, אני יודע שלא התכוונת לחצאית הזו. לא הצלחתי להתאפק מלהגיב (והייתי מבקש סליחה אבל מתברר שגם על זה מגיבים כאן בציניות (וסיניות)).

לא, לא מיותר.

ראשית קיבלתי הוראה מפורשת מסנסיי לבוא לכל אימוני האייקידו עם הקמה, ושנית מעבירים שיעור עם הקמה, נקודה. כשתגדל תבין

למעלה